2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Maşallah Canım çok sevindim :)

Yok cnm sadece siliyorlar.. Benim bildiğim yıkanmıyor.. Öyle olsa bizim yıkamayı tartışmamamız lazım zaten yıkanmış oluo
Yıkayan hastane var mı?
Yok bilmiyorum ben yani kendimce yikaniyor diye düşünüyordum hani dogunca kan vs bulasmis oluyo ya. Yazin sicaginda da yikanmadan nasil duracak bebeler. Annemler durmaz yikarlar bence

yıkanmıyor siliniyor canım, bazı doktorlar göbeği düşünceye kadar yıkanmaz diyo, bazıları beklemenin bır mantıgı olmadıgını ve yıkanması gerektıgını soyluyolar :26: bi fıkır bırlıgı yok yani bu konu da , benım doktorum gobegı düşünceye kadar yıkanmaması gerektiği taraftarı, ama bazı hastanelerde hemşireler hastaneden cıkmadan bebeği yıkayıp anneye banyo konusunda eğitim bıle verıyolar ben çok buyuk ıhtımal gobegı dusunceye kadar doktorumunda onerısı ıle yıkamayıp silenlerden olucam

Yok cnm sadece siliyorlar.. Benim bildiğim yıkanmıyor.. Öyle olsa bizim yıkamayı tartışmamamız lazım zaten yıkanmış oluo
Yıkayan hastane var mı?

yoooo hastaneler direk yıkıyor çocuğu..doğar doğmaz..hatta amcam çocuğunun doğumunda kendi yıkatmadı özellikle de bekirtti yıkamayın diye,öyle yıkamadılar çocuğu..

Merhaba kızlar buraya ilk kez yazıyorum nasip olursa haziran annesi olucam 2.hamileliğim ve 2 . kızım geliyor inşallah bgn 30+0 yız ilkindeki gibi çok kilo aldım gene inşallah ilkindeki gibi verebilirm dün kontrolümz vardı miniğim 1583 gr.42 cm olmuş maşallah haziran gelse de sağsalim kucağımızda görsek miniklerimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle hoşgeldin aramıza canım..

Ve aynen dediğin gibi,keşke sağlıkla gelse şu haziran.. Alsak minnakları kucağımıza..

öncelikle hoşgeldin aramıza canım..

Ve aynen dediğin gibi,keşke sağlıkla gelse şu haziran.. Alsak minnakları kucağımıza..

İnşallah canım gelcek o günler Allah ın izniyle az kaldı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bir kac aydir var gaviskonun sekerini yazdi doktorum cift etkilisini kullananlar bilir pembe beyazli ve geciriyor cidden o dayanilmaz acilari

Kızlar bugün Dr da yaşadığım bişeyi anlatcam bu sefer gittiğim benm Dr um deildi ve psikolojim bozuldu resmen doğumdan cok korkar oldm normlade benm Dr um rahim ağzı uzunluğu mesafesine karından bakar görrdü bu kadın vajinal baktı ve canm cok yandı .. ilk soktuktan sonra ben bağırınca cıkardı ve bana ordan cocuk cıkcak neden korkuyosnki dedi ben de ordan cıkmcak sezeryan olcam dedim ve bi daha yaptı..tabi ne olcagmı bilmyrm normal mi sezeruan mı ama bgn yasadgm o acıdan sonra kesin sezeryan düşünür oldm ve doğumdan cok korkyrm napcam bilmyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Korku yoook! Rahat oluyoruz ama temkinli de.. Ütü yıkama işi iki günlük mesele. Sen halledersin arkadaşım. Ben de yeni başlayacağm yapmaya. Şişlikler artık normal diyorlar. Tuzu az yemeye çalış ve çok su iç faydası oluyor.
Hemen panik yok arkadaşım. Bazen çok uykucu oluyorlar korkmamak ama dikkatli de olmak lazım. Artık yeri dar annesi
Her şerde bir hayır olduğunu tekrar görmüş bulunmaktayız canım. Eski doktor (hemen eski oldu bile) bu kötü şeyleri soylemeseydi daha yanlış kararlar alabilirdi bebekle ilgili. O yüzden iyi olmuş. Sen içini ferah tut. Herşey yolundaymış bak..

Maşallah kızlar sonuçlarınıza, bebişlerinize. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ağrı yok, sancı yok stres yok aman ha

aneeeey o ne öyle..psikopat mıymış o doktor?

Maşallah Canım çok sevindim :)

Sağol canım benimm :)

Canım çok şükür moral olarak iyiyiz.. Güzel bi zamanda değiştirmiş olduk doktoru, dediğin gibi herseyde vardir bi Hayır..

geldi canım terlikler😉 ben çok sevdim. Hemen denedim küçük mü diye. Benim ayağımda çok fazla ödem olduğu için cort diye sokmamadım başta ama sonra baktım tam oldu. Belki 1-2mm topuk farkı olmuştur ama normal geldi bana. 39-40 büyük olurdu gibime geliyor.

Sezeryan olcam dedikten sonra muayneyi tekrarlaması çok ilginç. . Geçmiş olsun cnm sen bidaha gitme o piskopata.. korkuyu atmamiz lazım bi şekilde , öyle yada böyle gelicek bebislerimiz. Sağlıklı gelsinler de biz unuturuz acıları :)

Ayy ya o ne oyle bee soylendigi halde nasilda yapiyolar hala tabi onlara bisey olmuyo ne kadar kolay oyle .... Telaslanma cnm nasilsa sezeryana karar vermissin. Hersey istedigin gibi olsun inşAllah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…