canım ben de 1 aydır evde kendim yapıyorum.ama çok cıvık oluyor yogurdum ve ekşi olmuyor ben ekşi istiyorum.tavsiyesi olan var mı acaba
Canım öncelikle için rahat olsun son aylarda daha nazlı kilo alınabiliyor.Ben 1 ayın ilk 15 günü sabit kiloda kaldım,sonraki 15 gün 1 kilo verdim,sonraki 1 hafta boyunca yine sabit kaldım ve bu sabah tartıldım 500 gr almışım çok sevindim sanki hiç kilo almayacakmışım gibi geliyordu.O yüzden sabırlı ol bence.Ha geçen haftaki kontrolümde bebek kilo almamıştır diye endişeleniyordum fakat kiloso gayet iyiydi haftasına göre.doktor bana verdiğin kilo senin gebelik boyunca biriktirdiğin 3 kiloluk yağ stoğundan gider,bebek bencildir günde alacağı 300 kaloriyi sana kalacakmı diye düşünmeden alır dedi.Belki için rahatlar canım bu söylediklerimde sonra.
Canım ben kullanmadım ama sonuçta hazır yoğurtların içinde katkı maddeleri var bana göre çok fazla zararı olmadığı gibi yararıda yoktur diye düşünüyorum.Eğer yapabiliyorsan yoğurdu evinde mayala hem bebişin hem sen güzel beslenirsin hemde doğal bakterileri kullandığın için probiyotik yoğurdu kendin elde etmiş olursun.
günaydın :) peki bir şey sorucam canım Ahmet sana doğum şekliyle alakalı bir şey söyledi mi sezeryan ya da normal doğum gibi :44: bana henüz bir şey söylemiyor yaasürpriz mi olck ne :) bir de doğum ücretlerini biliyormusun batı bahatta biz danışmaya sormuştuk en sonki gittiğimizde çıkarken, '' onu doktorunuz söyleyecek '' demişlerdi. demek ki fiyatlar değişken neyle karşılaşıcaz ababa :d
33 ün içindeyim ve 11 kilo almışım çatlak mı tam bilemiyorum ama kızarıklıklarım var çizgi çizgikullandığınız bir şey var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba;
Bişi sormak istiyorum bugün sabah uyandığımdan beri belimde (sağ tarafımda) aynı adet olduğumda hissettiğim ağrı gibi bir ağrı vardı. İşe geldim hala devam etti. biraz revirde yatarak dinlendim geçti gibi şimdi ama. korkmuyor da değilim erken doğum belirtileri olmasından. Gerçi sadece belimde bir ağrı var başka herhangi bi rahatsızlığım yok ama işte insan bilmediği için tedirgin oluyor. Bu haftalarda böyle bel ağrısı yaşayan varmı aranızda?
Benim de son 2 haftadir bu Tarz agrilarim oluyo karnimda ve belimde, ben de korkuyodum erken dogum sancilarimi diye ama gecen cuma nst ye girdim herhangi bisey cikmadi doktorum da gayet normal buldu ultrason sonuclarini
canım kasık ağrım benim de oluyor bel ağrım da çok yorulunca artık ufacık bı yorulmada bile ağrıyor.kontrolun ne zaman çok yakın değilse bi doktora gıt
kızlar dün eşim nihayet bebeğimize annesinin ismini koymayı düşündüğünü söyledi.bekliyordum zaten ne zaman söyleyecek diye ben de elif düşünüyordum.kayınvalidemin adı da hatice. hatice elif nasıl. hatice kesin de artık elif de kararsızım. yakışmış mı sizce.ben de eşimi kırmak istemedım tamam dedim. mutlu oldu
günaydınnn annelerrrr...zaman azaldıkça heyecan artıyo (= kızımın odası gelsede artık yerleşsek çantasını hazırlasam..bi an önce gel 1 maayıısss (=
herkeslere günaydınnnnn
sen hangi modelını almıştın cnaım foto varsa atabılır mısın? ben boyle olur mu olmaz mı dıye beklerken buyuk ıhtımal bı sabah bı bakıcam tükendi yazıcakkalcam şey gibi ortada
ben de ılk baslarda düzenli tepik mi atıo demiştim aklıma hıc hıckırdıgı gelmemıştı, sonra burda okuyunca dank ettıarada hıckırıyo, hatta gecen gun o kadar belırgındı ki elimde telefonum vardı, hemen vıdeoya aldım sonra kaydetmeden cıkmısım, bı sinir oldum kendimeee
genelde kesiyolar canım, hele bazı kıyafetlerin kendısı el kadar etıketı kıyafet kadar oluyo( sonrasında gordum sen de kesmışsın sanırım, valla bı ara benım de oturup bu işleri ahlletmem lazım sanırım )
boyle bı yemi benım kocaya da atmalı bakalım tepkisi ne olacak
Benim oğlumun odası da mayısın ilk haftası gelecek. Gelsede bende artık diyorum başlasam hazırlıklara. Kıyafet alım işlemini durdurdum artık zaten. Bebek bezi yeni doğan alıcam birde tırnak makası vetarağı.. Oası gelince perdesini yaptırıcam. bakalım doğum iznine ayrıldığımda artık bebekle ilil birşey kalsın istemiyorum kendime zaman ayırmak istiyorum
Benim de son 2 haftadir bu Tarz agrilarim oluyo karnimda ve belimde, ben de korkuyodum erken dogum sancilarimi diye ama gecen cuma nst ye girdim herhangi bisey cikmadi doktorum da gayet normal buldu ultrason sonuclarini
aynen cnm oda gelmeden toparlanmıyor..eksikler ortaya çıkmıyor..iyice ağırlaşmadan toparlansak...oda çanta süs işlerini bitiren arkadaşlar sizi çoook kıskanıyorum
mayasını hazır yoğurttan değil de ev yoğurdundan koy. bir de birazcık daha fazla koy az koyuyor olabilir misin ki?:44:
hatice de elif de güzel olmuş bence. hatice zeynep'i var kuzenimin de. güzel isimler bunlar. herkesin gönlü de olunca daha güzel oluyor. adıyla doğsun yaşasın inşallah
Canım ben kullanmadım ama sonuçta hazır yoğurtların içinde katkı maddeleri var bana göre çok fazla zararı olmadığı gibi yararıda yoktur diye düşünüyorum.Eğer yapabiliyorsan yoğurdu evinde mayala hem bebişin hem sen güzel beslenirsin hemde doğal bakterileri kullandığın için probiyotik yoğurdu kendin elde etmiş olursun.
Canım benim doğum şekliyle alakalı pek birşey söylemedi ama normal doğumu destekleyen konuşmaları vardı , isteğe bağlı sezaryan fiyatını 2,500 tl civarı tutar dedi ama pek sıcak bakmadı o işe :) normal doğum çift kişilik odada 290 tl dedi , tek kişilik odada 550 falandı sanırım. Mecburi Sezaryan 800 TL civarı onunda tek kişi ve iki kişilik odaları varmış ona göre fiyat söyledi. Doğum şeklimiz son günlerde belli olur artık , hayırlısı olsun hepimiz için
ev yoğurdundan yapıyorum da acaba sütün soğukmu olması gerekıyor geçen gün çok sarmışım dışı hala sıcaktı
saol canım etrafımdakiler pek beğenmedi hatıce ismini ama ne yapayım eşim istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?