2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ay ben de yer seçmiyorum artık ama mümkün mertebe mendille açıyorum kapıları, muslukları :)
Hatta neredeyse ayakta görmeye çalışıyorum ihtiyacımı hiiiç oturmadan :)

Ben de ayna yardımıyla jilet kullanmıştım ve şimdilerde de aynısını yapıyorum Canım :)
Ama evet eşine yaptıran da varmış :)

dün anneme sordum ebeye kalmıs kimisi yıkıo kimisi silio dedi normal doğumlarda kafasına su değdirmeden yıkıyorlarmıs geçen sene kardeşim sezeryan oldu onu silmişler sadece bencede hastane ve ebeye kalmıs

günaydın tatlı yavruşlu ballı anneler bebişlerimizin ilk bayrmaı kutlu olsun babamız tatilde biz oğluşumla çalışıyoruz
dün akşam oturduğum yerde ütü yapayım dedim masayı ayarladım eşimle konuşrken dalmışım ütünün ucu karnıma değdi iki kat kıyafet olmasına rağmen o akdar canım yandıki şimdi karnımda minnak bi ütü izi hatıra kaldı demekki derimiz ne kadar inceldiyse hemen kabardı ütüyü çok seven ben artık kaçar oldum işten güçten
akşam annanemiz oğluşum için hazırladığı cicilerini ve benim için alınan pijamayı getirdi sabahlığı filan var ilk olduğu için sanrım o kadar mutlu oldumki kendim hiç bişey almadığım için daha birden şenlendi evin içi patikler zıbınlar doldu.. bu hafta sonu babamız elleriyle yaptığı beşiğide montelesin hepsini çekip eklerim inşallah yavaş yavaş doğum moduna giriyioruz bizde şükrler olsun

Gözün aydın canım.Sevindim durumuna dün akaşama kadar baya sıkkındı canın.Neyse çok şükür herşey yolundaymış.

Geçmiş olsun canım.Bebişinin cicileri de hayırlı olsun Rabbim hayırlı ve sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin.

Ne guzel dimi eve bebek havasinin girmesi. Bende de tatli bir heyecan dun gittim yeni perde begendim oturacagim odaya. Bebisle kandirdim kocisi yoksa hiiic yaptirasi yoktu simdi sirada bebisin ve benim butun eksikleri alma zamani. Hos hic birsey alinmadi ya daha

bebişle kandırmak aynısını bnde yaptım mutfağı yıktırdım yeni yapılıo yeni oturma grubu bide ahh kocişler yazık onlara

Ay ben de yer seçmiyorum artık ama mümkün mertebe mendille açıyorum kapıları, muslukları :)
Hatta neredeyse ayakta görmeye çalışıyorum ihtiyacımı hiiiç oturmadan :)

aaaay ayakta daha zor..ben artık vc ihtiyacında bile nefes nefese kalıyorum,oooyyyy 1 ay sonrayı falan düşünemiyorum

bende ayna yardımıyla temızlıyorum.

bu arada selamlar herkese coktandır yazamıyorum ama takıp edıyorum arada.malum artık agırlastık ılk kızım sagolsun cok yoruyo benı cok kotuyum bu aralar uzanıyorum kalkamıyorum kasıklarıma dogru agrı oluyor

ohh iyi olmuş bebişle birlikte bazı eksiklerde tamamlanıo benimde aynı daha ne bebişe ne kendime bişi almadım inşlh son haftalarda izne ayrılınca tamamlanacak

Günayydınnnnnn :)) Önceliklee bütün minnaklarımızın bayramı kutlu olsun..Yaşasın 23 nisann Cici annişler umarım hepiniz iyisinizdir Biz oğluşumla çok yorulduk kaç gündür kızlar,oğluşun cicilerini yıkayıp ütüledim şimdide babamızla benim ciclerimiz yıkanıyor gardrobumuzu düzenliyorum ne var ne yok indirdim hepsini yıkıyorum.Kafayı yedim benn yaa biri beni durdursun kızlar yoksa doğuma sürükleyerek götürecekler beni

Sanada günaydın canım...:)
Kiim tutar beni diyorsun yaniii... hepsini bi araya sıkıştırmasaydın canım zor olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…