günaydınnn günaydınnnn..günaydınnnn...hepimize güzel hsonları olsun...endişesiz sağlıklı sıhhatli..çalışanlara sabır.. :) hafifi gezmeli ama fazla kendinizi yormamalı güneşli günler olsun :) ben ptesi-salı-çarşamba giremiyorum nete evdeyim çünkü....evdede elimde tablette gezince olmuyor...zaten vakitte kalmıyor...gerçi hala KK uygulamasını tablette verim alamıyorum çok garip oluyor..alıntı yapamıyorum okuyup bakıyorum önemli bir durum varmı yokmu diye...çoğunuzla diğer taraftada görüşüyoruz ama bazı arkadaşlarım orda olmadığı içinde merak ediyorum...ama perşembe-cuma-ctesi-pazar burdayım :) işyerinde pc başında daha rahat oluyor...
hepinizi ve kuzucuklarınızı kocaman kocaman öpüyorumm....mutlu günler olsun..güzelhaberler alacağımız günler olsun...
günaydınnnnnnnn canım arkadaşım.....herşey çok güzel olacak arkadaşımm...sağlıkla yeğenimizi kucağına alıcaksın....sonra bende doğduğunda poposunu ısırıcam (hayali) annen çok endişe etti senin için dicem :)
Amin inşallah canım.Hayali olmaz ben Ankaradayım hızlı trene bindikmi 1.5 saat sonra yanınızdayız kızımla istediğin kadar ısırabilirsin teyzesi.
Günaydınlar bir gün daha eksildi az kaldı az kaldı
günaydın annişler ve kuzuları
yavaş yavaş çalışabilir raporu almasamıydım diye düşünür oldumdaha 4 haftam var çıksam çalıştığım bi haftam yanacak ağırlaştım iyice
günlerimiz aynıymış canım :) :):)
Evet beraber gelecek kızlar :)
Yaa bugün pazar var çok yoruluyorum pazarda kv le gidiyoz bişey taşımıyorum ama sağolsun çok konuşuyor adım başı duruyoz
bi yandan gitmek istemiyorum bi yandan yürüyorum diye gitmek istiyorum çok fazla yurume şansım yok netcem bilemedim
sanırım gitcem evde de bişey yok ne yicez 1 haftabenim koca bi hoş zaten dayalı makarnayı gık demez yer ama olmaz öyle de of çok zor ya :)
çalışma saatlerin nasıl canım...benim berbattı oyüzden mecbur aldım...çok yıprandım..ama haftanın 3 günü evdeyim 4 gün geliyorum hala..kayınpederin yanında çalışıyorum...hem onlara yardım etmiş oluyorum hemde maddi bana fayda sağlıyor...yoksa rapor parasını 12 haziranda alıcam sıkıntı olucak benim için..
Merhaba annişler ve bebişler ;
Dün de bizim kızın bebek arabası geldi kargoyla, babası ille de kırmızı olsun istemişti :)
Dün dediğim yani 02.05.14 tarihi :)
Hemen aldı eşim önüne çocuk gibi her yerini kurcaladı :) kızı gelmeden herşeyini öğrenmeliymiş arabanın, bilgisiz baba olmiim diyor :)
Bu arada ben hala hastane çantasını hazırlamadım, niyeyse elim gitmiyor bir türlü, sanki hazırlarsam kız erkenci davranacak gibi endişeliyim :) ne alakası varsa işte, evham yaptım :)
Ablam haftaya gelecek ve evi düzene sokup, temizlik için gelecek bayanla da hazırlıklarımız tamamlayacağız kısmetse
O gelince beraber hazırlarız herhalde çantayı da artık...
Bu arada eşimin içine sinmedi bir de Sultan hn ın bulunduğu hastaneyi görmeye ve Sultan hn a da muayene olmaya gideceğiz kısmetse yarınbenim asıl kadın doğumcum akrabam ama Avrupa yakasında bir hastanede, Anadolu yakasnda Sultan hn ı önermişti ama ben tek başıma ve acil durumlarda gidemem trafiği felaket diye evimize daha yakın olan ve bazı tanıdıklarımın doğum yaptığı bir hastaneyi tercih etmiştik. Neden bilmiyorum bu yakın hastanede doğum yaptığımı pek hayal edemedim başından beri, anlamlandıramadığım bir güvensizlik durumum var. Eşim de Sultan hn ın bulunduğu hastaneyi de dr u da bir görelim istedi, belki orda kendini daha rahat hissedersin bir gidelim dedi sağolsun. Zaten sezeryan olacak o yüzden de randevulu gideceğiz eğer kızım aceleci davranmaz ve bir süpriz yapmazsa, o yüzden yol ve trafik çok da sorun olmayacak sanırım. Yarın bir gidip bakalım da yazarım yine :)
Herkese sevgiler :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hamile kaldığım günden beri yemek derdi benide çok sıkıyor...eşim sağolsun taş koysan yer önüne hatta hergün dışarıdan söyle yer sesini çıkartmaz..ama bende hep sağlıklı olsun sebze olsun et olsun vs derken kafayı yiyorum birde eve geç gittiğim için yemekte doğru düzgün yapamıyorum...çık çık pazara al taze taze sebze ...oh ne güzel arkadaşım...birazcık katlanıver bugün :) yürüyüşte olur süper olur :)
sabah 8 akşam 7 haftanın 6 günüöğle aram yok birde
benim çalışabilir raporumu 24ünde almıştım 1 mayıs ve 19 mayıs rapor içinde sayılıomu bilmiyorum ama mayıs 29 da çalışamaz raporu alıcam sanırım
sen rapor parasını aylık mı alacaksın canım hiç anlamadığım konular
kızlar bende de sizlere iyi tatiller... günler azaldıkça hepimizde heyecan dorukta Rabbim bu mübarek günlerde hepimize hayırlısıyla sağ sağlim kurtulmak nasip etsin....
ben aylık zannediyordum ama rapor bitiş süresinin sonunda toplu ödenecekmiş canım...benim başladı raporum...12 hazirana kadar devam ediyor...12 haziranda bitecek rapor sonrada 10 gün içinde sanırsam ödeniyor...sonrada diğer rapor başlıyor onuda sanırsam aylık alabiliyormuşuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?