2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam bacilarimmmm
Kilolardan bahsedilmis 10 kilo almis bulunmaktayim cok sukur
Fazlada yemiyorum ama yesem nasil alirim kim bilir

ben yiyorum ve 16 kilo aldım 1 hafta sonra kontrol var bakalım 16 kaça çıkmış olcak

Kızlar bana bugün kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar 7. Ayda yapılıyormuş dediler aramızda benimle aynı durumda olan var mı ? Doğumdan sonra yapılmıyor muydu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimsenin kullandığını sanmıyorum bunu. Oldu olacak oturan boğa koyalım. Siddin sene önceki kabile ismini koyuyor öz türkçe diye. Özünü yerim uleeeyyyyn
ayy ne güldüm kız

Benim kocis Kivanc Tatlitugu gorunce kiskanclik krizine giriyor

seninle bi gun varmis dogum tarihlerimizin arasinda yarin kontrole gidecem bakalim benim kiz ne alemde biraz tontisti 4 hafta once 1175 ti yariyo heralde yediklerim hem ona hem bana ceviz de ekle hurmayla incirin yanina sifa olsun ooh mis

http://galeri.haberturk.com/yasam/galeri/437520-hamile-kadinlara-balik-uyarisi/1/25

neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunu şaşırdım iyice
balık hamileyken faydalıdır demezler mi?

valla canim ben boyle seyleri doktora soyluyorum guluyo mesela nar yemeyin diyolar ilk kontrole gittim olur mu oyle sey ne istersen ye dedi hurma iyi drgil diyolar yedim allaha sukur gayet iyi durumda bebegim sonra bitki cayi icmeyin diyolar form cayida dahil papatya ve melisa iciyorum ustelik doktor ic diyo simdi de balik zararli demisler ben yarin dr a gidecem adama sorsam dover valla beni biri bi site aciyo herkesi pesinden surukluyo diye kiziyo benim bildigim sadece dip baliklari varya onlari yemeyin diyolar valla mezgitte dip baligiymis ama bilmiyodum yedim allaha emanet

aynen valla benım dr da kısıtlamıyo şunu yeme bunu yeme diye
böyle şeyleri görünce şaşırıyorum şurda 2 senedir et balık yiyorum zaten yeni yeni alışmışım.
çok araştırıyolar herşeyi anacım
bazen herşeyi bilmemek iyidir yoksa kısıtlanıyoruz

Selam bacilarimmmm
Kilolardan bahsedilmis 10 kilo almis bulunmaktayim cok sukur
Fazlada yemiyorum ama yesem nasil alirim kim bilir

Slm cnm, senin aldığın kilo çok iyi bana göre. . 96 kilo olmuşum ve Kaç kilo aldığımı hesaplayamiyorum artık :/ ama kimse de inanmıyor 96 deyince.. daha 1, 5 aydan fazla var doğuma. . Hayırlısı bakalım

seninle bi gun varmis dogum tarihlerimizin arasinda yarin kontrole gidecem bakalim benim kiz ne alemde biraz tontisti 4 hafta once 1175 ti yariyo heralde yediklerim hem ona hem bana ceviz de ekle hurmayla incirin yanina sifa olsun ooh mis

bizimkide 2 kiloydu 2 hafta önce teyzesi biz 14 gün önden gidiyoruz şuan gelişim olarak beklenen tarihten önce gelecek gibiyiz sanırım :) haziran başı gibi normalde bana göre 31 deyim ama doktora göre 33 :)) hepimiz için hayırlısı inşallah kontrolden gelince yaz mutlaka tatlı minnoşunu öptüm kocaman <3

Canım o zaman seni yanıma alayım hemen çünkü burası tam da senin istediğin yer Bu arada güzel haberlerle gelirsin umarım yarın

Ne guzel benim bir hafta var oglumu gormeye.mis gibi havayi icine cek canim.hayirli guzel haberlerele donersinniz umarim

Teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için

Canlarr canlarr yeni bir kontrol ve Samsun maceramız daha sona erdi ve Poyraz kuşum'dan çook güzel haberler getirdim sizee Canım oğlum 2400 gram ağırlığında minik bir tosuncuk olmuş boyunu tam ölçemiyor doktorumuz artık ama mantık FL'yi 7 ile çarpmak ise FL'miz 7,06 cm o halde boyumuz yaklaşık 49 cm eder ki bu biraz abartı gibi geldi ama baş ve FL (yani kemik) ölçümüne göre 36+2 görünüyoruz ve doktor ısrarla bebeğe hormon verdiğimi iddia ediyor ama sanırım bol protein ve kalsiyum sayesinde bu haldeyiz Bu arada NST'ye girdik ilk defa şükür ondada bir problem gözükmedi..Ama yaramaz oğlum bu sefer yüzünü göstermedi olsun sağlıklıya yüzünü görmesekte olur bizden haberler bu kadar canlar Poyraz kuşum ve ben sizi ve minnaklarınızı öpüyoruz iyi geceler

Son düzenleme:

yazarim tabi canim bizde optuk sizleriii

Iyi akşamlar kızlar dua istyrm sizden çünkü sancılar için nidilat tarzı bir ilaç olan adalat ı kullanıyordum ancak bgn saat 2civarı göğsümde ağrı başladı ve Dr uma sordum normal mi diye o da deil ilacı bırak eğer ağrı şiddeti arttarsa hemen hastaneye gel artmazsa yarın gel ekg cekil dedi
Sonc olaraak sancımı Önleyen bu ilacı artık bırakmak zorundaym inş oğlum gününü bekler cnkü
İlaçla durduk 10gündür endişelenyrm erken gelr diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah subhanallaahhh..

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle..Canım her şey Allah'tan gelsede sağlıkla gelsin bunun için dua edelim..

Merhabalar
Bugün iki ayrı doğum haberim var :)
Biri arkadaşımın kız kardeşi; ikiz bebekler biri erkek biri kız :) sezeryan doğum :)
Diğer doğum da daha dün sanırım bahsetmiştim suyu gelen ve c.tesi tekrar kontrole gidecek olan arkadaşım. Bugün de sabah suyu gelmiş ve hastaneye gitmişler, dr hemen doğuma almış, normal doğumla kızlarına kavuşmuşlar :) hala oldun diye aradı kankardeşim :)
Maşallah tüm bebekler ve anneleri iyiler
Rabbim bizi de bebişlerimize sağlıkla hayırlısıyla ve vaktiyle kavuştursun, amin :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar herkese ii geceler... Ben de bugün doktora gittim doğum iznimi de alldım... kuzumu da gördüm.. teyzeleri 2.125 gr olmuş boyu da 42. cm miş...maalesef yüzünü ayakları ve elleriyle örttüğü için yüzünü göremedik... biidahakine inşallah

Maşallah Canım :)

Size de maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…