2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

yoooo hastaneler direk yıkıyor çocuğu..doğar doğmaz..hatta amcam çocuğunun doğumunda kendi yıkatmadı özellikle de bekirtti yıkamayın diye,öyle yıkamadılar çocuğu..
Yani banada yikanir gibi geliyordu demek hakliymisim. Hastaneden hastaneye degisiyor demekki

Hosgeldin canim

Geçmiş olsun canım havalar ısındı ama yinede dikkatetmek lazım özellikle ayaklara... bebişinede kocamaaannn bi maşallah...:)

Ayy o şişlikler bende de var bir haftadır yüzüğümü takamıyorum ama normaldir herhalde diye düşünüyorum...

Bu ara kızlar benim karnımın sağ tarafı fena acıyor bizimki ayaklarını mı yok poposunumu dayadı bilmiyorum ama iki büklüm oluyorum... sizde durumlar nedir...

yoooo hastaneler direk yıkıyor çocuğu..doğar doğmaz..hatta amcam çocuğunun doğumunda kendi yıkatmadı özellikle de bekirtti yıkamayın diye,öyle yıkamadılar çocuğu..

Yıkamamaları gerek... İlginç çünkü ben yıkanmıo die biliorum, sadece silip temizliyorlar. Kağan kocatepe de öyle yazmış ve dış tabakadan da bahsetmiş..
O zaman sormak lazım demek ki.. Yıkamamalarını da belirtmek lazım...

Bu arada 32hafta çalışabilir raporunu almaya Sultan hnm'a gitcem pufpuf :) sgk geçen hastane olmalıymış son dakka öğrendim ((
ilk defa gidiorum die vermemezlik yapmaz inş ;(

valla benim o Medistate'de doğum yapan arkadaşımın çocuğunu yıkadılar,hatta resimleri bile var yıkanırken.. Belki hastaneden hastaneye değişiyordur bilmiyorum ki..

Hahahahahahha sende geliyosun yani Medistate'e sonunda yuppiiiiii

Bu ara kızlar benim karnımın sağ tarafı fena acıyor bizimki ayaklarını mı yok poposunumu dayadı bilmiyorum ama iki büklüm oluyorum... sizde durumlar nedir...

Benimde bazen canimi cok acitiyor sipam ve genelde de sag tarafim oluyo canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben bu akşam yine gittim dr a kızım zillisi akşama kadar 6-7 saat hareket etmeyince ( yada o edip ama ben hissetmeyince demeli asıl ) eşim de geldi ki o sakindir genelde, baktı ki cidden hareketi yok, hemen kalktık gittik.
Kafa aşağıya doğru inmiş, hareket ediyormuş ama sakin ve yavaşça, o yüzden ben hissetmiyormuşum... Şimdi bunları yazarken bayağı hareket ediyor zilii :)
Ama nöbetçi dr merak etmeyin dedi, bu haftadan sonra baktık ters giden bişey var, sezeryanla alırız hemen dedi. Amniyotik sıvısı, rahim açıklığı vs normalmiş, NST ye de bağladılar iyi dedi yine dr. Hayırlısı bakalım, erkenden gelebilir sanırım...
Velhasılı kelam o yüzden biz alışverişi yapalım da neme lazım dedik :)
Bugün de bizim sözümüzün yıldönümüydü :) bütün gün endişeyle geçti, akşam da yemeğe kayınvalidemler geldi, pek bi plansız programsız bir gün oldu benim için :)
Aman şükür hepimiz sağlıklıyız ya ...

Ben hiç anestezyen falan karıştırmıyorum aklını yoksa yanarız herhalde :)
Komik oluyorlar bazen :)

Ben 38 yaşındayım :) ilk gebelikmiş gibi heyecanlıyım evet :)

Normalde panik yapmam ama 6-7 saat ses vermeyince gittik dr a, aşağıya inmiş sıpa ondan ses vermiyormuş pek ...

Allahım sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah :)

Bnmki de geçen haftalarda uzun sürede hareketlerini hissetmediğimdee karnımı sallıyorum hareket etsin diye ama bu hafta maşallahı var sürekli kıpır kıpır :) bnm kız sürekli yer değiştiriyor kafası aiağıda mı bilmiyorum :)

Ben de hemşireden görmüştüm, karnımı da salladım, sevdiği şeyleri de yedim, dolaştım evde, yattım soluma-sağıma yok yok yok ... Babası geldi o da elinden geleni yaptı ama cık... Gittik NST ve ultrasona göründük geldik. Sıpa kızım hastanede harekete geçti ... Ay vursun tekmelesin bu zilliler... Aklım yerinde değildi bugün :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masaallah subhanallah
Yerim ben onun o findik burnunu

Aman bacim kendini yormadan yap hazirliklarini....
Bir cogumuz zorluklardan gecerek kavusacagiz meleklerimize
Saglicakla gelsinler ins.

Saol canim dikkatliyim oldukca.ins hayirlisiyla dogarlar

Evet evet tekmeledinler, tekmeledikçe ben mutlu oluyorum ^_^

Canim utanilcak bisey yok bence.valla ben baskasina falan aldiramam.kimisi esine kimisi kuafore gidiyomus ama ben tercih etmiyorum.ilk cocugumda syns yardimiyla aliyodum.baslarda ilik agda yaptim son aylarda da jilete basvurmustum.evde sancim gelmisti hemen ayna yardimiyla son son jiletle ustunden gecmistim.suanda da agdatla devam simdilik ama zorlaniyorum gene jilete gecicem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…