Iyi akşamlar kızlar dua istyrm sizden çünkü sancılar için nidilat tarzı bir ilaç olan adalat ı kullanıyordum ancak bgn saat 2civarı göğsümde ağrı başladı ve Dr uma sordum normal mi diye o da deil ilacı bırak eğer ağrı şiddeti arttarsa hemen hastaneye gel artmazsa yarın gel ekg cekil dedi
Sonc olaraak sancımı Önleyen bu ilacı artık bırakmak zorundaym inş oğlum gününü bekler cnkü
İlaçla durduk 10gündür endişelenyrm erken gelr diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Muhtesem olmuslar cok guzel .resmen idolsun.Eki Görüntüle 1086939 Eki Görüntüle 1086940 evet hediyeliklerimiz hazır speetine de koyduk.ben ekstra sepet almadım düğünümde nikah şekerlerini koydugumuz sepete koydumkapı süsümü de kısmen yaptım süslemesi kaldı gereklikurdeleleri bulamadım bi türlü maalesef.bulunca tamamlayıp bitmiş halini de yüklicem inşaallah
Eki Görüntüle 1086951 Eki Görüntüle 1086952
Insallah canim.nidilatla ilgili durumu da okumustum.Hayirlisi dualarimiz senle.haber ver bizeIyi akşamlar kızlar dua istyrm sizden çünkü sancılar için nidilat tarzı bir ilaç olan adalat ı kullanıyordum ancak bgn saat 2civarı göğsümde ağrı başladı ve Dr uma sordum normal mi diye o da deil ilacı bırak eğer ağrı şiddeti arttarsa hemen hastaneye gel artmazsa yarın gel ekg cekil dedi
Sonc olaraak sancımı Önleyen bu ilacı artık bırakmak zorundaym inş oğlum gününü bekler cnkü
Ben 4. Ayimdan itibaren vazelin ve bebek yagini karistirip karnima surdum iyice yedirerek masaj yaptim sabah aksam, catlamaya musait bi yapim var ergenlikten kalma catlaklarim var bacaklarimda, annem de cok catlamis hamileyken o yuzden korkuyorum karnimin catlamasindan
cok sukur henuz catlamadi umarim bundan sonra da olmaz
Estagfurullah canım ya :)) bişeyler yapmaya çalışıyorum işte :)Muhtesem olmuslar cok guzel .resmen idolsun.
Insallah canim.nidilatla ilgili durumu da okumustum.Hayirlisi dualarimiz senle.haber ver bize
Canım arrık zor dönrme girdik gerçekten.bende gece uyuyamıyorum yatmak kAlkmak çok zor artık.hemeroid BeNde 5. AYda baş gösterdi bende hiç kabız değilken oldu ve çok gergindi Canımı yakıyodu.yediklerine dikkat et canım acı Yeme ben öyle yaptım ve bikaç hafta sonra ufalmaya Başladı sonra tamamen yumuşadı Sadece bi deri.gibi kaldı orda çok şükür.bÖyle detaylı anlatıyorum kusUra bakmayın kızlar ama yardımcı olmak istedim :)Kizlar selam. Sabah beri hic keyfim yok. Disari cimtim.yuruyeyim dedim kasiklarim batti cok durmadan geri do dum. Evdede ne yatabiliykrum ne de oturabiliyorum. Karnimsa gerile gerile bi hal oldu. Bu son zamanlar zormus Allahima sumur oglumda bi sknti yok ama ben fenayim yaa 😔. Bide cok afedersiniz bugun hemoroid denen illet bas gosterdi bende. Sizlerde de ciktimi bilmem ama hic boyle bi sikayetim olmamisti. Hatta kabiz bile olmadim. Canim yaniyor utancima esimede diyemiyorum oooy oy Allahim sabirlar versin baska bisey istemem... hayirlisiyla su bebikolari saglikla alsak kucagimiza ne isterim rabbimden.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm benim Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.. İnşAllah hersey zamaninda ve istedigin gibi olsun. Allahum seni ve kucuk minnagimizi korusun ...Iyi akşamlar kızlar dua istyrm sizden çünkü sancılar için nidilat tarzı bir ilaç olan adalat ı kullanıyordum ancak bgn saat 2civarı göğsümde ağrı başladı ve Dr uma sordum normal mi diye o da deil ilacı bırak eğer ağrı şiddeti arttarsa hemen hastaneye gel artmazsa yarın gel ekg cekil dedi
Selam bacilarimmmm
Kilolardan bahsedilmis 10 kilo almis bulunmaktayim cok sukur
Fazlada yemiyorum ama yesem nasil alirim kim bilir
Gunaydin kuzularin anneleriii bi de hortlayanlardaniz malum hic uyuyamadigimiz icin ama olsun bugun gorus gunumuz oldugu icin mutlu uyandik kahvaltimizi hazirladik babamizi uyandircaz birazdan kahvalti edicez hazirlanip cikicaz insallah. Dr dan sonra da bebise kiyafet alisverislerimizi tamamliycaz bi gunde hallederim demistim bakalim edebilecek miyim. Haftaya besigi geliyo o yuzden herseyini halletmeyi planliyorun merak ettiginiz bisey varsa gitmisken sorayim ben canin dr uma kndisini pek severimnn
Canlarr canlarr yeni bir kontrol ve Samsun maceramız daha sona erdi ve Poyraz kuşum'dan çook güzel haberler getirdim sizeeCanım oğlum 2400 gram ağırlığında minik bir tosuncuk olmuş boyunu tam ölçemiyor doktorumuz artık ama mantık FL'yi 7 ile çarpmak ise FL'miz 7,06 cm o halde boyumuz yaklaşık 49 cm eder ki bu biraz abartı gibi geldi ama baş ve FL (yani kemik) ölçümüne göre 36+2 görünüyoruz ve doktor ısrarla bebeğe hormon verdiğimi iddia ediyor ama sanırım bol protein ve kalsiyum sayesinde bu haldeyiz Bu arada NST'ye girdik ilk defa şükür ondada bir problem gözükmedi..Ama yaramaz oğlum bu sefer yüzünü göstermedi olsun sağlıklıya yüzünü görmesekte olur bizden haberler bu kadar canlar Poyraz kuşum ve ben sizi ve minnaklarınızı öpüyoruz iyi geceler
Iyi akşamlar kızlar dua istyrm sizden çünkü sancılar için nidilat tarzı bir ilaç olan adalat ı kullanıyordum ancak bgn saat 2civarı göğsümde ağrı başladı ve Dr uma sordum normal mi diye o da deil ilacı bırak eğer ağrı şiddeti arttarsa hemen hastaneye gel artmazsa yarın gel ekg cekil dedi
Canlarr canlarr yeni bir kontrol ve Samsun maceramız daha sona erdi ve Poyraz kuşum'dan çook güzel haberler getirdim sizeeCanım oğlum 2400 gram ağırlığında minik bir tosuncuk olmuş boyunu tam ölçemiyor doktorumuz artık ama mantık FL'yi 7 ile çarpmak ise FL'miz 7,06 cm o halde boyumuz yaklaşık 49 cm eder ki bu biraz abartı gibi geldi ama baş ve FL (yani kemik) ölçümüne göre 36+2 görünüyoruz ve doktor ısrarla bebeğe hormon verdiğimi iddia ediyor ama sanırım bol protein ve kalsiyum sayesinde bu haldeyiz Bu arada NST'ye girdik ilk defa şükür ondada bir problem gözükmedi..Ama yaramaz oğlum bu sefer yüzünü göstermedi olsun sağlıklıya yüzünü görmesekte olur bizden haberler bu kadar canlar Poyraz kuşum ve ben sizi ve minnaklarınızı öpüyoruz iyi geceler
Merhabalar
Bugün iki ayrı doğum haberim var :)
Biri arkadaşımın kız kardeşi; ikiz bebekler biri erkek biri kız :) sezeryan doğum :)
Diğer doğum da daha dün sanırım bahsetmiştim suyu gelen ve c.tesi tekrar kontrole gidecek olan arkadaşım. Bugün de sabah suyu gelmiş ve hastaneye gitmişler, dr hemen doğuma almış, normal doğumla kızlarına kavuşmuşlar :) hala oldun diye aradı kankardeşim :)
Maşallah tüm bebekler ve anneleri iyiler
Rabbim bizi de bebişlerimize sağlıkla hayırlısıyla ve vaktiyle kavuştursun, amin :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?