2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

vaaaaaavvvv arkadaşım bravo valla 👏 bana eksik bişey var gibi gelmedi..hatta gerekli olabilir düşüncesiyle akla ne geliniyorsa koyulmalı bence doğru yapmışsın hepside çok cici ve hoş görünüyor..sağlıkla,güzel ve iyi günlerde mutlulukla kullanın hepsini inşallah..

su içmekten zarar gelmez kadrajım ağzın sürekli kuruyosa al yanında dursun şişe dik dik iç..

Su gibi mi aktı ?? Aneeeyyyy bence hiç öyle değil valla... hamileliğin başından beri bana hiiiiiiç geçmiyor zaman.. Ben sabırsızım anacım, bişey istedim mi bekliyosam hemen olsun istiyorum...

Vala ben bişey anlamadim :) hemen hamile kaldığım için herhalde daha evlilikten bişey anlamadimdi geçsin çabucak gelsin bebisler

su içmekten zarar gelmez kadrajım ağzın sürekli kuruyosa al yanında dursun şişe dik dik iç..

Bez bağla bi de ama diyorum ki hatta aldığımız bezlerden koyucam hem pisik yapiyomu deneriz :) sokağa çıkması zor oluyor

Geçmiş olsun umarım bir tehlikesi olmadan dogumunu yaparsın arkadaşım. Hiç etrafımda böyle bir şey yaşayan olmadı. O yüzden bilemiyorum.
Çok iyi hazırlanmışsın arkadaşım. Eksik oldugunu pek düşünmüyorum. Hatta biz yazalım bildiklerimizi de sen eksiklerimizi söyle:-D

çok güzel canım..hoş bir havası var ve pozitif..bian ufaklığın orda uyuduğunu yattığını hayal ettim,ne güzel..

Bez bağla bi de ama diyorum ki hatta aldığımız bezlerden koyucam hem pisik yapiyomu deneriz :) sokağa çıkması zor oluyor

aaay evet yaaa..yarım saatte bir vc ihtiyacı oluyor,dışarda çok zor oluyo cidden..

canım benim hamile kalmadan önce vardı rahim içinde tam 9 tane.ameliyat oldum onları aldırdım öyle hamile kaldım.Ama senin 1 taneymiş ki anladığım kadarıyla bebeğe pek zarar verebilecek bir yerde değil..Hatta kayınvalidemin bir akrabası var sat'larımız aynı onunda miyomu varmış gebeliğinin başından beri takiptelermiş.Doğumu sezeryan olacakmış ve doğum esnasında miyomunu da alacakmış doktoru.Korkma canım sen kontrollerini ihmal etme yeter..

canım unlu hamur seylerden ve patatesten uzak durmak gerekiyor bende 30+1 1870 ama şimdi bilmyorum 15 inde gdeceğim haberlerini bekliyorum en cok sezeryana 2 durumda alınıyomus 1- bebek ters ise 2- bebek iri ise canım

aynı durum bende de var.34+1 de gittim yani iki gün önce bebek 2700 gr.tam bir ay öncesinde 1450 ydi.biraz çok geldi bana da.normal ogum istedğim için kilolu olmasını stemiyorum.4 kiloysa bebek normal yapmıyor doktorlar.ama doktorum senin elinde değilbebeğin kilosu yemenle alakalı değil o alcaksa alır belli olmaz dedi...bende 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne kadar almış olucak

Sağol canım İnşallah hepimiz cicilerimizi güzel günlerde kullanırız...:) bi aksilik çıkmadan şu son bi ayıda atlatsak bi oh çekicem doğumdan tırsıyordum artık onuda düşünmüyorum bir an önce haziran gelsin...

Çok hoşsun... Vardır muhakkak bi eksiğim çok titizlenince çıkar bişeyler genelde ama hastane yakın olmadı evden alınır artık...

Son düzenleme:

Fotoğraf biraz karanlık çıkmış ama seçtiğim kadarıyla çok hoş olmuş mutlu mutlu kullansın bebeşin odasını canım...:)

Bende öyleyim canım özellikle bir haftadır ama işin kötü tarafı sürekli tuvalete gidiyorum evde tamamda dışarıda fena...

ben kesin o gün geldiğinde deli gibi korkuyor olucam ona eminimde bian önce gelip geçse şu süreçte alsak kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla

Hastane çantasını hazırlayan yok mu acaba...? Ben hazırladım ama fikir olsun belki eksik filan vardır...

Bende kıyafetlerini geçen cuma aldım ama çantasını hala alamadım. Haftaya da onu alırsam bitcek eksikliklerim. Birde aldıklarımı yıkayıp ütülicem :)

Çantası hazır olan kızlarr, aldığımız herşeyi yıkicakmıyız alt açmasını vsvs ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah canım daha ne olsun..çok güzeller ayrıca...Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin..Ben bebeğinkileri poşetledim ama eksikler var annemi bekliyorum eksiklerim onun aldıkları çünkü

Hem ikizler doğdu hem de o suyu gelmiş dediğim arkadaşım doğum yaptı :) Aynı gün :) bir kaç saat arayla geldi haberleri :)

Canım benimde birkaç gündür dilim damağım kuruyor.Susuzluk hissediyorum sürekli ama bende gebelik şekeri çıktı belki ondandır diye düşünüyordum.Sen böyle deyince başka bir şey olabilirmi diye düşünmeye başladım.

Resim fazla net degil ama bakabildigim kadariyla cok guzel mobilyalari canim
Rabb'im saglikli guzel gunlerde kullanmani nasip etsin
Yaaa ben cok imreniyorum ama bebegine oda yapanlara :26:
Benim oglumun odasi yok
Ileride oturma odasini iptal edip yapacagim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…