- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Kizlar birsey sormak istiyorum size. Iki gun once karnimin sag tarafina kramp gibi bir agri girdi. Iki dk falan kipirdayamadim, sonra gecti. Ama ayni yerde hafif bir agri var hala. Bebegimin hareketleri iyi ama yinede kafama takiliyor. Normal mi acaba boyle bir durum yasayaniniz oldu mu?
Kızlar bu suyun gelmesi nasıl bir sey az önce avuç içim kadar akışkan su gelmiş annem dedi su gelse cok gelr intte de az da gelebileceği yazıyor bilgisi olan var mı hem endişeliyim hem kafam karışık Dr a gitsem mi diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim hicbir tavsiyede bulunmuyor. zaten sorun degil diyor ama surekli zayif demesi beni cok geriyor :-(
Yok canim hicbir tavsiyede bulunmuyor. zaten sorun degil diyor ama surekli zayif demesi beni cok geriyor :-(
Kızlar bu suyun gelmesi nasıl bir sey az önce avuç içim kadar akışkan su gelmiş annem dedi su gelse cok gelr intte de az da gelebileceği yazıyor bilgisi olan var mı hem endişeliyim hem kafam karışık Dr a gitsem mi diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün yan etkileri okudugmdan da anladgm kadarı ile canm kalp ike ilgili rahatsızlıklara hatta kalp krizine sebep oluyorms ekg çekilmem gerek ilaç içmediğim halde hafif ağrı var kalıcı bir seye sebep olmamstr inş bu ilaç
ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏
Eki Görüntüle 1088517
ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏
Eki Görüntüle 1088517
maşallah canımAllah guzel, saglıklı, huzurlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın köftenle birlikte hep normal halı boyutlarındaki halini görmüştüm nette, böyle uzun yolluk gıbı cok guzel olmuş, odaya da cuk dıye oturmuş valla
Hoş olmuş bence de...Güzel günlerde kullanmak nasip olsun bebişine...:)
Masaallah bacimmmmahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏
Eki Görüntüle 1088517
bugun belimde ve kasıklarıma doğru sanki regl olmadan once yasadıgım gıbı boyle ınceden bı sızı var :26:
kafam başka şeyle meşgul olduğunda; bı an aklımdan çantam da ped var mı acaba regl olcam galıba dıye gecıyo boyle sanıyelık, sonra göbeğimden bı kıpırdanma gelıyo anaa ben hamıleyım ya oluyorummm
bunu gecelerı uyku mahmurluğu tuvalete kalktıgımda ya da garıp garıp bı dunya ruya görup nerde olduğumu algılayamadım bazı sabahlarda uyandıgımda da hıssedıyorum, nası anlatsam..hani tuvalete kalkıyorum, uyku sersemi aklımdan sey gecıyo aman ne cok tuvalete kalkıyorum yaa fılan dıye, sonra yataktan koca gobegımle kalkmaya calısırken kafama dank edıyo laayn ben hamıleyım ya dıyesiz hıc yasıyo musunuz bılmıyorum ama kacıncı aya geldik, bana hala boyle dank etmeler yasıyorum doğurunca tam ayıcam sanırım
Masaallah bacimmmm
Ufaklik guzel saglikli gunlerde kullansin ins.
Merhaba arkadaşlar 31 haftalik hamileyim iki gündür kasiklarimda bir sgri var. Sanki regl agrisi gibi birde doluluk hissi var. Daha once olmamıştı telaslandim. acaba dr arayip söylesemmi bilemedim. Bunu yasayan var mi.
ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏 [/FONT][/SIZE][/FONT]
Eki Görüntüle 1088517
Bacim senin bu hissettiklerini ben bebegim kanala yerlestikten sonra yasadim...Merhaba arkadaşlar 31 haftalik hamileyim iki gündür kasiklarimda bir sgri var. Sanki regl agrisi gibi birde doluluk hissi var. Daha once olmamıştı telaslandim. acaba dr arayip söylesemmi bilemedim. Bunu yasayan var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?