2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Hayır bir zararı yok canım o bakterilerin.Kabızlık sorunun var değilmi?valla ben çok takmıyorum bazen 3 günde bir,bazen 2 günde bazende hergün ihtiyacımı giderebiliyorum.Tabi bunlar hep gebelik hormonlarından kaynaklanıyor.3 günden fazla sıkıntı yaşıyorsan tehlikeli diyorlar aman canım dikkat et.

Maşallah yavruna canım güzel haberlerle gelmişsin.Üzülme ben tıp fakültesi özeline gidiyorum 122 lira muayene ücreti ödüyorum.doktor 2-3 dak ancak bakıyor ultrasonda ve bebeğin tam kilosunu boyunu bilmiyorum.Sağlıklı iyi haftasıyla uyumlu diyor yani aynı devlet hastanesi doktorları gibi fark yok.

valla fızıksel olarak benı cok rahatsız etmese ben de takma nıyetınde degılım ama gunluk hayatımı etkılıyo.. bı de daha oncekı yıllarda hemoroıd problemı cekmıstım, amelıyat fılan olmadım ılaclarla gecırmıstım o surecı, arada yıllar gectı.. hamılelığın başlarında boyle bı sııntı yoktu ama sonrasında sorun olmaya basladı.. şimdi topıkteki kızlardan ne ogrendıysem; ananas, elma, sabahları ılık su vs vs ayrıca doktorun verdıgı duphalac surup kullanıyorum.. bı dehemoroıd kremim ve fıtılım var :26:

Canımm, çok geç oldu ama buradan sana teşekkür edeyim dedim. Özelden arkadaşım doğumu Mart başında yapmıştı diyince, Mart ayında yazılanlardan yorumunu buldum. Bana çok yardımcı oldun, çok sağol.

Allah hepimizin bebişlerini korusun, arkadaşın gibi bize de sağlıklı, güzel ve hayırlı doğumlar versin inşallah...

canım neden kullanıyorsun kasılmaların çıktımı nst de sancı var mı merak ettiim sorular var aklımda ilacın çok yan etkisi var

cnm benim kasılmalarım oluyor.doktor önlem amaçlı verdi.bizim tüp bebek riske atmak istemiyor.ben nst ye girmedim.ayrıca bu ilacı daha önce arkadaşım kullandı erken doğum tehlikesi vardı.günde 6 tane falan kullandı.biliyorum birçok yan etkisi var ama doktorum rahat kullanabilirsin bi sorun olmaz dedi.bunu günde 12 tane kullananlar varmış.sen kullanıyormusun?

ya benim bildiğim kadarıyla 5 hafta çalışabilir raporu içerisinde çalışmazsak o günler yanıyor evet; fakat erken doğum halinde kalan haftalar yanmıyor doğum sonrasına aktarılabiliyor. bi yanlışlık olmasın diye belirtmek istedim

içime dert oldu sizin isim valla. hatice serra da olabilir kızım olsaydı düşünebilirdim. lakin ilk oğluma zor isim bulduk, buna da daha bulamadık ben bulsam eşim beğenmiyor eşiminkileri ben beğenmiyorum, yine doğduğunda ismi olmicak bi süre sanırsam . erkek ismi bulmak daha zor gerçekten :26:. asıl diyeceğimi unutuyordum. sgk ile anlaşmalı bi özel hastaneden de rapor alabiliyoruz.

Son düzenleme:
kadınlar kulübü yöneticileri bu bosch reklamı ne böyle kardeşim kapatacak yeride yok hadi 1 defa desek değil her tıkladığım yerde 10 sn bekleyip aynı saçma reklamımı izleyeceğiz.

hımm anladım erken doğum olursa yanma yok ama çalışamayacak durumda olursan yanıo :) saolasın canım benım doktorun kafası dolu sürekli anlatamadı sanırım mantıklı olanıda o ben çalışabilecğime dair rapor almısım dogum olmus napalım değilmi :) tek isteğim doğumu işyerinde yapmamak ve doğumdan sonra bebğeime daha çok vakit ayırabilmek saol bacımmmm

yaa aslında bizim burda doktorda hastanede devlet özelden daha iyi sadece sıra bekleme sorunu var ve çok kafaları dolu bi tek cinsiyeti söylemiolar :)

yok yaw iş yerinde çalışırken falan gelmiyolar . ben de 37 bitene kadar çalışmıştım. sonra 3 hafta evde zor geçmişti. bu da öyle olur inşallah

kızlar 2 gün önce geceleyin ömrümdem ömür gitti :18: mide yanmasıyla kalkmıştım süt içtim sonra lavaboya gittim o sırada birden su geldi ama çok aşıırı değildi. idrar olsa anlardım bi anda olunca bebeğin suyun sandım çok korktum. ilk defa böyle bişi oldu. sabah doktora gittik ultrasyondan baktı suyu iyi dedi nst sonuçlarıdı normal çıktı şükür. doktor ped aldırdı. eğer idrarsa sarı oluyormuş değilse mavi oluyormuş. 3 tane pedi kullandım çok şükür mavi olmadı. bi dahada su da gelmedi. doktor da nolur nolmaz diye ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane. onun da çok yan etkisi varmış kortizonmuş nette okudum doktor şimdiye kadar pedde bir değişiklik yoksa sorun yoktur ama her ihtimale karşı iğneyi vurdur istersen dedi. daha vurdurmadım. çok kararsız kaldım kızlar. şimdiye kadar bir sıkıntım yok. hala daha çalışıyorum. suyun geldiği gece ağdaya gitmiştim canım çok acımıştı. acaba o yüzden mi oldu diye de içim içimi yiyor :18: inş o gün gelen sıvı idrardır kızlar

canım bu kasılmalar nasıl oluyor, nası bı his yanı, ben bazen gaz sancısı tuvalete cıkmayaınca karın agrısı fılan cekıyorum, kasılma olsa ayırt edebılır mıyım bılemıyorum :44:

canım suyun gelse doktor anlardı herhalde, azalma olurdu suyun da, açıklık olup olmadığına baktılar mı :26: istersen içinin rahat etmesi için baska bı doktora daha görün :44: ayrıca ağdaya gıtmeyı düşünüyodum ben de doğum yaklastıkca, kafama deli sorular soktun valla

bende gecen haftasonu gıttım canım agdaya alırken agdacın cok dikkat etsin.. önceden zaten yapmıştır ama benim ağdacı artık genital bölgenin şişmiş olduğundan dolayı farklı olduğunu çok dikkatli alınmasını söyledi.. bi de bende göbek deliği ortasına toplandı bebiş. ama sonra normale döndü eğer öyle olursa korkma düzeliyor sonra...

canım suyun gelse doktor anlardı herhalde, azalma olurdu suyun da, açıklık olup olmadığına baktılar mı :26: istersen içinin rahat etmesi için baska bı doktora daha görün :44: ayrıca ağdaya gıtmeyı düşünüyodum ben de doğum yaklastıkca, kafama deli sorular soktun valla [/QUOTE]

canım açılma var mı yok mu diye bakmadı. geçen hafta doktora kontrole gittiğimde 36 yada 37. haftada çatı muayenesi yapacağını söylemişti. ben hamile kaldığımdan beri ağdaya gidiyorum. öncesinde jilet yada krem kullanmıştım. ama ilerleyen zamanlarda zor olur diye ağdaya başlamıştım. en son gittiğimde canım öle çok aşırı yanmadı alıştım heralde ama ne de olsa kastım kendimi çok jilet yapsam iki günde çıkıyor bide karnımdan dolayı göremem heralde alırken keserim diye korkuyorum

kasılma dediğin canım biraz açabilirmisin nst de çıkmadıysa karnın taş gibimi oluyor nekadar sürüyor günde kaç kez son olarak ilacı kullandığından beri hala oluyormu

benim genelde bı sağ tarafta toplanma oluyor, itekliyor filan dayıyor bı yerlerını valla şiş midir nasıldır bılemıyorum, kendisini artık göremiyorum

ben de ne guzel alışmıştım agdaya sonra hamıle kalınca bı tedırgın oldum, kendi çapımda halledıyodum ama şimdi yukarıda da dediğim gibi kendisini goremıyorum

kızlar ya benım bugun acayıp kuyruk sokumum agrıyo, bılgısayar basında işlerim var bı taraftan onları halledıyorum ama sürekli oturmayayım bı turlayayım dıye ya da tuvalete kalkarken cok zorlanıyorum, demin farkında olmadan sandalyede one dogru kaymışım popomu geri alayım bıraz dedim, kımıldayamadım valla :26: koltuğun kenarlarından tuttum ıkı taraflı agırlıgımı verdım de anca oyle canım yanarak kalkabıldım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…