2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar birsey sormak istiyorum size. Iki gun once karnimin sag tarafina kramp gibi bir agri girdi. Iki dk falan kipirdayamadim, sonra gecti. Ama ayni yerde hafif bir agri var hala. Bebegimin hareketleri iyi ama yinede kafama takiliyor. Normal mi acaba boyle bir durum yasayaniniz oldu mu?

Günaydın kızlar herkese. Geçmişi okuyamadîm kaç gündür Misafirlerim var. Şimdi de kontrole gidiyoruz yoldayız. Hepinize güzel haftasonları diliyorum vee öpüyorum

Bak ben bunu bilmiyordum... Gerçi bende tam buğday yada çavdar yiyorum ki çavdar bağırsaklara çok iyi geliyor...

sizde de mide yanması oluyor mu 1 haftadır mide yanmasından çıldırıyorum yatırmıyor beni otururken bi şey yok yatınca kuduruyor midem
rennie kullanıyorum ve soda içiyorum ama onlarda pek fayda etmiyor

Kizlar iyi gecelerrr... Mide yanmalariniz kacinci haftada basladi? Derlerki bebegin saci cikarken mide yanarmis. Ama arastirdim. Bilimsel gercekligi yokmus. Ne dersinuz? Bir de bebegin saci kacinci haftada cikar?

Benim bi kaç aydır ara ara oluyor dün gecede oldu bende Gaviscon aldım hemen etki ediyor üstelik gebelik kategorisi A o yüzden endişede etmiyorum doktorunuza bi sorun isterseniz... Bu ara hormonlar ve hormonlardan kaynaklanan yemek borusunun kapakçığının gevşemesi en önemli sebepleri yani saçla hiççç alakası yok canım...

Maşallah annesi doktor haklı 49 cm baya uzun oluyor bu gidişle sezeryan olacaksın benden söylemesi...

Ayyy geçmiş olsun canım bu sancı işi çok kötü bende sürekli dua edip duruyorum 38 i görüm bari diye Allah sana da bize de tamamlamayı nasip etsin canım... İlaç konusunda biliyorsun annenin sağlığı daha önemli sen iyi olacaksın ki oda iyi olsun... Bu ara ben magnezyum alıyorum onu günde ikiye çıkardım oda kasılmalara iyi geliyormuş doktorum söylemişti ...

Gözünaydın canım...:) son aylarda daha sık görüşeceğiniz için muhakkak görürsün bebişini...

Son düzenleme:
Kuzular kontrolden ciktik simdi 32+1 deyiz kg 1800 olmus benim prensesim donmus de herseyi normal dedi doktor sadece sekerim biraz yuksekmis tatli yok dedi pazartesi tekrar seker tahlili yaptircam prensesimi net gorduk bu arada kipir kipirdiii darisi sizin basinizaa

Aynı şey mi bilmiyorum ama bende de oldu doktora gidince sordum meğer bizimki poposunu dayamış baskı yüzündenmiş şimdi yok geçti belki seninki de öyledir canım...

Aaa orda şimdi tütsülenmiş soğuk etler olur ama ben çok severim benim adıma yee bariii...

Aynı şey mi bilmiyorum ama bende de oldu doktora gidince sordum meğer bizimki poposunu dayamış baskı yüzündenmiş şimdi yok geçti belki seninki de öyledir canım...

Canim hatirliyorum sen sordugunda da ben yazmistim ayni durum bende de var diye ama bu farkliydi. Kramp girdi ve hala cok hafif agri var ayni yerde. Senin de mi kramp seklindeydi yani iki dk kadar kipirdayamadim ben senin de mi oyle olmustu.

Canim hatirliyorum sen sordugunda da ben yazmistim ayni durum bende de var diye ama bu farkliydi. Kramp girdi ve hala cok hafif agri var ayni yerde. Senin de mi kramp seklindeydi yani iki dk kadar kipirdayamadim ben senin de mi oyle olmustu.

Ben iki büklüm olup kalıyordum kıpırdayınca çok acıyordu canım... Yakın zamanda doktora gideceksen muhakkak sor ama kötü bişey olduğunu sanmıyorum...

Gunaydin bacilarimmmm
Yine en sinir oldugum seylerden biri oldu alintilarim uctu offfffff

Neyse kontrolden gelen bacilarim epey fazla gozunuz aydin bacilarim
Masaallah kizlariniza ogullariniza
Feyza bacim ilaclari birakmissin sakin erken dogacak diyede dusunme tatlim zamaninda gelecek yavrun ins.
Ve diger erken dogum riski olan bacilarim sakin erken dogacak diye odaklamayin ve anin tadini cikarin bence
Opuyorum hepinizi

7.ayda yapanlarda var doğumdan sonra yapanlarda canım.
Bana doğumdan sonra demişti doktorum ama sürekli kanamam olunca 20 gün kadar önce yapıldı.

Bende nidilatı kullanmıştım bir süre önce ve kalp ve sırt ağrım oldu çok korkmuştum.
Doktorum bıraktırmıştı bir ara.Bunu kalp hastalarına veriyorlar sende neden bu etkiyi gösterdi anlamadım galiba psikolojik demişti.
Ama resmen bıçak gibi saplanıyordu ağrılar.
Hastaneye yattığım dönemde 4 gün daha kullandım sonra tekrar bıraktırdı ilacı.Bu defa sadece kalp çarpıntısı yapmıştı.
Nerdeyse 15 günü geçti ilacı kullanmayalı.İlacı bırakır bırakmaz doğum yaparım diye çok korkmuştum.
İnşallah bebişler bekler gününü dualarımız seninle.

Rabbim anne babalarına bağışlasın darısı hayırlısıyla sağlıkla hepimizin başına inşallah.

Maşallah Canım :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım eşimde bu gidişle 1 metre doğuracaksın diyor son iki kontrole kadar çok çok abartı değildi ama son iki kontrolde boy olarak atağa geçti bizim oğlan doktor iki seferdir ne yediğimi soruyor,hormon mu veriyorsun falan diyor Kilo abartı değil ama baş ve kemik olarak 3 hafta önde görünüyoruz..Bende anlamadım valla doğunca belli olacak bakalım sağlıklı olsunda gerisini pekte önemsemiyorum açıkçası...

göğüs ağrısı niye normal değilmiş ki canım,ne olabilirmiş?

gerçekten getirdiğin tüm haberler çok güzel maşallah arkadaşım

Sağolun kızlar nasılda büyüdüler dimi yaa hala inanamıyorum zaman çok çabuk geçiyor

ortalamaya ve haftana göre biraz düşük ama yinede çok düşük değil canım bence..ama sağlıklı ve iyiymiş,maşallah canım

Sadecw 200 gram kadar eksik canim. yani doktor onemli birsey degil ama bebek biraz zayif deyip duruyor. sagligi yerinde olsunda dedigin gibi gerisi bos. babasi 2200 gr, bende 2500 gram dogmusum gayet saglikliyiz. kizimizda oyle olur insaallah teyzesi

gunaydin canim cok sukur atlattik kontrolu 1912 gr gayet iyi dedi hala daha tombis diyo benim kizima hatta iste tombik bi surat dedi dudaklarini emiyo gibi bisey yapti bi ara dr bile güldü allaha sukur bizden haberler boyle suyumuz iyi rahim agzi kapali plesantada yaslanma yok hepsine guzel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…