2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

bende göremiyorum kendisini ama elimle hissedebiliyorum valla bizimki de her yerde takip edemiyorum bir tek bildiğim artık dik duruyormuş.. doğum pozisyonuna geçmiş... kaburgalarımı kıracak ya da midemi ağzımdan çıkaracak diye korkuyorum ama olsun 2 ay sonra Allah'ın izni ile bu günleri özlüyor olacağız ve ben çokkkkkkkkkk özleyeceğimm...

kasılma dediğin canım biraz açabilirmisin nst de çıkmadıysa karnın taş gibimi oluyor nekadar sürüyor günde kaç kez son olarak ilacı kullandığından beri hala oluyormu

ben nst ye girmedim cnm.benim özellikle sol tarafımda şişlik oluyor yani bebek toplanıyormuş gibi 5-10 sn sürüyor sonra karnım düzeliyor.ilaç kullanmama rağmen günde 10-15 defa oluyor.

bana da ozlıycekmısım gıbı gelıyor, sonra bı kabızlık bı hemoroıd bı kuyruk sokumu, ay kasıldım mı ne fılan derken özlem konusunda soru işaretleri oluşuyo kafamda

cnm kasılma denen şey sanki bebek poposunu dayamış gibi karnın şişiyor ve sertleşiyor.5-10 sn sürüyor.sonra geçiyor.olsa anlarsın mutlaka..

inan bu yazdıgını okurken yaşadım aynı durumu, sağ tarafıma poposunu dayamıs gibi bi his, şişti ve sertleşti orası taş gıbı, şimdi gectı aaay doktora mı gıtsem acaba, oluyo bu durum ben de ama ben normal dıye hıc takmamıştım şimdiye kadar :26:

ben hiiiiiiiiiiç özlemeyeceğim...tam tersi bir an önce doğacağı gün gelsin istiyorum sağlıkla..
2 acı tecrübemde dolayı belki böyle düşünüyorum..hep tedirginlik hâli var diye belkide..bilmiyorum ama özlemeyeceğimi biliyorum..

bilgisayar basında iş yaptığımız için canım banada herkes yürüyüş yap masa basındasın hep doğumun zor oluor diyorlar benimde aynı yer ağrıyo son bir aydır

bilgisayar basında iş yaptığımız için canım banada herkes yürüyüş yap masa basındasın hep doğumun zor oluor diyorlar benimde aynı yer ağrıyo son bir aydır

normalde sureklı amsa bası degılım, bılgısayar basında vakıt gecırdıgım kadar hareketlı de calısıyorum ama bugun sureklı oturmam gerektı, canımı cok yaktı bugun bu agrı :'6: ne surkelı oturmak ne sureklı ayakda durmak hıc bırı yaramıyo, napcagını şaşırıyo ınsan bazen

canım bendede oluo o hatta sola o kadar sivrilioki çıkacak gibi canım yanıo günde 10kez filan oluo ilaçda vermedi sonra geçio doktora söyledim normal demişti kasılma mıymış o :26:

bende de aynı durum sağ tarafımda oluyo, senın kı kız mı erkek mi benım bugun baya oldu, dayıyo orası semsert oluyo,sonra gecıyo.. arada oluyodu ama bugun sureklı olunca tedırgın oldum.. ben hep dayadı yıne fılan dıyodum ama yasadıgım bu durum kasılmayla pimpiriklendim şimdi :26:

hiç boyle evhamlı, pimpirikli bişi değildim, zaman ilerledikce nem kapar oldum herseyden yaa

Ben de geçen 2 haftada 1-1,5 arası kilo vermiştim, ama zilli kızım beni sömürmeye devam etmiş çok şülür. Somra bir kilo kadar aldım, baktım sömürme oranı hiç değişmemiş :)
Benim ablam ikinci çocuğunda o kadar çok istifra etmişti ki anlatamam toplam 7 kilo alabilmişti. Şükür yeğenim 3360 doğmuştu, şimdi 11 yaşında ve gayet sağlıklı :)
O zaman onun dr u da ona sen merak etme bebek k endini aç bırakmaz demişti. Ablam doğumdan sonra hamile kaldığı kilodan 3 kilo eksikti yani yeğenim sömüreceğini almış ve ablamı da genç kızlık kilosuna indirmiş yetmemeiş 1,5 sene de emmişti

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O karın sivrilmeleri bende de oluyor ama kısa sürüp geçiyor, kasılma mıymış? Bende benim kız ayağını bir yere dayayıp kendini ittiği için oluyor sanıyorum ama. NST ye de girmiştim aynı günler, kasılma çıkmamıştı. Yerleri daraldı sanırım ondan oluyor diyerek iyi niyetli düşüneyim bari : D

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimki erkek ve herkes erkek olduğu için çok hareketli diolar gece gündüzümüz yok hiç otururken karsımdaki oturan bile görüyor

Kizlar doktorum karnimin normalden büyük oldugunu söyledi bu durumu yasayan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hazır probıyotık yogurtlardan mı yıyosun, eger oyleyse hangısınden ve doktorun hıc bu konuda bısı dedı mı sana

Evet cnm hazir probiyotik yogurt doktorum biliyor bana iyi geldigini soyledim ye diyor bolca yogurt ye sut ic diyor burda baska yogurt yok ki ))) merak etme neyin dogali kaldi ki :) illa dogal istiyorsan sabah kayisili yogurt yapabilirsin yada ac karna 4 tane kuru kayisi ye findikla bademle zaten benim yedigimde findik ve bademli :) iste resmi

Eklentiler

• $1398353624924.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu yogurt sayesinde hergun tuvalete cikabiliyorum hergun ac karna duzenli yiyorum bir gun yemesem o gun problem oluyor))

Herkese merhabalar... Bu gün görüş günümüzdü ama pek hoş geçmedi malesef... Ufaklıgımız iyi çok şükür ama ben nst ye girdim beş dakkada bir sancı çıktı apar topar odaya aldılar serum vs. 2saat sonra tekrar bakıldı Allahtan bu sefer iyi çıktı Bikaç tavsiyeyle eve geldik bol bol dinlen bol su iç uzun yolculuk yasak cinsellik yasak vs. Anlayacağınız bizde durum böyle..

saol canım ya evet hatice serra uyumlu olabilir. bakalım gerçekten zormuşisim bulmak senin erkek mı bana da erkek ısmı bulmAK DAHA KOLAY GELIYOR.

biz de biraz önce kontrolden geldik maşallah 2200 gram olmuşuz boyumuz 44 cm.yalnız doktor fazla dedi şekerden dolayı kilosu çok çıktı 1 hafta büyük çıktı inşallah bı zararı olmaz ben yıne de sevındım.

inan bu yazdıgını okurken yaşadım aynı durumu, sağ tarafıma poposunu dayamıs gibi bi his, şişti ve sertleşti orası taş gıbı, şimdi gectı aaay doktora mı gıtsem acaba, oluyo bu durum ben de ama ben normal dıye hıc takmamıştım şimdiye kadar :26:[/QUOTE]

cnm bu kasılmalar normalmiş.düzenli ve sık sık olursa o zaman tehlikeliymiş.benim tüp bebek olduğu için doktor riske atmamak istedi..onun için ilaç kullanıyorum.

oh sonunda benim gibi dusunen biri cikti valla bende hic ozlemicem birak gunleri saatleri sayiyorum haziran gelsin diye benimde tup bebek 16. haftaya kadar hep dusecek diye korktum 26-27 den sonra ya erken dogurursam korkusu yasadim simdi de otursam olmuyo yatsam olmuyo kalksam olmuyo hep bi yerim agriyo hayorlisiyla sag saglim bi kucagima alsam evladimi ne tekmeyi ozlicem ne donmesini gozumle goreyim de saglikli olduğunu o yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…