2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kocaman maşallah bebeşine ve sana canım.

Canım içini ferah tut ultrason cihazından,farklı doktorlardan ötürü bile farklı ölçümler çıkabiliyor.Ben artık pek güvenemiyorum açıkçası bu ölçümlere.En doğrusunu biz biliyoruz aslında.Son adet tarihimize göre kendimiz hesapladığımızda gerçek haftası çıkyor ona göre doktorunkiyle karşılaştırabilirsin canım.

Birkaç gündür nete fazla giremiyorum ama takip ediyorum hepinizi.Umarım herkes iyidir.Ben 5 gündür yüksek şekerden ötürü başağrısı yaşıyorum.İlk defa bugün biraz gözüm açıldı diyebilirim diyet ve insüline rağmen.İnşallah kızım etkilenmemiştir.Bugünlerime de çok şükür diyorum Allah daha büyük sıkıntılar vermesin.Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum kızlar.

Geçmiş olsun canım.Bir doktora göründünmü acaba gitsen iyi olur bence.Aman ihmal etme.

Gecmis olsun bacim

inşallah tatlım hepimizin inşallah güzel haberlerini okuruz
oh maşllh boyuna posuna bende bu hafta çalışabilir raporu alıcam rabbim kolaylık versin canımm
teşekkür ederiz amin güzelim inşallah cümlemize güç kuvvet versin

canım güle güle giy ben de bunun kırmızılı pembeli kız çocuğu olan bir modelini sipariş verdim netten. daha gelmedi ama çok cici görünüyor

canım geldi mi terliklerin, merakla seni beklıyorum twigynın magazasına gıttım gecen gün, her bı modelden gercı onlarında hep kucuk numaraları kalmıs, benım ıstedıgım modelden hıc yoktu :26: bı kacını denedım, bı modelın 37/38'ınde resmen topugum dısarda kaldı, oyle olunca o modelın 39/40ı yokmuş baska bı modelınkini verdıler o da o kadar boldu ki ayagım içinde dans ettı; baska bı modelın 37/38'i ise tam geldi nası bı kalıpları var ben hıc anlamadım valla cok dar gelen uzeırnde kuzu olandı sanırım Pufpufun aldıgından, ıcınde dans eden uzeırnde leylek olandı, hamıle terlıgı olarka tasarlanmıs zaten.. tam gelen hangısıydı valla hatırlayamadım şimdi ama begendıgım modelın kıza netten resmını gosterdım bunun kalıbı size tam gelenle aynı, netten sıparıs verebılırsınız dedı, ona guvenıp vereyım dıyorum ama yıne de senden de bı gorus alırsam sevınırım

Çileğim sana da sorayım, daha once sordum ama cvp alamadım, arada kaynadı sanırım :26: senın aldıgın pıjamalardan ben de magazada bulup denedım, ama hamılelık oncesı gıydıgım bedenler bana olmadı, yanı tek gobeğim buyumuş olsa belki olurdu ama kalcalarım fılan da genısleyınce eski beden yalan oldu ben de

Arkadaslar Merhaba ben dün geceden beri sürekli kusuyor um doktorum serum Yemen gerek dedi acilen giriş yaptırmaya düşünüyorum ancak 32. Haftada çalışabilir raporu almıştım. Eğer yatış olmasa bile acilden giriş yaptirip serum yersem rapora çıkmış gibi mi olucam.

Ben de işte komple herşeyde acemiymişim gibi hissediyorum kendimi :)

bildiğim kadarıyla evet. ama nasılsa iyileşince tekrar başlarsınız hepsi yanmamış olur. belki de bi kaç gün idare eder çalıştığınız yer. yoksa örneğin 2-3 gün rapor veya yatış olursa onları doğum sonrasına aktaramıyoruz diye biliyorum. geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirsiniz

Son düzenleme:
Bu arada benim zilliden sabahtan beri öyle dişe dokunur bir hareketlenme yok ben iyice tedirgin oldum, eşim ben birazdan çıkarım gelirim eve sen boşuna panik yapıyorsundur dedi. Umarım öyledir. Bana kalsa dr gitsem anca rahat edeceğim ama babası bir gelsin de bakalım ...

Goncam hosgeldin. Evindesindir simdi. Nasilsin canim. Valla iyi cesaret sendeki bizim dugunumuz var yarim saatlik yolda ama benim gozum kesmiyo gitmeyi.

Iyiyim canim ben daha hicbir hazirligimi yapmadim evde olmama ragmen. Toplu halledecegiz biz insallah. Birgun cikip alinacaklari halledeceğiz birgun yardimci alacagim temizlik yapilacak sonra alinanlar yikanir utulenir canta hazirlanir insallah. Bu arada agirlastim artik gun boyu dolanmak cok yorucu oluyo. Benim cimcime de bir saniye durmak bilmiyo mecbur kosturuyorum pesinden

Masallah kizlar size. 15-16 yil sonra yeniden anne olmak. Ilk kez anne olmak kadar heyecan verici olsa gerek. Sakincasi yoksa yasinizi ogrenebilir miyim

Bizde dogduktan sonra yikariz bebegi. Bu bilgiyi verdigin iyi oldu ama sunu merak ettim bebekler dogar dogmaz daha hastanedeyken yikanmiyor mu zaten ebe hemsire (yada her kimse) tarafindan. Yani ben mi yanlis biliyorum :44:

Cevabınız için teşekkürler benim yatış yaptirmicam sadece serum taktircam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bünyem çok fazla allerjik olduğundan bizde sadece salonda halı var. O açıdan şanslıyım.
Hepimize kolay gelsin Canım. Benim doğum tarihim de pek belli olmadığından ben mayıs başında büyük temizliğe girişirim diyorum..
Şu kızım bir tekmeler atsa da bugün ben bir rahatlasam da hayatıma konsantre olabilsem ...

Yok cnm sadece siliyorlar.. Benim bildiğim yıkanmıyor.. Öyle olsa bizim yıkamayı tartışmamamız lazım zaten yıkanmış oluo
Yıkayan hastane var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…