Kizlar kilo ve catlak durumunuz nedir? Ben 10 kilo aldim 35. Haftamizdayiz henuz catlak yok ama sanirim bu haftalardan sonra olusuyomus zaten
Bacim belirli araliklarla ayni yere vuruyor....
Bir nevi nokta atisi yapiyor surekli
Okurken koptum resmen
Ahhh su kocalar ahhhhh
Yerine gore konusup bizleri kirmamaya calisiyorlar nihayetinde
Bak hislerime bire bir tercuman oldun bacim....
Bebegimi sadece ben seveyim cok mu benciliz ne
Ayrica bir kiz evlat olarak bende babaciyim....
Annemide esdegerde severim evet ama baba baska
Hafta 33, kilo 10,80. Yalnız 11 kişo değil yanlış anlamayın
:)))) tabi ki bizim icin gram bile onemli suanki psikolojiyle walla 100 gramin bile hesabini yapariz
Merhaba kizlar biz sampuan, yaz oldugu icin banyo yagi yerine banyo sutu , sabun , alt acma kremii ve kulak copu bunlara 35 tl verdim tabi orda daha pahalidir.:) asiri mide yanmasi , yorulma ve sirtimdaki igrenc agri haricinde iyiyiz umarim sizlerde iysinizdir..
Eveeet bugün zillimin şifonyerine yer bulmak için ortalığı düzenlerken eşimin 2 aydır bir türlü kaldırmadığı kolinin ne olduğunu sormasıyla başlayan konuşmamızı yazayım :)
-Eşim : Bu ne böyle?
-Ben : Şuan üstüme olmayan ve doğumdan sonra da kullanmayacağım kıyafetlerim...
-E : O ne demek, doğumdan sonra hemen kilo vermeye başlamayacak mısın ?
-B : Yahu zaten doğumla birlikte kilo vereceğim ve emzirdiğim dönemde rejim yapamasam da hareketten ve emzirmekten metabolizmam hızlanır herhalde, merak etme ben de bu kiloda kalmak niyetinde değilim.Ben yazın doğum yapıp da kışlıkları giyemeyeceğimi kastetmiştim canım benim ... ( Tripli bir tavırla hayal edin tabii )
-E : Heeee ne biliiim öyle giyemeyeceğim deyince kilonu vermeyeceksin gibi algıladım canım öyle desene yahu....
Bunu söyleyen ademoğlu bir de - ben çok kilo aldım, çirkin mi duruyor dediğimde - olur mu hayatım ben göbüşünü de kilonu da seviyorum, kötü durmuyor merak etme, hem sen çok kutsal bir görevi üstlendiğinden birazcık kilo aldın o kadar. Abes durmuyor hayatım diyen ademoğlu ... Demek ki neymiş? Nalçak adem beni idare ediyormuş :) İntikamımı doğumdan sonra almayı düşünüyorum, bir bakalım kaç kilom kalacak, şimdiden iddialı konuşmak istemedim de :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar kilo ve catlak durumunuz nedir? Ben 10 kilo aldim 35. Haftamizdayiz henuz catlak yok ama sanirim bu haftalardan sonra olusuyomus zaten
Bacilarim bir sorum olacak....
Bebislerin kiyafetlerindeki etiketleri cikarttiniz mi ???
Kasinti yapabilir tek tek cikartsam daha iyi olur degil mi ???
Güle güle kullansın bebişin canım... dediği gibi burda daha pahalı...
Nalçak ademoğlu..... çok hoşsun... demekki kendince kibar olmaya çalışıyormuş bunca zaman...
Ben hem heyecanlı hem de ürkeğim :) acaba uykum ağır gelir kızımın ağlamasını duymazsam, ay acaba öksürür veya gaz sancısı olur ben anlamazsam gibi pimpirikli zamanlarım hoşgeldi :)
16 sene sonra tekrar anne olmaya heveslenirsen böyle acemi acemi heyecan ve endişeler duyarsın di me :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bak bi tanesini büyütmüşsün senin hiç endişe yapmana gerek yok bence
eğer sonuca bakcak olursak benim kocamda istediğimi hep yapar sağolsun,hatta her konuda evdede yardımcıdır bana (nazar değmesin)ama ille bi itiraz etcek bi olmaz dicek karşı çıkcak gereksiz bulcak ondan sonra alıştım artık
Yahuuu bacilar belki bazilariniz kizacak bana ama....
Ben bebegimi kucagima alirken bile cok ozleyecegim biliyorum....
Karnimda olmasi , onu surekli benligimde hissetmek oldukca ozel ve guzel bir duygu....
O ufak tekmeler zaman zaman canimi da acitsa hep yuzumde tatli bir gulumseme....
Tekme yedigim icin oglumu aferin oglum deyip gaz vermem....
Geceleri ters donmus kaplumbagalar gibi cirpinarak lavabo icin kalkmalar falan....
Oyyy oyyyy daha neler neler hepsini cok ozleyecegimm cooook
Oyle bacim saglicakla gelsinler ins.Çok güzel anlatmışsın canım okurken çok duygulandım şu annelik mi artık hamilelik mi bilemiyorum da insanı aşırı duygusal yapıyor yahuSağlıkla doğsunlar inşallah nasılsa alışırız..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyle bacim saglicakla gelsinler ins.
Su an kiyafetleriyle hasir nesirim bebegime bir adim daha yaklasmanin verdigi sevinc var icimde elbet
Tek tek tum kiyafetlerinde hayal ediyorum falan derken 2-3 saate etiket islemlerim tamam olur herhalde
Bu arada bacilarrrrr benim oglumun hiiic atleti donu yokkkkmus
Cibildak kalacakti az daha
Şu etiket işine bi an önce benim de girmem gerekk :) sen işlerin büyük çoğunu hallettin sanırım darısı başımıza :) benim minik kızın da hiç donu atleti yok bak almak gerek sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Goncam hosgeldin. Evindesindir simdi. Nasilsin canim. Valla iyi cesaret sendeki bizim dugunumuz var yarim saatlik yolda ama benim gozum kesmiyo gitmeyi.
Iyiyim canim ben daha hicbir hazirligimi yapmadim evde olmama ragmen. Toplu halledecegiz biz insallah. Birgun cikip alinacaklari halledeceğiz birgun yardimci alacagim temizlik yapilacak sonra alinanlar yikanir utulenir canta hazirlanir insallah. Bu arada agirlastim artik gun boyu dolanmak cok yorucu oluyo. Benim cimcime de bir saniye durmak bilmiyo mecbur kosturuyorum pesinden
Masallah kizlar size. 15-16 yil sonra yeniden anne olmak. Ilk kez anne olmak kadar heyecan verici olsa gerek. Sakincasi yoksa yasinizi ogrenebilir miyim
Bizde dogduktan sonra yikariz bebegi. Bu bilgiyi verdigin iyi oldu ama sunu merak ettim bebekler dogar dogmaz daha hastanedeyken yikanmiyor mu zaten ebe hemsire (yada her kimse) tarafindan. Yani ben mi yanlis biliyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?