- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
Günaydın canlarrrbiz bugün erkenciyiz ve her zamanki gibi heyecanlıyız çünküü bugün kontrol günümüzz önce babamızla denize karşı bir kahvaltı sonrada Samsun'a doğru yolculuk...Artık akşam kaçta geliriz bilmem şimdilik öpüyorum hepinizi güzel günler diliyorum sizee
Gunaydin guzel anneler ve bebikolari.
Kizlar uzun zamandir katilamiyorum yazismalara bi cirpida okumaya gayret ettim. Herkesi dogum telasi almis benide korkuttunuz😔. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
Odalar kiyafetler sekerler hazir istediklerinde buyursunlar.
32. Hafta sebebiyle evimdeyim artik ama uykusuzluk fena tabi.
Kizlar size bi kac sorum olacak. Benim kollarimda ellerimde uyusmalar oluyor. Ellerim zaten sisik durumda. Ayak tabanlarimda aciyor. Sizlerde de var mi bu sikayetler. Oof skldim bu durumdan 1 2 haftadir boyleyim. 2 mayis kontrol soracagim dr. Bide simdiden 14 kilo oldum kiziyorum kendime cook.
Optum sizleri guzel anneler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah'ın izni ile sağlıkla ve sağlıcakla kucağına aldığını görürsün canım... mis gibi kokusunu içine çektiğinde ilerleyen günlerde tekrar konuştuğumuzda belki özlediğini duyarım... erkeklerin askerlik anıları vardır... kadınların ise hamilelik ve doğum anıları... kısmet bugüneymiş dersin ve oğluşunla beraber bu güzel günleri anarsın canım...
Kizlar uzun zamandir katilamiyorum yazismalara bi cirpida okumaya gayret ettim. Herkesi dogum telasi almis benide korkuttunuz😔. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
Kizlar size bi kac sorum olacak. Benim kollarimda ellerimde uyusmalar oluyor. Ellerim zaten sisik durumda. Ayak tabanlarimda aciyor. Sizlerde de var mi bu sikayetler. Oof skldim bu durumdan 1 2 haftadir boyleyim. 2 mayis kontrol soracagim dr. Bide simdiden 14 kilo oldum kiziyorum kendime cook.
Günaydın canlarrrbiz bugün erkenciyiz ve her zamanki gibi heyecanlıyız çünküü bugün kontrol günümüzz önce babamızla denize karşı bir kahvaltı sonrada Samsun'a doğru yolculuk...Artık akşam kaçta geliriz bilmem şimdilik öpüyorum hepinizi güzel günler diliyorum sizee
Gunayydinn anneelerr :) benimde sekiz haftam kaldi. Bebegim pek hareketli. Dogduktan sonra cok yorulucaz, mutlu olucaz. Hala dogum cantam hazir degil ama iki haftaya hazirlarim, geç mi kaldım
Herkese merhabalar...Bu gün görüş günümüzdü ama pek hoş geçmedi malesef.. . Ufaklıgımız iyi çok şükür ama ben nst ye girdim beş dakkada bir sancı çıktı apar topar odaya aldılar serum vs. 2saat sonra tekrar bakıldı Allahtan bu sefer iyi çıktı Bikaç tavsiyeyle eve geldik bol bol dinlen bol su iç uzun yolculuk yasak cinsellik yasak vs. Anlayacağınız bizde durum böyle..
Gunayydinn anneelerr :) benimde sekiz haftam kaldi. Bebegim pek hareketli. Dogduktan sonra cok yorulucaz, mutlu olucaz. Hala dogum cantam hazir degil ama iki haftaya hazirlarim, geç mi kaldım
kızlar günaydın :)
tansiyon problemi yaşayanlara geçmiş olsun diyorum çok dikkat edin kendinize yediklerinize yüksek tansiyonu limon düşürüyormuş :)
veee kızlar var mı benim kadar çok çikolata yiyen merak ediyoruuumgünde ortalama 7-8 tane çikolatalı gofret yiyiyorumdur vallahi kendimi hiç tutamıyorum . var mı benim gibiii umarım bir zararı yoktur .
Normalde bebeğim kız ama bu gidişle, bu tatlı tüketimiyle erkek çıkçk diye korkuyorum vallahi :d
günde 7-8 çikolata yemiyorumdur ama bende çok iştahlıyım..bikere her akşam çayın yanında mutlaka bişey yiyorum ıvır zıvır..kahvaltıyı zaten baya sağlam yapıyorum,hatta öyle ki bazen öğlen acıkmıyor ve yemiyorum yemekooyyyy bu yüzden daha 1-1.5 ay nasıl geçcek bilmiyorum
Gunaydinnnn guzel anneler
Hayirli cumalar olsun
Ogluma kavusmama 4-5 haftam kaldi Allah (c.c.) i izni ile
Tabi daha onceden tesrif etmez ise ufaklik
Rabb'im yar ve yardimcimiz olsun bacilar....
Erken dogum riski olanlarimiz var ins. Saglicakla alirlar minisleri kucaklarina ♥♥♥
Canta hazirlamayan bacilarim bence riske atmayin biran evvel hastane icin cantanizi ayarlayin derim
Oglumla opuyoruz hepinizi biraz halsizlik var hayir olsun
saol canım ya evet hatice serra uyumlu olabilir. bakalım gerçekten zormuşisim bulmak senin erkek mı bana da erkek ısmı bulmAK DAHA KOLAY GELIYOR.
al benden de o kadar :) gerçi benim yediğim çoğunlukta tatlı ve şekerli şeyler oluyor kahvaltıdan önce tatlıyla başlıyorum güne. gariptir ki kan şekeri oranım da sadece 94 çıkmıştı.
doktoruma bu tatlı yeme durumumdan bahsetmiyorum bahsetsem kızar bana biliyorum :) bu arada 52 kiloyla hamileliğe başlamıştım şimdi 64 kiloyum hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm tartıdabunda kullandığım vitaminin de etkisi var tabi :) ama bebişlerimiz için hiç bir şeyi gözümüz görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?