2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

evet ayaklar biraz yüksekte olmalı arada yapıyorum 5 dk bile sürmüyor ayaklanıyorum yine
suyu kesinlikle şişeyle içiyorum şişem 2 bardak su alıyor yanımda duruyor devamlı bittikçe dolduruyorum. bardakla içemem öle yapsam iki yudum içip gerisini döküyorum ama böyle iyi oluyor 2 yudum 3 yudum derken 6 şişe içiyorum günde o bile 2 litreyi bulmuyor aslında ama çatlıcak gibbi oluyorum içemiyorum fazlasını yani bn 2.5 3 ltre su içemem ya midem bulanıyor çok su içince
iyi oluyor aslında idrara çıkmak ama sinir oluyorum durmadan bı sıkışıklık hissi

afiyet şeker olsun ye gitsin

Hurma da süt yapıyor ve çok besleyici ama günde 2-3den fazla yememek lazım çünkü doğumu başlatıyor. Bi de geçenlerde okudum dere otu çok faydalıymış hem süt yapıyomuş hem de bebğin gelişimine katkı sağlıyormuş. Otlara hücuumm

Geçmiş olsun canım moralini bozma hemen.Suyunu iç ve dinlen inşallah düzelir canım.

Sağol canım İnşallah dediğin gibi olur...:)

Gunayydinn anneelerr :) benimde sekiz haftam kaldi. Bebegim pek hareketli. Dogduktan sonra cok yorulucaz, mutlu olucaz. Hala dogum cantam hazir degil ama iki haftaya hazirlarim, geç mi kaldım

Ben dünkü nst sonucunu gördükten sonra hazırlamaya karar verdim ne olur ne olmaz...

Demek ki ihtiyacın varmış diyelim... Ben de acayip reçel tüketiyorum önceden bu kadar yemezdim...

Bence çok hoş olmuş canım ellerine sağlık...:)

ya ciddimisin hurmanın faydalı olduğunu biliodum ama fazlasının doğuma sebep olduğunu bilmiodum aman dikkat edelim vallahi.hım dereotuda yiyelim o zaman zaten şimdi hep yeşillik zamanı yap bi salata yanına peynir falan oh mis ben bide soda içiyorum günde iki tane bebeğin kemik gelişimine çok faydalıymış..

canım 6 lt su nasıl 2 lt bile bulmaz. Ben 500 ml lerle 4 şişe içiyorum 2 litre oluyor diye seviniyorum. Seninki 3 lt yapıyor:44:

Darısı biZ hamilelerin başına böylesine kolay ve hemen yapılan doğumlar :)

Buarada herkese hayırlı cumalar bayanlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tesadüfün bukadarı :)) Kız olsaydı ismi Mira olcaktı bizimde (Benim tercihim) .. En başından belliydi valla, 2.ye artık kızımız olursa ismi hazır

"Gece karanliginda yuvasina giden karincanin cikardigi sesi duyarim" diyen Rabbim sizinde dualarinizı duysun duaların kabul olsun cumamız mubarek olsun

tesadüfün bukadarı :)) Kız olsaydı ismi Mira olcaktı bizimde (Benim tercihim) .. En başından belliydi valla, 2.ye artık kızımız olursa ismi hazır

hehee bizimkide öyle eğer 2. bebeği Allah kısmet eder ve kız olursa mira koyarız dedik :) süper bi denk geliş ama..buarada bi sürü kardeşleri var ne güzel bebişlerimizin <3

ay ne güldüm mor inek lafina hakikaten oyle ama ne guxel canim bebisin gelisimi iyi olduktan sonra yeterki az kilo alinsin zaten arkadaslarda yazmislar canim hurma da ye ben özellikle acve hurmasi almistim hamileligin basindan beri 1-1.5 kilo yemisimdir valla simdi bitti tekrar alcam insallah

:)) ama öyle biz hepimiz tatlı milkalar olacağız yakın zamanda inşallah :) hep dua ediyorum hepimizden sütler fışkırsın inşallah <3 tamam canım hurma çok nadir yedim ben ama incirle ikisine bir yükleneyim zaman az kaldı ne yapsam o kar bana :)

Merhaba güzel anneler ne güzel bebişlerinizi görmüşsünüz bizde pazartesi görcez inşallahhh çok özledim kızımı&#9786;&#65039;

hehehehehe tamam canım

kıızzzzz çok güzel olmuşşşşş bunlar aaaay hele çerçeve..bayıldım

canım saol ben mayaladıktan sonra bayagı bi dışarıda duruyor. geçen gün be hafif ılıkken sardım bir de fırının içine koydum öyle duymuştum.ertesi gün sabah açtımki dışı hala sıcak ne kadar sardıysam soğumamış bi türlü..bu sefer bakalım nasıl olacak haftaya yapacağım

kızartmayı değil ama makarnayı ben de yıyorum, hem de baya canım çekiyo yani yemeyi kızartma da haftasonu kahvaltısında fılan anca, ama bazen aksam eve geldıgımızde apartmanda bırılerı yapmıs oluyo bı koku ki ooof ki ne offff eşime dıyorum kimden gelıyosa kapısına dayanıcam

57 ve 61.5 muuuu aman Allahımmmm, maşallah dıyımmm ne guzel bı metabolızma o, bebeğin ve senın saglıgın yerındeyse fazladan kılo almanın ne geregı var, bi de vermesi var bızımkılerı ebru şallı stili hamılelık yaşıyosun desene

Selam kizlar ve onlarin tontisleri nasilsiniz bakalim. Herkesin bebisi ile gorusmesi iyi gecmistir insaallah. Gorusmesi olmayanlarda da bol bol tekme yiyip mutluluklar artmistir biz dun kizimi gormeye gittik ve uc aydan sonra yuzunu gosterdi sipa kizim ama doktor yine zayif dedi :-( 1440 gram olmus 31. Haftasindayiz. Benim masaallahim var 63 kilo olmusum rekor ustune rekor kiriyorum uc haftada tam 3 kilo almisim. :-( imdat diye bagiracaktim resmen. Ben siserken bebegim sadece 440 gram almis yahu.

Bu ara kızlar mayıs annelerini takip ediyormusunuz ben arada bakıyorum da baya faydalı oluyor aralarında doğumunu yapan çok var vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…