Dr unla konuştun mu tansiyon işini, mühim olmasın...
Önlem almalı, artık az kaldı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun kendine dikkat et canım. Doktora gitmekte fayda var son aylar daha önemli.
Hoşgeldin aramıza. Bebisine de maşallah. Boyu kilosu yerindeymiş.
Ayy valla geçmiş olsun. Bazı doktorlara göre yapılan şeyler çok normal. Ama şunu atlıyorlar. Onlar sürekli hastalarla bu olayları yaşıyor ama biz sadece kendi başımıza geleni yaşıyoruz.
32. Hafta dolunca alınıyor canım
konuşmadım dr. la 9-5 ya da 8-6 tansiyonla geziyorum
yüksek olursa ara demişti bana protein+ çıkmıştı idrar tahlilimde tansiyon yüksek olursa tehlikeliymiş.
Iste aldiklarim:) bizde eksik kalmadi simdilik:)
Anladııım o zaman düşük olması iyi bile sayılır değil mi ?:)
İyi aksamlar tatlim:))Bacilarim hayirli aksamlarrr
Benim yaramaz oglum gunde 3-4 kere hickiriyor....
Bir hickirmasida yaklasik 100 u askin tekmeleri yiyorum
Var mi boyle hickirigi bol tekmeli bebis
Aynen canim cok sukur bu hickirmalari sayesinde icim rahat ediyor valla...İyi aksamlar tatlim:))
Masallah oglusuna...bizimkinide hickirik tutuyor devamli:)) olsunn masallah diyelim hissediyoruz cok sukurr...
Kiyamam yaa:)) haklisin valla canim Allah eksik etmesin tekmelerini:))Aynen canim cok sukur bu hickirmalari sayesinde icim rahat ediyor valla...
Hele biraz hareket etmesin sekilden sekile giriyorum kipirti dahi olsa hissetmek icin
Saglicakla alalim kucaklarimiza ins.
Güle güle kullan canım ben de ilk kızımda da şimdikinde de bübchen kullanıyorum memnunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bacilarim hayirli aksamlarrr
yani öyle sayılabilir
biraz başımda uyuşukluk hissi yapıyor azıcıkta halsizlik tuzlu ayran falan idare ediyorum işte
şu hazıran bir an önce gelsinn dıyorum gerçi o zamnda başka şikayetler olcak ama olsun bebişler sağlıkla kucaklarımızda olcak inşallah
Aynen canim cok sukur bu hickirmalari sayesinde icim rahat ediyor valla...
Hele biraz hareket etmesin sekilden sekile giriyorum kipirti dahi olsa hissetmek icin
Saglicakla alalim kucaklarimiza ins.
Bacilarim hayirli aksamlarrr
Yahuuu bacilar belki bazilariniz kizacak bana ama....
Ben bebegimi kucagima alirken bile cok ozleyecegim biliyorum....
Karnimda olmasi , onu surekli benligimde hissetmek oldukca ozel ve guzel bir duygu....
O ufak tekmeler zaman zaman canimi da acitsa hep yuzumde tatli bir gulumseme....
Tekme yedigim icin oglumu aferin oglum deyip gaz vermem....
Geceleri ters donmus kaplumbagalar gibi cirpinarak lavabo icin kalkmalar falan....
Oyyy oyyyy daha neler neler hepsini cok ozleyecegimm cooook
Bacim belirli araliklarla ayni yere vuruyor....
oooy ne güzel maşallah canımcım..
Ben ayırt edemiyorum valla hıçkırıyorsa da.. Ayrıca öyle çok fazla derecede tekme falanda yokuysal köfte benimki
Okurken koptum resmenEveeet bugün zillimin şifonyerine yer bulmak için ortalığı düzenlerken eşimin 2 aydır bir türlü kaldırmadığı kolinin ne olduğunu sormasıyla başlayan konuşmamızı yazayım :)
-Eşim : Bu ne böyle?
-Ben : Şuan üstüme olmayan ve doğumdan sonra da kullanmayacağım kıyafetlerim...
-E : O ne demek, doğumdan sonra hemen kilo vermeye başlamayacak mısın ?
-B : Yahu zaten doğumla birlikte kilo vereceğim ve emzirdiğim dönemde rejim yapamasam da hareketten ve emzirmekten metabolizmam hızlanır herhalde, merak etme ben de bu kiloda kalmak niyetinde değilim.Ben yazın doğum yapıp da kışlıkları giyemeyeceğimi kastetmiştim canım benim ... ( Tripli bir tavırla hayal edin tabii )
-E : Heeee ne biliiim öyle giyemeyeceğim deyince kilonu vermeyeceksin gibi algıladım canım öyle desene yahu....
Bunu söyleyen ademoğlu bir de - ben çok kilo aldım, çirkin mi duruyor dediğimde - olur mu hayatım ben göbüşünü de kilonu da seviyorum, kötü durmuyor merak etme, hem sen çok kutsal bir görevi üstlendiğinden birazcık kilo aldın o kadar. Abes durmuyor hayatım diyen ademoğlu ... Demek ki neymiş? Nalçak adem beni idare ediyormuş :) İntikamımı doğumdan sonra almayı düşünüyorum, bir bakalım kaç kilom kalacak, şimdiden iddialı konuşmak istemedim de :))
Bak hislerime bire bir tercuman oldun bacim....Ben de aynı hislerdeyim :)
Hatta ilk evladım oğlumu dünyaya getirdikten sonra onu bayağı kıskanmıştım etraftakilerden :)
Sanki sadece benimle olan bağına herkes ortak olmuş gibi gelmişti, ama samanla gördük ki onunla benim aramdaki bağa kimsecikler dahil olamazmış :) Anne ve evlat arasındaki bağ ister kız ister erkek olsun bambaşka oluyordur bence :) Ben de bir kız evladı olarak babama çok düşkünüm ama yine de annemle konuşabildiklerim başka tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?