araştırmalarım sonucunda ben de bu istatistiklere ulaştım. Çok zayıf olduğum için ( boy 170, kilo 49) bu kilolar normal aslında ama doktorda tartıya çıkmak istemiyorum yine almışsın diyecek diye. her ay 2 kilo alıyorum kadın çok diyor. Verecek olan benim bu kadın neyin takıntısında anlamıyorum
kuzey...
çok güzel adıyla yaşasın ufaklık
hehe aynen
çok teşekkürler önerin için. bi değerlendirelim bakalım babası beğenirse
Güzellikk bıktın bizden biliyorum ama bizim adımız yine değiştiBabasının yoğun isteği üzerine Kuzey ismini verdik gitti , Kocamdaki Kıvanç Tatlıtuğ hayranlığı sağolsun Allahtan Kurt Seyit olsun falan demedi de KUZEY de ikna olduk
ohooo boyunda varmış maşallah
delirmiş kadın
hiç sallama boşver aldığın kilo nolmal bence bozma moralini verecek olan sensin.
geçen yıl arkadaşım doğum yaptı boyu uzun senın gibi zayıftıda 20 kilo aldı şimdi yine eski halinde hiç kilosu yok.
evet canım hesap yapınca şuana kadar 14 kilo aldım çok gibi bi rakam var ortada ama inan hiç öyle kilolu durmuyorum.Yarın foto çekeyim bi görün bak, siz söyleyin doktorun abarttığı kadar var mı yok mu?
Hala bacak bacak üstüne atıp oturabiliyorum ve ayaklarımı birleştirdiğimde üst bacaklarımın arasında boşluk kalıyor. Açlıktan ölüyorum valla karnım gurulduyor yemiyorum tutuyorum kendimi
evet canım hesap yapınca şuana kadar 14 kilo aldım çok gibi bi rakam var ortada ama inan hiç öyle kilolu durmuyorum.Yarın foto çekeyim bi görün bak, siz söyleyin doktorun abarttığı kadar var mı yok mu?
Hala bacak bacak üstüne atıp oturabiliyorum ve ayaklarımı birleştirdiğimde üst bacaklarımın arasında boşluk kalıyor. Açlıktan ölüyorum valla karnım gurulduyor yemiyorum tutuyorum kendimi
canım kendine ve bebişine ezıyet etme, acıktıysan yıyeceksın yanı, açlıktan karnının guruldamasına kadar vardırma işibırak kilo almışın desin, ben bugune kadar almak ıcın neler yaptım sen bılıyo musun de, duyma gec, takılma ama dediğim gbi hamıleyken açlıkla imtihan etme kendını, bebişe zarar
bizim oğluşun ismide Kuzey ohh ne güzel adaş olacaklar :)
benim de bugün kontrolüm var, kızımla buluşucam ama doktora gidesim gelmiyor artık. Her gidişimde çok kilo almışsın diyip duruyor kadın deli midir nedir. Ekmeği kestim diyorum o zaman yanlış yaptığın bişey var diyor millet 90 larda ben 63 kiloyum şuan taktı kafayı kiloma. 49 la hamile kalmıştım 14 kilo aldım bu zamana kadar. Öyle bakınca evet çok görünüyor ama millet sadece göbeğin var incecik duruyorsun hala diyorlar. Doktoru görmek istemiyorum valla bu yüzden:2:
Aç bırakma ama kendini halsiz düşersin
bende de iştahsızlık var yiyemiyorum nedense bu aralar tansiyonum da düşüyor bu yüzden
zorluyorum kendimi.
doktorlarda bi antika bende 57 ile hamile kaldım 61.5 olmuşum bebek 2 kg zaten yemiomusun doğumdan sonra güçsüz düşeceksin die fırçalıoki yememek ne demek delicesine yiyorum sürekli kilo alsak bi suç almasak bi suç..:) ama az kilo almak kötü birşeymiş gerçekten napalım bünye meselesi demekki 100 kiloda alsak 1 kiloda alsak yeterki sağlıklı olsun miniklerimiz..
Kuzey diye seslenince baya bi hareketleniyor bizim minikk, ismini sevdi sanırım şimdiden =) Adaşımızı öpüyoruzz çokk
canım düşük tansiyon bende de var. 9-6 veya 8-5 çıkıyor oldukça düşük. Gözümün önünde beyaz parlak noktacıklar uçuşuyor. Doktora sordum kan dolaşımı karnından dolayı yavaşlıyor yukarı çıkması zolanıyor mümkün oldukça ayaklarını yukarı kaldır dedi. İşim masa başı ve onu yapma şansım yok dedim. Bol bol su içeceksin 3-4 lt o zaman tansiyonun dengelenir dedi. Maden suyu da tansiyonu dengelermiş. bunu da iş yeri doktorum söyledi
tatlım, bebek besleniyordur inşallah aldığın kilo ona gitsin gerisi sorun değil ama sen pekmez filan iç de güçsüz kalma, kuru yemiş yemeyi ihmal etme özellikle kuru incir çok faydalı hergün 3 tane yesen yeter
ayy aynen benım tansiyon da böyle ve benım de gözümün önünde bişeyler uçuyor gibi oluyo
ben evdeyim ayakları uzatıp yatabılırım ama canım çok sıkılıyo öyle
suyu arttırdım dün günde 12 bardak su içmeye karar verdim dün içtim bakalım bugün içebilecek miyim.
afedersin wc den geri gelemiyorum ya:26:
canım düşük tansiyon bende de var. 9-6 veya 8-5 çıkıyor oldukça düşük. Gözümün önünde beyaz parlak noktacıklar uçuşuyor. Doktora sordum kan dolaşımı karnından dolayı yavaşlıyor yukarı çıkması zolanıyor mümkün oldukça ayaklarını yukarı kaldır dedi. İşim masa başı ve onu yapma şansım yok dedim. Bol bol su içeceksin 3-4 lt o zaman tansiyonun dengelenir dedi. Maden suyu da tansiyonu dengelermiş. bunu da iş yeri doktorum söyledi
benim de tansiyonum her daim düşüktür seninki gb. bu nokta uçuşması bu yüzden mi oluyormuş. bende hamilelikte arttı. bende netten bakmıştım retinada yırtık felan diyordu baya korkuyordum.. tansiyondan ise yine iyi yani
herkese merhabalar
ben de 31. haftamdayım daha hıc nst'ye gırmedım, dün yasadıgım o kasılma mıdır ne oldugunu anlayamadığım durumdan sonra merak etmeye basladım, daha da doktor kontrolume var :26: ben de yeri daraldı, itiyo poposunu dayıyo fılan dıye dusunuyodum ama topıkte bu durum kasılma olarak geçince pimpiriklendim, en guzelı dediğin gibi ıyı dusunmeye calısmak
erkek gobegın sagında kız solunda dururmus dıye bısı okumustum da o yuzden sordum, sen dedın ya sol yanımda toplanıyo hep dıye acaba kız mı ki demiştim, test ettim tutturamadım
ben hıc doktoruma sormadım, dun topıge yazdıktan sonra netten arastırdım da doktorların sıtelerınde süt, yogurt, probıyotıklerler fılan dıye yazıyo hep tuketılmesı gerekenlerde, doktorunda bısı demedıgıne gore devam
canım benım çiğ süt alabılme gıbı bı sansım yok malesef, gunluk sut alıp yapsam onu da aynı sekıl kaynatıcam dımı :26: bı lıtrelık sutten bı dneıyeyım barı, bebek doğana kadar işi ilerletmiş olurum hem
zaten bugunler unutulmasa 2., 3. cocuklar yapılmaz dıyolarşu kabızlık durumu da inş dogumdan sonra düzelir, gecen kk da topıklerde arastırırken baktım da dogumdan sonra da ceken baya anne var :26:
keşke benım doktorumda biraz kıloya taksaydı, kafama vursaydı belkı o zmn bıraz kendımı frenleyebılırdımbenimki için ben değil bebek önemli herseyden once
senin doktor bayan olduğundan ya kadınlık dürtüleriyle kıskanclık yapmıs ya da kılo takıntısı var, senın ve bebegın saglıgı yerındeyse duymazdan gel canımhatta eşim hep bıraz kılo almamı ısterdı ne yapsam alamıyodum, dogumdan sonra verme hepsını dıyo, benı boyle begenıyomus fılan muhabbetı yap kadıncagız düşüp bayılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?