Eki Görüntüle 1081970 Slm teyzoşlarr , hiçte zayıf gözükmüyorum dimi
Valla elimden düşürmüyorum dünden beri resmini, burundan bitane ısırasım geliyo
Kocaman maşallah bebeşine ve sana canım.Selam sevgili anneler ve minnak yavruları;
Biz bugun doktora gittik. 31+2 deyiz. Kilomuz 1800 boyumuzda 41 cm olmus. Suyumuzda normalin ustundeymis. Bidahaki gorusme nasipse 30 nisanda. O gunde nst ye gircem sanci falan yoksa nasipse dogum icin ankaraya dogru yola cikcam inşAllah
Merhaba kızlar Dr dan geldim benm Dr izinde olduğu için başka Dr a Gittm aynı hastanedeki onn da ultraosn cihazı kötüydü 2boyutluydu ve ölçümlere hiç gğvenemedm benm Dr un ölçümlerinden küçük çıkardı dedim geriye gidermi yok gtmez dedi ama ölçümler öyle demiyordu ona canm sıkıldı rahim ağzı uzunluğunu bile alttan yaptı benm Dr um karındn görebiliyordu cok şükür sancı yok ancak ilaçla stabil ilaca devam dedi 3 gün sonra tekrar nst için cagrdı ama gitmcm ağrım olmadgı sürece benden durmlar bu inş Dr um gelene kadar doğurmam😔
Canım benim geçen haftaki kontrolümde 2 hafta geri gibi çıkmıştı.Doktor haftasıyla uyumlu ben yanlış hesaplamışım bir önceki randevuda dedi.Benim de kafama takılmıştı çünkü iki haftada 1 kilo vermiştim acaba ondan mı diye.Şimdi takmıyorum kafama çünkü ölçümler bebeğin pozisyonuna göre değişebiliyormuş ve benim ölçümleri yapan aynı doktor olmasına rağmen önce iki hafta gelişimi ileri dedi sonraki randevuda 2 hafta geri dedi düşün artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm Güzeller..Dün randevumuz vardı ve 32.00 haftalıktık tam olarak , kilomuz ise 1,719 gr.. Doktor Bebeğimin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve haftaya tekrar çağırdı , eşimle birlikte panik olduk sorular sorduk zar zor cevaplar aldık.. gelişim geriliğinden şüpheleniyorum vs. dedi, Peki ya öyleyse ne olucak dedik .. Erken bi tarihte alabiliriz ama henüz bunu söylemek için erken dedi 1 hafta kontrol edelim gelişimini dedi , Çok güvendiğim Doktoruma bi an nefret dolu gözlerle baktım resmenn( Ordan çıktığımız gibi BATI BAHAT hastanesine gittik. Orta yaşlı bir Dr. Çok güzel şeyler söyledi ve tam 1 saatiini bize ayırdı SIRF içimiz rahat etsin diye,
(özellikle şunu belirtti, bebeğin duruşu ölçümlerde yanılmamıza sebep olabilir dedi) Bebeğim pozisyon değiştirdikçe sürekli tekrar ölçümler yaptı ve herseferinde farklı sonuçla karşılaştık , günü ile uyumlu olduğunu gördük , bebek gelişiminde önemli olan kafa + kalça kemiği ölçümleridir dedi, onlar 32 haftanın üzerinde içiniz rahat olsun dedi .. Zaten gelişme geriliği olan bir bebeğin suyu bukadar iyi olmaz dedi mutlaka azalma olurdu falan.. Kilo olarak beklentimiz bu haftalarda 1900 gr. civarı dedi ,Buna fazla takılmayın ileriki haftalardaki artışı birlikte görücez dedi , hareketleride süper oğlumun. 3 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole, Doğum pozisyonunu almış benim meleğim ve aynıı annesine benziyorrr burnu yanakları falan aynı ben ^^ Herhangibir sorun görse 3 hafta sonra gelin demezdi sanırım . Böylece Doktorumu da değiştirmiş bulunmaktayım ^^ Hakkımızda Hayırlısı olsun
tamam canım bana da özelden mesaj atabilirsen çok iyi olur doktorun dediğini bazen sayfaları takip edemiyorum kaçırmayayım yazdığını sonra :)
Eki Görüntüle 1081970 Slm teyzoşlarr , hiçte zayıf gözükmüyorum dimi
Valla elimden düşürmüyorum dünden beri resmini, burundan bitane ısırasım geliyo
selam kızlar bugünlerde pek iyi değilim dün baygınlık geçirir gibi oldum elim ayagım titredi hiçbiryerimi hissetmedim kalp atıslarım tavan yaptı tansiyonum düştü birkaç kez daha böyle olmustum sizlerde de böyle seyler görülüyor mu acaba normal mi
Gecmis olsun bacimBirkaç gündür nete fazla giremiyorum ama takip ediyorum hepinizi.Umarım herkes iyidir.Ben 5 gündür yüksek şekerden ötürü başağrısı yaşıyorum.İlk defa bugün biraz gözüm açıldı diyebilirim diyet ve insüline rağmen.İnşallah kızım etkilenmemiştir.Bugünlerime de çok şükür diyorum Allah daha büyük sıkıntılar vermesin.Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum kızlar.
inşallah tatlım hepimizin inşallah güzel haberlerini okuruz
olsun o fark öyle çok değil..bişeycik olmaz,merak etme..sağlıklı ve gayet iyi o annesiayrıca o deli ruh hali bendede var ve dediğin gibi bu son aylarda arttı artık,herşeyden nem kapar oldum telaş yapıyorum korkuyorum ooffff keşke bian önce gelsek hazirana..
betül'cüm maşallah..hep böyle iyi haberlerle gel yaz buraya inşallah..
teşekkür ederiz amin güzelim inşallah cümlemize güç kuvvet versinoh maşllh boyuna posuna bende bu hafta çalışabilir raporu alıcam rabbim kolaylık versin canımm
Hic sorma canim ya bende her an tetikteyim....
Surekli hareketlerini kontrol ediyorum uyudugu zamanda olunca karnimi salliyorum oksuyorum falan uyansin diye....
Ne yapayim endiseleniyorum....
Bu zamanlatda kordon dolanmasi vs. Ye karsi doktorum uyardi....
Eger bir anormallik sezersen bebegi kurtarabiliriz dedi....
Gec kalinirsa yapacak birsey kalmaz diye tembihledi....
Bu aralar diken uzerinde olmamiz normal olsa gerek :18:
Canim endiseni anliyorum ama o olcumler gercekten pozisyona gorede degisebiliyor....
Ben acillik oldugum zaman bir hafta arayla gittigimde 50 gr. Almis gibi gorunuyordu ama iki gun sonrasinda gittigimde 300 gr. Farketmisti....
Sen gonlunu ferah tut duzenli meyveni vs. Tuket canim....
Stres yapmamaya calis...
Bir 23 de bennnn
Masaallah bacim
Hayirli yolculuklar simdiden
Su cihazlardan oturu bende magdurlardanim sanirim
Bacim dur daha erken doktorun gelmeden dogurmazsin ins.
Anammm herkesi heran dogum yapma heyecani sardi
Az once basima geldi yine ...
Bende de oluyor canim kalo carpintisini sorma....
Disari firlayacak gibi oluyor....
Tansiyonumu olcene kadar normale donuyor ama anlik gelip gecici oluyor.....
Birden halsizlik bayilma hissi vs.
Masaallah ogluna bacim
Rabb'im hep boyle guzel haberlerle gelmemizi nasip etsin ♥♥♥
sağol tatlım benim
Bacim Allah (c.c.) kolaylik versin....
Baya bir isin var desene
Temizlik sart tabi bacim....
Cok sukur sansliyiz biz ablalarimiz vs. Yardim icin gelecekler
Az kaldi azzzzz
Sonra Gelsin bebislerrrrrr
Gecmis olsun bacim
kızlar ya bu aldıklarınız 3 boyutlu mu ben hiç böyle foto almadım. verdiği ulatrason kağıtlarından hıcbısey anlamıyorum
canım güle güle giy ben de bunun kırmızılı pembeli kız çocuğu olan bir modelini sipariş verdim netten. daha gelmedi ama çok cici görünüyor
Serapçığım bahsetti (sglbnt) hemen yettim bacım :)
pijamaları pijamalarim.comdan almıştım ama mark-ha.com var ikiside aynı firmanınmış mark-ha danda pijama aldım......müşteri hizmetlerini aramıştım beden için..onlarda dedi ki bana eski bedeninize göre alın lohusa pijama ve geceliğinizi dedi...ben hamile olmadan önce 36-38 giyerdim..pijamamı 38 aldım..kaliteside gayet iyidi..ve hatta acaba 36 mı alsam diye geçirdim içimden ama 36 bedeni zaten satılmıyormuş...lohusa pijamaları gecelikleri eski bedenemize göre yapılıyormuş canım...yani 38 bedensen lohusa bedeninde 38....40 ise 40.....hamileiym 1 beden büyük alayım deme.yin dedi müşteri ilişkileri :)
bende 15 sene sonra anne olacağım ve benimde korkularım var... sanki ilk defa anne olacakmış hiç bebek büyütmemiş gibiuyku ve diğerleri ile ilgili sorun yok da ... yıkama ve diğer sorunlarla ilgili sorunlarım var benim...
Arkadaslar Merhaba ben dün geceden beri sürekli kusuyor um doktorum serum Yemen gerek dedi acilen giriş yaptırmaya düşünüyorum ancak 32. Haftada çalışabilir raporu almıştım. Eğer yatış olmasa bile acilden giriş yaptirip serum yersem rapora çıkmış gibi mi olucam.
Goncam hosgeldin. Evindesindir simdi. Nasilsin canim. Valla iyi cesaret sendeki bizim dugunumuz var yarim saatlik yolda ama benim gozum kesmiyo gitmeyi.Canim arkadaslarim ve onlarin minik prens ve prensesleri. formu ara ara takip etsemde yazamiyordum malum memleketteydim ve surekli bir hareketlilik halindeydimsimdi yoldayim evime gidiyorum ve 18 saatlik bir yol macerasina dahilim sizleri cok ozledik kizimla. insaallah hepiniz en guzel haberleri alip en guzel gunleri geciriyorsunuzdur minislerinizle. biz kizimla iyiyiz ama bu aralar benim gobegim baya asagi indi sanki korkmuyor dgilim. İnsaallah kizim guzelce kilo almistir. Haftasonu kontrolumuz var ve cok merak ediyorum sanki aylardir kontrole gitmemis gibi hissediyorum kendimi. isin aksi tarafi daha yatagimizda dolap ve sifon yerimizde alinmadi. kizimin hazirliklari amcasinin dugunu yuzunden aksadi hep. bu mayis ayini dugun telasi vs olarak bir atlatsak artik kendimizle ilgilensek diye dusunuyorum. tabi kizim erken gelmezse :-( neyse yine uzun uxun yazdim. sizleri cok seviyorum bilin istedim
Iyiyim canim ben daha hicbir hazirligimi yapmadim evde olmama ragmen. Toplu halledecegiz biz insallah. Birgun cikip alinacaklari halledeceğiz birgun yardimci alacagim temizlik yapilacak sonra alinanlar yikanir utulenir canta hazirlanir insallah. Bu arada agirlastim artik gun boyu dolanmak cok yorucu oluyo. Benim cimcime de bir saniye durmak bilmiyo mecbur kosturuyorum pesindeniyiyim canim telin bazi ayarlari degisti onceki sayfalar görünmüyor ve bunu da ben becerdim nasil yaptiysam.bugun 32+0 im calisabilir raporu alicam kismetse sonra devam mayisin 3.haftasina kadar.onun haricinde süsüdür kolonya dir filan onlarla ugrastim.insallah bu hafta sonu bebisin kıyafetlerini yikayacagim bir aksilik cikmazsa bizden boyle :) sen nasılsın canimm
Ben hem heyecanlı hem de ürkeğim :) acaba uykum ağır gelir kızımın ağlamasını duymazsam, ay acaba öksürür veya gaz sancısı olur ben anlamazsam gibi pimpirikli zamanlarım hoşgeldi :)
16 sene sonra tekrar anne olmaya heveslenirsen böyle acemi acemi heyecan ve endişeler duyarsın di me :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah kizlar size. 15-16 yil sonra yeniden anne olmak. Ilk kez anne olmak kadar heyecan verici olsa gerek. Sakincasi yoksa yasinizi ogrenebilir miyimbende 15 sene sonra anne olacağım ve benimde korkularım var... sanki ilk defa anne olacakmış hiç bebek büyütmemiş gibiuyku ve diğerleri ile ilgili sorun yok da ... yıkama ve diğer sorunlarla ilgili sorunlarım var benim...
Slm kızlar!
Burda takibim zor oluo hala alıntılanan yazıların kime ait olduğu karışık fln :)
Fakat yıkama konusu konuşulmuş ilave bilgi vereyim dedim:
Bebekler ilk doğduklarında vücutlarında beyaz bi tabaka var biliosunuz. Doğduktan sonra bu tabakanın en önemli özelliği bağışıklık sağlaması!!! Yani onu hemen yıkarsanız savunması azalır.. Bu nedenle de en başta da silerler sadece. İlk günlerinde dış dünyaya alışacağı için o dış koruma tabakası önemli. Zorunlu olmadıkça yıkamamakta fayda var..
bizim oda yerleşti zaten..bebişin halı ve perdenin gelmesini bekliyoruz sadeceevin halılarını mayıs sonunda vericem yıkamaya,temizlikte doğuma 1 hafta kala yapılcak evde aaaay valla dediğin gibi,haziranı 4 gözle ve full hareketlilikle bekliyoruz
Goncam hosgeldin. Evindesindir simdi. Nasilsin canim. Valla iyi cesaret sendeki bizim dugunumuz var yarim saatlik yolda ama benim gozum kesmiyo gitmeyi.
Iyiyim canim ben daha hicbir hazirligimi yapmadim evde olmama ragmen. Toplu halledecegiz biz insallah. Birgun cikip alinacaklari halledeceğiz birgun yardimci alacagim temizlik yapilacak sonra alinanlar yikanir utulenir canta hazirlanir insallah. Bu arada agirlastim artik gun boyu dolanmak cok yorucu oluyo. Benim cimcime de bir saniye durmak bilmiyo mecbur kosturuyorum pesinden
Masallah kizlar size. 15-16 yil sonra yeniden anne olmak. Ilk kez anne olmak kadar heyecan verici olsa gerek. Sakincasi yoksa yasinizi ogrenebilir miyim
Bizde dogduktan sonra yikariz bebegi. Bu bilgiyi verdigin iyi oldu ama sunu merak ettim bebekler dogar dogmaz daha hastanedeyken yikanmiyor mu zaten ebe hemsire (yada her kimse) tarafindan. Yani ben mi yanlis biliyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?