2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oh be telefonum normale dondu kocam dun aksam teli toptan kaldirip yeniden kurdu.su an eski sayfalari da goruyorum.ozlemisim burayi ilk goz agrim.Herkese guzel bir gun ve hafta sonu diliyorum muck muckkk

günaydın tatlı anneler ve onların minik melekleri cumanız hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah
şişen eller ve ayaklarla,yatakta mekik gibi döndüren ağrılarla sayılı günlerimiz azalıyor çok şükür halimize
benim bugün kızımla randevum var hem de artık çalışamaz raporu alıp izne ayrılacağım 34. haftamız doluyor bakalım kızım büyümüş mü şimdi hazırlanıp çıkacağım hepinizi ve minikleri öpüyorum

seninki yine makul isimler önermiş. Benim koca öz tükçe isim olacak diye BÖRTEÇİNE ismini önerdi Cengizhanın eşiymiş. Bana ne kimin nesi olursa olsun o ne öyle börülce gibi dedim Allahtan uzatmadı öyle dedi geçti

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın herkese hayırlı cumalarrrrr dualarımızın kabul olduğu bi gün olsun ve rabbim hepimizi kolaylıkla kurtarsın inşşşşşş

benim de bugün kontrolüm var, kızımla buluşucam ama doktora gidesim gelmiyor artık. Her gidişimde çok kilo almışsın diyip duruyor kadın deli midir nedir. Ekmeği kestim diyorum o zaman yanlış yaptığın bişey var diyor millet 90 larda ben 63 kiloyum şuan taktı kafayı kiloma. 49 la hamile kalmıştım 14 kilo aldım bu zamana kadar. Öyle bakınca evet çok görünüyor ama millet sadece göbeğin var incecik duruyorsun hala diyorlar. Doktoru görmek istemiyorum valla bu yüzden:2:

Kullananlara ayıbolmasın da ben de ilk kez duydum bu ismi. Ay Allahtan söylüyolar da çok uzatmıyolar yaw.

Kullananlara ayıbolmasın da ben de ilk kez duydum bu ismi. Ay Allahtan söylüyolar da çok uzatmıyolar yaw.

kimsenin kullandığını sanmıyorum bunu. Oldu olacak oturan boğa koyalım. Siddin sene önceki kabile ismini koyuyor öz türkçe diye. Özünü yerim uleeeyyyyn

inş canım :) ben hiç kafama takmıyorum aslında aldığım kilo umrumda diil :)

bir de ben o açıdan biraz şanslıyım sanırım kendimi bildim bileli kilom hep 50 55 arası iştahım da çok açıktır. bi de boy 1,73 olunca insan daha da zayıf görünüyor

aynen öyle valla bendede nasıl şeker çıkmadı şaşkınım aaaay Allah'ım nazar değmesin ama ne güzel zayıf hamile kalmışsın,doğumdan sonra çok kolay gider o fazlalıklar bence...

çok heyecanlı olacak emin ol canımcım..bizde işler bitti beklemedeyiz
ohh ohh ne güzel oda gelmeden hiçbişey bitmiyor badanası duvar kağıdı bitti beklemedeyiz...

evet hediyeliklerimiz hazır speetine de koyduk.ben ekstra sepet almadım düğünümde nikah şekerlerini koydugumuz sepete koydum kapı süsümü de kısmen yaptım süslemesi kaldı gereklikurdeleleri bulamadım bi türlü maalesef.bulunca tamamlayıp bitmiş halini de yüklicem inşaallah

aynen öyle valla bendede nasıl şeker çıkmadı şaşkınım aaaay Allah'ım nazar değmesin ama ne güzel zayıf hamile kalmışsın,doğumdan sonra çok kolay gider o fazlalıklar bence...

Güzellikk bıktın bizden biliyorum ama bizim adımız yine değişti Babasının yoğun isteği üzerine Kuzey ismini verdik gitti , Kocamdaki Kıvanç Tatlıtuğ hayranlığı sağolsun Allahtan Kurt Seyit olsun falan demedi de KUZEY de ikna olduk

Son düzenleme:

anaaam naptın senn 7-8 çikolata mı
ben de tatlıyı çok severim ve yerim ama 7-8 çok fazla canım
şeker hiç faydalı değil aksine zararlı
bi ara bende tatlı krizlerime engel olamıyordum hem kilo aldı başını gitti hemde nette biraz baktım zararı da varmış:26:
hiç yeme diyemem ben de yiyorum arada ama azalt canım mutlaka bebeğin ve kendin için.

isim gerçekten zor canım ya anne babanın görevlerinden biri de evladına güzel isim koymakmış.
benim bir oğluşum olsaydı adını eymen koyabilirdim mesela. sanırım cennet kapısıydı eymen ve koyulmasında da sakınca olmayan bı ısımmış netten bakmıştım fikir olsun canım belki beğenirsin

aslında çok değil canım ya takma sen
zayıf hamile kalanlar 18-20 arası kilo alabılırlermiş
normal kilosu olanlar 13-15
kilolu olanlar ise 7-9

yani bence boşver bazı doktorlar takıntılı

herkese merhabalar

ben de 31. haftamdayım daha hıc nst'ye gırmedım, dün yasadıgım o kasılma mıdır ne oldugunu anlayamadığım durumdan sonra merak etmeye basladım, daha da doktor kontrolume var :26: ben de yeri daraldı, itiyo poposunu dayıyo fılan dıye dusunuyodum ama topıkte bu durum kasılma olarak geçince pimpiriklendim, en guzelı dediğin gibi ıyı dusunmeye calısmak

benimki erkek ve herkes erkek olduğu için çok hareketli diolar gece gündüzümüz yok hiç otururken karsımdaki oturan bile görüyor

erkek gobegın sagında kız solunda dururmus dıye bısı okumustum da o yuzden sordum, sen dedın ya sol yanımda toplanıyo hep dıye acaba kız mı ki demiştim, test ettim tutturamadım

ben hıc doktoruma sormadım, dun topıge yazdıktan sonra netten arastırdım da doktorların sıtelerınde süt, yogurt, probıyotıklerler fılan dıye yazıyo hep tuketılmesı gerekenlerde, doktorunda bısı demedıgıne gore devam

canım benım çiğ süt alabılme gıbı bı sansım yok malesef, gunluk sut alıp yapsam onu da aynı sekıl kaynatıcam dımı :26: bı lıtrelık sutten bı dneıyeyım barı, bebek doğana kadar işi ilerletmiş olurum hem

zaten bugunler unutulmasa 2., 3. cocuklar yapılmaz dıyolar şu kabızlık durumu da inş dogumdan sonra düzelir, gecen kk da topıklerde arastırırken baktım da dogumdan sonra da ceken baya anne var :26:

keşke benım doktorumda biraz kıloya taksaydı, kafama vursaydı belkı o zmn bıraz kendımı frenleyebılırdım benimki için ben değil bebek önemli herseyden once
senin doktor bayan olduğundan ya kadınlık dürtüleriyle kıskanclık yapmıs ya da kılo takıntısı var, senın ve bebegın saglıgı yerındeyse duymazdan gel canım hatta eşim hep bıraz kılo almamı ısterdı ne yapsam alamıyodum, dogumdan sonra verme hepsını dıyo, benı boyle begenıyomus fılan muhabbetı yap kadıncagız düşüp bayılsın

aslında çok değil canım ya takma sen
zayıf hamile kalanlar 18-20 arası kilo alabılırlermiş
normal kilosu olanlar 13-15
kilolu olanlar ise 7-9

yani bence boşver bazı doktorlar takıntılı

araştırmalarım sonucunda ben de bu istatistiklere ulaştım. Çok zayıf olduğum için ( boy 170, kilo 49) bu kilolar normal aslında ama doktorda tartıya çıkmak istemiyorum yine almışsın diyecek diye. her ay 2 kilo alıyorum kadın çok diyor. Verecek olan benim bu kadın neyin takıntısında anlamıyorum

kuzey...
çok güzel adıyla yaşasın ufaklık

çok çok güzel olmuş bayıldım valla. Diğerlerinden çok farklı bi kapı süsü.
Adıyla yaşasın inşallah kızın

kimsenin kullandığını sanmıyorum bunu. Oldu olacak oturan boğa koyalım. Siddin sene önceki kabile ismini koyuyor öz türkçe diye. Özünü yerim uleeeyyyyn

hehe aynen

çok teşekkürler önerin için. bi değerlendirelim bakalım babası beğenirse

Son düzenleme:

aynen öyle zaten eşim birazını bırak 55 le filan süper olursun diyor. İlk zamanlar eşim ağzıma tıkıştırarak yedirirdi, doktor eşimin yanında bu kilo ne böyle diye paylayınca adamcağız bi şey yedirmiyor artık. Doydum deyince tamam deyip bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…