2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
herkese merhaba

canım bu durumu daha once ben de sormustum, ben de genelde gece uykudayken dönerken fılan oluyo, hani bacaga gıren kramp var ya aynı onun gıbı bısı gırıyodu ara sıra gobegıme, kıpırdayamıyodum bıcaklanıo gıbı bı his, aynı bacagımda oldugu gıbı bişeydi işte topıkte sordugumda benzer durumları yasadıklarını soyledıler kızlar, ben de oyle rahatlamıstım, ıyı şeyler düşünmeye devam edelim bence, normaldir inş

Kızlar bu suyun gelmesi nasıl bir sey az önce avuç içim kadar akışkan su gelmiş annem dedi su gelse cok gelr intte de az da gelebileceği yazıyor bilgisi olan var mı hem endişeliyim hem kafam karışık Dr a gitsem mi diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım avuç için kadarsa çok ta az değil bence hemen doktorunu ara yada imkanın varsa git canım..Bebeğin suyu değilse bile yinede git bence ne olur ne olmaz

Yok canim hicbir tavsiyede bulunmuyor. zaten sorun degil diyor ama surekli zayif demesi beni cok geriyor :-(

Canım sağlıklı olması önemli olan ama merak etme enteresan şekilde kilo alıyorlar.Benim oğlum 25 günde 1 kilo almış mesela bu haftalarda artık 1 haftada bile çok farkeder bebeğin kilosu canım.sıkma canını bende zayıf doğmuşum ama 1 ayda akranlarımı sollamışım annem hep küçük doğan bebekler daha kolay büyür dio

Yok canim hicbir tavsiyede bulunmuyor. zaten sorun degil diyor ama surekli zayif demesi beni cok geriyor :-(

valla ben de zayıf doğmusum, hatta kaçıncı torunu olmama rağmen babannem bunun bı yerıne bısı olur dıye elıne bıle alamamış benı
sonradan kıloda aldım boyumda uzadı; ilkokulda bayramlarda flama, pankart tasıyan uzun boylu sayılacak bı oğrencı oldum o yuzden takılma, yeterki sağlıklı olsunlar

canım hıc bılmedıgımden yorum yapamıyorum, daha once dogum yapmıs arkadaslar ya da bu konuda bılgısı olan vardır elbette senı aydınlatabılecek..sen yazınca netten baktım, dedıgın gıbı ustunu basını ıslatacak kadar cok da olabılır tam tersine az da olabılır dıye yazıyor :26: yakınlarda hastane, saglık ocagı, polıklınık fılan yok mu bı ıcın rahat etsın dıye gözüksen

ooooy Allah korusun canımcım...

ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏

ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏

Eki Görüntüle 1088517

maşallah canım Allah guzel, saglıklı, huzurlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın köftenle birlikte hep normal halı boyutlarındaki halini görmüştüm nette, böyle uzun yolluk gıbı cok guzel olmuş, odaya da cuk dıye oturmuş valla

evet ben özellikle özel ölçü belirterek yaptırdım canım yolluk şeklinde..o yüzden odaya cuk oturdu teşekkürler tatlım...

Hoş olmuş bence de... Güzel günlerde kullanmak nasip olsun bebişine...:)

sağolasın arkadaşım mersi

bugun belimde ve kasıklarıma doğru sanki regl olmadan once yasadıgım gıbı boyle ınceden bı sızı var :26:

kafam başka şeyle meşgul olduğunda; bı an aklımdan çantam da ped var mı acaba regl olcam galıba dıye gecıyo boyle sanıyelık, sonra göbeğimden bı kıpırdanma gelıyo anaa ben hamıleyım ya oluyorummm
bunu gecelerı uyku mahmurluğu tuvalete kalktıgımda ya da garıp garıp bı dunya ruya görup nerde olduğumu algılayamadım bazı sabahlarda uyandıgımda da hıssedıyorum, nası anlatsam..hani tuvalete kalkıyorum, uyku sersemi aklımdan sey gecıyo aman ne cok tuvalete kalkıyorum yaa fılan dıye, sonra yataktan koca gobegımle kalkmaya calısırken kafama dank edıyo laayn ben hamıleyım ya dıye siz hıc yasıyo musunuz bılmıyorum ama kacıncı aya geldik, bana hala boyle dank etmeler yasıyorum doğurunca tam ayıcam sanırım

Bacim dun aksam mesela yasadim benzer birsey
Bu aralar ara ara akintim olmaya basladi hasta mi oldum acaba deyip kontrol etmisligim var

Merhaba arkadaşlar 31 haftalik hamileyim iki gündür kasiklarimda bir sgri var. Sanki regl agrisi gibi birde doluluk hissi var. Daha once olmamıştı telaslandim. acaba dr arayip söylesemmi bilemedim. Bunu yasayan var mi.

Merhaba arkadaşlar 31 haftalik hamileyim iki gündür kasiklarimda bir sgri var. Sanki regl agrisi gibi birde doluluk hissi var. Daha once olmamıştı telaslandim. acaba dr arayip söylesemmi bilemedim. Bunu yasayan var mi.

bugun yasıyorum aynı duyguyu, hatta yukarıda da yazdım; belim de ve kasıklarıma dogru inceden boyle bi sızı var, regl gunum yakınlaşmış gibi :26: hatta başka bişilerle uğrasıyodum, kafam gitmiş bı an hamıle olduğumu unuttum, çantamda ped var mı ki acaba dıye dusunurken yakaladım kendimi ne kadar normaldir inan ben de bılmıyorum :44:

Bacim senin bu hissettiklerini ben bebegim kanala yerlestikten sonra yasadim...
Asiri doluluk hissi oluyor geceleri bile 4-5 kere idrar icin kalktigim oluyor...
Hareketler daha da kisitlanmis oluyor....
Agri zaten bende ara ara yokluyor....
Doktorum normal dedi bana....
Ama o doluluk hissi enfeksiyondan da kaynaklanabiliyor bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…