- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
Sanada günaydın canım...:)
Kiim tutar beni diyorsun yaniii... hepsini bi araya sıkıştırmasaydın canım zor olur...
Sorma canım annemi bekleyecektim normalde bütün bunlar için ama duramadım yine her zamanki gibigardrobuda halledince bitireceğim ben zaten gerisini anneme ve temizlikçi ablaya havale edeceğim.çünkü ayaklarım artık shrek gibi oldu resmen
Ay ütü yapmaya talipli olan varsa bebimkileride verebilirim
Bende yeni basladım ütü işlerine ve cok yorucu, ayakta durmak zor... Ayaklar için shrek benzetmesi cok iyi olmuş, bende cok şişiyorum artık :)
aaaay ayakta daha zor..ben artık vc ihtiyacında bile nefes nefese kalıyorum,oooyyyy 1 ay sonrayı falan düşünemiyorum
Yalaaannn...İftiraaa...
Kullanırsın canım merak etme :) kakaydı çişti terlediydi kustuydu derken hoooop bititverir yetmez bile :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun kendine dikkat et canım. Doktora gitmekte fayda var son aylar daha önemli.Birkaç gündür nete fazla giremiyorum ama takip ediyorum hepinizi.Umarım herkes iyidir.Ben 5 gündür yüksek şekerden ötürü başağrısı yaşıyorum.İlk defa bugün biraz gözüm açıldı diyebilirim diyet ve insüline rağmen.İnşallah kızım etkilenmemiştir.Bugünlerime de çok şükür diyorum Allah daha büyük sıkıntılar vermesin.Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum kızlar.
Hoşgeldin aramıza. Bebisine de maşallah. Boyu kilosu yerindeymiş.Merhaba kızlar buraya ilk kez yazıyorum nasip olursa haziran annesi olucam 2.hamileliğim ve 2 . kızım geliyor inşallah bgn 30+0 yız ilkindeki gibi çok kilo aldım geneinşallah ilkindeki gibi verebilirm dün kontrolümz vardı miniğim 1583 gr.42 cm olmuş maşallah haziran gelse de sağsalim kucağımızda görsek miniklerimizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy valla geçmiş olsun. Bazı doktorlara göre yapılan şeyler çok normal. Ama şunu atlıyorlar. Onlar sürekli hastalarla bu olayları yaşıyor ama biz sadece kendi başımıza geleni yaşıyoruz.Kızlar bugün Dr da yaşadığım bişeyi anlatcam bu sefer gittiğim benm Dr um deildi ve psikolojim bozuldu resmen doğumdan cok korkar oldm normlade benm Dr um rahim ağzı uzunluğu mesafesine karından bakar görrdü bu kadın vajinal baktı ve canm cok yandı .. ilk soktuktan sonra ben bağırınca cıkardı ve bana ordan cocuk cıkcak neden korkuyosnki dedi ben de ordan cıkmcak sezeryan olcam dedim ve bi daha yaptı..tabi ne olcagmı bilmyrm normal mi sezeruan mı ama bgn yasadgm o acıdan sonra kesin sezeryan düşünür oldm ve doğumdan cok korkyrm napcam bilmyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
32. Hafta dolunca alınıyor canımKızlar çalışabilir raporu kaçıncı haftada alınıyor bilgisi olan var mı aramızda ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok emin değilim ama sanırım 32.haftadan sonra alınıyordu.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar eşimle oğluşumuzun bir eksiği var mı diye bakarken ne farkettim biliomusunuz bizim oğlanın 9 tane battaniyesi olmuşEşimle bi 15 dk güldük.Napıcaz acaba o kadar battaniyeyi
böyle bi durumla biz karşılaşsak var yaaa,eşim ne gülmesi....kesin kızar söylenirseninki iyi yine hediye götürürsün yada hergün değişik değişik kullanırsın canım nolcak
Yok canim Allah razı olsun eşim pek kizmaz bana hatta hiç kizmaz ne istesem yapar alır sağolsun. Ama sadece annem 4 tane getirecek 1 tane hhalamız almış gerisinide biz.hepsini kullanmam olmadi ikinci cocuga kalır yada dediğin gibi hediye götürürüm
bugün kızımın odasının kapısını süsledim ama denemelik şu an
hemde gelin arabamızın tülleriylesaklamıştım onları pembiş pembiş pek güzeller
bu arada sırtım çok ağrıyor ve midem bulanıyor
tansiyonum da hep düşük bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?