Anladım canım...:) Bu ara fotoğrafladım ben bide ekleyim ilk benden olsun... Gözden kaçırdığım bişeyler varsa söyleyin lütfen...
Eki Görüntüle 1097781 İkiye böldüm ben ama tek olarak en küçük valizim de olurdu da böyle daha kolayıma geldi çünkü bebeğinkileri hemşireye vericeğiz nasıl olsa...
Eki Görüntüle 1097782 Bunlar Kaancığımın tam takım hastane çıkışı 3 tane battaniye. Bebek bezi, pişik kremi vs.. pek gerek olmayacak aslında ama ben yine de koydum çünkü geçen serum yerken hazır hemşireyi buldum ne varsa sorayim bari dediklerim arasında buda vardı gerçi hastaneden hastaneye de değişir tabi...
Eki Görüntüle 1097789 Bunlarda benim ekstra bi biberonla gögüs pompası var ki onlar içinde bizde var demişti hemşire ama olsun...
İki gecelik, bir pijama, bir sabahlık, emzirme sütyeni atleti ikişer tane, kilot, çorap, terlik, taçlar ki ben topuz yapmak içinde yanıma alıcam çünkü çok terliyormuşuz. göğüs ucu kremi ve pedi, tarak, ayna, dişfırçası macunu, krem, ıslak mendil vs. Bide ped koydum ama kullan at kilotlar varmış belki onlardan da alabilirim. Makyaj malzemelerini kendi çantamda bulundurayim diyorum fotoğraflarda bakımsız çıkmayayım sonra...
Eki Görüntüle 1097794 Eki Görüntüle 1097797 Eki Görüntüle 1097798 Tabi giderken lavanta keselerini de götürücem bide bunları aldım kağıt bardakla peçete
bikaç gündür ağzım dilim damağım deli gibi kuruyor. İlk olduğunda tuzlu çekirdek yemiştim ondandır dedik ama üzerinden 3-4 geçti ben hala aynıyım. Saatlerce susuz kalmış gibi 5 dk bir ağzım kuruyor
Su gibi mi aktı ?? Aneeeyyyy bence hiç öyle değil valla...hamileliğin başından beri bana hiiiiiiç geçmiyor zaman.. Ben sabırsızım anacım, bişey istedim mi bekliyosam hemen olsun istiyorum...
su içmekten zarar gelmez kadrajımağzın sürekli kuruyosa al yanında dursun şişe dik dik iç..
Geçmiş olsun umarım bir tehlikesi olmadan dogumunu yaparsın arkadaşım. Hiç etrafımda böyle bir şey yaşayan olmadı. O yüzden bilemiyorum.Selam kızlar.gecen gün gittiğim kontrolümde 7 cmlik bir dejenere miyomum oldugunu öğrendim.
Artık haftalık olarak hem devlet hem özel hastanede takip edileceğim.
Allah'tan plesanta arkasında değil dedi drum ama bnm yinede içim içimi yiyor.erken doğum tehtidi falan dolu sey duydum.
Varmı böyle olan veya miyomu ile doğum yapanlarınız teşekkür ederim.
Çok iyi hazırlanmışsın arkadaşım. Eksik oldugunu pek düşünmüyorum. Hatta biz yazalım bildiklerimizi de sen eksiklerimizi söyle:-DAnladım canım...:) Bu ara fotoğrafladım ben bide ekleyim ilk benden olsun... Gözden kaçırdığım bişeyler varsa söyleyin lütfen...
Eki Görüntüle 1097781 İkiye böldüm ben ama tek olarak en küçük valizim de olurdu da böyle daha kolayıma geldi çünkü bebeğinkileri hemşireye vericeğiz nasıl olsa...
Eki Görüntüle 1097782 Bunlar Kaancığımın tam takım hastane çıkışı 3 tane battaniye. Bebek bezi, pişik kremi vs.. pek gerek olmayacak aslında ama ben yine de koydum çünkü geçen serum yerken hazır hemşireyi buldum ne varsa sorayim bari dediklerim arasında buda vardı gerçi hastaneden hastaneye de değişir tabi...
Eki Görüntüle 1097789 Bunlarda benim ekstra bi biberonla gögüs pompası var ki onlar içinde bizde var demişti hemşire ama olsun...
İki gecelik, bir pijama, bir sabahlık, emzirme sütyeni atleti ikişer tane, kilot, çorap, terlik, taçlar ki ben topuz yapmak içinde yanıma alıcam çünkü çok terliyormuşuz. göğüs ucu kremi ve pedi, tarak, ayna, dişfırçası macunu, krem, ıslak mendil vs. Bide ped koydum ama kullan at kilotlar varmış belki onlardan da alabilirim. Makyaj malzemelerini kendi çantamda bulundurayim diyorum fotoğraflarda bakımsız çıkmayayım sonra...
Eki Görüntüle 1097794 Eki Görüntüle 1097797 Eki Görüntüle 1097798 Tabi giderken lavanta keselerini de götürücem bide bunları aldım kağıt bardakla peçete
Kızlar oğlumun odası oldu yerleşti cok şükür işler bitti ama yne de erken gelmez inş bZm tosun odam da geldi diye bu da odamızEki Görüntüle 1097869
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bez bağla bi de ama diyorum ki hatta aldığımız bezlerden koyucam hem pisik yapiyomu deneriz :) sokağa çıkması zor oluyor
Selam kızlar.gecen gün gittiğim kontrolümde 7 cmlik bir dejenere miyomum oldugunu öğrendim.
Artık haftalık olarak hem devlet hem özel hastanede takip edileceğim.
Allah'tan plesanta arkasında değil dedi drum ama bnm yinede içim içimi yiyor.erken doğum tehtidi falan dolu sey duydum.
Varmı böyle olan veya miyomu ile doğum yapanlarınız teşekkür ederim.
canım unlu hamur seylerden ve patatesten uzak durmak gerekiyor bende 30+1 1870 ama şimdi bilmyorum 15 inde gdeceğim haberlerini bekliyorum en cok sezeryana 2 durumda alınıyomus 1- bebek ters ise 2- bebek iri ise canım
vaaaaaavvvv arkadaşım bravo valla �� bana eksik bişey var gibi gelmedi..hatta gerekli olabilir düşüncesiyle akla ne geliniyorsa koyulmalı bence doğru yapmışsınhepside çok cici ve hoş görünüyor..sağlıkla,güzel ve iyi günlerde mutlulukla kullanın hepsini inşallah..
Geçmiş olsun umarım bir tehlikesi olmadan dogumunu yaparsın arkadaşım. Hiç etrafımda böyle bir şey yaşayan olmadı. O yüzden bilemiyorum.
Çok iyi hazırlanmışsın arkadaşım. Eksik oldugunu pek düşünmüyorum. Hatta biz yazalım bildiklerimizi de sen eksiklerimizi söyle:-D
Kızlar oğlumun odası oldu yerleşti cok şükür işler bitti ama yne de erken gelmez inş bZm tosun odam da geldi diye bu da odamızEki Görüntüle 1097869
bikaç gündür ağzım dilim damağım deli gibi kuruyor. İlk olduğunda tuzlu çekirdek yemiştim ondandır dedik ama üzerinden 3-4 geçti ben hala aynıyım. Saatlerce susuz kalmış gibi 5 dk bir ağzım kuruyor
Sağol canım İnşallah hepimiz cicilerimizi güzel günlerde kullanırız...:) bi aksilik çıkmadan şu son bi ayıda atlatsak bi oh çekicem doğumdan tırsıyordum artık onuda düşünmüyorum bir an önce haziran gelsin...
Hastane çantasını hazırlayan yok mu acaba...? Ben hazırladım ama fikir olsun belki eksik filan vardır...
Anladım canım...:) Bu ara fotoğrafladım ben bide ekleyim ilk benden olsun... Gözden kaçırdığım bişeyler varsa söyleyin lütfen...
amin canım inş :) ikizler doğdular mıcanım benim çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntım çıkmadı iğneyi de vurdurmadım artık. suyunda azalma olsaydı vurdururdum. benim öyle çok gelmemişti sıvı zaten. heralde idrardı o inş da öyledir
Canım benimde birkaç gündür dilim damağım kuruyor.Susuzluk hissediyorum sürekli ama bende gebelik şekeri çıktı belki ondandır diye düşünüyordum.Sen böyle deyince başka bir şey olabilirmi diye düşünmeye başladım.
Resim fazla net degil ama bakabildigim kadariyla cok guzel mobilyalari canimKızlar oğlumun odası oldu yerleşti cok şükür işler bitti ama yne de erken gelmez inş bZm tosun odam da geldi diye bu da odamızEki Görüntüle 1097869
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?