2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar kilo ve catlak durumunuz nedir? Ben 10 kilo aldim 35. Haftamizdayiz henuz catlak yok ama sanirim bu haftalardan sonra olusuyomus zaten

Benim kızım babacı da olsun ama anneci de olsun lütfen lütfen :)

Güle güle kullansın bebişin canım... dediği gibi burda daha pahalı...

Nalçak ademoğlu..... çok hoşsun... demekki kendince kibar olmaya çalışıyormuş bunca zaman...

Bacilarim bir sorum olacak....
Bebislerin kiyafetlerindeki etiketleri cikarttiniz mi ???
Kasinti yapabilir tek tek cikartsam daha iyi olur degil mi ???

Güle güle kullansın bebişin canım... dediği gibi burda daha pahalı...

Nalçak ademoğlu..... çok hoşsun... demekki kendince kibar olmaya çalışıyormuş bunca zaman...

Evet sorma pek bir kibarca oldu yalnız bu son tepkisi :)
Kana kan göze göz dişe diş :) hele bir kızım sağ salim gelsin dünyaya :) incecik selvi gibi olup ,ıkacağım karşısına dediğime ben bile inanmıyorum da neyse

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bak bi tanesini büyütmüşsün senin hiç endişe yapmana gerek yok bence

Valla ne eşler var pufpuffum biz şanslıyız.Bakma sen benim eşim de yapardı belki ama ailem falan yokya yanımda birazda o yüzden sanırım kıyamıyor bana,hele işten çıktıktan sonra canım sıkılıyor diye kendini sorumlu tutuyor bundan çünkü onun memleketinde yaşıyoruz ve beni buraya bağlayan bir tek eşim var.Bunu çok iyi biliyor ve ona göre davranıyor..Oğluşumuz doğunca da iki tane çocuğu olacak eşimin artık uğraşır durur bizimle

Anammmmm etiket keseli 1 saat olmus
Ama hala bitmedi.....
Severek yapinca zaman ne kadar hizli geciyormus
Bu arada etiketlerden eser kalmasin derken birkac tane kiyafeti sokmus bulunmaktayim
Cok ufak yerler ama olsun yarin terzimde diktiricem

Kizlar kilo ve catlak durumunuz nedir? Ben 10 kilo aldim 35. Haftamizdayiz henuz catlak yok ama sanirim bu haftalardan sonra olusuyomus zaten

33 ün içindeyim ve 11 kilo almışım çatlak mı tam bilemiyorum ama kızarıklıklarım var çizgi çizgi kullandığınız bir şey var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel anlatmışsın canım okurken çok duygulandım şu annelik mi artık hamilelik mi bilemiyorum da insanı aşırı duygusal yapıyor yahu Sağlıkla doğsunlar inşallah nasılsa alışırız..

Oyle bacim saglicakla gelsinler ins.
Su an kiyafetleriyle hasir nesirim bebegime bir adim daha yaklasmanin verdigi sevinc var icimde elbet
Tek tek tum kiyafetlerinde hayal ediyorum falan derken 2-3 saate etiket islemlerim tamam olur herhalde

Bu arada bacilarrrrr benim oglumun hiiic atleti donu yokkkkmus
Cibildak kalacakti az daha

Şu etiket işine bi an önce benim de girmem gerekk :) sen işlerin büyük çoğunu hallettin sanırım darısı başımıza :) benim minik kızın da hiç donu atleti yok bak almak gerek sanırım

Aman bacim dikkatli kes benim gibi birkac tanesini pert etme
Terzi elden gecirdimi tamamdir gerci.....
Ayrica su andan itibaren evimin temizligi ve kiyafetlerin yikanip utulenmesi kaldi....
Tabi birde atlet ve donnn
Onun disinda herseyimiz tamam cok sukur....
Kv dem sagolsun yarin eliyle yikayacak hepsini....
Makineye atmayalim icim rahat etmez dedi

canım ben 37 yaşındayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…