2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Hem sana geçmiş olsun arkadaşım, hem de bebişine sağlıkla hayırlısıyla ve vakti geldiğinde kavuşmanı dilerim. Rabbim korusun ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Muhtesem olmuslar cok guzel .resmen idolsun.
Insallah canim.nidilatla ilgili durumu da okumustum.Hayirlisi dualarimiz senle.haber ver bize

Kizlar selam. Sabah beri hic keyfim yok. Disari cimtim.yuruyeyim dedim kasiklarim batti cok durmadan geri do dum. Evdede ne yatabiliykrum ne de oturabiliyorum. Karnimsa gerile gerile bi hal oldu. Bu son zamanlar zormus Allahima sumur oglumda bi sknti yok ama ben fenayim yaa 😔. Bide cok afedersiniz bugun hemoroid denen illet bas gosterdi bende. Sizlerde de ciktimi bilmem ama hic boyle bi sikayetim olmamisti. Hatta kabiz bile olmadim. Canim yaniyor utancima esimede diyemiyorum oooy oy Allahim sabirlar versin baska bisey istemem... hayirlisiyla su bebikolari saglikla alsak kucagimiza ne isterim rabbimden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu ben de denemeliyim çok teşekkür ederim canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar iyi gecelerrr... Mide yanmalariniz kacinci haftada basladi? Derlerki bebegin saci cikarken mide yanarmis. Ama arastirdim. Bilimsel gercekligi yokmus. Ne dersinuz? Bir de bebegin saci kacinci haftada cikar?

Canım arrık zor dönrme girdik gerçekten.bende gece uyuyamıyorum yatmak kAlkmak çok zor artık.hemeroid BeNde 5. AYda baş gösterdi bende hiç kabız değilken oldu ve çok gergindi Canımı yakıyodu.yediklerine dikkat et canım acı Yeme ben öyle yaptım ve bikaç hafta sonra ufalmaya Başladı sonra tamamen yumuşadı Sadece bi deri.gibi kaldı orda çok şükür.bÖyle detaylı anlatıyorum kusUra bakmayın kızlar ama yardımcı olmak istedim :)

Cnm benim Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.. İnşAllah hersey zamaninda ve istedigin gibi olsun. Allahum seni ve kucuk minnagimizi korusun ...

Selam bacilarimmmm
Kilolardan bahsedilmis 10 kilo almis bulunmaktayim cok sukur
Fazlada yemiyorum ama yesem nasil alirim kim bilir

Bnde 8 kiloya girdim ))) felaket mide yanmam var gece kusmalara arada devam ((( odemlerde var son zamanlar hepimize sabirlar versin Rabbim.. ahh kizlarr demeyinn bana yemekk menemenii , ispanagi soguk karpuzuu nasil ozledimm bi bilsenizz burnumda tutuyorrr erik yiyen arkadasada burdann slmlar)))) bisey yiyemeden hamilegi bitirdik burda habire et yiyip duruyoz :))

Biz kızımla hortladık yine :)
Bir selam vereyim istedim :)
Kalkıp bir kaç küçük grisini ve krem peynir yiyeyim bari, çok aç uyandım da
Belki açlığım gidince uykum gelir yine ...
Kızımla beraber öptük sizi :)

Gunaydin kuzularin anneleriii bi de hortlayanlardaniz malum hic uyuyamadigimiz icin ama olsun bugun gorus gunumuz oldugu icin mutlu uyandik kahvaltimizi hazirladik babamizi uyandircaz birazdan kahvalti edicez hazirlanip cikicaz insallah. Dr dan sonra da bebise kiyafet alisverislerimizi tamamliycaz bi gunde hallederim demistim bakalim edebilecek miyim. Haftaya besigi geliyo o yuzden herseyini halletmeyi planliyorun merak ettiginiz bisey varsa gitmisken sorayim ben canin dr uma kndisini pek severimnn

Günaydın :)
Güzel haberlerle gelin inşallah :)
Alışverişte de kolay gelsin, cicilerinizi güle güle giyinin, kullanın şimdiden ...

Günaydın kızlar iyi dileklerinizi okudm hepinize teşekkür ederim gece ilaç içmeidm ilacın etkisi gecene kadar hem tsrledim hem göğsüm sırtım ağrıdı şimdi iyiyim cok şükür ama inş bZm oğlan yerinde durur az önce de ilacın yan etkilerine baktm kalp krizine sebep oldgu yazıyor bazı durumlarda Allah korudu ,benm durum resmen aşağı tükürsen sakal yukarısı bıyık gibi oldu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah Poyraz kuşuna canım.Kemik ölçümü 1 ay önden mi gidiyor senin doktorun ölçümleri biraz değil baya abartılı canım.Bu haftada 49 cm boy ölçmüş doğumuna kadar 60-65 olur sanırım
Neyse aman geri olmasın da ileri olsun gelişimleri.Allah sağlık versin bebişlerimize.

göğüs ağrısı niye normal değilmiş ki canım,ne olabilirmiş?

gerçekten getirdiğin tüm haberler çok güzel maşallah arkadaşım

Canım elbette ederiz ama sende gönlünü ferah tut bir Allah bir de bebeğin biliyor ne zaman doğacağını.O yüzden Rabbim zamanında,sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin.

Amin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…