2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sanada günaydın canım...:)
Kiim tutar beni diyorsun yaniii... hepsini bi araya sıkıştırmasaydın canım zor olur...

Sorma canım annemi bekleyecektim normalde bütün bunlar için ama duramadım yine her zamanki gibi gardrobuda halledince bitireceğim ben zaten gerisini anneme ve temizlikçi ablaya havale edeceğim.çünkü ayaklarım artık shrek gibi oldu resmen

Ay ütü yapmaya talipli olan varsa bebimkileride verebilirim
Bende yeni basladım ütü işlerine ve cok yorucu, ayakta durmak zor... Ayaklar için shrek benzetmesi cok iyi olmuş, bende cok şişiyorum artık :)

Ay ütü yapmaya talipli olan varsa bebimkileride verebilirim
Bende yeni basladım ütü işlerine ve cok yorucu, ayakta durmak zor... Ayaklar için shrek benzetmesi cok iyi olmuş, bende cok şişiyorum artık :)

Ben koltuğumun önünden hiç kaldırmıyorum ütüyü bütünleştik artık,bebişinkiler bitti bizimkilere başladım şimdide..Sende getir hazır hızımı almışken şip şak ütülerim valla

Kızlar eşimle oğluşumuzun bir eksiği var mı diye bakarken ne farkettim biliomusunuz bizim oğlanın 9 tane battaniyesi olmuş Eşimle bi 15 dk güldük.Napıcaz acaba o kadar battaniyeyi

Herkese selanlar :))) bende tum yazliklari cikardim kisluklar yikandi utu desen dolu ama yapacak takatim kalmio ..... Bide caliz toplucam ankaraya gitcegim icin ne koyim koymim iyice kararsiz kaldim .... Hemen hemen 3 ay ordayim ... Az koysam olmuo cok koysam agir oluo hersey eee tabi bebisinde var ufak tefek seyleri Allahtan cogu ankarada ..... Ne yapacagimi sasirdim biraktim attim kendimi kanepeye :)))) ......

Bende dolaplarin icinde buldum yine kendimi yahu. Hastalik midir nedir camasirlarin kati yonu duruşu bozuldumu deliriyorum sagolsun kocamda bir duzenli bir duzenli

Kullanırsın canım merak etme :) kakaydı çişti terlediydi kustuydu derken hoooop bititverir yetmez bile :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nhrkbl sana cvp yazmıştım ama yanlış yere mi yazmışım acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun kendine dikkat et canım. Doktora gitmekte fayda var son aylar daha önemli.

Hoşgeldin aramıza. Bebisine de maşallah. Boyu kilosu yerindeymiş.
Ayy valla geçmiş olsun. Bazı doktorlara göre yapılan şeyler çok normal. Ama şunu atlıyorlar. Onlar sürekli hastalarla bu olayları yaşıyor ama biz sadece kendi başımıza geleni yaşıyoruz.
Kızlar çalışabilir raporu kaçıncı haftada alınıyor bilgisi olan var mı aramızda ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
32. Hafta dolunca alınıyor canım

Çok emin değilim ama sanırım 32.haftadan sonra alınıyordu.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim cankatre.. Benim Cumartesi kontrolum var kızlar ve Cumartesi günü 32+6 olacağızz doktordan istemem gerekiyor artık değil mi? Alan arkadaşlar doktorlar zorluk çıkarıyor mu ve neye göre veriyorlar bu raporu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar biz sampuan, yaz oldugu icin banyo yagi yerine banyo sutu , sabun , alt acma kremii ve kulak copu bunlara 35 tl verdim tabi orda daha pahalidir.:) asiri mide yanmasi , yorulma ve sirtimdaki igrenc agri haricinde iyiyiz umarim sizlerde iysinizdir..

Kızlar eşimle oğluşumuzun bir eksiği var mı diye bakarken ne farkettim biliomusunuz bizim oğlanın 9 tane battaniyesi olmuş Eşimle bi 15 dk güldük.Napıcaz acaba o kadar battaniyeyi

böyle bi durumla biz karşılaşsak var yaaa,eşim ne gülmesi....kesin kızar söylenir seninki iyi yine hediye götürürsün yada hergün değişik değişik kullanırsın canım nolcak

böyle bi durumla biz karşılaşsak var yaaa,eşim ne gülmesi....kesin kızar söylenir seninki iyi yine hediye götürürsün yada hergün değişik değişik kullanırsın canım nolcak

Yok canim Allah razı olsun eşim pek kizmaz bana hatta hiç kizmaz ne istesem yapar alır sağolsun. Ama sadece annem 4 tane getirecek 1 tane hhalamız almış gerisinide biz.hepsini kullanmam olmadi ikinci cocuga kalır yada dediğin gibi hediye götürürüm

Merhaba kızlar ,
Hala kızımın ütülerini yapmadım, son yıkadıklarımı yani :)
Ay bugün eşim evdeydi, sadece şifonyere yer ayarladık ve oturduk Tv seyrediyoruz :) Çok tembeliz bugün :)

Bu arada 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN !

bugün kızımın odasının kapısını süsledim ama denemelik şu an
hemde gelin arabamızın tülleriyle saklamıştım onları pembiş pembiş pek güzeller

bu arada sırtım çok ağrıyor ve midem bulanıyor
tansiyonum da hep düşük bu aralar

Son düzenleme:

eğer sonuca bakcak olursak benim kocamda istediğimi hep yapar sağolsun,hatta her konuda evdede yardımcıdır bana (nazar değmesin) ama ille bi itiraz etcek bi olmaz dicek karşı çıkcak gereksiz bulcak ondan sonra alıştım artık

Dr unla konuştun mu tansiyon işini, mühim olmasın...
Önlem almalı, artık az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…