2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar merhaba :)

dün bir arkadaşım 36. haftasında doğum yaptı resmen :) sezeryan oldu :) çok duygulandım . ben de 34. haftamdayım artık yaklaştı galiba doğumlar :) :) :)

Saol canm gerckten içimi rahatlattın o zman düşünmcm artık Dr kontrolüne kadar aynı sekilde beslenmeye devam

canım normal yogurt tüketiyorum zaten de bu probıyotıklerın ıcınde yararlı bakteriler var ya bagırsakları calıstırdıgı da soylenıyor, acaba bı zararı fılan var mıdır dıye merak ettım :44:

Canım benim doğum şekliyle alakalı pek birşey söylemedi ama normal doğumu destekleyen konuşmaları vardı , isteğe bağlı sezaryan fiyatını 2,500 tl civarı tutar dedi ama pek sıcak bakmadı o işe :) normal doğum çift kişilik odada 290 tl dedi , tek kişilik odada 550 falandı sanırım. Mecburi Sezaryan 800 TL civarı onunda tek kişi ve iki kişilik odaları varmış ona göre fiyat söyledi. Doğum şeklimiz son günlerde belli olur artık , hayırlısı olsun hepimiz için

Ben 4. Ayimdan itibaren vazelin ve bebek yagini karistirip karnima surdum iyice yedirerek masaj yaptim sabah aksam, catlamaya musait bi yapim var ergenlikten kalma catlaklarim var bacaklarimda, annem de cok catlamis hamileyken o yuzden korkuyorum karnimin catlamasindan
cok sukur henuz catlamadi umarim bundan sonra da olmaz

Benim de son 2 haftadir bu Tarz agrilarim oluyo karnimda ve belimde, ben de korkuyodum erken dogum sancilarimi diye ama gecen cuma nst ye girdim herhangi bisey cikmadi doktorum da gayet normal buldu ultrason sonuclarini

Benim de son 2 haftadir bu Tarz agrilarim oluyo karnimda ve belimde, ben de korkuyodum erken dogum sancilarimi diye ama gecen cuma nst ye girdim herhangi bisey cikmadi doktorum da gayet normal buldu ultrason sonuclarini

canım kasık ağrım benim de oluyor bel ağrım da çok yorulunca artık ufacık bı yorulmada bile ağrıyor.kontrolun ne zaman çok yakın değilse bi doktora gıt

bende 17 nisanda gitmiştim en son kontrole nst de hiç bişi çıkmamıştı gayet iyi demişti doktorumda. anlamadım bende neden böyle oldu. ciddi ciddi ağrıyordu ama şimdi biraz hafifledi. bakalım daha da artarsa giderim artık doktora normalde 30 nisanda bi daha ki kontrolüm de.

hatice de elif de güzel olmuş bence. hatice zeynep'i var kuzenimin de. güzel isimler bunlar. herkesin gönlü de olunca daha güzel oluyor. adıyla doğsun yaşasın inşallah

günaydınnn annelerrrr...zaman azaldıkça heyecan artıyo (= kızımın odası gelsede artık yerleşsek çantasını hazırlasam..bi an önce gel 1 maayıısss (=

günaydınnn annelerrrr...zaman azaldıkça heyecan artıyo (= kızımın odası gelsede artık yerleşsek çantasını hazırlasam..bi an önce gel 1 maayıısss (=

Benim oğlumun odası da mayısın ilk haftası gelecek. Gelsede bende artık diyorum başlasam hazırlıklara. Kıyafet alım işlemini durdurdum artık zaten. Bebek bezi yeni doğan alıcam birde tırnak makası vetarağı.. Oası gelince perdesini yaptırıcam. bakalım doğum iznine ayrıldığımda artık bebekle ilil birşey kalsın istemiyorum kendime zaman ayırmak istiyorum

Evet bacim dun gece erinmedim kestim bitirdim hepsini....
Yanlarindaki etiketler dahil.....
Kv dem sagolsun birazdan baslayacak yikamaya....
Balkonumu dezenfekte edeyimde fazla toz degmesin yavrumun elbiselerine
Darisi basina

aynen cnm oda gelmeden toparlanmıyor..eksikler ortaya çıkmıyor..iyice ağırlaşmadan toparlansak...oda çanta süs işlerini bitiren arkadaşlar sizi çoook kıskanıyorum

bu ağrılar normal canım.
Rahim büyüdüğü için kasık ağrıları artıyormuş bel ağrısı da bebeğin ağırlığından. Uzanıp dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok ama dinlendiğin halde geçmiyorsa ve ağrı girip çıkıyorsa doğum sancısı olabiliyor o zaman doktora gitmek gerekebilir. Ben 5 dk ayakta dursam sırtım belim çatlıyor uzanınca geçiyor

aynen cnm oda gelmeden toparlanmıyor..eksikler ortaya çıkmıyor..iyice ağırlaşmadan toparlansak...oda çanta süs işlerini bitiren arkadaşlar sizi çoook kıskanıyorum

Aslında öyle bitirende çok yok üzülmeyelim ... Ben şekerleri toparlamaya çalışıyorum. 2 çeşit şeker yapacağım. Daha evim temizlenecek kadın alacağım eve. İzne çıkayımda bir allahın izniyle

mayasını hazır yoğurttan değil de ev yoğurdundan koy. bir de birazcık daha fazla koy az koyuyor olabilir misin ki?:44:

ev yoğurdundan yapıyorum da acaba sütün soğukmu olması gerekıyor geçen gün çok sarmışım dışı hala sıcaktı

hatice de elif de güzel olmuş bence. hatice zeynep'i var kuzenimin de. güzel isimler bunlar. herkesin gönlü de olunca daha güzel oluyor. adıyla doğsun yaşasın inşallah

saol canım etrafımdakiler pek beğenmedi hatıce ismini ama ne yapayım eşim istiyor.

Evet sabah ac karna bir elmayla tuketiyorum musli olanini bir elmayla hem kilo aldiriyor bebege hemde tuvalet kinusunda sikinti olmuyor)))

ne kadar fark varmış isteğe bağlı sezeryan ve zorunlu sezeryan arasında :) ben de önümüzdeki hafta kontrole gidicem bakalım :) ve aynen canım bebişimiz ve bizler için hangisi iyiyse o olsun :*:*:*

soğuk olursa tutmaz ama canım yaa ılık olması lazım. annem hep mayayı fazla kaçırmışım ekşi olmuş tüh falan der. demek ki şimdi koyduğundan birazcık daha fazla koymalısın gibi düşündüm ben de.
isim konusuna gelinceee peki sen ne düşünüyorsun hatice ismi senin hoışuna gidiyor mu önemli olan o bence canım. içine sinmezse bir ömür aklından çıkmaz yoksa. ben elif demiştim ama hatice oldu diye düşünürsün hep. bir de şöyle bişey var hatice elif koyarsanız iki ismini de mi söyleyeceksiniz? yoksa sadece haticeyi mi? ya da belki sadece elif dersiniz ki o zaman tam senin dediğin olur
bu arada iki isim de "ağır" dedikleri isimlerden...
bunca yorumdan sonra şimdi diceksin ki peki siz ne koyacaksınız? ay daha bizimki de belli değil. çocuk doğacak hala ismi de şudur diyemiyorum kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…