Valla ne eşler var pufpuffum biz şanslıyız.Bakma sen benim eşim de yapardı belki ama ailem falan yokya yanımda birazda o yüzden sanırım kıyamıyor bana,hele işten çıktıktan sonra canım sıkılıyor diye kendini sorumlu tutuyor bundan çünkü onun memleketinde yaşıyoruz ve beni buraya bağlayan bir tek eşim var.Bunu çok iyi biliyor ve ona göre davranıyor..Oğluşumuz doğunca da iki tane çocuğu olacak eşimin artık uğraşır durur bizimle
Gunaydin kizlarrr. guzel, bol tepikli, saglikli birgun olsum hepimizee. sizleri ve minnak bebislerinizi opuyoruz kizcemlebiz bugun yine yolculuk yapicaz kizimla. 2,5 saatlik yol sonunda bizi bekleyen babaanne ve dedesine gidecez kizimla ben leylek surusunu havada gormustum. bu yolculuklar onlarin eseri herhalde
Gunaydin canim sana ve herkeze.oh oh gidin bakalim zaman baska gecmiyor ne yapalim.ama dikkat edin....
geldi canım terlikler😉 ben çok sevdim. Hemen denedim küçük mü diye. Benim ayağımda çok fazla ödem olduğu için cort diye sokmamadım baştaama sonra baktım tam oldu. Belki 1-2mm topuk farkı olmuştur ama normal geldi bana. 39-40 büyük olurdu gibime geliyor.
Bacilarim hayirli aksamlarrr
Benim yaramaz oglum gunde 3-4 kere hickiriyor....
Bir hickirmasida yaklasik 100 u askin tekmeleri yiyorum
Var mi boyle hickirigi bol tekmeli bebis
Bacilarim bir sorum olacak....
Bebislerin kiyafetlerindeki etiketleri cikarttiniz mi ???
Kasinti yapabilir tek tek cikartsam daha iyi olur degil mi ???
Evet sorma pek bir kibarca oldu yalnız bu son tepkisi :)
Kana kan göze göz dişe diş :) hele bir kızım sağ salim gelsin dünyaya :) incecik selvi gibi olup ,ıkacağım karşısınadediğime ben bile inanmıyorum da neyse
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkeslere günaydınnnnn
sen hangi modelını almıştın cnaım foto varsa atabılır mısın? ben boyle olur mu olmaz mı dıye beklerken buyuk ıhtımal bı sabah bı bakıcam tükendi yazıcakkalcam şey gibi ortada
ben de ılk baslarda düzenli tepik mi atıo demiştim aklıma hıc hıckırdıgı gelmemıştı, sonra burda okuyunca dank ettıarada hıckırıyo, hatta gecen gun o kadar belırgındı ki elimde telefonum vardı, hemen vıdeoya aldım sonra kaydetmeden cıkmısım, bı sinir oldum kendimeee
genelde kesiyolar canım, hele bazı kıyafetlerin kendısı el kadar etıketı kıyafet kadar oluyo( sonrasında gordum sen de kesmışsın sanırım, valla bı ara benım de oturup bu işleri ahlletmem lazım sanırım )
boyle bı yemi benım kocaya da atmalı bakalım tepkisi ne olacak
Günaydın kızlar dün umreden kayınvalidem geldi gitmezsem ayıp olr diye günler sonra evden cıktm am cidden çıkmamak gerekmiş cmkü araba cukurlara grip çıkıp salladıkça mahvoldm gece hep alt tarafıma bıcak saplandı eşim de bir daha yok gelen buraya gelsin dedi onu da gectim cok iyi yiyrm beslenyrm yatyrm hala kilo veryrm kendi Dr um da 5 Mayıs'ta gelcek ona gitmek istyrm cocuk gelişiyor mu durdu mu diye düşünmekten kafayı yîcm .anne karnında cocuk kilo vermez deil mi kızlar hiç bildgiNz örnek var mı sonc olarak
günaydın canım. kayınvaliden gelmiş hoşgelmiş ama bir daha kalkmak yok bak! seni ve bebişini sizden fazla düşünen olmaz bu konuda lütfen biraz bencil ol. eşinin de dediği gibi onlar gelsinler. sonuçta riskli bir hamilelik sayılır. son ayında gerekirse yap nazını yat emi? yazını okurken düşündüm de acaba kilo vermiyorsun da evde uzanma pozisyonunda olduğundan acaba ödem mi atıyorsun?mesela benim ayaklar haftaiçi hep oturma pozisyonunda olduğumdan inanılmaz ödem topluyor. ama evde olduğum dönemlerde daha inik oluyo. belki bu durum kiloyu da etkiliyor olabilir hemen kötü düşünme canım. bebiş aldığı kiloyu geri vermez bence. o senin depolardan alıyordur gerekli şeyleri.
günaydın fıstıkk
Eki Görüntüle 1084404
benim aldığım terlik kırmızılı pembeli olan. içi böyle yumuş yumuş
canım yazdığımı okudum da şimdi. bazı belirtmem gereken yerleri unutmuşum. bence ayağın 38 ise bu terlik tam olur sana ben 1-2 mm farktan bahsetmişim ya, ayaklarımdaki aşırı ödem yüzünden kendi ayakkabılarıma bile girmeye zorlandığımı belirtmemişim
senin beğendiğin model hangisiydi?
Tamam cnm saolsin ama bende yanlis hatirlamiosam 29+5 te 1400 gr 35cmdik ayniyiz :)))) hayirlisiyla bakalim yarin ne cikacak senin kucuk minnak :)
Günaydın kızlar dün umreden kayınvalidem geldi gitmezsem ayıp olr diye günler sonra evden cıktm am cidden çıkmamak gerekmiş cmkü araba cukurlara grip çıkıp salladıkça mahvoldm gece hep alt tarafıma bıcak saplandı eşim de bir daha yok gelen buraya gelsin dedi onu da gectim cok iyi yiyrm beslenyrm yatyrm hala kilo veryrm kendi Dr um da 5 Mayıs'ta gelcek ona gitmek istyrm cocuk gelişiyor mu durdu mu diye düşünmekten kafayı yîcm .anne karnında cocuk kilo vermez deil mi kızlar hiç bildgiNz örnek var mı sonc olarak
kızlar bu arada bısı sorucam; hamılelık döneminde actıva turu probıyotık yogurt tuketen var mı, bı yararı ya da zararı olup olmadıgını bılıyor musunuz ? :44:
Canım ben kullanmadım ama sonuçta hazır yoğurtların içinde katkı maddeleri var bana göre çok fazla zararı olmadığı gibi yararıda yoktur diye düşünüyorum.Eğer yapabiliyorsan yoğurdu evinde mayala hem bebişin hem sen güzel beslenirsin hemde doğal bakterileri kullandığın için probiyotik yoğurdu kendin elde etmiş olursun.
bu kuzuludan denedim ben canım magaza da ama kucuk oldu 37/38, topuğum baya dısarda kaldı :26: benımde mi ayaklarım şiş ki acabaa yaanormalde 37.5-38 ayaklarım var ama twigydeki kız bu modelın terlıklerin ıcınde kalıbı en kucuk olan model oldugunu soyledı, benım begendıgım modelinde uzerınde baykus vardı, ondan magazamızda yok ama o terliğin kalıbı bundan buyuk dedı :44:
Biz Küçük Çekmece de oturuyoruz canım . . araba olduğu için çok uzak sayılmaz :) beni 3 hafta sonra çağırdı canım , son ayda zaten sıklaşıcak randevular mutlaka denk getirirz birisinde
Kızlar merhaba;
Bişi sormak istiyorum bugün sabah uyandığımdan beri belimde (sağ tarafımda) aynı adet olduğumda hissettiğim ağrı gibi bir ağrı vardı. İşe geldim hala devam etti. biraz revirde yatarak dinlendim geçti gibi şimdi ama. korkmuyor da değilim erken doğum belirtileri olmasından. Gerçi sadece belimde bir ağrı var başka herhangi bi rahatsızlığım yok ama işte insan bilmediği için tedirgin oluyor. Bu haftalarda böyle bel ağrısı yaşayan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?