Sağolun kızlar , çok şükür doğru Dr.u buldum sanırım :) laraca benim dün gittiğim Dr. da AHMET YAVAŞ tı.. adam içime su serpti resmen :) konuşmaları , Kendinden emin oluşu falan güven veriyor insana.. gereksiz tahlil yaptırmıyor gerçekten , Şu anda herşeyin normal dedi tansiyon vs. Aile hekiminde bi ara idrar testi yaptırmamı istedi sadece , Proteine bakılcakmış sanırım.. Muayneleri denk getirelim bi gün de görüşelim bari
Yok bilmiyorum ben yani kendimce yikaniyor diye düşünüyordum hani dogunca kan vs bulasmis oluyo ya. Yazin sicaginda da yikanmadan nasil duracak bebeler. Annemler durmaz yikarlar benceYok cnm sadece siliyorlar.. Benim bildiğim yıkanmıyor.. Öyle olsa bizim yıkamayı tartışmamamız lazım zaten yıkanmış oluo
Yıkayan hastane var mı?
Goncam hosgeldin. Evindesindir simdi. Nasilsin canim. Valla iyi cesaret sendeki bizim dugunumuz var yarim saatlik yolda ama benim gozum kesmiyo gitmeyi
Bizde dogduktan sonra yikariz bebegi. Bu bilgiyi verdigin iyi oldu ama sunu merak ettim bebekler dogar dogmaz daha hastanedeyken yikanmiyor mu zaten ebe hemsire (yada her kimse) tarafindan. Yani ben mi yanlis biliyorum :44:
Yok cnm sadece siliyorlar.. Benim bildiğim yıkanmıyor.. Öyle olsa bizim yıkamayı tartışmamamız lazım zaten yıkanmış oluo
Yıkayan hastane var mı?
Merhaba kızlar buraya ilk kez yazıyorum nasip olursa haziran annesi olucam 2.hamileliğim ve 2 . kızım geliyor inşallah bgn 30+0 yız ilkindeki gibi çok kilo aldım geneinşallah ilkindeki gibi verebilirm dün kontrolümz vardı miniğim 1583 gr.42 cm olmuş maşallah haziran gelse de sağsalim kucağımızda görsek miniklerimizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncelikle hoşgeldin aramıza canım..
Ve aynen dediğin gibi,keşke sağlıkla gelse şu haziran.. Alsak minnakları kucağımıza..
öncelikle hoşgeldin aramıza canım..
Ve aynen dediğin gibi,keşke sağlıkla gelse şu haziran.. Alsak minnakları
Buarada Hoşbulduk canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Goncam hosgeldin. Evindesindir simdi. Nasilsin canim. Valla iyi cesaret sendeki bizim dugunumuz var yarim saatlik yolda ama benim gozum kesmiyo gitmeyi.
Cancanimmm hosbulduk. evimdeyim sukurler olsun sabah onda uyudum daha yeni uyanabildimayaklarim davul gibi geriliyor. konu annemler olunca goze aldim kuzum. 10 aydir evliyim daha bu ay gidebildim memlekete. hep annemler geliyordu. bir bucuk ay sonrada annemler gelecek yine yuppiiii
bu arada alintilayamadigim diger arkadaslarim hepinize cok cok tesekkur ediyorum. artik gunluk yaxismalara kaldigim yerden devam ederizsizleri cok seviyoreee
ben de pek sevmememe ragmen sakız cıgnemek işe yarıyo, maden suyu ıcmek ama oyle meyvelı soda ıflan değil, onlar sadece ıcıne aroma katılmış gazlı sular, doğal maden suyu içmek, hem bol mineralli de bı taşla iki kuşbır de soguga yakın süt içmek, onu da yagsız süt içiyorum onlar daha az gaz yapıyolar, bır de doktrum gavıscon suurp vermıstı, hamılelerın kullanabılecegı bı mıde surubu ozellıkle yanmaya ıyı gelıyor, ama doğal yollarla gecırmeye calısıyorum elimden geldığınce yoksa benim de alev topu gıbı yanıyo valla midem :26:
tatlım çok teşekkür ederim.banada bi tanıdığımız şekerli su bir tanıdığımızda 1 lt suyun içine 1 çay kaşığı karbonat at onu iç yudum yudum dedi gün içinde karbonat cidden iyi geldi ama içimi iğrenç gerçekten.maden suyu benide çok rahatlatıo ama yarım saat 1 saat sonra yine aynı işkence başlıo ah bi doğsaydı minnaklarımız sağsalim onlar için her acı mübah :)
Korku yoook! Rahat oluyoruz ama temkinli de.. Ütü yıkama işi iki günlük mesele. Sen halledersin arkadaşım. Ben de yeni başlayacağm yapmaya. Şişlikler artık normal diyorlar. Tuzu az yemeye çalış ve çok su iç faydası oluyor.günaydın hatunlar bebişler de sizler de iyisinzdir inşallah artık yorucu olmaya başladı günler ben çok şişiyorum balon gibi parmaklarım ayaklarım hele bir yere gezmeye gittiysem gelir gelmez kendimi atıyorum yatağa bu hafta son doğum iznine ayrılıcam inşallah hayırlısıyla kızımın hiç bir şeyi hazır değil yıkanacak ütülenecek yerleşecek hep içimde bi korku ya erken olur da öylece kalırsak ortada çanta filan yok izne ayrılıp bu zevkli görevle uğraşmak için can atıyorum
hepinizi öpüyoruz kızımla
Hemen panik yok arkadaşım. Bazen çok uykucu oluyorlar korkmamak ama dikkatli de olmak lazım. Artık yeri dar annesiSize de maşallah Canım :)
Benim kız bu sabah bizi çok korkuttu, sola dönüyorum sola kayıyor, sağa dönüyorum sağa kayıyor ama hiç tepki yok, içerde bir kütle hareket halinde ama hiç direnç yoktukonuştuk, okuduk üfledik, su içtim vs biraz sevdik meğer uyuyormuş herhalde ki sağlam bi tepik attı. Ama şimdiye kadar da çok sakin duruyor. Asıl beni rahatsız eden hiç bir doluluk hissim de yoktu sabah.
Bugün takipteyim bakalım ...
Herkese sevgiler..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Her şerde bir hayır olduğunu tekrar görmüş bulunmaktayız canım. Eski doktor (hemen eski oldu bile) bu kötü şeyleri soylemeseydi daha yanlış kararlar alabilirdi bebekle ilgili. O yüzden iyi olmuş. Sen içini ferah tut. Herşey yolundaymış bak..Slm Güzeller..Dün randevumuz vardı ve 32.00 haftalıktık tam olarak , kilomuz ise 1,719 gr.. Doktor Bebeğimin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve haftaya tekrar çağırdı , eşimle birlikte panik olduk sorular sorduk zar zor cevaplar aldık.. gelişim geriliğinden şüpheleniyorum vs. dedi, Peki ya öyleyse ne olucak dedik .. Erken bi tarihte alabiliriz ama henüz bunu söylemek için erken dedi 1 hafta kontrol edelim gelişimini dedi , Çok güvendiğim Doktoruma bi an nefret dolu gözlerle baktım resmenn( Ordan çıktığımız gibi BATI BAHAT hastanesine gittik. Orta yaşlı bir Dr. Çok güzel şeyler söyledi ve tam 1 saatiini bize ayırdı SIRF içimiz rahat etsin diye,
(özellikle şunu belirtti, bebeğin duruşu ölçümlerde yanılmamıza sebep olabilir dedi) Bebeğim pozisyon değiştirdikçe sürekli tekrar ölçümler yaptı ve herseferinde farklı sonuçla karşılaştık , günü ile uyumlu olduğunu gördük , bebek gelişiminde önemli olan kafa + kalça kemiği ölçümleridir dedi, onlar 32 haftanın üzerinde içiniz rahat olsun dedi .. Zaten gelişme geriliği olan bir bebeğin suyu bukadar iyi olmaz dedi mutlaka azalma olurdu falan.. Kilo olarak beklentimiz bu haftalarda 1900 gr. civarı dedi ,Buna fazla takılmayın ileriki haftalardaki artışı birlikte görücez dedi , hareketleride süper oğlumun. 3 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole, Doğum pozisyonunu almış benim meleğim ve aynıı annesine benziyorrr burnu yanakları falan aynı ben ^^ Herhangibir sorun görse 3 hafta sonra gelin demezdi sanırım . Böylece Doktorumu da değiştirmiş bulunmaktayım ^^ Hakkımızda Hayırlısı olsun
Selam sevgili anneler ve minnak yavruları;
Biz bugun doktora gittik. 31+2 deyiz. Kilomuz 1800 boyumuzda 41 cm olmus. Suyumuzda normalin ustundeymis. Bidahaki gorusme nasipse 30 nisanda. O gunde nst ye gircem sanci falan yoksa nasipse dogum icin ankaraya dogru yola cikcam inşAllah
Merhaba kızlar Dr dan geldim benm Dr izinde olduğu için başka Dr a Gittm aynı hastanedeki onn da ultraosn cihazı kötüydü 2boyutluydu ve ölçümlere hiç gğvenemedm benm Dr un ölçümlerinden küçük çıkardı dedim geriye gidermi yok gtmez dedi ama ölçümler öyle demiyordu ona canm sıkıldı rahim ağzı uzunluğunu bile alttan yaptı benm Dr um karındn görebiliyordu cok şükür sancı yok ancak ilaçla stabil ilaca devam dedi 3 gün sonra tekrar nst için cagrdı ama gitmcm ağrım olmadgı sürece benden durmlar bu inş Dr um gelene kadar doğurmam😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugün Dr da yaşadığım bişeyi anlatcam bu sefer gittiğim benm Dr um deildi ve psikolojim bozuldu resmen doğumdan cok korkar oldm normlade benm Dr um rahim ağzı uzunluğu mesafesine karından bakar görrdü bu kadın vajinal baktı ve canm cok yandı .. ilk soktuktan sonra ben bağırınca cıkardı ve bana ordan cocuk cıkcak neden korkuyosnki dedi ben de ordan cıkmcak sezeryan olcam dedim ve bi daha yaptı..tabi ne olcagmı bilmyrm normal mi sezeruan mı ama bgn yasadgm o acıdan sonra kesin sezeryan düşünür oldm ve doğumdan cok korkyrm napcam bilmyrm
Maşallah Canım çok sevindim :)
Korku yoook! Rahat oluyoruz ama temkinli de.. Ütü yıkama işi iki günlük mesele. Sen halledersin arkadaşım. Ben de yeni başlayacağm yapmaya. Şişlikler artık normal diyorlar. Tuzu az yemeye çalış ve çok su iç faydası oluyor.
Hemen panik yok arkadaşım. Bazen çok uykucu oluyorlar korkmamak ama dikkatli de olmak lazım. Artık yeri dar annesi
Her şerde bir hayır olduğunu tekrar görmüş bulunmaktayız canım. Eski doktor (hemen eski oldu bile) bu kötü şeyleri soylemeseydi daha yanlış kararlar alabilirdi bebekle ilgili. O yüzden iyi olmuş. Sen içini ferah tut. Herşey yolundaymış bak..
Maşallah kızlar sonuçlarınıza, bebişlerinize. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ağrı yok, sancı yok stres yok aman ha
canım geldi mi terliklerin, merakla seni beklıyorumtwigynın magazasına gıttım gecen gün, her bı modelden gercı onlarında hep kucuk numaraları kalmıs, benım ıstedıgım modelden hıc yoktu :26: bı kacını denedım, bı modelın 37/38'ınde resmen topugum dısarda kaldı, oyle olunca o modelın 39/40ı yokmuş baska bı modelınkini verdıler o da o kadar boldu ki ayagım içinde dans ettı; baska bı modelın 37/38'i ise tam geldi nası bı kalıpları var ben hıc anlamadım valla cok dar gelen uzeırnde kuzu olandı sanırım Pufpufun aldıgından, ıcınde dans eden uzeırnde leylek olandı, hamıle terlıgı olarka tasarlanmıs zaten.. tam gelen hangısıydı valla hatırlayamadım şimdi ama begendıgım modelın kıza netten resmını gosterdım bunun kalıbı size tam gelenle aynı, netten sıparıs verebılırsınız dedı, ona guvenıp vereyım dıyorum ama yıne de senden de bı gorus alırsam sevınırım
Kızlar bugün Dr da yaşadığım bişeyi anlatcam bu sefer gittiğim benm Dr um deildi ve psikolojim bozuldu resmen doğumdan cok korkar oldm normlade benm Dr um rahim ağzı uzunluğu mesafesine karından bakar görrdü bu kadın vajinal baktı ve canm cok yandı .. ilk soktuktan sonra ben bağırınca cıkardı ve bana ordan cocuk cıkcak neden korkuyosnki dedi ben de ordan cıkmcak sezeryan olcam dedim ve bi daha yaptı..tabi ne olcagmı bilmyrm normal mi sezeruan mı ama bgn yasadgm o acıdan sonra kesin sezeryan düşünür oldm ve doğumdan cok korkyrm napcam bilmyrm
sende mi çalışıyorsun
Cok güzeller canım bende 2. Cisini internetten beğenmiştim almayı düşünüyorum. Güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?