Resim fazla net degil ama bakabildigim kadariyla cok guzel mobilyalari canim
Rabb'im saglikli guzel gunlerde kullanmani nasip etsin
Yaaa ben cok imreniyorum ama bebegine oda yapanlara :26:
Benim oglumun odasi yok
Ileride oturma odasini iptal edip yapacagim anca
Ben de oda yapmadim o yalniz yatana kadar da yapmiycam ole karar verdim kendi kendime
Valla bacim yerim olsa bir dakka dusunmez yapardim
Neyse artik genc odasi alirim okula basladiginda anca
Benim oglumun odasi yok
Insaallah bacimO da olur Allahin izniyle canim hic beklemedigin zamanda gerceklesir insallah ..
Yahu bacim ruyalarima bile giriyor cok guzel odasini vs. Hazirlamisim falanOda güneş aldığı için braz karanlık cıkmş cok teşekkür ederim canm Allah sana da oda yapmayı nasip etsin içinde kalmasın yap bence yakısır Ali yasin ine:)
Benim oglumun odasi yok
Insaallah bacim
Yahu bacim ruyalarima bile giriyor cok guzel odasini vs. Hazirlamisim falan
Ama oturma odami evlendikten 9 ay sonra yaptim....
Ondan once cocuk odasi diye planlamistim ama oda yaptiktan sonraki ay gebe oldugumu ogrendim
Velhasl o odadaki esyalara kiyamam simdilik nasipten ote yol yok napalim
Insaallah bacim diledigin gibi dosemek nasip olurBenimde cocuklarimin odasi yok ama Allah izin verirse onumuzdeki sene bir odami iptal edip cocuk odasi yapacagim.
Bacim o is yas ya ....Belki Allah 3 odalı ev nasip eder canm odandan vazgeçmiş olmazsn
Insaallah bacim diledigin gibi dosemek nasip olur
Bacim o is yas ya ....
Su an oturdugumuz ev bizim aile apt. Hatta
Neyse yatak odamizi paylasacagiz pasamla
Olmadi babayi sutlariz ben oglumla kalirim
Bende kıyafetlerini geçen cuma aldım ama çantasını hala alamadım. Haftaya da onu alırsam bitcek eksikliklerim. Birde aldıklarımı yıkayıp ütülicem :)
Çantası hazır olan kızlarr, aldığımız herşeyi yıkicakmıyız alt açmasını vsvs ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canım daha ne olsun..çok güzeller ayrıca...Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin..Ben bebeğinkileri poşetledim ama eksikler var annemi bekliyorum eksiklerim onun aldıkları çünkü
Teşekkürler canim. İnşs.ben iyiyim çok şükür. Sadece boşlukkkk. Bebisim erkek. Sari bi sipa.
Kızlar oğlumun odası oldu yerleşti cok şükür işler bitti ama yne de erken gelmez inş bZm tosun odam da geldi diye bu da odamızEki Görüntüle 1097869
Canım kadın doğumcu bebeğe bakıcak pazartesi günü ve aynı gün yatıracak çünkü kan şekeri değerlerimi mail ile gönderdim kendisine ve pek beğenmedi sonuçları.Çünkü sabahları 180 lerin altına düşmüyor bir türlü ve insülin dozlarından ötürü günde iki-üç kez hipoglisemi atakları geçiriyorum ve evde tek başımayım.Bebeğim ve benim için hayırlısı olsun dediğin gibi en azından acil bir müdahale gerekirse emin ellerde olacağım.
Anladım canım...:) Bu ara fotoğrafladım ben bide ekleyim ilk benden olsun... Gözden kaçırdığım bişeyler varsa söyleyin lütfen...
Eki Görüntüle 1097781 İkiye böldüm ben ama tek olarak en küçük valizim de olurdu da böyle daha kolayıma geldi çünkü bebeğinkileri hemşireye vericeğiz nasıl olsa...
Eki Görüntüle 1097782 Bunlar Kaancığımın tam takım hastane çıkışı 3 tane battaniye. Bebek bezi, pişik kremi vs.. pek gerek olmayacak aslında ama ben yine de koydum çünkü geçen serum yerken hazır hemşireyi buldum ne varsa sorayim bari dediklerim arasında buda vardı gerçi hastaneden hastaneye de değişir tabi...
Eki Görüntüle 1097789 Bunlarda benim ekstra bi biberonla gögüs pompası var ki onlar içinde bizde var demişti hemşire ama olsun...
İki gecelik, bir pijama, bir sabahlık, emzirme sütyeni atleti ikişer tane, kilot, çorap, terlik, taçlar ki ben topuz yapmak içinde yanıma alıcam çünkü çok terliyormuşuz. göğüs ucu kremi ve pedi, tarak, ayna, dişfırçası macunu, krem, ıslak mendil vs. Bide ped koydum ama kullan at kilotlar varmış belki onlardan da alabilirim. Makyaj malzemelerini kendi çantamda bulundurayim diyorum fotoğraflarda bakımsız çıkmayayım sonra...
Eki Görüntüle 1097794 Eki Görüntüle 1097797 Eki Görüntüle 1097798 Tabi giderken lavanta keselerini de götürücem bide bunları aldım kağıt bardakla peçete
Kızlar oğlumun odası oldu yerleşti cok şükür işler bitti ama yne de erken gelmez inş bZm tosun odam da geldi diye bu da odamızEki Görüntüle 1097869
Selam kızlar.gecen gün gittiğim kontrolümde 7 cmlik bir dejenere miyomum oldugunu öğrendim.
Artık haftalık olarak hem devlet hem özel hastanede takip edileceğim.
Allah'tan plesanta arkasında değil dedi drum ama bnm yinede içim içimi yiyor.erken doğum tehtidi falan dolu sey duydum.
Varmı böyle olan veya miyomu ile doğum yapanlarınız teşekkür ederim.
Anladım canım...:) Bu ara fotoğrafladım ben bide ekleyim ilk benden olsun... Gözden kaçırdığım bişeyler varsa söyleyin lütfen...Eki Görüntüle 1097781 İkiye böldüm ben ama tek olarak en küçük valizim de olurdu da böyle daha kolayıma geldi çünkü bebeğinkileri hemşireye vericeğiz nasıl olsa...Eki Görüntüle 1097782 Bunlar Kaancığımın tam takım hastane çıkışı 3 tane battaniye. Bebek bezi, pişik kremi vs.. pek gerek olmayacak aslında ama ben yine de koydum çünkü geçen serum yerken hazır hemşireyi buldum ne varsa sorayim bari dediklerim arasında buda vardı gerçi hastaneden hastaneye de değişir tabi...
Eki Görüntüle 1097789 Bunlarda benim ekstra bi biberonla gögüs pompası var ki onlar içinde bizde var demişti hemşire ama olsun...
İki gecelik, bir pijama, bir sabahlık, emzirme sütyeni atleti ikişer tane, kilot, çorap, terlik, taçlar ki ben topuz yapmak içinde yanıma alıcam çünkü çok terliyormuşuz. göğüs ucu kremi ve pedi, tarak, ayna, dişfırçası macunu, krem, ıslak mendil vs. Bide ped koydum ama kullan at kilotlar varmış belki onlardan da alabilirim. Makyaj malzemelerini kendi çantamda bulundurayim diyorum fotoğraflarda bakımsız çıkmayayım sonra...
Eki Görüntüle 1097794 Eki Görüntüle 1097797 Eki Görüntüle 1097798 Tabi giderken lavanta keselerini de götürücem bide bunları aldım kağıt bardakla peçete
bikaç gündür ağzım dilim damağım deli gibi kuruyor. İlk olduğunda tuzlu çekirdek yemiştim ondandır dedik ama üzerinden 3-4 geçti ben hala aynıyım. Saatlerce susuz kalmış gibi 5 dk bir ağzım kuruyor
Merhaba annişler ve bebişler ;Dün de bizim kızın bebek arabası geldi kargoyla, babası ille de kırmızı olsun istemişti :)
Dün dediğim yani 02.05.14 tarihi :) Hemen aldı eşim önüne çocuk gibi her yerini kurcaladı :) kızı gelmeden herşeyini öğrenmeliymiş arabanın, bilgisiz baba olmiim diyor :)Bu arada ben hala hastane çantasını hazırlamadım, niyeyse elim gitmiyor bir türlü, sanki hazırlarsam kız erkenci davranacak gibi endişeliyim :) ne alakası varsa işte, evham yaptım :)Ablam haftaya gelecek ve evi düzene sokup, temizlik için gelecek bayanla da hazırlıklarımız tamamlayacağız kısmetseO gelince beraber hazırlarız herhalde çantayı da artık...Bu arada eşimin içine sinmedi bir de Sultan hn ın bulunduğu hastaneyi görmeye ve Sultan hn a da muayene olmaya gideceğiz kısmetse yarın benim asıl kadın doğumcum akrabam ama Avrupa yakasında bir hastanede, Anadolu yakasnda Sultan hn ı önermişti ama ben tek başıma ve acil durumlarda gidemem trafiği felaket diye evimize daha yakın olan ve bazı tanıdıklarımın doğum yaptığı bir hastaneyi tercih etmiştik. Neden bilmiyorum bu yakın hastanede doğum yaptığımı pek hayal edemedim başından beri, anlamlandıramadığım bir güvensizlik durumum var. Eşim de Sultan hn ın bulunduğu hastaneyi de dr u da bir görelim istedi, belki orda kendini daha rahat hissedersin bir gidelim dedi sağolsun. Zaten sezeryan olacak o yüzden de randevulu gideceğiz eğer kızım aceleci davranmaz ve bir süpriz yapmazsa, o yüzden yol ve trafik çok da sorun olmayacak sanırım. Yarın bir gidip bakalım da yazarım yine :)Herkese sevgiler :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde cocuklarimin odasi yok ama Allah izin verirse onumuzdeki sene bir odami iptal edip cocuk odasi yapacagim.
kızlar saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralar... sizinde oluyomu? her gece ya ben ölüyorum, ya bebişime bişey oluyo, ya da bebeğimi kaçırıyolar... oofff bunaldım
Canım geçmiş olsun, hiç değilse tek ve gözetimsiz omazsın dediğin gibi..
Şifa ve sağlıklı doğumlar diliyorum
Sağol canım inşallah şekerim normale dönmüş ve bebeğimde gayet sağlıklı bir şekilde evime dönebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?