kizlar biz hastanedeyiz hala, duzenli nst ye baglaniyrm sancim yok, 2.doz ciger ignem vuruldu bugun. Suyumda sızma var ara ara. pztsi gunune kdr beklemeye caliscakmisiz, bundan sonra patron o dedi doktor,oncesnde sinyal verirse mudahale edicez,goruyosun o nasi ve ne zaman isterse oyle oluyo dedi..dua edin bana kizlar..
Hepinize merhabalar. Ben de bir aksilik olmazsa Haziran annesi olacağım inşallah. Hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Ben de 20 günü geçen bir öksürük var. Başta soğuk algınlıgı gibi düşündüm. Ballı limon, zencefil karışımı, vicks, elmalı tarcın vs bilumum herseyi denedim az biraz azalır gibi oldu ancak tam gecmedi. 2 ayrı doktora gittim en sonunda alerjik öksürük dendi. Ama inanın kaburgalarımın ağrılarından uyuyamıyorum. Kaburga ağrısı (sağlı ve sollu olmak üzere) çkenler var mı? Öksürükle bağlantılı mı değil mi bilemedim bi türlü... Buarada yatarken de hamile yastığı kullanıyorum
kizlar biz hastanedeyiz hala, duzenli nst ye baglaniyrm sancim yok, 2.doz ciger ignem vuruldu bugun. Suyumda sızma var ara ara. pztsi gunune kdr beklemeye caliscakmisiz, bundan sonra patron o dedi doktor,oncesnde sinyal verirse mudahale edicez,goruyosun o nasi ve ne zaman isterse oyle oluyo dedi..dua edin bana kizlar..
merhabalar, bende inş haziran annesi olacam. uzun zamandır sizi okuyorum. Pufpufcum rica etsem beni de listeye ekler misin? yaş 24, ilk bebek, İstanbul, isim Fatih, tahmini doğum tarihi 8 haziran
Canim bu aylarda iyce duygusallik cokmustur sana..gecmis derken gecmis konuna baktim onla alakali galiba ve gercekten cok sinir oldum...oyle dusunme hep kotuler kazaniyor diye iyilerede yer var bu dunyada..guzel seyler dusun guzel motive et kendini...Geregi dusunuldu den haber var mi? Buyuk gecmis olsun. Bu ara her gun agliyorum, gecmiste yasadigim kotu gunler geliyor aklima. Toplayamiyorum kendimi. Hep kotuler kazaniyor
Tatlım doktora yine de bir gitsen içini rahatlatsan iyi olacak. Eşin eminim ki ikna olacaktır çünkü inatta ısrar edecek bir durum yok ortada. Bebeğin herşeyden önemli.günaydın bacılar bir offf çekerek başlayım anlatmaya
dün akşam dört gündür süren grip öksürük için acile gittim farklı bi doktor denk geldi bayaga bi ameliyattaan çıkmasını bekledik tek istediğim grip için ilaç kullanıyımmı çocuga etkisi olmusmu bunu öğrenmekti. neyse geldi beyefendi nst çekildi normal herşey ultdan baktı bebeğin kafası çok büyük şeker hastası olabilir yada beyni su toplamıs haberin varmı dedi pat diye ben şoktayım tabi. dedim aylardır gittiğim doktorum şeker tahlili ikili üçlü testler acile her geldiğimde yapılan tahliller bu aya kadar hiç böyle bişeyden bahsetmedi son iki gidişimde kafa yapısı kemik yapısı büyük oda erkek çocuklarında olur hem çocugunda önden gidiyor kilolu ondan dedi dedim baktı suratıma boş boş bence tıp fakultesine git kayseriye dedi kabus gibiydi.. çıktım ordaki diğer hastalar bu hep böyle filan diye teselli ettiler ama içime bi kurt düşmedi değil eşimde sinirlendi zırt bırt gelioz kafa karıstırıyolar dedi adamda haklı.. kendi doktoruma mayıs sonunda gidicem yoktur öyle bişi diye teselli ediyorum ancak kendimi.. her gelenin içine bi kurt düşürmeyle nasıl bi vebal alıoki doktorlar şaştım dua edin arkadaşlar bebeğim sağlıklıdır inşallah
Canım nasıl senin hikayen anlamadım ama ağlayarak okudum ben de. Sen doğum yaptın da benim mi haberim yok¿¿[h=2]Doğum Hikayem (Normal Doğum)[/h]Buda bizim hikayemiz biraz uzun ama
��.
Çok şükür yalancı kasılmaymış canım. Sayende su içmenin önemini gördük. Dikkat et kendine yine de.Merak eden bacilarim kusura bakmayin telaslandirdim sizleride....
Ama o dedigim kasilmalar 1-2 saatte aksam uzeri 20 ye yakin oldu diyebilirim....
Dun hic su icmedim gibi birsey su icmememden kaynaklanmis megerse.....
Cok korktum bende ama sukur su icmemekte tetikliyormus o kasilmalari haberiniz olsun
Su anda sukur cok iyiyim ama atesim hala az var gibi....
Buna sukur ♥♥
Geregi dusunuldu bacim ne oldu boyle birden bacim ya....
Rabb'im zamaninda saglicakla kucagina almani nasip etsin ins.
Bizleride merakta birakma bilgilendir bacim ♥
Hep kötüler kazanmaz canım böyle umutsuz olma lütfen. Hamilelikten ötürü zaman zaman oluyor bu şekilde. Icini ferah tut, güzel şeyler düşün. En güzel şey karnında unutma.Geregi dusunuldu den haber var mi? Buyuk gecmis olsun. Bu ara her gun agliyorum, gecmiste yasadigim kotu gunler geliyor aklima. Toplayamiyorum kendimi. Hep kotuler kazaniyor
yok gTatlım doktora yine de bir gitsen içini rahatlatsan iyi olacak. Eşin eminim ki ikna olacaktır çünkü inatta ısrar edecek bir durum yok ortada. Bebeğin herşeyden önemli.
Canım nasıl senin hikayen anlamadım ama ağlayarak okudum ben de. Sen doğum yaptın da benim mi haberim yok¿¿
Çok şükür yalancı kasılmaymış canım. Sayende su içmenin önemini gördük. Dikkat et kendine yine de.
Hep kötüler kazanmaz canım böyle umutsuz olma lütfen. Hamilelikten ötürü zaman zaman oluyor bu şekilde. Icini ferah tut, güzel şeyler düşün. En güzel şey karnında unutma.
Olsun yine bunlar da iyi haberler. Patron gelmek isterse yapacak birşey yok;-) Sen içini ferah tut inşallah hersey yolunda olacak.
her zaman çocukları çok seven ve daha bekarken bile "bir gün beni de çocuğum olur inşallah" düşüncelerini aklından geçiren biri oldum.. Evlendiğim andan itibaren isteğim dahada arttı, Allah'tan eşimde aynı ben gibi düşünüyordu bu konuda.. O da çok seviyor ve istiyordu..
2 defa acı tecrübemiz oldu (boş gebelik ve ardından düşük) acılı, zor, moral motivasyon bozucu günlerdi.. Hâlâ hatırladıkça içim acır o günleri.. Tek tesellim kürtaja gerek kalmadan ikisinde de ilaçla düşüklerin tamamlanmasını sağlamak oldu.. Zordu.. Her ikisinde de bedenen,ruhen acı çektiğim oldu.. Yeri geldi karın ağrısı dan kıvrandım ağladım..
ama geçti..
yaşanan herşeyin bir nedeni olduğuna ve herkesin sınavının farklı olduğuna inanıyorum.. Bu yüzdendir ki, hiç isyan etmedim hiç "neden ben" demedim ve kaderimde ne varsa yaşadım razı oldum.. Zaten elden başka bir şeyde gelmiyor ki..
ardından bir dolu test..genetik hormon vs : sonuç "sorununuz yok"
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Sorun yoktu,bu iyi bişeydi ama 3.kez denememizde de o zaman aynı sonla karşılaşmamız olasıydı..ama çocuk özlemimiz,isteğimiz ağır bastı ve inancımızı hiç kaybetmeyerek devam ettik yolumuza..
ve oldu...
şimdi rüya gibi, 33.haftadayım ve hergün Allah'a şükretsem az..
yaşamam gerekenleri yaşadım,sabretmem gerekti demek sabrettim ve şimdi Efe benimle, onu hissediyorum konuşuyorum hayal ediyorum.. Öyle güzel öyle mucizevi ki..
sabırsızım..
her konuda böyleydim ama şimdi daha başka..
bir an önce zamanı gelsin,sağlıkla doğsun istiyorum..aramıza katılsın küçük adamımız diye bekliyorum.. Endişelerim korkularım ise hâlâ tam anlamıyla geçmiş değil ama ben elimden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyorum.. O'na emanetiz..
dilerim ki Allah'tan mutlu sona, sağlıkla ve zamanında ulaştırsın bizi.. hepimizi..
her zaman çocukları çok seven ve daha bekarken bile "bir gün beni de çocuğum olur inşallah" düşüncelerini aklından geçiren biri oldum.. Evlendiğim andan itibaren isteğim dahada arttı, Allah'tan eşimde aynı ben gibi düşünüyordu bu konuda.. O da çok seviyor ve istiyordu..
2 defa acı tecrübemiz oldu (boş gebelik ve ardından düşük) acılı, zor, moral motivasyon bozucu günlerdi.. Hâlâ hatırladıkça içim acır o günleri.. Tek tesellim kürtaja gerek kalmadan ikisinde de ilaçla düşüklerin tamamlanmasını sağlamak oldu.. Zordu.. Her ikisinde de bedenen,ruhen acı çektiğim oldu.. Yeri geldi karın ağrısı dan kıvrandım ağladım..
ama geçti..
yaşanan herşeyin bir nedeni olduğuna ve herkesin sınavının farklı olduğuna inanıyorum.. Bu yüzdendir ki, hiç isyan etmedim hiç "neden ben" demedim ve kaderimde ne varsa yaşadım razı oldum.. Zaten elden başka bir şeyde gelmiyor ki..
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Sorun yoktu,bu iyi bişeydi ama 3.kez denememizde de o zaman aynı sonla karşılaşmamız olasıydı..ama çocuk özlemimiz,isteğimiz ağır bastı ve inancımızı hiç kaybetmeyerek devam ettik yolumuza..
ve oldu...
yaşamam gerekenleri yaşadım,sabretmem gerekti demek sabrettim ve şimdi Efe benimle, onu hissediyorum konuşuyorum hayal ediyorum.. Öyle güzel öyle mucizevi ki..
sabırsızım..
bir an önce zamanı gelsin,sağlıkla doğsun istiyorum..aramıza katılsın küçük adamımız diye bekliyorum.. Endişelerim korkularım ise hâlâ tam anlamıyla geçmiş değil ama ben elimden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyorum.. O'na emanetiz..
dilerim ki Allah'tan mutlu sona, sağlıkla ve zamanında ulaştırsın bizi.. hepimizi..
Ben de sıkıntılar çekmiş bir hamile olarak seni çok iyi anlıyorum ve Allah a her gün şükrediyorum. Allah olmayanlara da tez zamanda nasip etsin. Hamile tüm arkadaşlara da hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bebeklerimizle güzel günler yaşayalım inşallah...
Pufpuff seni okadar iyi anlıyor ve duygularını paylaşıyorumki anlatamam... Bende boş genelik ve kürtaj olarak bir düşük geçirdim, o bekleyişler, testler, zaman planlamaları çok zor ama dediğin gibi buda bir sınav olsa gerek
İnşallah bu sefer mükafatımızı alacağız :) allah isteyen herkese tez vakitte sağlıcakla evlatlar nasip etsin, bizim gibi karnı burnundakilerede kolay doğumlar olsun inşallah
ama geçti..
ve oldu...
sabırsızım..
yok g
zelim benim hikayem değil başlığa bakarsaan anlarsın. Bir nisan annesinin doğum hikayesi çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim
Ne güzel anlatmışsın, yaşadıklarının duygusu bana geçti. Allah bu sefer sağlıklı bir şekilde Efe'ni kucağına versin inşallah.her zaman çocukları çok seven ve daha bekarken bile "bir gün beni de çocuğum olur inşallah" düşüncelerini aklından geçiren biri oldum.. Evlendiğim andan itibaren isteğim dahada arttı, Allah'tan eşimde aynı ben gibi düşünüyordu bu konuda.. O da çok seviyor ve istiyordu..
ama geçti..
ve oldu...
sabırsızım..
Ne güzel anlatmışsın...Herkesin bir hikayesi var aslında,herkesin korkuları acıları var ama neticede hepimiz mutluyuz şuan umarım Allah miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hepimize....
Ne güzel anlatmışsın, yaşadıklarının duygusu bana geçti. Allah bu sefer sağlıklı bir şekilde Efe'ni kucağına versin inşallah.
Pufpufum Rabb'ime sukurler olsun ki bu melegini sana bagisladi
allah razı olsun arkadaşlar sağolun..inşallah hepimiz için iyi güzel şeyler olsun
sağol canım benim..bu dileği hepimiz için diliyorum 🙏Pufpufum Rabb'ime sukurler olsun ki bu melegini sana bagisladi
Sonsuza denk seninle olmasi dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?