uuuufff sorma yaa hadi evdeyken neyse ama dışarda çok fena oluyo.. Gerçekten abartısız yarım saatte bir yada en fazla 1 saatte bir vc ihtiyacım oluyo,bazısı az az bideama deli gibi sıkışmış hissediyorum valla.. Artık seyyar vc arar oldum hahahah nere denk gelirse giriyorum valla
Canim utanilcak bisey yok bence.valla ben baskasina falan aldiramam.kimisi esine kimisi kuafore gidiyomus ama ben tercih etmiyorum.ilk cocugumda syns yardimiyla aliyodum.baslarda ilik agda yaptim son aylarda da jilete basvurmustum.evde sancim gelmisti hemen ayna yardimiyla son son jiletle ustunden gecmistim.suanda da agdatla devam simdilik ama zorlaniyorum gene jilete gecicem heralde
Kızlar çalışabilir raporu kaçıncı haftada alınıyor bilgisi olan var mı aramızda ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çalışabilir raporu kaçıncı haftada alınıyor bilgisi olan var mı aramızda ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla benim o Medistate'de doğum yapan arkadaşımın çocuğunu yıkadılar,hatta resimleri bile var yıkanırken.. Belki hastaneden hastaneye değişiyordur bilmiyorum ki..
Hahahahahahhasende geliyosun yani Medistate'e sonunda yuppiiiiii
Geçmiş olsun canım havalar ısındı ama yinede dikkatetmek lazım özellikle ayaklara... bebişinede kocamaaannn bi maşallah...:)
günaydın tatlı yavruşlu ballı anneler bebişlerimizin ilk bayrmaı kutlu olsun babamız tatilde biz oğluşumla çalışıyoruz
dün akşam oturduğum yerde ütü yapayım dedim masayı ayarladım eşimle konuşrken dalmışım ütünün ucu karnıma değdi iki kat kıyafet olmasına rağmen o akdar canım yandıki şimdi karnımda minnak bi ütü izi hatıra kaldıdemekki derimiz ne kadar inceldiyse hemen kabardı ütüyü çok seven ben artık kaçar oldum işten güçten
akşam annanemiz oğluşum için hazırladığı cicilerini ve benim için alınan pijamayı getirdi sabahlığı filan var ilk olduğu için sanrım o kadar mutlu oldumki kendim hiç bişey almadığım için daha birden şenlendi evin içi patikler zıbınlar doldu.. bu hafta sonu babamız elleriyle yaptığı beşiğide montelesin hepsini çekip eklerim inşallah yavaş yavaş doğum moduna giriyioruz bizde şükrler olsun
Geçmiş olsun canım.Bebişinin cicileri de hayırlı olsun Rabbim hayırlı ve sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin.
Ben de ayna yardımıyla jilet kullanmıştım ve şimdilerde de aynısını yapıyorum Canım :)
Ama evet eşine yaptıran da varmış :)
günaydın tatlı yavruşlu ballı anneler bebişlerimizin ilk bayrmaı kutlu olsun babamız tatilde biz oğluşumla çalışıyoruz
dün akşam oturduğum yerde ütü yapayım dedim masayı ayarladım eşimle konuşrken dalmışım ütünün ucu karnıma değdi iki kat kıyafet olmasına rağmen o akdar canım yandıki şimdi karnımda minnak bi ütü izi hatıra kaldıdemekki derimiz ne kadar inceldiyse hemen kabardı ütüyü çok seven ben artık kaçar oldum işten güçten
akşam annanemiz oğluşum için hazırladığı cicilerini ve benim için alınan pijamayı getirdi sabahlığı filan var ilk olduğu için sanrım o kadar mutlu oldumki kendim hiç bişey almadığım için daha birden şenlendi evin içi patikler zıbınlar doldu.. bu hafta sonu babamız elleriyle yaptığı beşiğide montelesin hepsini çekip eklerim inşallah yavaş yavaş doğum moduna giriyioruz bizde şükrler olsun
Ne guzel dimi eve bebek havasinin girmesi. Bende de tatli bir heyecan dun gittim yeni perde begendim oturacagim odaya. Bebisle kandirdim kocisi yoksa hiiic yaptirasi yoktusimdi sirada bebisin ve benim butun eksikleri alma zamani. Hos hic birsey alinmadi ya daha
Ay ben de yer seçmiyorum artık ama mümkün mertebe mendille açıyorum kapıları, muslukları :)
Hatta neredeyse ayakta görmeye çalışıyorum ihtiyacımı hiiiç oturmadan :)
Canim utanilcak bisey yok bence.valla ben baskasina falan aldiramam.kimisi esine kimisi kuafore gidiyomus ama ben tercih etmiyorum.ilk cocugumda syns yardimiyla aliyodum.baslarda ilik agda yaptim son aylarda da jilete basvurmustum.evde sancim gelmisti hemen ayna yardimiyla son son jiletle ustunden gecmistim.suanda da agdatla devam simdilik ama zorlaniyorum gene jilete gecicem heralde
Ne guzel dimi eve bebek havasinin girmesi. Bende de tatli bir heyecan dun gittim yeni perde begendim oturacagim odaya. Bebisle kandirdim kocisi yoksa hiiic yaptirasi yoktusimdi sirada bebisin ve benim butun eksikleri alma zamani. Hos hic birsey alinmadi ya daha
Benimde bazen canimi cok acitiyor sipam ve genelde de sag tarafim oluyo canim
Günayydınnnnnn :)) Önceliklee bütün minnaklarımızın bayramı kutlu olsun..Yaşasın 23 nisannCici annişler umarım hepiniz iyisinizdir Biz oğluşumla çok yorulduk kaç gündür kızlar,oğluşun cicilerini yıkayıp ütüledim şimdide babamızla benim ciclerimiz yıkanıyor gardrobumuzu düzenliyorum ne var ne yok indirdim hepsini yıkıyorum.Kafayı yedim benn yaa biri beni durdursun kızlar yoksa doğuma sürükleyerek götürecekler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?