2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben de oda yapmadim o yalniz yatana kadar da yapmiycam ole karar verdim kendi kendime

Oda güneş aldığı için braz karanlık cıkmş cok teşekkür ederim canm Allah sana da oda yapmayı nasip etsin içinde kalmasın yap bence yakısır Ali yasin ine:)

O da olur Allahin izniyle canim hic beklemedigin zamanda gerceklesir insallah ..
Insaallah bacim
Oda güneş aldığı için braz karanlık cıkmş cok teşekkür ederim canm Allah sana da oda yapmayı nasip etsin içinde kalmasın yap bence yakısır Ali yasin ine:)
Yahu bacim ruyalarima bile giriyor cok guzel odasini vs. Hazirlamisim falan
Ama oturma odami evlendikten 9 ay sonra yaptim....
Ondan once cocuk odasi diye planlamistim ama oda yaptiktan sonraki ay gebe oldugumu ogrendim
Velhasl o odadaki esyalara kiyamam simdilik nasipten ote yol yok napalim

Benimde cocuklarimin odasi yok ama Allah izin verirse onumuzdeki sene bir odami iptal edip cocuk odasi yapacagim.

Belki Allah 3 odalı ev nasip eder canm odandan vazgeçmiş olmazsn

Benimde cocuklarimin odasi yok ama Allah izin verirse onumuzdeki sene bir odami iptal edip cocuk odasi yapacagim.
Insaallah bacim diledigin gibi dosemek nasip olur
Belki Allah 3 odalı ev nasip eder canm odandan vazgeçmiş olmazsn
Bacim o is yas ya ....
Su an oturdugumuz ev bizim aile apt. Hatta
Neyse yatak odamizi paylasacagiz pasamla
Olmadi babayi sutlariz ben oglumla kalirim

kızlar saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralar... sizinde oluyomu? her gece ya ben ölüyorum, ya bebişime bişey oluyo, ya da bebeğimi kaçırıyolar... oofff bunaldım

Ben herşeyi yıkadım ütüledim canım yeni kıyafetlerin üzerinde geçtikleri işlemlerden dolayı bir sürü şey oluyor ailem textilci iyi biliyorum yıkamadan kullanılmaması taraftarıyım ben...

maşallah canım daha ne olsun..çok güzeller ayrıca...Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin..Ben bebeğinkileri poşetledim ama eksikler var annemi bekliyorum eksiklerim onun aldıkları çünkü

Sağol canım...:) Seninkileri de bitmiş say o zaman sonra bekleyeceğiz bakalım bebişler zamanında gelsin diye...

Allah saglıkla mutlulukla kullanmayı nasıp etsın ınsallah ellerınıze saglık... darısı basıma artık. benım mobılyalar bugun geldı havalanmasını bekleyeceğız. yatak ve halı eksıgımız var. onun dısında tamamız gıbı görünüyo:44:

Canım geçmiş olsun, hiç değilse tek ve gözetimsiz omazsın dediğin gibi..
Şifa ve sağlıklı doğumlar diliyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güle güle sağlıkla kullanın her cicinizi :)

Çok güzel, maşallah, güle güle büyüsün oğluşun :)

Merhaba annişler ve bebişler ;

Dün de bizim kızın bebek arabası geldi kargoyla, babası ille de kırmızı olsun istemişti :)
Dün dediğim yani 02.05.14 tarihi :)
Hemen aldı eşim önüne çocuk gibi her yerini kurcaladı :) kızı gelmeden herşeyini öğrenmeliymiş arabanın, bilgisiz baba olmiim diyor :)

Bu arada ben hala hastane çantasını hazırlamadım, niyeyse elim gitmiyor bir türlü, sanki hazırlarsam kız erkenci davranacak gibi endişeliyim :) ne alakası varsa işte, evham yaptım :)

Ablam haftaya gelecek ve evi düzene sokup, temizlik için gelecek bayanla da hazırlıklarımız tamamlayacağız kısmetse
O gelince beraber hazırlarız herhalde çantayı da artık...

Bu arada eşimin içine sinmedi bir de Sultan hn ın bulunduğu hastaneyi görmeye ve Sultan hn a da muayene olmaya gideceğiz kısmetse yarın benim asıl kadın doğumcum akrabam ama Avrupa yakasında bir hastanede, Anadolu yakasnda Sultan hn ı önermişti ama ben tek başıma ve acil durumlarda gidemem trafiği felaket diye evimize daha yakın olan ve bazı tanıdıklarımın doğum yaptığı bir hastaneyi tercih etmiştik. Neden bilmiyorum bu yakın hastanede doğum yaptığımı pek hayal edemedim başından beri, anlamlandıramadığım bir güvensizlik durumum var. Eşim de Sultan hn ın bulunduğu hastaneyi de dr u da bir görelim istedi, belki orda kendini daha rahat hissedersin bir gidelim dedi sağolsun. Zaten sezeryan olacak o yüzden de randevulu gideceğiz eğer kızım aceleci davranmaz ve bir süpriz yapmazsa, o yüzden yol ve trafik çok da sorun olmayacak sanırım. Yarın bir gidip bakalım da yazarım yine :)

Herkese sevgiler :)

canım hiçbir bilgim yok konu ile ilgili ama inşallah sağlıkla sıhhatle vaktinde kuzunu alırsın kollarına....zaten az kaldı annesi...birazcık daha hastaneden hastaneye gideceksin...kolay değil ama..napalım.. :)

maşallah maşallahh maşallahhh....bitmiş senin hazırlık...benim hastanedeki de doğum koçumda sadece bebeğe ve sana giyecek getir geri kalan herşeyi bi z vereceğiz dedi....biberondan emziğine kadar krem bez vs getirme dedi..ama insan yine bir garip oluyor..küçük bir çantaya ben ne olur ne olmaz diye yinede koyayım diyorum...arabada dursun ihtiyaç olursa eşim çıkartır odaya diye düşünüyorum..iyi günlerde hayırlı doğumlarda kullan canım..

canım gebelik şekeride yapabilir sonuçların nasıldı şeker testinde...

öncelikle arabayı iyi günlerde kullanın canım..babalar hassaslaştı iyice :) örnek olacaklarını bildikleri için gittikçe kendileirni tartmaya başlıyorlar :) eşimde sigarayı bırakayım deyip duruyor ama hiç umudum yok :) hastanede inşallah içine sinen bir yer olur canım....

cancanımmm...sağlık olsun huzur olsunda odada olur....:)seneye halledersin canım..bebeişte büyür rahat olur :)

kızlar saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralar... sizinde oluyomu? her gece ya ben ölüyorum, ya bebişime bişey oluyo, ya da bebeğimi kaçırıyolar... oofff bunaldım

olmaz mı ...hamileliğimin başından beri genelde sevdiklerimi kaybettiğim yada kaybettiğimiz büyüklerimi görüyorum rüyamda...sonra gün boyu vesvese oluyor içimde...sabahalrın hayrına olsun diyorum..hamilelikte bilinçaltı deli gibi çalışıyor ..rüyalarımızıda etkliyor.... :)

helal olsun Feyza onca hastane işleri arasında odasınıda halletmişsin...ellerine sağlık..inşallah çok yormadın kendini canım....iyi günlerde kirletsin kuzun :) güzel günlerde büyüsün :)

günaydınnn günaydınnnn..günaydınnnn...hepimize güzel hsonları olsun...endişesiz sağlıklı sıhhatli..çalışanlara sabır.. :) hafifi gezmeli ama fazla kendinizi yormamalı güneşli günler olsun :) ben ptesi-salı-çarşamba giremiyorum nete evdeyim çünkü....evdede elimde tablette gezince olmuyor...zaten vakitte kalmıyor...gerçi hala KK uygulamasını tablette verim alamıyorum çok garip oluyor..alıntı yapamıyorum okuyup bakıyorum önemli bir durum varmı yokmu diye...çoğunuzla diğer taraftada görüşüyoruz ama bazı arkadaşlarım orda olmadığı içinde merak ediyorum...ama perşembe-cuma-ctesi-pazar burdayım :) işyerinde pc başında daha rahat oluyor...
hepinizi ve kuzucuklarınızı kocaman kocaman öpüyorumm....mutlu günler olsun..güzelhaberler alacağımız günler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…