2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

yeşil elma cidden çok faydalı hemde mide kaynamasına iyi gelio bana erikte iyi gelio çok şükür kilosu düştü 5 tl ye midem kaynadıkça erik yiyorum 1 avuç cidden geçio :) olsun yahu eminim yuvarlacık bi halde bile olsan ne güzelsindir..annesin çünkü sen..ama kabızlık için cidden o ruşeymli ekmekten ye bak faydasını kesin görürsün..kepek ekmek zaten zararlı bize ama bu hem tam tahıllı besleyici hemde..bir dene canım belki iyi gelir.

canım 6 lt su nasıl 2 lt bile bulmaz. Ben 500 ml lerle 4 şişe içiyorum 2 litre oluyor diye seviniyorum. Seninki 3 lt yapıyor:44:

Ayyyyyy ben yalan söylemişim :26:
benım şişe de 500ml kafamdan uydurmuşum ben biraz pardon canım
anaaa ben 3 lt su içiyorum bide yanlış hesaplamışım ya 2 lt den fazla içsem demek ki çatlıcam diyorum kendi kendime 3 lt içiyorum haberim yok :26:
şişeyi 300ml zannediyorum ondan oldu hep bunlar
sayende mevzuyu uyandım

eriği bı avuc yıyebılme kapasıtem yok, koyacaksın onume kaseyle ekmegı ıyı hatırlattın bana ama, markete ugrayınca alayım yıne

eriği bı avuc yıyebılme kapasıtem yok, koyacaksın onume kaseyle ekmegı ıyı hatırlattın bana ama, markete ugrayınca alayım yıne
hahha ama erik bu karşı konulmaz bir cazibesi var tuzlamadıkça pek bi zararı yok ki kaseyle ye kuzum ben bi kaba yıkayıp koyuyorum üzerine tuz ekiyorum azcık öyle idare ediyorum..:)

Amann kizlar bosverin kizartma hamur isi felan az yiyin cokkk zararli onun haricinde yinede kilo aliyorsaniz takmayin herkezin bünyesi farkli dogumda 15 kilo verende var 5 te siz ne yediginize bakin..

şu dünyada kilo aldıran,zararlı denen ne varsa hepsi çok lezzetli ve ben hepsine bayılıyorum valla

kepekli ekmek neden zararlı canım anlamadım. Bende hep çavdarlı yerim yoksa oda mı zararlı??

kepekli ekmek neden zararlı canım anlamadım. Bende hep çavdarlı yerim yoksa oda mı zararlı??

canım ben de boyle seylere hıc dıkkat etmezdım ama dedıgım gıbı bı kac sene once bı kılo verme deneyımım oldu, kepeklı ekmek hem kansızlık yapıyo hem de bagırsaklara yaramıyo, vct ıcın yararlı olan kepek ekmegı değıl tam bugday ekmeklerı

Selam bacilarimmmm
Kilolardan bahsedilmis 10 kilo almis bulunmaktayim cok sukur
Fazlada yemiyorum ama yesem nasil alirim kim bilir

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Son düzenleme:
sizde de mide yanması oluyor mu 1 haftadır mide yanmasından çıldırıyorum yatırmıyor beni otururken bi şey yok yatınca kuduruyor midem
rennie kullanıyorum ve soda içiyorum ama onlarda pek fayda etmiyor

canım kansızlık yapıyormuş birde bağırsakta bizim ihtiyacımız olan bir mukozaya etki ettiği içinde pek önerilmiyor.çok iyi yapıosun çavdar yiyerek çok faydalı bir ekmek tam tahıllı tam buğday çavdar bunlar çok güzel ekmekler ama normal bir durumdayken bile kepek ekmek kansızlık yapıyorsa biz iki canlıyız çok daha etkiler.bana doktorum asla yemiosun dedi zaten sevmemde kepek ekmeği hiç..sen çavdara devam et ne güzel <3

sizde de mide yanması oluyor mu 1 haftadır mide yanmasından çıldırıyorum yatırmıyor beni otururken bi şey yok yatınca kuduruyor midem

ilk başlarda olmuştu bide geçenlerde oldu bikaç gün..cidden kötü bi durum ve boğazım cayır cayır yanıyo gibi ama bana soda iyi geldi..hemen içip uzanıyorum hafifliyor..

Benim gecen ay asiri olurdu yanmam...
Rennie pek ise yaramadi bana gaviscon aninda etki ediyordu....
Gavisconun kategoriside A guvenle kullanilabilir...
Ayrica cig kofte yerdim midemin yanmasindan olurdum icer icmez gecirirdi yanmayi

iyi buna sevindim işte

çok çok güzel olmuş bayıldım valla. Diğerlerinden çok farklı bi kapı süsü.
Adıyla yaşasın inşallah kızın

hehehehehe tamam canım

kıızzzzz çok güzel olmuşşşşş bunlar aaaay hele çerçeve..bayıldım
arkadaşlar çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…