2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

dualarımız senınle canım inşalllah hayırlısı ile zamanında gelecek yavruşun geçmişler olsun sabırlar

benim de alerjik rinitim var o yüzden her sene kuru öksürüğüm olurdu geçen sene bi kbb uzmanı alerjim için yarım bardak suya 1 çay kaşığı karbonat ve tuz atıp burnuma çekersem rahatlayacağım konusunda tavsiye verdi, 1 senedir yapıyorum her sabah ve artık geniz akıntım ve öksürüğüm resmen yok oldu herhangi bir zararı da yok o yüzden tavsiye ederim herkese çünkü o öksürüğün nedeni hiç kesilmeyen geniz akıntısı ve buna bağlı olarak boğazda oluşan küçük çatlaklardan kan sızması..

merhabalar, bende inş haziran annesi olacam. uzun zamandır sizi okuyorum. Pufpufcum rica etsem beni de listeye ekler misin? yaş 24, ilk bebek, İstanbul, isim Fatih, tahmini doğum tarihi 8 haziran

canım iyi bari en azından haberler iyi şu anda..çok fazla risk içeren bi durumda yok gibi,Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım

merhabalar, bende inş haziran annesi olacam. uzun zamandır sizi okuyorum. Pufpufcum rica etsem beni de listeye ekler misin? yaş 24, ilk bebek, İstanbul, isim Fatih, tahmini doğum tarihi 8 haziran

tamam canım

Geregi dusunuldu den haber var mi? Buyuk gecmis olsun. Bu ara her gun agliyorum, gecmiste yasadigim kotu gunler geliyor aklima. Toplayamiyorum kendimi. Hep kotuler kazaniyor
Canim bu aylarda iyce duygusallik cokmustur sana..gecmis derken gecmis konuna baktim onla alakali galiba ve gercekten cok sinir oldum...oyle dusunme hep kotuler kazaniyor diye iyilerede yer var bu dunyada..guzel seyler dusun guzel motive et kendini...

Tatlım doktora yine de bir gitsen içini rahatlatsan iyi olacak. Eşin eminim ki ikna olacaktır çünkü inatta ısrar edecek bir durum yok ortada. Bebeğin herşeyden önemli.
[h=2]Doğum Hikayem (Normal Doğum)[/h]
Buda bizim hikayemiz biraz uzun ama

��.
Canım nasıl senin hikayen anlamadım ama ağlayarak okudum ben de. Sen doğum yaptın da benim mi haberim yok¿¿
Çok şükür yalancı kasılmaymış canım. Sayende su içmenin önemini gördük. Dikkat et kendine yine de.
Geregi dusunuldu den haber var mi? Buyuk gecmis olsun. Bu ara her gun agliyorum, gecmiste yasadigim kotu gunler geliyor aklima. Toplayamiyorum kendimi. Hep kotuler kazaniyor
Hep kötüler kazanmaz canım böyle umutsuz olma lütfen. Hamilelikten ötürü zaman zaman oluyor bu şekilde. Icini ferah tut, güzel şeyler düşün. En güzel şey karnında unutma.

Olsun yine bunlar da iyi haberler. Patron gelmek isterse yapacak birşey yok;-) Sen içini ferah tut inşallah hersey yolunda olacak.

yok g
zelim benim hikayem değil başlığa bakarsaan anlarsın. Bir nisan annesinin doğum hikayesi çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim

Bacım hakkınızda hayırlısı olsun .....
vaktinde saglıcakla gelsin yavrun ıns.

her zaman çocukları çok seven ve daha bekarken bile "bir gün beni de çocuğum olur inşallah" düşüncelerini aklından geçiren biri oldum.. Evlendiğim andan itibaren isteğim dahada arttı, Allah'tan eşimde aynı ben gibi düşünüyordu bu konuda.. O da çok seviyor ve istiyordu..

2 defa acı tecrübemiz oldu (boş gebelik ve ardından düşük) acılı, zor, moral motivasyon bozucu günlerdi.. Hâlâ hatırladıkça içim acır o günleri.. Tek tesellim kürtaja gerek kalmadan ikisinde de ilaçla düşüklerin tamamlanmasını sağlamak oldu.. Zordu.. Her ikisinde de bedenen,ruhen acı çektiğim oldu.. Yeri geldi karın ağrısı dan kıvrandım ağladım..

ama geçti..

yaşanan herşeyin bir nedeni olduğuna ve herkesin sınavının farklı olduğuna inanıyorum.. Bu yüzdendir ki, hiç isyan etmedim hiç "neden ben" demedim ve kaderimde ne varsa yaşadım razı oldum.. Zaten elden başka bir şeyde gelmiyor ki..

ardından bir dolu test..genetik hormon vs : sonuç "sorununuz yok"
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Sorun yoktu,bu iyi bişeydi ama 3.kez denememizde de o zaman aynı sonla karşılaşmamız olasıydı..ama çocuk özlemimiz,isteğimiz ağır bastı ve inancımızı hiç kaybetmeyerek devam ettik yolumuza..

ve oldu...

şimdi rüya gibi, 33.haftadayım ve hergün Allah'a şükretsem az..
yaşamam gerekenleri yaşadım,sabretmem gerekti demek sabrettim ve şimdi Efe benimle, onu hissediyorum konuşuyorum hayal ediyorum.. Öyle güzel öyle mucizevi ki..

sabırsızım..
her konuda böyleydim ama şimdi daha başka..
bir an önce zamanı gelsin,sağlıkla doğsun istiyorum..aramıza katılsın küçük adamımız diye bekliyorum.. Endişelerim korkularım ise hâlâ tam anlamıyla geçmiş değil ama ben elimden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyorum.. O'na emanetiz..

dilerim ki Allah'tan mutlu sona, sağlıkla ve zamanında ulaştırsın bizi.. hepimizi..

Pufpuf Rabbim mutlulukla doğurmanı nasip etsin tabiki sağlıkla.. Bekleyen herkese bi evlat nasip etsin minik mucizelerin verdiği o büyük mutluluk tarifsiz tabiki..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben de doktora gittim ve bebeğin iri dedi ya bunu duyduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sağlıksız bi durum mu var acaba diye içim içimi yiyor.. Bir de 31+3olmuşuz ben yanlış hesaplıyormuşum ve bebeğin başı aşağı dönmüş sizce bunun için erken mi? Benimle aynı durumda olan var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pufpuff seni okadar iyi anlıyor ve duygularını paylaşıyorumki anlatamam... Bende boş genelik ve kürtaj olarak bir düşük geçirdim, o bekleyişler, testler, zaman planlamaları çok zor ama dediğin gibi buda bir sınav olsa gerek
İnşallah bu sefer mükafatımızı alacağız :) allah isteyen herkese tez vakitte sağlıcakla evlatlar nasip etsin, bizim gibi karnı burnundakilerede kolay doğumlar olsun inşallah

Allah bebeğini sağlıkla, vakitlice kucağına almayı nasip etsin...

Ben de sıkıntılar çekmiş bir hamile olarak seni çok iyi anlıyorum ve Allah a her gün şükrediyorum. Allah olmayanlara da tez zamanda nasip etsin. Hamile tüm arkadaşlara da hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bebeklerimizle güzel günler yaşayalım inşallah...

en büyüğünden kocaman amin arkadaşlar 🙏

Ne güzel anlatmışsın...Herkesin bir hikayesi var aslında,herkesin korkuları acıları var ama neticede hepimiz mutluyuz şuan umarım Allah miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hepimize....

yok g
zelim benim hikayem değil başlığa bakarsaan anlarsın. Bir nisan annesinin doğum hikayesi çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim

Allah iyiligini versin kız:-D

Ne güzel anlatmışsın, yaşadıklarının duygusu bana geçti. Allah bu sefer sağlıklı bir şekilde Efe'ni kucağına versin inşallah.

Ne güzel anlatmışsın...Herkesin bir hikayesi var aslında,herkesin korkuları acıları var ama neticede hepimiz mutluyuz şuan umarım Allah miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hepimize....

Ne güzel anlatmışsın, yaşadıklarının duygusu bana geçti. Allah bu sefer sağlıklı bir şekilde Efe'ni kucağına versin inşallah.

allah razı olsun arkadaşlar sağolun..inşallah hepimiz için iyi güzel şeyler olsun

canımıniçi Allah ikinizinde yardımcısı olsun..inşallah sağsalim herşey yolunda bir şekilde birbirinize kavuşursunuz tüm dualarım seninle ve bebişinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…