hamılelıkten bı kac yıl once benım de bı kılo verme seruvenım olmuştu, bugunlere hazırlıko zmnlar da yemiştim uno premıum, sandvıc olanı da var ya, her sbh peynır domates zeytın fılan koyup ofıste kahvaltı yapıyodum şimdi dıyorum ıyı kı o kıloları vermısım yoksa yuvarlanırdım herhalde
hamılelıgın ılk donemlerı meyve çeşidi yoktu, bu aylarda çeşitleniyo aslında, normalde pek meyve arayan bırı degılımdır ama şimdi her gun en azından bı yesıl elma yıyorum bı de eriğe içim gıdıyo
canım 6 lt su nasıl 2 lt bile bulmaz. Ben 500 ml lerle 4 şişe içiyorum 2 litre oluyor diye seviniyorum. Seninki 3 lt yapıyor:44:
canım 6 lt su nasıl 2 lt bile bulmaz. Ben 500 ml lerle 4 şişe içiyorum 2 litre oluyor diye seviniyorum. Seninki 3 lt yapıyor:44:
yeşil elma cidden çok faydalı hemde mide kaynamasına iyi gelio bana erikte iyi gelio çok şükür kilosu düştü 5 tl ye midem kaynadıkça erik yiyorum 1 avuç cidden geçio :) olsun yahu eminim yuvarlacık bi halde bile olsan ne güzelsindir..annesin çünkü sen..ama kabızlık için cidden o ruşeymli ekmekten ye bak faydasını kesin görürsün..kepek ekmek zaten zararlı bize ama bu hem tam tahıllı besleyici hemde..bir dene canım belki iyi gelir.
hahha ama erik bu karşı konulmaz bir cazibesi var tuzlamadıkça pek bi zararı yok ki kaseyle ye kuzum ben bi kaba yıkayıp koyuyorum üzerine tuz ekiyorum azcık öyle idare ediyorum..:)eriği bı avuc yıyebılme kapasıtem yok, koyacaksın onume kaseyleekmegı ıyı hatırlattın bana ama, markete ugrayınca alayım yıne
Amann kizlar bosverin kizartma hamur isi felan az yiyin cokkk zararli onun haricinde yinede kilo aliyorsaniz takmayin herkezin bünyesi farkli dogumda 15 kilo verende var 5 te siz ne yediginize bakin..
şu dünyada kilo aldıran,zararlı denen ne varsa hepsi çok lezzetli ve ben hepsine bayılıyorum valla
kepekli ekmek neden zararlı canım anlamadım. Bende hep çavdarlı yerim yoksa oda mı zararlı??yeşil elma cidden çok faydalı hemde mide kaynamasına iyi gelio bana erikte iyi gelio çok şükür kilosu düştü 5 tl ye midem kaynadıkça erik yiyorum 1 avuç cidden geçio :) olsun yahu eminim yuvarlacık bi halde bile olsan ne güzelsindir..annesin çünkü sen..ama kabızlık için cidden o ruşeymli ekmekten ye bak faydasını kesin görürsün..kepek ekmek zaten zararlı bize ama bu hem tam tahıllı besleyici hemde..bir dene canım belki iyi gelir.
kepekli ekmek neden zararlı canım anlamadım. Bende hep çavdarlı yerim yoksa oda mı zararlı??
kız nerdesin sen sabah beridir... al benden de o kadar :)))))
ara ara baktım hep buralardayım kızzz
annem teyzem ve babanem bendeydi kahvaltıya,yeni gittiler..o yüzden çok takılamadım
hımm anladım ne güzel hiç yalnız kalmıyorsun
kepekli ekmek neden zararlı canım anlamadım. Bende hep çavdarlı yerim yoksa oda mı zararlı??
sizde de mide yanması oluyor mu 1 haftadır mide yanmasından çıldırıyorum yatırmıyor beni otururken bi şey yok yatınca kuduruyor midem
rennie kullanıyorum ve soda içiyorum ama onlarda pek fayda etmiyor
Benim gecen ay asiri olurdu yanmam...sizde de mide yanması oluyor mu 1 haftadır mide yanmasından çıldırıyorum yatırmıyor beni otururken bi şey yok yatınca kuduruyor midem
rennie kullanıyorum ve soda içiyorum ama onlarda pek fayda etmiyor
iyi buna sevindim iştecanım kansızlık yapıyormuş birde bağırsakta bizim ihtiyacımız olan bir mukozaya etki ettiği içinde pek önerilmiyor.çok iyi yapıosun çavdar yiyerek çok faydalı bir ekmek tam tahıllı tam buğday çavdar bunlar çok güzel ekmekler ama normal bir durumdayken bile kepek ekmek kansızlık yapıyorsa biz iki canlıyız çok daha etkiler.bana doktorum asla yemiosun dedi zaten sevmemde kepek ekmeği hiç..sen çavdara devam et ne güzel <3
çok çok güzel olmuş bayıldım valla. Diğerlerinden çok farklı bi kapı süsü.
Adıyla yaşasın inşallah kızın
Sağol canım İnşallah dediğin gibi olur...:)
Ben dünkü nst sonucunu gördükten sonrahazırlamaya karar verdim ne olur ne olmaz...
Demek ki ihtiyacın varmış diyelim...Ben de acayip reçel tüketiyorum önceden bu kadar yemezdim...
Bence çok hoş olmuş canım ellerine sağlık...:)
arkadaşlar çok teşekkür ederimmhehehehehe tamam canım
kıızzzzz çok güzel olmuşşşşş bunlar aaaay hele çerçeve..bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?