2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

iyi barş en azından olaya senin gözünden bakıp ona göre davranabiliyor..bravo takdir ettim

Gunaydin kizlarrr. guzel, bol tepikli, saglikli birgun olsum hepimizee. sizleri ve minnak bebislerinizi opuyoruz kizcemle biz bugun yine yolculuk yapicaz kizimla. 2,5 saatlik yol sonunda bizi bekleyen babaanne ve dedesine gidecez kizimla ben leylek surusunu havada gormustum. bu yolculuklar onlarin eseri herhalde

Gunaydin canim sana ve herkeze.oh oh gidin bakalim zaman baska gecmiyor ne yapalim.ama dikkat edin....

herkeslere günaydınnnnn

sen hangi modelını almıştın cnaım foto varsa atabılır mısın? ben boyle olur mu olmaz mı dıye beklerken buyuk ıhtımal bı sabah bı bakıcam tükendi yazıcak kalcam şey gibi ortada

Bacilarim hayirli aksamlarrr
Benim yaramaz oglum gunde 3-4 kere hickiriyor....
Bir hickirmasida yaklasik 100 u askin tekmeleri yiyorum
Var mi boyle hickirigi bol tekmeli bebis

ben de ılk baslarda düzenli tepik mi atıo demiştim aklıma hıc hıckırdıgı gelmemıştı, sonra burda okuyunca dank ettı arada hıckırıyo, hatta gecen gun o kadar belırgındı ki elimde telefonum vardı, hemen vıdeoya aldım sonra kaydetmeden cıkmısım, bı sinir oldum kendimeee

Bacilarim bir sorum olacak....
Bebislerin kiyafetlerindeki etiketleri cikarttiniz mi ???
Kasinti yapabilir tek tek cikartsam daha iyi olur degil mi ???

genelde kesiyolar canım, hele bazı kıyafetlerin kendısı el kadar etıketı kıyafet kadar oluyo ( sonrasında gordum sen de kesmışsın sanırım, valla bı ara benım de oturup bu işleri ahlletmem lazım sanırım )

boyle bı yemi benım kocaya da atmalı bakalım tepkisi ne olacak

Günaydın kızlar dün umreden kayınvalidem geldi gitmezsem ayıp olr diye günler sonra evden cıktm am cidden çıkmamak gerekmiş cmkü araba cukurlara grip çıkıp salladıkça mahvoldm gece hep alt tarafıma bıcak saplandı eşim de bir daha yok gelen buraya gelsin dedi onu da gectim cok iyi yiyrm beslenyrm yatyrm hala kilo veryrm kendi Dr um da 5 Mayıs'ta gelcek ona gitmek istyrm cocuk gelişiyor mu durdu mu diye düşünmekten kafayı yîcm .anne karnında cocuk kilo vermez deil mi kızlar hiç bildgiNz örnek var mı sonc olarak

günaydın fıstıkk

benim aldığım terlik kırmızılı pembeli olan. içi böyle yumuş yumuş
canım yazdığımı okudum da şimdi. bazı belirtmem gereken yerleri unutmuşum. bence ayağın 38 ise bu terlik tam olur sana ben 1-2 mm farktan bahsetmişim ya, ayaklarımdaki aşırı ödem yüzünden kendi ayakkabılarıma bile girmeye zorlandığımı belirtmemişim
senin beğendiğin model hangisiydi?

günaydın canım. kayınvaliden gelmiş hoşgelmiş ama bir daha kalkmak yok bak! seni ve bebişini sizden fazla düşünen olmaz bu konuda lütfen biraz bencil ol. eşinin de dediği gibi onlar gelsinler. sonuçta riskli bir hamilelik sayılır. son ayında gerekirse yap nazını yat emi? yazını okurken düşündüm de acaba kilo vermiyorsun da evde uzanma pozisyonunda olduğundan acaba ödem mi atıyorsun?mesela benim ayaklar haftaiçi hep oturma pozisyonunda olduğumdan inanılmaz ödem topluyor. ama evde olduğum dönemlerde daha inik oluyo. belki bu durum kiloyu da etkiliyor olabilir hemen kötü düşünme canım. bebiş aldığı kiloyu geri vermez bence. o senin depolardan alıyordur gerekli şeyleri.

I'nşallah canm dediğin gibidir

bu kuzuludan denedim ben canım magaza da ama kucuk oldu 37/38, topuğum baya dısarda kaldı :26: benımde mi ayaklarım şiş ki acabaa yaa normalde 37.5-38 ayaklarım var ama twigydeki kız bu modelın terlıklerin ıcınde kalıbı en kucuk olan model oldugunu soyledı, benım begendıgım modelinde uzerınde baykus vardı, ondan magazamızda yok ama o terliğin kalıbı bundan buyuk dedı :44:

Canım öncelikle için rahat olsun son aylarda daha nazlı kilo alınabiliyor.Ben 1 ayın ilk 15 günü sabit kiloda kaldım,sonraki 15 gün 1 kilo verdim,sonraki 1 hafta boyunca yine sabit kaldım ve bu sabah tartıldım 500 gr almışım çok sevindim sanki hiç kilo almayacakmışım gibi geliyordu.O yüzden sabırlı ol bence.Ha geçen haftaki kontrolümde bebek kilo almamıştır diye endişeleniyordum fakat kiloso gayet iyiydi haftasına göre.doktor bana verdiğin kilo senin gebelik boyunca biriktirdiğin 3 kiloluk yağ stoğundan gider,bebek bencildir günde alacağı 300 kaloriyi sana kalacakmı diye düşünmeden alır dedi.Belki için rahatlar canım bu söylediklerimde sonra.

kızlar bu arada bısı sorucam; hamılelık döneminde actıva turu probıyotık yogurt tuketen var mı, bı yararı ya da zararı olup olmadıgını bılıyor musunuz ? :44:

kızlar bu arada bısı sorucam; hamılelık döneminde actıva turu probıyotık yogurt tuketen var mı, bı yararı ya da zararı olup olmadıgını bılıyor musunuz ? :44:

Canım ben kullanmadım ama sonuçta hazır yoğurtların içinde katkı maddeleri var bana göre çok fazla zararı olmadığı gibi yararıda yoktur diye düşünüyorum.Eğer yapabiliyorsan yoğurdu evinde mayala hem bebişin hem sen güzel beslenirsin hemde doğal bakterileri kullandığın için probiyotik yoğurdu kendin elde etmiş olursun.

canım ben de 1 aydır evde kendim yapıyorum.ama çok cıvık oluyor yogurdum ve ekşi olmuyor ben ekşi istiyorum.tavsiyesi olan var mı acaba

Kızlar merhaba;

Bişi sormak istiyorum bugün sabah uyandığımdan beri belimde (sağ tarafımda) aynı adet olduğumda hissettiğim ağrı gibi bir ağrı vardı. İşe geldim hala devam etti. biraz revirde yatarak dinlendim geçti gibi şimdi ama. korkmuyor da değilim erken doğum belirtileri olmasından. Gerçi sadece belimde bir ağrı var başka herhangi bi rahatsızlığım yok ama işte insan bilmediği için tedirgin oluyor. Bu haftalarda böyle bel ağrısı yaşayan varmı aranızda?

ay bilemedim ki canım şimdi:44:
eve gidince bi daha giyeyim:44:

kızlar dün eşim nihayet bebeğimize annesinin ismini koymayı düşündüğünü söyledi.bekliyordum zaten ne zaman söyleyecek diye ben de elif düşünüyordum.kayınvalidemin adı da hatice. hatice elif nasıl. hatice kesin de artık elif de kararsızım. yakışmış mı sizce.ben de eşimi kırmak istemedım tamam dedim. mutlu oldu

günaydın :) peki bir şey sorucam canım Ahmet sana doğum şekliyle alakalı bir şey söyledi mi sezeryan ya da normal doğum gibi :44: bana henüz bir şey söylemiyor yaa sürpriz mi olck ne :) bir de doğum ücretlerini biliyormusun batı bahatta biz danışmaya sormuştuk en sonki gittiğimizde çıkarken, '' onu doktorunuz söyleyecek '' demişlerdi. demek ki fiyatlar değişken neyle karşılaşıcaz ababa :d

Biz Küçük Çekmece de oturuyoruz canım . . araba olduğu için çok uzak sayılmaz :) beni 3 hafta sonra çağırdı canım , son ayda zaten sıklaşıcak randevular mutlaka denk getirirz birisinde

canım kasık ağrım benim de oluyor bel ağrım da çok yorulunca artık ufacık bı yorulmada bile ağrıyor.kontrolun ne zaman çok yakın değilse bi doktora gıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…