2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ohooo boyunda varmış maşallah
delirmiş kadın
hiç sallama boşver aldığın kilo nolmal bence bozma moralini verecek olan sensin.
geçen yıl arkadaşım doğum yaptı boyu uzun senın gibi zayıftıda 20 kilo aldı şimdi yine eski halinde hiç kilosu yok.

bizim oğluşun ismide Kuzey ohh ne güzel adaş olacaklar :)

evet canım hesap yapınca şuana kadar 14 kilo aldım çok gibi bi rakam var ortada ama inan hiç öyle kilolu durmuyorum.Yarın foto çekeyim bi görün bak, siz söyleyin doktorun abarttığı kadar var mı yok mu?

Hala bacak bacak üstüne atıp oturabiliyorum ve ayaklarımı birleştirdiğimde üst bacaklarımın arasında boşluk kalıyor. Açlıktan ölüyorum valla karnım gurulduyor yemiyorum tutuyorum kendimi

canım kendine ve bebişine ezıyet etme, acıktıysan yıyeceksın yanı, açlıktan karnının guruldamasına kadar vardırma işi bırak kilo almışın desin, ben bugune kadar almak ıcın neler yaptım sen bılıyo musun de, duyma gec, takılma ama dediğim gbi hamıleyken açlıkla imtihan etme kendını, bebişe zarar

Aç bırakma ama kendini halsiz düşersin
bende de iştahsızlık var yiyemiyorum nedense bu aralar tansiyonum da düşüyor bu yüzden
zorluyorum kendimi.

ben biraz düzensiz besleniyorum hata ediyorum ama ne yapayım çok seviyorum kızartma makarna filan. Haftada 2 kez makarna ve kızartma mutlaka yiyorum
Kilo sebebi bu da oalbilir sanırım, doktora söylemedim tabi bunları yediğimi yoksa beni öldürür

doktorlarda bi antika bende 57 ile hamile kaldım 61.5 olmuşum bebek 2 kg zaten yemiomusun doğumdan sonra güçsüz düşeceksin die fırçalıoki yememek ne demek delicesine yiyorum sürekli kilo alsak bi suç almasak bi suç..:) ama az kilo almak kötü birşeymiş gerçekten napalım bünye meselesi demekki 100 kiloda alsak 1 kiloda alsak yeterki sağlıklı olsun miniklerimiz..

Aç bırakma ama kendini halsiz düşersin
bende de iştahsızlık var yiyemiyorum nedense bu aralar tansiyonum da düşüyor bu yüzden
zorluyorum kendimi.

canım düşük tansiyon bende de var. 9-6 veya 8-5 çıkıyor oldukça düşük. Gözümün önünde beyaz parlak noktacıklar uçuşuyor. Doktora sordum kan dolaşımı karnından dolayı yavaşlıyor yukarı çıkması zolanıyor mümkün oldukça ayaklarını yukarı kaldır dedi. İşim masa başı ve onu yapma şansım yok dedim. Bol bol su içeceksin 3-4 lt o zaman tansiyonun dengelenir dedi. Maden suyu da tansiyonu dengelermiş. bunu da iş yeri doktorum söyledi

tatlım, bebek besleniyordur inşallah aldığın kilo ona gitsin gerisi sorun değil ama sen pekmez filan iç de güçsüz kalma, kuru yemiş yemeyi ihmal etme özellikle kuru incir çok faydalı hergün 3 tane yesen yeter

Kuzey diye seslenince baya bi hareketleniyor bizim minikk, ismini sevdi sanırım şimdiden =) Adaşımızı öpüyoruzz çokk

bizimki eşimin asla inanmamasıyla bi süre kızdı ve ismi miraydı :)4.5 ay prensesim miram diye sevdi inatla doktor bence kız doktor yanlış gördü dedi sonra erkek olduğu çıkınca ortaya eşimde kuzey güney dizisine bayılıodu karizmatik isim die kuzeye taktık öylede kaldı minnoşun ismi :)) bizde adaşımızı öpüyoruz kocaman kocaman <3

ayy aynen benım tansiyon da böyle ve benım de gözümün önünde bişeyler uçuyor gibi oluyo
ben evdeyim ayakları uzatıp yatabılırım ama canım çok sıkılıyo öyle
suyu arttırdım dün günde 12 bardak su içmeye karar verdim dün içtim bakalım bugün içebilecek miyim.
afedersin wc den geri gelemiyorum ya:26:

canım neler yiyorum bir bilsen bebe bisküvisiyle mama yapıyorum falan göbeğimden ayaklarım görünmüyor solucana leblebi yutturmuşsun gibiyim çöp bacak ayaklarım sırf bu yüzden şişip duruyo.. kendime yoğurt falan mayalayıp içine pekmez koyuyorum ama incirde yiyim hem süt yapıomuş o :) hepimiz bebeklerimizin mor ineği tatlı milkalar olacağız inşallah <3

normal uzanıp yatmak olmuyor tatlım. Ayakların başından yüksekte olacak. Ayağının altına yastık namına ne varsa koy
Suyu da bardakla değil de şişeyle içersen yudum yudum içiyorsun ve daha çok içiliyor. Ben 2-2,5 lt yi pek geçemiyorum ama havalar ısınsa 3 ü geçerim diye motive ediyorum kendimi ( normalde 1 lt bile içen biri değilim. )

Gözümüzün önünde uçuşan pırıltılar bayılmanın habercisi o yüzden aniden yataktan kalkma. Dikkatli ol.
Tuvalet olayına değinmek bile istemiyorum artık. Wc ikinci evim oldu

Son düzenleyen: Moderatör:

benim de tansiyonum her daim düşüktür seninki gb. bu nokta uçuşması bu yüzden mi oluyormuş. bende hamilelikte arttı. bende netten bakmıştım retinada yırtık felan diyordu baya korkuyordum.. tansiyondan ise yine iyi yani

kızlar birde bir şey paylaşacağım sizinle sabah doktor aytuğu izledim bilmem sizde izldeyebildinizmi..gebelikte oluşan siyah benler tehlikeliymiş.yani soru işareti yaratıomuş hemen onkoloji hastanesinden randevu aldım..bide böyle göğüs aramda garip bişi çıkmıştı benim zaten ona baktıracaktım ne acaba diye bu ben olayınıda duyunca sebep olmuş oldu hemen gitmeme..benlerde çıktı çünkü vücudumda siyah siyah.göğüs ucumda 3-4 yerimde varlar gebeliğim süresincede ilk haline göre büyüdüde ama ben önemsememiştim salak gibi.adamda maling melonom olabilir falan die konuşunca korktum..pazartesi baktıracağım benlere bide o çıkan lekeye.sizinde öyle sağınızda solunuzda özellikle siyah bir ben çıktıysa dikkat edin kızlar takip edin bakın bi büyüyormu..ben pazartesi kontrolden sonra öğrendiğim tüm herşeyi buraya yazarım..

endişelenme tatlım düşük tansiyondan oluyor. Ama dikkat et bayılma, çünkü o parlak noktacıklardan sonra göz kararması da olursa bayılırsın

Bayılma konuusnda baya tecrübeliyim de paylaşayım dedim

benimki solda genelde sağada geçtiği oluo bende erkek solda olur diye duymustum cinsiyeti bi kere söylediler devlet hst de oda zorla dogunca görecez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…