oh sonunda benim gibi dusunen biri cikti valla bende hic ozlemicem birak gunleri saatleri sayiyorum haziran gelsin diye benimde tup bebek 16. haftaya kadar hep dusecek diye korktum 26-27 den sonra ya erken dogurursam korkusu yasadim simdi de otursam olmuyo yatsam olmuyo kalksam olmuyo hep bi yerim agriyo hayorlisiyla sag saglim bi kucagima alsam evladimi ne tekmeyi ozlicem ne donmesini gozumle goreyim de saglikli olduğunu o yeter bana
Teşekkür ederim canim ilgin icin unutmadigina coookk sevindim:))))merhaba hamiş arkadaşım bugün gittim kontrole bebeğimin kilosu 2000gr 42cm karşılaştırman için yazdım merak ediyordun
Teşekkür ederim canim ilgin icin unutmadigina coookk sevindim:))))
Kizlar bugun o kadar kotuydumki sabah acayip bi mide agrisiyla uyandim kendimi lavaboya zor attim ve saatlerce kaldim inliyorum bagiriyorum terliyorum soguk soguk birden atesler basiyo dedim oluyorum heralde benden ziyade bebisi dusunuyorum o arada dua ediyorumki Allahim bana ne olursa olsunda ona bisey olmasin diye;;; esim aldi doktora kostuk hemen ilk once bebege baktilar vucud su kaybettigi icin bebegin suyunda azalma varmi diye sukurler olsun iyiydi birde kalp atislarina baktilar . Ordan dahiliye derken serum verdiler epey yattim kan verdim birde bobrek safra kesesi ve mide icin ultrasona girdim herhangi bisey varmi diye sukurler olsun cikmadi.
Su an iyi sayilirim sadece cok halsizim bebegim ise oda anladi bende bi sknti var yavrum ara ara ben burdayim der gibi hafifce tekmeliyo bugun hic canimi yakmadan.... Allahim bizleri evlatlarimiza evlatlarimizida bizlere bagislasin ......
Herkese merhabalar...Bu gün görüş günümüzdü ama pek hoş geçmedi malesef.. . Ufaklıgımız iyi çok şükür ama ben nst ye girdim beş dakkada bir sancı çıktı apar topar odaya aldılar serum vs. 2saat sonra tekrar bakıldı Allahtan bu sefer iyi çıktı Bikaç tavsiyeyle eve geldik bol bol dinlen bol su iç uzun yolculuk yasak cinsellik yasak vs. Anlayacağınız bizde durum böyle..
Geçmiş olsun, acaba tansiyon, şeker öyle bir şey miydi ki ?
Anan şifalar diliyorum, tüm hasta olanlara ...
Amin duana Canım ...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Az kaldı, benim de 20 li haftalarda hiç ağrım sızım olmadığı halde NST de 10 dk da bir sancım olduğu çıkmıştı, o zamandan bu zamana erken doğuma karşı ilaç kullanıyorum. İnşallah sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi ...
Tansiyonum ilk olculdugunde epey dusmustu dun aksam yedigim bisey mi dokundu anlamadik cunku esimdede az biraz oldu ama benim bunye zayifti heraldeki ben agir gecirdim(
İnşallah canım...:) benim adet olacakmışım gibi ağrım oluyordu halada arada oluyor ama bana sürekli kullanmam için ilaç vermedi doktor... :44:
Eki Görüntüle 1086342
Bebegim ve benden hepinize iyi aksamlar 32. Haftamızdayız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tekrar tekrar geçmiş olsun
canım ben de 1 aydır evde kendim yapıyorum.ama çok cıvık oluyor yogurdum ve ekşi olmuyor ben ekşi istiyorum.tavsiyesi olan var mı acaba
Gelen bebisin suyu olsaydi mutlaka durmazdi ya azar azar yada hizli sekilde gelmeye devam ederdi... oyuzden kendini korkutma bence afedersin bazen degisik sekilde akintilarimiz oluyor veya idrar kacirma durumu olabiliyor...kızlar 2 gün önce geceleyin ömrümdem ömür gitti :18: mide yanmasıyla kalkmıştım süt içtim sonra lavaboya gittim o sırada birden su geldi ama çok aşıırı değildi. idrar olsa anlardım bi anda olunca bebeğin suyun sandım çok korktum. ilk defa böyle bişi oldu. sabah doktora gittik ultrasyondan baktı suyu iyi dedi nst sonuçlarıdı normal çıktı şükür. doktor ped aldırdı. eğer idrarsa sarı oluyormuş değilse mavi oluyormuş. 3 tane pedi kullandım çok şükür mavi olmadı. bi dahada su da gelmedi. doktor da nolur nolmaz diye ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane. onun da çok yan etkisi varmış kortizonmuş nette okudumdoktor şimdiye kadar pedde bir değişiklik yoksa sorun yoktur ama her ihtimale karşı iğneyi vurdur istersen dedi. daha vurdurmadım. çok kararsız kaldım kızlar. şimdiye kadar bir sıkıntım yok. hala daha çalışıyorum. suyun geldiği gece ağdaya gitmiştim canım çok acımıştı. acaba o yüzden mi oldu diye de içim içimi yiyor :18: inş o gün gelen sıvı idrardır kızlar
kızlar 2 gün önce geceleyin ömrümdem ömür gitti :18: mide yanmasıyla kalkmıştım süt içtim sonra lavaboya gittim o sırada birden su geldi ama çok aşıırı değildi. idrar olsa anlardım bi anda olunca bebeğin suyun sandım çok korktum. ilk defa böyle bişi oldu. sabah doktora gittik ultrasyondan baktı suyu iyi dedi nst sonuçlarıdı normal çıktı şükür. doktor ped aldırdı. eğer idrarsa sarı oluyormuş değilse mavi oluyormuş. 3 tane pedi kullandım çok şükür mavi olmadı. bi dahada su da gelmedi. doktor da nolur nolmaz diye ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane. onun da çok yan etkisi varmış kortizonmuş nette okudumdoktor şimdiye kadar pedde bir değişiklik yoksa sorun yoktur ama her ihtimale karşı iğneyi vurdur istersen dedi. daha vurdurmadım. çok kararsız kaldım kızlar. şimdiye kadar bir sıkıntım yok. hala daha çalışıyorum. suyun geldiği gece ağdaya gitmiştim canım çok acımıştı. acaba o yüzden mi oldu diye de içim içimi yiyor :18: inş o gün gelen sıvı idrardır kızlar
ben hiiiiiiiiiiç özlemeyeceğim...tam tersi bir an önce doğacağı gün gelsin istiyorum sağlıkla..
2 acı tecrübemde dolayı belki böyle düşünüyorum..hep tedirginlik hâli var diye belkide..bilmiyorum ama özlemeyeceğimi biliyorum..
bana da ozlıycekmısım gıbı gelıyor, sonra bı kabızlık bı hemoroıd bı kuyruk sokumu, ay kasıldım mı ne fılan derken özlem konusunda soru işaretleri oluşuyo kafamda
inan bu yazdıgını okurken yaşadım aynı durumu, sağ tarafıma poposunu dayamıs gibi bi his, şişti ve sertleşti orası taş gıbı, şimdi gectıaaay doktora mı gıtsem acaba, oluyo bu durum ben de ama ben normal dıye hıc takmamıştım şimdiye kadar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?