Selam kizlar ve onlarin tontislerinasilsiniz bakalim. Herkesin bebisi ile gorusmesi iyi gecmistir insaallah. Gorusmesi olmayanlarda da bol bol tekme yiyip mutluluklar artmistir biz dun kizimi gormeye gittik ve uc aydan sonra yuzunu gosterdi sipa kizim ama doktor yine zayif dedi :-( 1440 gram olmus 31. Haftasindayiz. Benim masaallahim var 63 kilo olmusum rekor ustune rekor kiriyorum uc haftada tam 3 kilo almisim. :-( imdat diye bagiracaktim resmen. Ben siserken bebegim sadece 440 gram almis yahu.
kızartmayı değil ama makarnayı ben de yıyorum, hem de baya canım çekiyo yani yemeyikızartma da haftasonu kahvaltısında fılan anca, ama bazen aksam eve geldıgımızde apartmanda bırılerı yapmıs oluyo bı koku ki ooof ki ne offff eşime dıyorum kimden gelıyosa kapısına dayanıcam
57 ve 61.5 muuuuaman Allahımmmm, maşallah dıyımmm ne guzel bı metabolızma o, bebeğin ve senın saglıgın yerındeyse fazladan kılo almanın ne geregı var, bi de vermesi var bızımkılerı ebru şallı stili hamılelık yaşıyosun desene
Selam kizlar ve onlarin tontislerinasilsiniz bakalim. Herkesin bebisi ile gorusmesi iyi gecmistir insaallah. Gorusmesi olmayanlarda da bol bol tekme yiyip mutluluklar artmistir biz dun kizimi gormeye gittik ve uc aydan sonra yuzunu gosterdi sipa kizim ama doktor yine zayif dedi :-( 1440 gram olmus 31. Haftasindayiz. Benim masaallahim var 63 kilo olmusum rekor ustune rekor kiriyorum uc haftada tam 3 kilo almisim. :-( imdat diye bagiracaktim resmen. Ben siserken bebegim sadece 440 gram almis yahu.
anaaam naptın senn 7-8 çikolata mı
ben de tatlıyı çok severim ve yerim ama 7-8 çok fazla canım
şeker hiç faydalı değil aksine zararlı
bi ara bende tatlı krizlerime engel olamıyordum hem kilo aldı başını gitti hemde nette biraz baktım zararı da varmış:26:
hiç yeme diyemem ben de yiyorum arada ama azalt canım mutlaka bebeğin ve kendin için.
ah kuzum o ayaklarım bir şişiyor sabah yere basamıyorum.boyumda 1.70 bebek bana ağır geliomuş.doktorun endişesi hani doğum ve emzirme sürecinde 10-15 kg gidiyor ya orda gidecek kilonun benim bünyemden olması.bağışıklık sistemin çöker dedi ama hamburger bebe bisküvisi tatlı yiyorum canım ne istiosa gece falanda kalkıp yiyorum ama benim bağırsaklarım çok çalışıo kan ilacından dolayı belkide o yüzden yada genetik annemde böyleymiş..boşver verirsin gönlünce ye hamilelik çok ama çok kutsal bişi bir daha aynada bir sonraki hamileliliğine kadar kendini asla öyle güzel göremeyeceksin..buarada öyle güzel bir dostluk varki o alınan kilolar el birliğiyle verilir bak demet akalın 30 kilo almış löp löp verio :))
sen bı de benım bagırsaklarım çok çalısıo dedın yaaaa; beni benden aldın yemin ederimmmyarama tuz bastın, gel cnaım sne benım yanıma hamılelıgın gerı kalanını bırlıkte gecırelım ben sana kılo almayı, sen bana tuvalete cıkma işini bulaştır
ben biraz düzensiz besleniyorum hata ediyorum ama ne yapayım çok seviyorum kızartma makarna filan. Haftada 2 kez makarna ve kızartma mutlaka yiyorum
Kilo sebebi bu da oalbilir sanırım, doktora söylemedim tabi bunları yediğimi yoksa beni öldürür
yerim seni ya canım benim..valla işte bol su içiyorum sürekli meyve yiyorum bide ben uno varya onun ruşeymli tam tahıllı ekmeğini yiyorum hiç beyaz ekmek ağzıma sürmedim gebelik şekeride çıkmıştı o ruşeymli tahıllı ekmek sayesinde bence çünkü eşimde kabızlık sıkıntısı çekerdi o ekmekten sonra oda çok rahatladı.bir dene tatlım eğer sorunun varsa..geliyim valla sen bana kilo ver güzel bi alışveriş yapalım seninle :)
doğumdan sonra sende bebekte bünyeniz zayıf düşünce gelip o mu bakacakmış takılma tatlım ben 47de kaldım 62 yim 15 kilo aldım dahada alırmışım sordum özellikle bişi demedi kiloma .. şeker tansiyon başka bişi çıkmıyorsa tahlillerinde konuşsun dursun bebeğine bak sen
hamilelik öncesi kilolarımız ve şuanki kilo durumumuz aynı sayılır. Kilon kaçtı senin. Şeker yok tansiyon yok bebek gayet sağlıklı daha ne olsun di mi ama.
Merhaba kizlar bugun universiteden ciktim ayagim ters dondu oldugum yere yigildim acidan ,esimi aradim 1 dk da geldi saolsun simdi ayagim sisti sardik aman kizlar dikkatli olun onunuze bakarak gidin bir arkadasimda gecen hafta dusmus son haftalar hepimizi rabbim nazarlardan korusunn...
evet canım hesap yapınca şuana kadar 14 kilo aldım çok gibi bi rakam var ortada ama inan hiç öyle kilolu durmuyorum.Yarın foto çekeyim bi görün bak, siz söyleyin doktorun abarttığı kadar var mı yok mu?
Hala bacak bacak üstüne atıp oturabiliyorum ve ayaklarımı birleştirdiğimde üst bacaklarımın arasında boşluk kalıyor. Açlıktan ölüyorum valla karnım gurulduyor yemiyorum tutuyorum kendimi
Ben aldım canım çalışaiblir raporu 2 hafta oldu.Doğum iznine çıktınız mı ben dün aldım raporumu doğumu bekliyorum şimdi. Doğum çantamı hazırlıyorum yavaş yavaş. Kızımın odasını hazırlıyoruz. Eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Kendi çeyizime bu kadar uğraşmamıştım evlenirken :)
doktorlarda bi antika bende 57 ile hamile kaldım 61.5 olmuşum bebek 2 kg zaten yemiomusun doğumdan sonra güçsüz düşeceksin die fırçalıoki yememek ne demek delicesine yiyorum sürekli kilo alsak bi suç almasak bi suç..:) ama az kilo almak kötü birşeymiş gerçekten napalım bünye meselesi demekki 100 kiloda alsak 1 kiloda alsak yeterki sağlıklı olsun miniklerimiz..
Geçmiş olsun canım.Çok dikkat et kendine.
Allah bütün tehlikelerden korusun seni de yavrunu da inşallah.
aminnnnnn...yɑ rɑbbim; bu mübɑrek cumɑ günün yüzü suyu hürmetine biz ɑciz kullɑrın ne derdi vɑrsɑ, ne sıkıntısı vɑrsɑ; dertlilere devɑ, hɑstɑlɑrɑ şifɑ, borçlu kullɑrınɑ edɑlɑr nɑsip et yɑ rɑbbim. Biz kullɑrın duɑlɑrını kɑbul et hɑyırlı nurlu cumɑlɑr
Merhaba kizlar bugun universiteden ciktim ayagim ters dondu oldugum yere yigildim acidan ,esimi aradim 1 dk da geldi saolsun simdi ayagim sisti sardik aman kizlar dikkatli olun onunuze bakarak gidin bir arkadasimda gecen hafta dusmus son haftalar hepimizi rabbim nazarlardan korusunn...
Yɑ Rɑbbim; bu mübɑrek cumɑ günün yüzü suyu hürmetine biz ɑciz kullɑrın ne derdi vɑrsɑ, ne sıkıntısı vɑrsɑ; dertlilere devɑ, hɑstɑlɑrɑ şifɑ, borçlu kullɑrınɑ edɑlɑr nɑsip et Yɑ Rɑbbim. Biz kullɑrın duɑlɑrını kɑbul et Hɑyırlı nurlu cumɑlɑr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?