Yani banada yikanir gibi geliyordu demek hakliymisim. Hastaneden hastaneye degisiyor demekki
yoooo hastaneler direk yıkıyor çocuğu..doğar doğmaz..hatta amcam çocuğunun doğumunda kendi yıkatmadı özellikle de bekirtti yıkamayın diye,öyle yıkamadılar çocuğu..
Hosgeldin canimMerhaba kızlar buraya ilk kez yazıyorum nasip olursa haziran annesi olucam 2.hamileliğim ve 2 . kızım geliyor inşallah bgn 30+0 yız ilkindeki gibi çok kilo aldım geneinşallah ilkindeki gibi verebilirm dün kontrolümz vardı miniğim 1583 gr.42 cm olmuş maşallah haziran gelse de sağsalim kucağımızda görsek miniklerimizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Goncam hosgeldin. Evindesindir simdi. Nasilsin canim. Valla iyi cesaret sendeki bizim dugunumuz var yarim saatlik yolda ama benim gozum kesmiyo gitmeyi.
Cancanimmm hosbulduk. evimdeyim sukurler olsun sabah onda uyudum daha yeni uyanabildimayaklarim davul gibi geriliyor. konu annemler olunca goze aldim kuzum. 10 aydir evliyim daha bu ay gidebildim memlekete. hep annemler geliyordu. bir bucuk ay sonrada annemler gelecek yine yuppiiii
bu arada alintilayamadigim diger arkadaslarim hepinize cok cok tesekkur ediyorum. artik gunluk yaxismalara kaldigim yerden devam ederizsizleri cok seviyoreee
E tabi sende haklisin. Neyseki benim annem yuruyerek 10 dk mesafede, iyiki de öyle. Saglik sikintilarim oldu annem haftalarca bakti bana. Uzak olsaydi cok zor olurdu benim için.
Neyseki evindesin canim. Sen ve bebisin iyisiniz ya onemli olan o
günaydın can hatunlar işe güce başlamadan iki kelam edeyim dedim
dün hastanedeydim işyerinde 12 gibi başlayan ağrılarım 5 gibi dayanılmaz olunca apar topar hastaneye gittik aşırı enfeksiyon nedeni bide bebeğin aşağıya baskısı hafif sancı çıkardı nöbetçi dr tahliller ilaçlar gönderdi daha çok idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendi ilaçlar fitiller tozlar verdi . iki haftadır ince çorap babetlerime geçiş yapmıştım el ayak şişmeleri ateş basmaları ardında meğer üşütmüşüm hemen geçiş yaptım kışlık kıyafetlere çoraplara
genel kontrolumuz bu cumaydı acilde sadece kilosunu duydum o ara obez olmuş benim oğluş teyselerinst de hafif sancı çıktı açılma filan yok ama şükür döndük eve..
2kiloyu çoktan geçmişsevindim boy ve diğer değerleri öğrenemedim daha .. bugun tekrar iş başı hayırlısı ile mayıs ayındada çalışmam gerekli rabbim şifa sabırlar versin hepimize içinde bana ve bebeğime de
günaydın haziran anneleri hergeçen gün yaklaşıoruz bebişlerimize artık bende şişmeler başladı eller ayaklar burun daa çabuk yoruluorum nefes nefese kalıorum yürürken ağırlaştım iiceSakaryalı olarak şafak 54 sakarya plaka
yoooo hastaneler direk yıkıyor çocuğu..doğar doğmaz..hatta amcam çocuğunun doğumunda kendi yıkatmadı özellikle de bekirtti yıkamayın diye,öyle yıkamadılar çocuğu..
Yıkamamaları gerek... İlginç çünkü ben yıkanmıo die biliorum, sadece silip temizliyorlar. Kağan kocatepe de öyle yazmış ve dış tabakadan da bahsetmiş..
O zaman sormak lazım demek ki.. Yıkamamalarını da belirtmek lazım...
Bu arada 32hafta çalışabilir raporunu almaya Sultan hnm'a gitcem pufpuf :) sgk geçen hastane olmalıymış son dakka öğrendim((
ilk defa gidiorum die vermemezlik yapmaz inş ;(
Bu ara kızlar benim karnımın sağ tarafı fena acıyor bizimki ayaklarını mı yok poposunumu dayadı bilmiyorum ama iki büklüm oluyorum... sizde durumlar nedir...
Yani banada yikanir gibi geliyordu demek hakliymisim. Hastaneden hastaneye degisiyor demekki
Hosgeldin canim
E tabi sende haklisin. Neyseki benim annem yuruyerek 10 dk mesafede, iyiki de öyle. Saglik sikintilarim oldu annem haftalarca bakti bana. Uzak olsaydi cok zor olurdu benim için.
Neyseki evindesin canim. Sen ve bebisin iyisiniz ya onemli olan o
Hoşbulduk canım Sağol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynısından bitane bendede var doktorum bayan ama daha hamile kalmadan öncesinden konuşmuştuk ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde hani önce keseyi göelim diye herhangi bi hastaneye gittik ilk sorduğumuz bayan doktor varmı oldu bütün antalyayı gezdik o gün şimdide diyorum anestezi uzmanı erkek olursa ne olacak kara kara düşünüyor onları ayarlamaya çalışıyor benimkide inanılmaz modern bi adamdır ama mevzu ben olunca bi garipleşiyor bu arada benimde dişçim bayan:)
Goncam hosgeldin. Evindesindir simdi. Nasilsin canim. Valla iyi cesaret sendeki bizim dugunumuz var yarim saatlik yolda ama benim gozum kesmiyo gitmeyi.
Iyiyim canim ben daha hicbir hazirligimi yapmadim evde olmama ragmen. Toplu halledecegiz biz insallah. Birgun cikip alinacaklari halledeceğiz birgun yardimci alacagim temizlik yapilacak sonra alinanlar yikanir utulenir canta hazirlanir insallah. Bu arada agirlastim artik gun boyu dolanmak cok yorucu oluyo. Benim cimcime de bir saniye durmak bilmiyo mecbur kosturuyorum pesinden
Masallah kizlar size. 15-16 yil sonra yeniden anne olmak. Ilk kez anne olmak kadar heyecan verici olsa gerek. Sakincasi yoksa yasinizi ogrenebilir miyim
Bizde dogduktan sonra yikariz bebegi. Bu bilgiyi verdigin iyi oldu ama sunu merak ettim bebekler dogar dogmaz daha hastanedeyken yikanmiyor mu zaten ebe hemsire (yada her kimse) tarafindan. Yani ben mi yanlis biliyorum :44:
Korku yoook! Rahat oluyoruz ama temkinli de.. Ütü yıkama işi iki günlük mesele. Sen halledersin arkadaşım. Ben de yeni başlayacağm yapmaya. Şişlikler artık normal diyorlar. Tuzu az yemeye çalış ve çok su iç faydası oluyor.
Hemen panik yok arkadaşım. Bazen çok uykucu oluyorlar korkmamak ama dikkatli de olmak lazım. Artık yeri dar annesi
Her şerde bir hayır olduğunu tekrar görmüş bulunmaktayız canım. Eski doktor (hemen eski oldu bile) bu kötü şeyleri soylemeseydi daha yanlış kararlar alabilirdi bebekle ilgili. O yüzden iyi olmuş. Sen içini ferah tut. Herşey yolundaymış bak..
Maşallah kızlar sonuçlarınıza, bebişlerinize. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ağrı yok, sancı yok stres yok aman ha
Valla ben bu akşam yine gittim dr a kızım zillisi akşama kadar 6-7 saat hareket etmeyince ( yada o edip ama ben hissetmeyince demeli asıl ) eşim de geldi ki o sakindir genelde, baktı ki cidden hareketi yok, hemen kalktık gittik.
Kafa aşağıya doğru inmiş, hareket ediyormuş ama sakin ve yavaşça, o yüzden ben hissetmiyormuşum... Şimdi bunları yazarken bayağı hareket ediyor zilii :)
Ama nöbetçi dr merak etmeyin dedi, bu haftadan sonra baktık ters giden bişey var, sezeryanla alırız hemen dedi. Amniyotik sıvısı, rahim açıklığı vs normalmiş, NST ye de bağladılar iyi dedi yine dr. Hayırlısı bakalım, erkenden gelebilir sanırım...
Velhasılı kelam o yüzden biz alışverişi yapalım da neme lazım dedik :)
Bugün de bizim sözümüzün yıldönümüydü :) bütün gün endişeyle geçti, akşam da yemeğe kayınvalidemler geldi, pek bi plansız programsız bir gün oldu benim için :)
Aman şükür hepimiz sağlıklıyız ya ...
Allahım sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah :)
Bnmki de geçen haftalarda uzun sürede hareketlerini hissetmediğimdee karnımı sallıyorum hareket etsin diye ama bu hafta maşallahı var sürekli kıpır kıpır :) bnm kız sürekli yer değiştiriyor kafası aiağıda mı bilmiyorum :)
Masaallah subhanallah
Yerim ben onun o findik burnunu
Aman bacim kendini yormadan yap hazirliklarini....
Bir cogumuz zorluklardan gecerek kavusacagiz meleklerimize
Saglicakla gelsinler ins.
Ben de hemşireden görmüştüm, karnımı da salladım, sevdiği şeyleri de yedim, dolaştım evde, yattım soluma-sağıma yok yok yok ... Babası geldi o da elinden geleni yaptı ama cık... Gittik NST ve ultrasona göründük geldik. Sıpa kızım hastanede harekete geçti ... Ay vursun tekmelesin bu zilliler... Aklım yerinde değildi bugün :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 38 yaşındayım :) ilk gebelikmiş gibi heyecanlıyım evet :)
Masallah tekrar :) hayirlisiyla al yavrunu kucagina. Benim ilk bebegim henüz üçbuçuk yaşında, biraz zor olacak benim için. Allah yardimcimiz olsun
Evet evet tekmeledinler, tekmeledikçe ben mutlu oluyorum ^_^
Bacilar utanarak soruyorum....
Daha onceden dogum yapmis bacilarima ozellikle....
Ozel bolgenizdeki tuylerinizi nasil aliyordunuz
Malum karin cikti neyle ve nasil temizliyordunuz ???
Kuafor haric....
Pek uygun gelmiyor bana baska birine aldirmak... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?