benim genelde bı sağ tarafta toplanma oluyor, itekliyor filan dayıyor bı yerlerınıvalla şiş midir nasıldır bılemıyorum, kendisini artık göremiyorum
ben de ne guzel alışmıştım agdaya sonra hamıle kalınca bı tedırgın oldum, kendi çapımda halledıyodum ama şimdi yukarıda da dediğim gibi kendisini goremıyorum
kasılma dediğin canım biraz açabilirmisin nst de çıkmadıysa karnın taş gibimi oluyor nekadar sürüyor günde kaç kez son olarak ilacı kullandığından beri hala oluyormu
canım bu kasılmalar nasıl oluyor, nası bı his yanı, ben bazen gaz sancısı tuvalete cıkmayaınca karın agrısı fılan cekıyorum, kasılma olsa ayırt edebılır mıyım bılemıyorum :44:
cnm kasılma denen şey sanki bebek poposunu dayamış gibi karnın şişiyor ve sertleşiyor.5-10 sn sürüyor.sonra geçiyor.olsa anlarsın mutlaka..
bende göremiyorum kendisini ama elimle hissedebiliyorumvalla bizimki de her yerde takip edemiyorum bir tek bildiğim artık dik duruyormuş.. doğum pozisyonuna geçmiş... kaburgalarımı kıracak ya da midemi ağzımdan çıkaracak diye korkuyorum ama olsun 2 ay sonra Allah'ın izni ile bu günleri özlüyor olacağız ve ben çokkkkkkkkkk özleyeceğimm...
cnm kasılma denen şey sanki bebek poposunu dayamış gibi karnın şişiyor ve sertleşiyor.5-10 sn sürüyor.sonra geçiyor.olsa anlarsın mutlaka..
bende göremiyorum kendisini ama elimle hissedebiliyorumvalla bizimki de her yerde takip edemiyorum bir tek bildiğim artık dik duruyormuş.. doğum pozisyonuna geçmiş... kaburgalarımı kıracak ya da midemi ağzımdan çıkaracak diye korkuyorum ama olsun 2 ay sonra Allah'ın izni ile bu günleri özlüyor olacağız ve ben çokkkkkkkkkk özleyeceğimm...
kızlar ya benım bugun acayıp kuyruk sokumum agrıyo, bılgısayar basında işlerim var bı taraftan onları halledıyorum ama sürekli oturmayayım bı turlayayım dıye ya da tuvalete kalkarken cok zorlanıyorum, demin farkında olmadan sandalyede one dogru kaymışım popomu geri alayım bıraz dedim, kımıldayamadım valla :26: koltuğun kenarlarından tuttum ıkı taraflı agırlıgımı verdım de anca oyle canım yanarak kalkabıldım :26:
canım bu kasılmalar nasıl oluyor, nası bı his yanı, ben bazen gaz sancısı tuvalete cıkmayaınca karın agrısı fılan cekıyorum, kasılma olsa ayırt edebılır mıyım bılemıyorum :44:
canım bendede oluo o hatta sola o kadar sivrilioki çıkacak gibi canım yanıo günde 10kez filan oluo ilaçda vermedi sonra geçio doktora söyledim normal demişti kasılma mıymış o :26:
bilgisayar basında iş yaptığımız için canım banada herkes yürüyüş yap masa basındasın hep doğumun zor oluor diyorlar benimde aynı yer ağrıyo son bir aydır
canım bendede oluo o hatta sola o kadar sivrilioki çıkacak gibi canım yanıo günde 10kez filan oluo ilaçda vermedi sonra geçio doktora söyledim normal demişti kasılma mıymış o :26:
Canım öncelikle için rahat olsun son aylarda daha nazlı kilo alınabiliyor.Ben 1 ayın ilk 15 günü sabit kiloda kaldım,sonraki 15 gün 1 kilo verdim,sonraki 1 hafta boyunca yine sabit kaldım ve bu sabah tartıldım 500 gr almışım çok sevindim sanki hiç kilo almayacakmışım gibi geliyordu.O yüzden sabırlı ol bence.Ha geçen haftaki kontrolümde bebek kilo almamıştır diye endişeleniyordum fakat kiloso gayet iyiydi haftasına göre.doktor bana verdiğin kilo senin gebelik boyunca biriktirdiğin 3 kiloluk yağ stoğundan gider,bebek bencildir günde alacağı 300 kaloriyi sana kalacakmı diye düşünmeden alır dedi.Belki için rahatlar canım bu söylediklerimde sonra.
normalde sureklı amsa bası degılım, bılgısayar basında vakıt gecırdıgım kadar hareketlı de calısıyorum ama bugun sureklı oturmam gerektı, canımı cok yaktı bugun bu agrı :'6: ne surkelı oturmak ne sureklı ayakda durmak hıc bırı yaramıyo, napcagını şaşırıyo ınsan bazen
bende de aynı durum sağ tarafımda oluyo, senın kı kız mı erkek mibenım bugun baya oldu, dayıyo orası semsert oluyo,sonra gecıyo.. arada oluyodu ama bugun sureklı olunca tedırgın oldum.. ben hep dayadı yıne fılan dıyodum ama yasadıgım bu durum kasılmayla pimpiriklendim şimdi :26:
hiç boyle evhamlı, pimpirikli bişi değildim, zaman ilerledikce nem kapar oldum herseyden yaa
normalde sureklı amsa bası degılım, bılgısayar basında vakıt gecırdıgım kadar hareketlı de calısıyorum ama bugun sureklı oturmam gerektı, canımı cok yaktı bugun bu agrı :'6: ne surkelı oturmak ne sureklı ayakda durmak hıc bırı yaramıyo, napcagını şaşırıyo ınsan bazen
bende de aynı durum sağ tarafımda oluyo, senın kı kız mı erkek mibenım bugun baya oldu, dayıyo orası semsert oluyo,sonra gecıyo.. arada oluyodu ama bugun sureklı olunca tedırgın oldum.. ben hep dayadı yıne fılan dıyodum ama yasadıgım bu durum kasılmayla pimpiriklendim şimdi :26:
hiç boyle evhamlı, pimpirikli bişi değildim, zaman ilerledikce nem kapar oldum herseyden yaa
canım hazır probıyotık yogurtlardan mı yıyosun, eger oyleyse hangısınden ve doktorun hıc bu konuda bısı dedı mı sana
içime dert oldu sizin isim valla. hatice serra da olabilir kızım olsaydı düşünebilirdim. lakin ilk oğluma zor isim bulduk, buna da daha bulamadık ben bulsam eşim beğenmiyor eşiminkileri ben beğenmiyorum, yine doğduğunda ismi olmicak bi süre sanırsam. erkek ismi bulmak daha zor gerçekten :26:. asıl diyeceğimi unutuyordum. sgk ile anlaşmalı bi özel hastaneden de rapor alabiliyoruz.
ben hiiiiiiiiiiç özlemeyeceğim...tam tersi bir an önce doğacağı gün gelsin istiyorum sağlıkla..
2 acı tecrübemde dolayı belki böyle düşünüyorum..hep tedirginlik hâli var diye belkide..bilmiyorum ama özlemeyeceğimi biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?