2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Doktor bi tavsiyede filan bulunmadı mı canım...

ah kuzum o ayaklarım bir şişiyor sabah yere basamıyorum.boyumda 1.70 bebek bana ağır geliomuş.doktorun endişesi hani doğum ve emzirme sürecinde 10-15 kg gidiyor ya orda gidecek kilonun benim bünyemden olması.bağışıklık sistemin çöker dedi ama hamburger bebe bisküvisi tatlı yiyorum canım ne istiosa gece falanda kalkıp yiyorum ama benim bağırsaklarım çok çalışıo kan ilacından dolayı belkide o yüzden yada genetik annemde böyleymiş..boşver verirsin gönlünce ye hamilelik çok ama çok kutsal bişi bir daha aynada bir sonraki hamileliliğine kadar kendini asla öyle güzel göremeyeceksin..buarada öyle güzel bir dostluk varki o alınan kilolar el birliğiyle verilir bak demet akalın 30 kilo almış löp löp verio :))

ortalamaya ve haftana göre biraz düşük ama yinede çok düşük değil canım bence..ama sağlıklı ve iyiymiş,maşallah canım

biliyorum hiç bir yararı olmadığını ama çoğu zaman kendimi tutamıyorum hatta hemen hemen her gün bir türk kahvesi de tüketiyorum bunca tatlının yanında . ama kesinlikle azaltacağım böyle destekler beni iyi yönde kamçılıyor :) sonuçta ne kadar az yersek o kadar daha iyi . :)

sen bı de benım bagırsaklarım çok çalısıo dedın yaaaa; beni benden aldın yemin ederimmm yarama tuz bastın, gel cnaım sne benım yanıma hamılelıgın gerı kalanını bırlıkte gecırelım ben sana kılo almayı, sen bana tuvalete cıkma işini bulaştır

yerim seni ya canım benim..valla işte bol su içiyorum sürekli meyve yiyorum bide ben uno varya onun ruşeymli tam tahıllı ekmeğini yiyorum hiç beyaz ekmek ağzıma sürmedim gebelik şekeride çıkmıştı o ruşeymli tahıllı ekmek sayesinde bence çünkü eşimde kabızlık sıkıntısı çekerdi o ekmekten sonra oda çok rahatladı.bir dene tatlım eğer sorunun varsa..geliyim valla sen bana kilo ver güzel bi alışveriş yapalım seninle :)

doğumdan sonra sende bebekte bünyeniz zayıf düşünce gelip o mu bakacakmış takılma tatlım ben 47de kaldım 62 yim 15 kilo aldım dahada alırmışım sordum özellikle bişi demedi kiloma .. şeker tansiyon başka bişi çıkmıyorsa tahlillerinde konuşsun dursun bebeğine bak sen

hamılelıkten bı kac yıl once benım de bı kılo verme seruvenım olmuştu, bugunlere hazırlık o zmnlar da yemiştim uno premıum, sandvıc olanı da var ya, her sbh peynır domates zeytın fılan koyup ofıste kahvaltı yapıyodum şimdi dıyorum ıyı kı o kıloları vermısım yoksa yuvarlanırdım herhalde

hamılelıgın ılk donemlerı meyve çeşidi yoktu, bu aylarda çeşitleniyo aslında, normalde pek meyve arayan bırı degılımdır ama şimdi her gun en azından bı yesıl elma yıyorum bı de eriğe içim gıdıyo

hamilelik öncesi kilolarımız ve şuanki kilo durumumuz aynı sayılır. Kilon kaçtı senin. Şeker yok tansiyon yok bebek gayet sağlıklı daha ne olsun di mi ama.

Doğum iznine çıktınız mı ben dün aldım raporumu doğumu bekliyorum şimdi. Doğum çantamı hazırlıyorum yavaş yavaş. Kızımın odasını hazırlıyoruz. Eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Kendi çeyizime bu kadar uğraşmamıştım evlenirken :)

Merhaba kizlar bugun universiteden ciktim ayagim ters dondu oldugum yere yigildim acidan ,esimi aradim 1 dk da geldi saolsun simdi ayagim sisti sardik aman kizlar dikkatli olun onunuze bakarak gidin bir arkadasimda gecen hafta dusmus son haftalar hepimizi rabbim nazarlardan korusunn...

Yɑ Rɑbbim; bu mübɑrek cumɑ günün yüzü suyu hürmetine biz ɑciz kullɑrın ne derdi vɑrsɑ, ne sıkıntısı vɑrsɑ; dertlilere devɑ, hɑstɑlɑrɑ şifɑ, borçlu kullɑrınɑ edɑlɑr nɑsip et Yɑ Rɑbbim. Biz kullɑrın duɑlɑrını kɑbul et… Hɑyırlı nurlu cumɑlɑr…

Geçmiş olsun canım.Çok dikkat et kendine.
Allah bütün tehlikelerden korusun seni de yavrunu da inşallah.

Amann kizlar bosverin kizartma hamur isi felan az yiyin cokkk zararli onun haricinde yinede kilo aliyorsaniz takmayin herkezin bünyesi farkli dogumda 15 kilo verende var 5 te siz ne yediginize bakin..

Ben aldım canım çalışaiblir raporu 2 hafta oldu. 17 Mayıs da izine ayrılıorum allahın izniyle. izin dönemimde eksiklerimi tamamlayacağım. Mayısın ilk haftası odamız gelecek zaten. Yıka ütüle koy. Bebek şekerlerini bitirmem lazım evimi temizletmem lazım. anlayacağın şuan herşey yarım yamalak. Daha doğum çantası bile hazırlamadım ben

Sadece bebek almis iste ne guzel :))ama zayifsan almaya calis dogum sonrasi halsiz dusmeyesin..

aminnnnnn...

aman dıkkat et canım kendıne, bununla gecmiş olsunn

aaaaaaaaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…