Gunaydin tonton annisler
Günaydın canım.
göğüs ağrısı niye normal değilmiş ki canım,ne olabilirmiş?[/
Bugün yan etkileri okudugmdan da anladgm kadarı ile canm kalp ike ilgili rahatsızlıklara hatta kalp krizine sebep oluyorms ekg çekilmem gerek ilaç içmediğim halde hafif ağrı var kalıcı bir seye sebep olmamstr inş bu ilaç
Bebegini saglicakla alirsin insallah kucagina canim
canım ben de boyle seylere hıc dıkkat etmezdım ama dedıgım gıbı bı kac sene once bı kılo verme deneyımım oldu, kepeklı ekmek hem kansızlık yapıyo hem de bagırsaklara yaramıyo, vct ıcın yararlı olan kepek ekmegı değıl tam bugday ekmeklerı
sizde de mide yanması oluyor mu 1 haftadır mide yanmasından çıldırıyorum yatırmıyor beni otururken bi şey yok yatınca kuduruyor midem
rennie kullanıyorum ve soda içiyorum ama onlarda pek fayda etmiyor
Kizlar iyi gecelerrr... Mide yanmalariniz kacinci haftada basladi? Derlerki bebegin saci cikarken mide yanarmis. Ama arastirdim. Bilimsel gercekligi yokmus. Ne dersinuz? Bir de bebegin saci kacinci haftada cikar?
Canlarr canlarr yeni bir kontrol ve Samsun maceramız daha sona erdi ve Poyraz kuşum'dan çook güzel haberler getirdim sizeeCanım oğlum 2400 gram ağırlığında minik bir tosuncuk olmuş boyunu tam ölçemiyor doktorumuz artık ama mantık FL'yi 7 ile çarpmak ise FL'miz 7,06 cm o halde boyumuz yaklaşık 49 cm eder ki bu biraz abartı gibi geldi ama baş ve FL (yani kemik) ölçümüne göre 36+2 görünüyoruz ve doktor ısrarla bebeğe hormon verdiğimi iddia ediyor ama sanırım bol protein ve kalsiyum sayesinde bu haldeyiz Bu arada NST'ye girdik ilk defa şükür ondada bir problem gözükmedi..Ama yaramaz oğlum bu sefer yüzünü göstermedi olsun sağlıklıya yüzünü görmesekte olur bizden haberler bu kadar canlar Poyraz kuşum ve ben sizi ve minnaklarınızı öpüyoruz iyi geceler
Iyi akşamlar kızlar dua istyrm sizden çünkü sancılar için nidilat tarzı bir ilaç olan adalat ı kullanıyordum ancak bgn saat 2civarı göğsümde ağrı başladı ve Dr uma sordum normal mi diye o da deil ilacı bırak eğer ağrı şiddeti arttarsa hemen hastaneye gel artmazsa yarın gel ekg cekil dedi
Sonc olaraak sancımı Önleyen bu ilacı artık bırakmak zorundaym inş oğlum gününü bekler cnkü
İlaçla durduk 10gündür endişelenyrm erken gelr diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar herkese ii geceler... Ben de bugün doktora gittim doğum iznimi de alldım... kuzumu da gördüm.. teyzeleri 2.125 gr olmuş boyu da 42. cm miş...maalesef yüzünü ayakları ve elleriyle örttüğü için yüzünü göremedik... biidahakine inşallah
Kizlar birsey sormak istiyorum size. Iki gun once karnimin sag tarafina kramp gibi bir agri girdi. Iki dk falan kipirdayamadim, sonra gecti. Ama ayni yerde hafif bir agri var hala. Bebegimin hareketleri iyi ama yinede kafama takiliyor. Normal mi acaba boyle bir durum yasayaniniz oldu mu?
Bnde 8 kiloya girdim ))) felaket mide yanmam var gece kusmalara arada devam ((( odemlerde var son zamanlar hepimize sabirlar versin Rabbim.. ahh kizlarr demeyinn bana yemekk menemenii , ispanagi soguk karpuzuu nasil ozledimm bi bilsenizz burnumda tutuyorrr erik yiyen arkadasada burdann slmlar)))) bisey yiyemeden hamilegi bitirdik burda habire et yiyip duruyoz :))
Aynı şey mi bilmiyorum ama bende de oldu doktora gidince sordum meğer bizimki poposunu dayamış baskı yüzündenmiş şimdi yok geçti belki seninki de öyledir canım...
Canim hatirliyorum sen sordugunda da ben yazmistim ayni durum bende de var diye ama bu farkliydi. Kramp girdi ve hala cok hafif agri var ayni yerde. Senin de mi kramp seklindeydi yani iki dk kadar kipirdayamadim ben senin de mi oyle olmustu.
Kızlar bana bugün kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar 7. Ayda yapılıyormuş dediler aramızda benimle aynı durumda olan var mı ? Doğumdan sonra yapılmıyor muydu ?
Iyi akşamlar kızlar dua istyrm sizden çünkü sancılar için nidilat tarzı bir ilaç olan adalat ı kullanıyordum ancak bgn saat 2civarı göğsümde ağrı başladı ve Dr uma sordum normal mi diye o da deil ilacı bırak eğer ağrı şiddeti arttarsa hemen hastaneye gel artmazsa yarın gel ekg cekil dedi
Sonc olaraak sancımı Önleyen bu ilacı artık bırakmak zorundaym inş oğlum gününü bekler cnkü
İlaçla durduk 10gündür endişelenyrm erken gelr diye
Merhabalar
Bugün iki ayrı doğum haberim var :)
Biri arkadaşımın kız kardeşi; ikiz bebekler biri erkek biri kız :) sezeryan doğum :)
Diğer doğum da daha dün sanırım bahsetmiştim suyu gelen ve c.tesi tekrar kontrole gidecek olan arkadaşım. Bugün de sabah suyu gelmiş ve hastaneye gitmişler, dr hemen doğuma almış, normal doğumla kızlarına kavuşmuşlar :) hala oldun diye aradı kankardeşim :)
Maşallah tüm bebekler ve anneleri iyiler
Rabbim bizi de bebişlerimize sağlıkla hayırlısıyla ve vaktiyle kavuştursun, amin :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah Canım :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah Poyraz kuşuna canım.Kemik ölçümü 1 ay önden mi gidiyorsenin doktorun ölçümleri biraz değil baya abartılı canım.Bu haftada 49 cm boy ölçmüş doğumuna kadar 60-65 olur sanırım
Neyse aman geri olmasın da ileri olsun gelişimleri.Allah sağlık versin bebişlerimize.
göğüs ağrısı niye normal değilmiş ki canım,ne olabilirmiş?
gerçekten getirdiğin tüm haberler çok güzel maşallah arkadaşım
Bak ben bunu bilmiyordum... Gerçi bende tam buğday yada çavdar yiyorum ki çavdar bağırsaklara çok iyi geliyor...
Benim bi kaç aydır ara ara oluyor dün gecede oldu bende Gaviscon aldım hemen etki ediyor üstelik gebelik kategorisi A o yüzden endişede etmiyorum doktorunuza bi sorun isterseniz... Bu ara hormonlar ve hormonlardan kaynaklanan yemek borusunun kapakçığının gevşemesi en önemli sebepleri yani saçla hiççç alakası yok canım...
Maşallah annesidoktor haklı 49 cm baya uzun oluyor bu gidişle sezeryan olacaksın benden söylemesi...
Ayyy geçmiş olsun canım bu sancı işi çok kötü bende sürekli dua edip duruyorum 38 i görüm bari diye Allah sana da bize de tamamlamayı nasip etsin canım... İlaç konusunda biliyorsun annenin sağlığı daha önemli sen iyi olacaksın ki oda iyi olsun... Bu ara ben magnezyum alıyorum onu günde ikiye çıkardım oda kasılmalara iyi geliyormuş doktorum söylemişti ...
Gözünaydın canım...:)son aylarda daha sık görüşeceğiniz için muhakkak görürsün bebişini...
ortalamaya ve haftana göre biraz düşük ama yinede çok düşük değil canım bence..ama sağlıklı ve iyiymiş,maşallah canım
gunaydin canim cok sukur atlattik kontrolu 1912 gr gayet iyi dedi hala daha tombis diyo benim kizima hatta iste tombik bi surat dedibizimkide 2 kiloydu 2 hafta önce teyzesi biz 14 gün önden gidiyoruz şuan gelişim olarak beklenen tarihten önce gelecek gibiyiz sanırım :) haziran başı gibi normalde bana göre 31 deyim ama doktora göre 33 :)) hepimiz için hayırlısı inşallah kontrolden gelince yaz mutlaka tatlı minnoşunu öptüm kocaman <3
Doktor bi tavsiyede filan bulunmadı mı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?