2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

günaydınnnnnnnn canım arkadaşım.....herşey çok güzel olacak arkadaşımm...sağlıkla yeğenimizi kucağına alıcaksın....sonra bende doğduğunda poposunu ısırıcam (hayali) annen çok endişe etti senin için dicem :)

Canım sana ve Asya Meleğe de günaydın.Allah yardımcın olsun çalışmak zor gerçekten ama sağlık herşeyin başı.Bebişin ve sen sağlıklı olun çalışmak dinç tutar seni.Güzel kalpli arkadaşım bizleri merak etme haber alamadğın günler.Hani derler ya kötü haber tez duyulur diye.İçini ferah tut.Bizde sizi öpüyoruz kızım Elif Ada ile güzel ve sağlıklı günler bizimle olsun.

Amin inşallah canım.Hayali olmaz ben Ankaradayım hızlı trene bindikmi 1.5 saat sonra yanınızdayız kızımla istediğin kadar ısırabilirsin teyzesi.

günaydın annişler ve kuzuları
yavaş yavaş çalışabilir raporu almasamıydım diye düşünür oldum daha 4 haftam var çıksam çalıştığım bi haftam yanacak ağırlaştım iyice

günaydın annişler ve kuzuları
yavaş yavaş çalışabilir raporu almasamıydım diye düşünür oldum daha 4 haftam var çıksam çalıştığım bi haftam yanacak ağırlaştım iyice

çalışma saatlerin nasıl canım...benim berbattı oyüzden mecbur aldım...çok yıprandım..ama haftanın 3 günü evdeyim 4 gün geliyorum hala..kayınpederin yanında çalışıyorum...hem onlara yardım etmiş oluyorum hemde maddi bana fayda sağlıyor...yoksa rapor parasını 12 haziranda alıcam sıkıntı olucak benim için..

günlerimiz aynıymış canım :) :):)

Evet beraber gelecek kızlar :)

Yaa bugün pazar var çok yoruluyorum pazarda kv le gidiyoz bişey taşımıyorum ama sağolsun çok konuşuyor adım başı duruyoz
bi yandan gitmek istemiyorum bi yandan yürüyorum diye gitmek istiyorum çok fazla yurume şansım yok netcem bilemedim
sanırım gitcem evde de bişey yok ne yicez 1 hafta benim koca bi hoş zaten dayalı makarnayı gık demez yer ama olmaz öyle de of çok zor ya :)

hamile kaldığım günden beri yemek derdi benide çok sıkıyor...eşim sağolsun taş koysan yer önüne hatta hergün dışarıdan söyle yer sesini çıkartmaz..ama bende hep sağlıklı olsun sebze olsun et olsun vs derken kafayı yiyorum birde eve geç gittiğim için yemekte doğru düzgün yapamıyorum...çık çık pazara al taze taze sebze ...oh ne güzel arkadaşım...birazcık katlanıver bugün :) yürüyüşte olur süper olur :)

sabah 8 akşam 7 haftanın 6 günü öğle aram yok birde
benim çalışabilir raporumu 24ünde almıştım 1 mayıs ve 19 mayıs rapor içinde sayılıomu bilmiyorum ama mayıs 29 da çalışamaz raporu alıcam sanırım
sen rapor parasını aylık mı alacaksın canım hiç anlamadığım konular

kızlar bende de sizlere iyi tatiller... günler azaldıkça hepimizde heyecan dorukta Rabbim bu mübarek günlerde hepimize hayırlısıyla sağ sağlim kurtulmak nasip etsin....

sultan hanım dediğin Kavacık Medistate mi kız yoksaaaaa gel anacım geeeeel 4-5 kişi varız oraya giden bende dahil hatta bugün benimde kontrolüm var

Valla öyle meyve falan iyi oluyo gitcez artık yapcak bisey yok ayaklarım şiş ağrıyor ama yinede gitmek istiyorum iste yürüyüş icin

ben aylık zannediyordum ama rapor bitiş süresinin sonunda toplu ödenecekmiş canım...benim başladı raporum...12 hazirana kadar devam ediyor...12 haziranda bitecek rapor sonrada 10 gün içinde sanırsam ödeniyor...sonrada diğer rapor başlıyor onuda sanırsam aylık alabiliyormuşuz...

kızlar bende de sizlere iyi tatiller... günler azaldıkça hepimizde heyecan dorukta Rabbim bu mübarek günlerde hepimize hayırlısıyla sağ sağlim kurtulmak nasip etsin....

amin amin yürekten amin... 🙏 Allah sağlıklı,sapasağlam ve zamanında doğumlarla kavuştursun hepimizi inşallah.. 🙏

hımm her biten izin raporunun ödemesini ayrı alıosun anladım ben normal maaşımı alacağım sanırım çıkmadan çalıştığım ay ı sonrasında alacağım her parça rapor için aylık olarak demek ne karışık işler :) iyi dinlenmeler canım rabbim hepimize kolaylıklar versin

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu havalar beni çok etkiledi alerjik herhalde polenlerden hapşırık burun akıntısı gözlerde sulanma boğazlarda yanma ahh kuzum inşallah etkilenmiodur:2: bu hamileliğimden beri 4.ü yarın çantamızı hazırlıcaz ananemizle heyecanlıyım arık iice sona yaklaştık

Günaydın kızlar bol dinlenmeli iyi haftasonları ben pek dınlenemıyorum. dun oda takımımız geldı onu temızledık bıraz da delık dolap temızlığı yaptık aksamada mısafır vardı çok yoruldum. bu aksam da mısafırım var. evde olunca işler bitmiyo temızlıkci almadan önce delik dolapları halledelım dedık o bıle cok oyalıyo gözumde buyuyo kafa yorgunluğu. oda takımı geldı havalanmadan yerlestıremıyorum odanın heryerinde bebişin eşyaları poset poset poset. offff cok bunalıyorum agırlastım cok işte yapamıyorum Allah analarımıza uzun ömür versin haklarını nasıl öderiz. dün herseyımı o yaptı dıyebılırım hıc durmadan kosturdu.bende istemem onu yormak ama elden bişi gelmiyo sonuçta yaptıklarımız temızlıkcının yapacagı işler değil. annem zevkle yaptı Alp le konusa konusa canım benım bu arada canta hazırlayanları tebrik ediyorum ben daha o mertebeye erişemedim ayy insallah ani doğumlar yaşamayız herşeyımızı yetiştiririz cantanıza fotograf makınası, kamera vs. gibi çekım yapacagınız makınaları ve sarj aletlerını de koymayı unutmayın arkadaslar. eger gelenlere hatıra yazdıracaksanız bunun için bi defter ve kalem de alın. aklıma gelen detaylar bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…