yahu ben bi isim beğenemiyorum oğluma. ilkinin adı doğduktan günler sonra Ahmet Kerem oldu. Allahtan iyi tutturduk onu uyduruk bi ismi de olabilirdi. şimdi buna da beğenemiyoruz bir türlü. dediğim gibi eşiminkileri ben benimkileri eşim beğenmiyor. ben diyorum mesela ömer, faruk, kayra, salih, enes, asil vs. O diyor, Alp, mert, yiğit, Ertunga(ciddi ciddi önerdi bu ismi düşünebiliyormusunuz), cengiz, mete, Metehan falan. Hiç hazzetmediğim isimler. Ha başkasında seviyorum ama çevremde bu isimlerde sevmediğim insanlar var o yüzden yakıştıramıyorum. Bi Mehmet Kağan'da bişey demedi. ama onu da çok sevmedi biliyorum. Ben de artık isim önermiyorum. Doğunca belli olacak. Ama isim önerilerine sonuna kadar açığız
seninki yine makul isimler önermiş. Benim koca öz tükçe isim olacak diye BÖRTEÇİNE ismini önerdiCengizhanın eşiymiş. Bana ne kimin nesi olursa olsun o ne öyle börülce gibi dedim Allahtan uzatmadı öyle dedi geçti
Kullananlara ayıbolmasın da ben de ilk kez duydum bu ismi. Ay Allahtan söylüyolar da çok uzatmıyolar yaw.
aynen öyle vallabendede nasıl şeker çıkmadı şaşkınım aaaay Allah'ım nazar değmesin ama ne güzel zayıf hamile kalmışsın,doğumdan sonra çok kolay gider o fazlalıklar bence...
ohh ohh ne güzel oda gelmeden hiçbişey bitmiyor badanası duvar kağıdı bitti beklemedeyiz...çok heyecanlı olacak emin ol canımcım..bizde işler bitti beklemedeyiz
iki isim konulduğunda ikisininde söylenmesi gerekiyo diye biliyorum bnde emin değilimtamam canım uygulayacağım dediğini inşallah bu sefer istediğim gibi olur
elif de guzel kibar isim gercekten iki isim konusu da sunnet diye biliyorum ama kulaktan dolma bilgi mi ona pek emin olamadim simdi
geçmiş olsun cnm inşallah idrardır bnde o ikisini ayırt edememekten korkuyorumkızlar 2 gün önce geceleyin ömrümdem ömür gitti :18: mide yanmasıyla kalkmıştım süt içtim sonra lavaboya gittim o sırada birden su geldi ama çok aşıırı değildi. idrar olsa anlardım bi anda olunca bebeğin suyun sandım çok korktum. ilk defa böyle bişi oldu. sabah doktora gittik ultrasyondan baktı suyu iyi dedi nst sonuçlarıdı normal çıktı şükür. doktor ped aldırdı. eğer idrarsa sarı oluyormuş değilse mavi oluyormuş. 3 tane pedi kullandım çok şükür mavi olmadı. bi dahada su da gelmedi. doktor da nolur nolmaz diye ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane. onun da çok yan etkisi varmış kortizonmuş nette okudumdoktor şimdiye kadar pedde bir değişiklik yoksa sorun yoktur ama her ihtimale karşı iğneyi vurdur istersen dedi. daha vurdurmadım. çok kararsız kaldım kızlar. şimdiye kadar bir sıkıntım yok. hala daha çalışıyorum. suyun geldiği gece ağdaya gitmiştim canım çok acımıştı. acaba o yüzden mi oldu diye de içim içimi yiyor :18: inş o gün gelen sıvı idrardır kızlar
canım bende de var el kol uyuşukluğu çalışıyorum özellikle pazar günü fazla uyuyunca taş gibi oluyo kollarım malesef ....
o uyuşukluklar bndede var kızlar ayak bacak kol el her biyersii
aynen öyle vallabendede nasıl şeker çıkmadı şaşkınım aaaay Allah'ım nazar değmesin ama ne güzel zayıf hamile kalmışsın,doğumdan sonra çok kolay gider o fazlalıklar bence...
kızlar günaydın :)
tansiyon problemi yaşayanlara geçmiş olsun diyorum çok dikkat edin kendinize yediklerinize yüksek tansiyonu limon düşürüyormuş :)
veee kızlar var mı benim kadar çok çikolata yiyen merak ediyoruuumgünde ortalama 7-8 tane çikolatalı gofret yiyiyorumdur vallahi kendimi hiç tutamıyorum . var mı benim gibiii umarım bir zararı yoktur .
Normalde bebeğim kız ama bu gidişle, bu tatlı tüketimiyle erkek çıkçk diye korkuyorum vallahi :d
yahu ben bi isim beğenemiyorum oğluma. ilkinin adı doğduktan günler sonra Ahmet Kerem oldu. Allahtan iyi tutturduk onu uyduruk bi ismi de olabilirdi. şimdi buna da beğenemiyoruz bir türlü. dediğim gibi eşiminkileri ben benimkileri eşim beğenmiyor. ben diyorum mesela ömer, faruk, kayra, salih, enes, asil vs. O diyor, Alp, mert, yiğit, Ertunga(ciddi ciddi önerdi bu ismi düşünebiliyormusunuz), cengiz, mete, Metehan falan. Hiç hazzetmediğim isimler. Ha başkasında seviyorum ama çevremde bu isimlerde sevmediğim insanlar var o yüzden yakıştıramıyorum. Bi Mehmet Kağan'da bişey demedi. ama onu da çok sevmedi biliyorum. Ben de artık isim önermiyorum. Doğunca belli olacak. Ama isim önerilerine sonuna kadar açığız
benim de bugün kontrolüm var, kızımla buluşucam ama doktora gidesim gelmiyor artık. Her gidişimde çok kilo almışsın diyip duruyor kadın deli midir nedir. Ekmeği kestim diyorum o zaman yanlış yaptığın bişey var diyor millet 90 larda ben 63 kiloyum şuan taktı kafayı kiloma. 49 la hamile kalmıştım 14 kilo aldım bu zamana kadar. Öyle bakınca evet çok görünüyor ama millet sadece göbeğin var incecik duruyorsun hala diyorlar. Doktoru görmek istemiyorum valla bu yüzden:2:
O karın sivrilmeleri bende de oluyor ama kısa sürüp geçiyor, kasılma mıymış? Bende benim kız ayağını bir yere dayayıp kendini ittiği için oluyor sanıyorum ama. NST ye de girmiştim aynı günler, kasılma çıkmamıştı. Yerleri daraldı sanırım ondan oluyor diyerek iyi niyetli düşüneyim bari : D
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimki erkek ve herkes erkek olduğu için çok hareketli diolar gece gündüzümüz yok hiç otururken karsımdaki oturan bile görüyor
Evet cnm hazir probiyotik yogurt doktorum biliyor bana iyi geldigini soyledim ye diyor bolca yogurt ye sut ic diyor burda baska yogurt yok ki ))) merak etme neyin dogali kaldi ki :) illa dogal istiyorsan sabah kayisili yogurt yapabilirsin yada ac karna 4 tane kuru kayisi ye findikla bademle zaten benim yedigimde findik ve bademli :) iste resmi
Canim ben bugun giremedim nete yeni okuyorum gecmisi ve hemen alintiladim yazini cevaplamak icin ama arkadaslar cevaplamislar. Olsun ben hazir alintilamisken yine yazayim nasil mayaladigimi
Bi kere uht sut olmasin mumkunse cig sut bul ve bir guzel kaynat. Serce parmagin sutun sicakligina dayanabiliyorsa mayalanma vakti gelmistir demektir. Normalde 1 kg sute 1 kasik yogurt konuluyo ama ben birazcik daha fazla koyuyorum, tabakta yogurdu cirpip sutun icine bosaltiyorum karistirip sariyorum. Bir kac saat sonrada dolaba koyuyorum. Kisin sutun isisi ve mayalanma suresi daha fazla oluyo. Yazin sicak oldugu icin eksimesin diye isi va mayalanma suresi daha aza iniyor canim. Bir de ben yogurdun suyunu devamli bi surahiye aliyorum ve ayran yapiyorum. Hem yogurdum kati oluyo hem ayranim super oluyor
Ne kadar uzatmisim yaw
ben kızımda doğumundan sonra 2. hemoroid ameliyatı olmak zorunda kalmıştım.. kabızlık benimde büyük sorunumdu.. belki bu yüzden şimdi sezeryan bile olabilirim... son dk ya kadar bekleyip o anda karar vereceğiz.. eğer açılımı kolay ve fazla ıkınmayacaksam normal olacak... o doğduktan sonra ne kabızlık kalıyor akılda ne de zor geçirdiğin günler... kız kardeşimin çok zor bi hamileliği geçti.. ama oğluşunu kucağına aldıktan ve annelik duygusunu tattıktan sonra ve halen zorlu bir süreçte olmasına rağmen 2. bebişi 2 yıl sonra yaparım diyor.. (bizim yeğenin dişleri halen çıkmadı 10 aylık oldu.. ve çocuğun çektiği acılar fena)
benim de bugün kontrolüm var, kızımla buluşucam ama doktora gidesim gelmiyor artık. Her gidişimde çok kilo almışsın diyip duruyor kadın deli midir nedir. Ekmeği kestim diyorum o zaman yanlış yaptığın bişey var diyor millet 90 larda ben 63 kiloyum şuan taktı kafayı kiloma. 49 la hamile kalmıştım 14 kilo aldım bu zamana kadar. Öyle bakınca evet çok görünüyor ama millet sadece göbeğin var incecik duruyorsun hala diyorlar. Doktoru görmek istemiyorum valla bu yüzden:2:
aslında çok değil canım ya takma sen
zayıf hamile kalanlar 18-20 arası kilo alabılırlermiş
normal kilosu olanlar 13-15
kilolu olanlar ise 7-9
yani bence boşver bazı doktorlar takıntılı
Güzellikk bıktın bizden biliyorum ama bizim adımız yine değiştiBabasının yoğun isteği üzerine Kuzey ismini verdik gitti , Kocamdaki Kıvanç Tatlıtuğ hayranlığı sağolsun Allahtan Kurt Seyit olsun falan demedi de KUZEY de ikna olduk
Eki Görüntüle 1086939 Eki Görüntüle 1086940 evet hediyeliklerimiz hazır speetine de koyduk.ben ekstra sepet almadım düğünümde nikah şekerlerini koydugumuz sepete koydumkapı süsümü de kısmen yaptım süslemesi kaldı gereklikurdeleleri bulamadım bi türlü maalesef.bulunca tamamlayıp bitmiş halini de yüklicem inşaallah
Eki Görüntüle 1086951 Eki Görüntüle 1086952
kimsenin kullandığını sanmıyorum bunu. Oldu olacak oturan boğa koyalım. Siddin sene önceki kabile ismini koyuyor öz türkçe diye. Özünü yerim uleeeyyyyn
isim gerçekten zor canım ya anne babanın görevlerinden biri de evladına güzel isim koymakmış.
benim bir oğluşum olsaydı adını eymen koyabilirdim mesela. sanırım cennet kapısıydı eymen ve koyulmasında da sakınca olmayan bı ısımmış netten bakmıştım fikir olsun canım belki beğenirsin
herkese merhabalar
keşke benım doktorumda biraz kıloya taksaydı, kafama vursaydı belkı o zmn bıraz kendımı frenleyebılırdımbenimki için ben değil bebek önemli herseyden once
senin doktor bayan olduğundan ya kadınlık dürtüleriyle kıskanclık yapmıs ya da kılo takıntısı var, senın ve bebegın saglıgı yerındeyse duymazdan gel canımhatta eşim hep bıraz kılo almamı ısterdı ne yapsam alamıyodum, dogumdan sonra verme hepsını dıyo, benı boyle begenıyomus fılan muhabbetı yap kadıncagız düşüp bayılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?