normal uzanıp yatmak olmuyor tatlım. Ayakların başından yüksekte olacak. Ayağının altına yastık namına ne varsa koy
Suyu da bardakla değil de şişeyle içersen yudum yudum içiyorsun ve daha çok içiliyor. Ben 2-2,5 lt yi pek geçemiyorum ama havalar ısınsa 3 ü geçerim diye motive ediyorum kendimi ( normalde 1 lt bile içen biri değilim. )
Gözümüzün önünde uçuşan pırıltılar bayılmanın habercisi o yüzden aniden yataktan kalkma. Dikkatli ol.
Tuvalet olayına değinmek bile istemiyorum artık. Wc ikinci evim oldu
benim de tansiyonum her daim düşüktür seninki gb. bu nokta uçuşması bu yüzden mi oluyormuş. bende hamilelikte arttı. bende netten bakmıştım retinada yırtık felan diyordu baya korkuyordum.. tansiyondan ise yine iyi yani
canım neler yiyorum bir bilsen bebe bisküvisiyle mama yapıyorum falan göbeğimden ayaklarım görünmüyor solucana leblebi yutturmuşsun gibiyim çöp bacak ayaklarım sırf bu yüzden şişip duruyo.. kendime yoğurt falan mayalayıp içine pekmez koyuyorum ama incirde yiyim hem süt yapıomuş o :) hepimiz bebeklerimizin mor ineği tatlı milkalar olacağız inşallah <3
Geçmiş olsun canım moralini bozma hemen.Suyunu iç ve dinlen inşallah düzelir canım.
Gunayydinn anneelerr :) benimde sekiz haftam kaldi. Bebegim pek hareketli. Dogduktan sonra cok yorulucaz, mutlu olucaz. Hala dogum cantam hazir degil ama iki haftaya hazirlarim, geç mi kaldım
kızlar günaydın :)
tansiyon problemi yaşayanlara geçmiş olsun diyorum çok dikkat edin kendinize yediklerinize yüksek tansiyonu limon düşürüyormuş :)
veee kızlar var mı benim kadar çok çikolata yiyen merak ediyoruuumgünde ortalama 7-8 tane çikolatalı gofret yiyiyorumdur vallahi kendimi hiç tutamıyorum . var mı benim gibiii umarım bir zararı yoktur .
Normalde bebeğim kız ama bu gidişle, bu tatlı tüketimiyle erkek çıkçk diye korkuyorum vallahi :d
Eki Görüntüle 1086939 Eki Görüntüle 1086940 evet hediyeliklerimiz hazır speetine de koyduk.ben ekstra sepet almadım düğünümde nikah şekerlerini koydugumuz sepete koydumkapı süsümü de kısmen yaptım süslemesi kaldı gereklikurdeleleri bulamadım bi türlü maalesef.bulunca tamamlayıp bitmiş halini de yüklicem inşaallah
Eki Görüntüle 1086951 Eki Görüntüle 1086952
afiyet şeker olsun ye gitsin
Hurma da süt yapıyor ve çok besleyici ama günde 2-3den fazla yememek lazım çünkü doğumu başlatıyor. Bi de geçenlerde okudum dere otu çok faydalıymış hem süt yapıyomuş hem de bebğin gelişimine katkı sağlıyormuş. Otlara hücuumm
evet ayaklar biraz yüksekte olmalı arada yapıyorum 5 dk bile sürmüyor ayaklanıyorum yine
suyu kesinlikle şişeyle içiyorum şişem 2 bardak su alıyor yanımda duruyor devamlı bittikçe dolduruyorum. bardakla içemem öle yapsam iki yudum içip gerisini döküyorum ama böyle iyi oluyor 2 yudum 3 yudum derken 6 şişe içiyorum gündeo bile 2 litreyi bulmuyor aslında ama çatlıcak gibbi oluyorum içemiyorum fazlasını yani bn 2.5 3 ltre su içemem ya midem bulanıyor çok su içince
iyi oluyor aslında idrara çıkmak ama sinir oluyorum durmadan bı sıkışıklık hissi
günaydın canlar ve bebekleriiii bugun halsizlik bi uyku hali.. hepimize hayırlı cumalar şifalar..
dün bi bebek ziyaretine gittik anniş sabah 8den aksam 9a kadar hafif sancıları evde çekmiş 9da evde suyu gelmiş biraz daha bekleyip sancılar baslayınca gitmiş 10dk da doğum yapmış :) hayran hayran dinledim birde bana bi ot verdi mekkeden geliyormus fatma ananın eli sanırım suya ıslatıp dua okuyomuşuz çiçek açılmaya baslayınca rahımde açılıomus o sudanda şifa niyetine içip öyle doğuma gidiliyormuş :) ben denicem bakalım gerçi en iyisini Allah bilir hepimize kolay dogumlar inşallahhhh
bizimki eşimin asla inanmamasıyla bi süre kızdı ve ismi miraydı :)4.5 ay prensesim miram diye sevdi inatla doktor bence kız doktor yanlış gördü dedi sonra erkek olduğu çıkınca ortaya eşimde kuzey güney dizisine bayılıodu karizmatik isim die kuzeye taktık öylede kaldı minnoşun ismi :)) bizde adaşımızı öpüyoruz kocaman kocaman <3
tesadüfün bukadarı :)) Kız olsaydı ismi Mira olcaktı bizimde (Benim tercihim) .. En başından belliydi valla, 2.ye artık kızımız olursa ismi hazır
canım neler yiyorum bir bilsen bebe bisküvisiyle mama yapıyorum falan göbeğimden ayaklarım görünmüyor solucana leblebi yutturmuşsun gibiyim çöp bacak ayaklarım sırf bu yüzden şişip duruyo.. kendime yoğurt falan mayalayıp içine pekmez koyuyorum ama incirde yiyim hem süt yapıomuş o :) hepimiz bebeklerimizin mor ineği tatlı milkalar olacağız inşallah <3
ay ne güldüm mor inek lafina hakikaten oyle ama ne guxel canim bebisin gelisimi iyi olduktan sonra yeterki az kilo alinsin zaten arkadaslarda yazmislar canim hurma da ye ben özellikle acve hurmasi almistim hamileligin basindan beri 1-1.5 kilo yemisimdir valla simdi bitti tekrar alcam insallah
Geçmiş olsun canım.Bir doktora göründünmü acaba gitsen iyi olur bence.Aman ihmal etme.
seninki yine makul isimler önermiş. Benim koca öz tükçe isim olacak diye BÖRTEÇİNE ismini önerdiCengizhanın eşiymiş. Bana ne kimin nesi olursa olsun o ne öyle börülce gibi dedim Allahtan uzatmadı öyle dedi geçti
Güzellikk bıktın bizden biliyorum ama bizim adımız yine değiştiBabasının yoğun isteği üzerine Kuzey ismini verdik gitti , Kocamdaki Kıvanç Tatlıtuğ hayranlığı sağolsun Allahtan Kurt Seyit olsun falan demedi de KUZEY de ikna olduk
Eki Görüntüle 1086939 Eki Görüntüle 1086940 evet hediyeliklerimiz hazır speetine de koyduk.ben ekstra sepet almadım düğünümde nikah şekerlerini koydugumuz sepete koydumkapı süsümü de kısmen yaptım süslemesi kaldı gereklikurdeleleri bulamadım bi türlü maalesef.bulunca tamamlayıp bitmiş halini de yüklicem inşaallah
Eki Görüntüle 1086951 Eki Görüntüle 1086952
Canim ben bugun giremedim nete yeni okuyorum gecmisi ve hemen alintiladim yazini cevaplamak icin ama arkadaslar cevaplamislar. Olsun ben hazir alintilamisken yine yazayim nasil mayaladigimi
Bi kere uht sut olmasin mumkunse cig sut bul ve bir guzel kaynat. Serce parmagin sutun sicakligina dayanabiliyorsa mayalanma vakti gelmistir demektir. Normalde 1 kg sute 1 kasik yogurt konuluyo ama ben birazcik daha fazla koyuyorum, tabakta yogurdu cirpip sutun icine bosaltiyorum karistirip sariyorum. Bir kac saat sonrada dolaba koyuyorum. Kisin sutun isisi ve mayalanma suresi daha fazla oluyo. Yazin sicak oldugu icin eksimesin diye isi va mayalanma suresi daha aza iniyor canim. Bir de ben yogurdun suyunu devamli bi surahiye aliyorum ve ayran yapiyorum. Hem yogurdum kati oluyo hem ayranim super oluyor
Ne kadar uzatmisim yaw
ben biraz düzensiz besleniyorum hata ediyorum ama ne yapayım çok seviyorum kızartma makarna filan. Haftada 2 kez makarna ve kızartma mutlaka yiyorum
Kilo sebebi bu da oalbilir sanırım, doktora söylemedim tabi bunları yediğimi yoksa beni öldürür
doktorlarda bi antika bende 57 ile hamile kaldım 61.5 olmuşum bebek 2 kg zaten yemiomusun doğumdan sonra güçsüz düşeceksin die fırçalıoki yememek ne demek delicesine yiyorum sürekli kilo alsak bi suç almasak bi suç..:) ama az kilo almak kötü birşeymiş gerçekten napalım bünye meselesi demekki 100 kiloda alsak 1 kiloda alsak yeterki sağlıklı olsun miniklerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?