2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın canlarrr biz bugün erkenciyiz ve her zamanki gibi heyecanlıyız çünküü bugün kontrol günümüzz önce babamızla denize karşı bir kahvaltı sonrada Samsun'a doğru yolculuk...Artık akşam kaçta geliriz bilmem şimdilik öpüyorum hepinizi güzel günler diliyorum sizee

Gunaydin canlarrrr bizdeki heyecan da gun cabucak bitsin diye cunku yarin da bizim kontrol gunumuz ve ben bebegimi cok ozledim.. Bu aralar tek istedigim sey sahil kasabasinda kalabalik olmayan bir yerde denize sifir cay bahcesinde yanima bir semaverle oturup aksam serinin de cay icmek ya bunu kac gundur accayip istiyorum hayirlara gitsin.. Tabi bebegimi dogurup babasina vermis olcam bu hayalimde.. O karsimda ona bakarken ben azcik dinlenmek istiyorum sanirsam..

Kg konusunda da agzima gelen aklima gelen ne kdr kufur varsa saymak istiyorum canimiz saolsun deyip susuyorum girtlak girtlak degil canakkale bogazi mubarek durmuyo..

gün içi planınız çok güzelmiş..en az bu plan kadar mutlu dönersin inş kontrolden de canım..

32.haftamdayım 16 kilo aldım ve kontrole daha 1 hafta var,kaçı bulurum bilmem
ayrıca o el kol uyuşukluğu bendede var canım hemde 1-2 haftadır daha yoğun..

sağol arkadaşım amin 🙏

oncelikle gunaydin hepimize)
canim o uyusmalar birkac ay once olmustu bende.magnezyum iyi gelmisti.el ve ayaklarda sisliklerim oluyo ama yoruldummu ve ayakta kaldimmi oluyo.
Bol bol su ic canim gercekten ise yariyo.bende geceleri uyuyamiyorum hic rahat deilim ama neyapalim dayancz.

Kizlar bu arada ciger gelistirici igneden bahsetmisiz.baska ne gibi zararlari var bizde kullandik mecburen.sonra bide nidilatta kullaniyorum.cok tedirginim bebege zarar vericekler diye endiseleniyorum.

Neyse ben biraz daha uyucam arkadaslar.hepiniz nanaklardan opuldunuz.........

Ne guzel benim bir hafta var oglumu gormeye.mis gibi havayi icine cek canim.hayirli guzel haberlerele donersinniz umarim

Gunaydinnnn guzel anneler
Hayirli cumalar olsun
Ogluma kavusmama 4-5 haftam kaldi Allah (c.c.) i izni ile
Tabi daha onceden tesrif etmez ise ufaklik
Rabb'im yar ve yardimcimiz olsun bacilar....
Erken dogum riski olanlarimiz var ins. Saglicakla alirlar minisleri kucaklarina ♥♥♥
Canta hazirlamayan bacilarim bence riske atmayin biran evvel hastane icin cantanizi ayarlayin derim
Oglumla opuyoruz hepinizi biraz halsizlik var hayir olsun

Gunayydinn anneelerr :) benimde sekiz haftam kaldi. Bebegim pek hareketli. Dogduktan sonra cok yorulucaz, mutlu olucaz. Hala dogum cantam hazir degil ama iki haftaya hazirlarim, geç mi kaldım

Canım o ağrılar ve şişlikler bende 1 aydır var doktor magnezyum verdi şimdi biraz iyim ama ellerim hala çok şiş ooo maşallah size herşeyi hazırlamışsınız ben henüz hiç başlamadım alışverişe bekliyoruz bakalım artık ne zaman başlarız kıskandım şimdi sizleri

Gunayydinn anneelerr :) benimde sekiz haftam kaldi. Bebegim pek hareketli. Dogduktan sonra cok yorulucaz, mutlu olucaz. Hala dogum cantam hazir degil ama iki haftaya hazirlarim, geç mi kaldım

Canım benimde hazır değil henüz hiç birşey alışverişe başlamadık önce temizlik sonra alışveriş

Geçmiş olsun canım moralini bozma hemen.Suyunu iç ve dinlen inşallah düzelir canım.

kızlar günaydın :)

tansiyon problemi yaşayanlara geçmiş olsun diyorum çok dikkat edin kendinize yediklerinize yüksek tansiyonu limon düşürüyormuş :)

veee kızlar var mı benim kadar çok çikolata yiyen merak ediyoruuum günde ortalama 7-8 tane çikolatalı gofret yiyiyorumdur vallahi kendimi hiç tutamıyorum . var mı benim gibiii umarım bir zararı yoktur .

Normalde bebeğim kız ama bu gidişle, bu tatlı tüketimiyle erkek çıkçk diye korkuyorum vallahi :d

bu konuda "geç kaldın" ya da "erken daha" gibi terimler kullanamıyoruz malesef çünkü bebişlerin ne zaman gelmek için tutturacakkarını bilemiyoruz o yüzden çantaya koyacakların hazırsa,hazırla çantayıda dursun..zararı değil yararı olur bence canım..

günde 7-8 çikolata yemiyorumdur ama bende çok iştahlıyım..bikere her akşam çayın yanında mutlaka bişey yiyorum ıvır zıvır..kahvaltıyı zaten baya sağlam yapıyorum,hatta öyle ki bazen öğlen acıkmıyor ve yemiyorum yemek ooyyyy bu yüzden daha 1-1.5 ay nasıl geçcek bilmiyorum

al benden de o kadar :) gerçi benim yediğim çoğunlukta tatlı ve şekerli şeyler oluyor kahvaltıdan önce tatlıyla başlıyorum güne. gariptir ki kan şekeri oranım da sadece 94 çıkmıştı.

doktoruma bu tatlı yeme durumumdan bahsetmiyorum bahsetsem kızar bana biliyorum :) bu arada 52 kiloyla hamileliğe başlamıştım şimdi 64 kiloyum hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm tartıda bunda kullandığım vitaminin de etkisi var tabi :) ama bebişlerimiz için hiç bir şeyi gözümüz görmüyor

canım bende de var el kol uyuşukluğu çalışıyorum özellikle pazar günü fazla uyuyunca taş gibi oluyo kollarım malesef ....

günaydın bacım halsizlik bendede var bugun yığım yığımım sanki

günaydın canlar ve bebekleriiii bugun halsizlik bi uyku hali.. hepimize hayırlı cumalar şifalar..
dün bi bebek ziyaretine gittik anniş sabah 8den aksam 9a kadar hafif sancıları evde çekmiş 9da evde suyu gelmiş biraz daha bekleyip sancılar baslayınca gitmiş 10dk da doğum yapmış :) hayran hayran dinledim birde bana bi ot verdi mekkeden geliyormus fatma ananın eli sanırım suya ıslatıp dua okuyomuşuz çiçek açılmaya baslayınca rahımde açılıomus o sudanda şifa niyetine içip öyle doğuma gidiliyormuş :) ben denicem bakalım gerçi en iyisini Allah bilir hepimize kolay dogumlar inşallahhhh

saol canım ya evet hatice serra uyumlu olabilir. bakalım gerçekten zormuşisim bulmak senin erkek mı bana da erkek ısmı bulmAK DAHA KOLAY GELIYOR.

yahu ben bi isim beğenemiyorum oğluma. ilkinin adı doğduktan günler sonra Ahmet Kerem oldu. Allahtan iyi tutturduk onu uyduruk bi ismi de olabilirdi. şimdi buna da beğenemiyoruz bir türlü. dediğim gibi eşiminkileri ben benimkileri eşim beğenmiyor. ben diyorum mesela ömer, faruk, kayra, salih, enes, asil vs. O diyor, Alp, mert, yiğit, Ertunga(ciddi ciddi önerdi bu ismi düşünebiliyormusunuz), cengiz, mete, Metehan falan. Hiç hazzetmediğim isimler. Ha başkasında seviyorum ama çevremde bu isimlerde sevmediğim insanlar var o yüzden yakıştıramıyorum. Bi Mehmet Kağan'da bişey demedi. ama onu da çok sevmedi biliyorum. Ben de artık isim önermiyorum. Doğunca belli olacak. Ama isim önerilerine sonuna kadar açığız

Son düzenleme:

aynen öyle valla bendede nasıl şeker çıkmadı şaşkınım aaaay Allah'ım nazar değmesin ama ne güzel zayıf hamile kalmışsın,doğumdan sonra çok kolay gider o fazlalıklar bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…