soğuk olursa tutmaz ama canım yaa ılık olması lazım. annem hep mayayı fazla kaçırmışım ekşi olmuş tüh falan der. demek ki şimdi koyduğundan birazcık daha fazla koymalısın gibi düşündüm ben de.
isim konusuna gelinceee peki sen ne düşünüyorsun hatice ismi senin hoışuna gidiyor mu önemli olan o bence canım. içine sinmezse bir ömür aklından çıkmaz yoksa. ben elif demiştim ama hatice oldu diye düşünürsün hep. bir de şöyle bişey var hatice elif koyarsanız iki ismini de mi söyleyeceksiniz? yoksa sadece haticeyi mi? ya da belki sadece elif dersiniz ki o zaman tam senin dediğin olur
bu arada iki isim de "ağır" dedikleri isimlerden...
bunca yorumdan sonra şimdi diceksin ki peki siz ne koyacaksınız? ay daha bizimki de belli değil. çocuk doğacak hala ismi de şudur diyemiyorum kafayı yicem
ev yoğurdundan yapıyorum da acaba sütün soğukmu olması gerekıyor geçen gün çok sarmışım dışı hala sıcaktı
saol canım etrafımdakiler pek beğenmedi hatıce ismini ama ne yapayım eşim istiyor.
Evet sabah ac karna bir elmayla tuketiyorum musli olanini bir elmayla hem kilo aldiriyor bebege hemde tuvalet kinusunda sikinti olmuyor)))
canim isine karismak gibi olmasin ama sadece fikir olsun diye yaziyorum eger eliften vazgecersen hatice kübra da olabilir, hem kübra hz.hatice'nin lakabi uyumlu olur yani, bi de biz zehra Betül koycaz ama nufus kagidina sadece Betül yazdircaz kulagina iki isim soylenecek iki isim koymak sunnet oldugu icin bizim her iki isimde hz. fatima'nin lakabi evlatlarimizda onlar gibi hayirli olsun insallahyok canım zaten hatice elif düşünüyoruz. iki isim koyacağız yani. elifi değiştirsem mi diye düşünüyorum. eşim muhtemelen hatice elif dıyecek ama ben sadece elif derim o ne öyle upuzun. ben de kararsıım. bakalım başka içime sinen olmazsa hatice elif olacak inşallah.
canim isine karismak gibi olmasin ama sadece fikir olsun diye yaziyorum eger eliften vazgecersen hatice kübra da olabilir, hem kübra hz.hatice'nin lakabi uyumlu olur yani, bi de biz zehra Betül koycaz ama nufus kagidina sadece Betül yazdircaz kulagina iki isim soylenecek iki isim koymak sunnet oldugu icin bizim her iki isimde hz. fatima'nin lakabi evlatlarimizda onlar gibi hayirli olsun insa
BEBEK ŞEKERLERİ YALNIZCA 0,60 KR DAN BASLIYOR. ALLAH VE MUHAMMED YAZILI SEKERLERIMIZ ISE SADECE 0,75 KR. SIPARIS WERMEK ISTEYEN OLURSA YARDIMCI OLURUM
günaydın kızlar aranızda nidilat kullanan var mı?
Canım bize yoğurdu eşimin yengesi köyden getiriyor her hafta,kendi inekleri falan var bizimkileri kendisi mayalıyor sağolsun..yani tamamen organik.Ama daha önce yoğurt mayalamışlığım var annem de bildim bileli kendisi mayalar hazır yoğurt yemeyiz ve sevmeyizde ailecek..Öncelikle yoğurdu kavanozlara koyup mayalarsan daha iyi olur bence hepsinibirden açmak zorunda kalmazsın annem hep öyle yapardı.1 litrelik kavanoza 1 yemek kaşığı yoğurt koyacaksın canım,çok karıştırmadan iki kere çevirip kapağını kapatıp saracaksın sıkı sıkı..Bu arada süt ne soğuk ne sıcak olacak annem serçe parmağının ucunu süte batırırdı eğer elini yakmıyorsa tamamdır derdi bende onun yaptığını denedim birkaç kez ve çok güzel oldu.Ama ekşi olmasını istiyorsan yoğurdunu azcık daha fazla koyabilirsin.Birde mayanı değiştir ev yoğurdu yapan birinden alıver azcık..Eğer denersen haber ver ok,umarım güzel olur
tünaydın hatunlar bugun geç yazdım nedennn çünki dr dan yeni gelebildik işe :)
32. hafta kontrolumuz başarılı bir şekilde gerçekleşti elimde sorularımın listesi devlet hast. ne kadar cvp alınabilir ise işte
el ayak şişmelerim , bebeğimin karnımın bi tarafına toplanması sürekli idrar hissi.. bunlar kan ve idrar tahlil sonuçlarıma göre normal oalağan şeylermiş.
doğum anında kendi dr isteme şansım yokmuş cep nosunu da vermedi5hafta çalışabilir raporumu aldım rapor içerinde doğum yada çalışamayacak durumda olursam kalan haftalar otomatik olarak yanıyormuş.
bebeğime gelince baş ve kemik yapısı bakımından 36 haftalık seviyesinde kanala girmiş dönüşünü yapmış normal doğum olmassa epidural iste hemen acilde ben olmassam dedi herşey normal ve yolunda çok şükür kan ve magnezyuma devam
işte böyle hatunlar rabbim kolaylıklar versin hepimize çalışmaya devam
canim isine karismak gibi olmasin ama sadece fikir olsun diye yaziyorum eger eliften vazgecersen hatice kübra da olabilir, hem kübra hz.hatice'nin lakabi uyumlu olur yani, bi de biz zehra Betül koycaz ama nufus kagidina sadece Betül yazdircaz kulagina iki isim soylenecek iki isim koymak sunnet oldugu icin bizim her iki isimde hz. fatima'nin lakabi evlatlarimizda onlar gibi hayirli olsun insallah
günaydınnn annelerrrr...zaman azaldıkça heyecan artıyo (= kızımın odası gelsede artık yerleşsek çantasını hazırlasam..bi an önce gel 1 maayıısss (=
mrb cnm.evet ben kullanıyorum.günde 3 defa..
tamam canım uygulayacağım dediğini inşallah bu sefer istediğim gibi olur
elif de guzel kibar isim gercekten iki isim konusu da sunnet diye biliyorum ama kulaktan dolma bilgi mi ona pek emin olamadim simdi
Kızlar bişey sorucam, bizim face te bi grubumuz vardıya artık orayı bulamıyorum ve hiç bir paylaşım bana gelmiyor... Grup mu kapandı yoksa ben grup dışında mı kaldım acaba
Bileniniz var mı ?
canım ben de 1 aydır evde kendim yapıyorum.ama çok cıvık oluyor yogurdum ve ekşi olmuyor ben ekşi istiyorum.tavsiyesi olan var mı acaba
renkli kolonya nerken nasıl ürünler var elinizde ben ilgileniyorum
tamam canım uygulayacağım dediğini inşallah bu sefer istediğim gibi olur
canım ben de bugün çalışabilir raporu alacağım. özel hastaneden alacağım devlet hastanesiolmasına gerek yok değil mi
iki isim koymanın sünnet olduğğunu bilmiyordum ama ben iki ismi sevıyorum. hatice kübra da olabilir de biraz değişik bişey olsun istiyorum elif de kararsız kalma nedenim de bu çok kullanılıyor olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?