- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Gunayddin cilegimmmmgünaydınnn günaydınnnn..günaydınnnn...hepimize güzel hsonları olsun...endişesiz sağlıklı sıhhatli..çalışanlara sabır.. :) hafifi gezmeli ama fazla kendinizi yormamalı güneşli günler olsun :) ben ptesi-salı-çarşamba giremiyorum nete evdeyim çünkü....evdede elimde tablette gezince olmuyor...zaten vakitte kalmıyor...gerçi hala KK uygulamasını tablette verim alamıyorum çok garip oluyor..alıntı yapamıyorum okuyup bakıyorum önemli bir durum varmı yokmu diye...çoğunuzla diğer taraftada görüşüyoruz ama bazı arkadaşlarım orda olmadığı içinde merak ediyorum...ama perşembe-cuma-ctesi-pazar burdayım :) işyerinde pc başında daha rahat oluyor...
hepinizi ve kuzucuklarınızı kocaman kocaman öpüyorumm....mutlu günler olsun..güzelhaberler alacağımız günler olsun...
Hayirli olsun bacimGünaydın kızlarbol dinlenmeli iyi haftasonları ben pek dınlenemıyorum. dun oda takımımız geldı onu temızledık bıraz da delık dolap temızlığı yaptık aksamada mısafır vardı çok yoruldum. bu aksam da mısafırım var. evde olunca işler bitmiyo temızlıkci almadan önce delik dolapları halledelım dedık o bıle cok oyalıyo gözumde buyuyo kafa yorgunluğu. oda takımı geldı havalanmadan yerlestıremıyorum odanın heryerinde bebişin eşyaları poset poset poset. offff cok bunalıyorum agırlastım cok işte yapamıyorum Allah analarımıza uzun ömür versin haklarını nasıl öderiz. dün herseyımı o yaptı dıyebılırım hıc durmadan kosturdu.bende istemem onu yormak ama elden bişi gelmiyo sonuçta yaptıklarımız temızlıkcının yapacagı işler değil. annem zevkle yaptı Alp le konusa konusa canım benım bu arada canta hazırlayanları tebrik ediyorum ben daha o mertebeye erişemedim ayy insallah ani doğumlar yaşamayız herşeyımızı yetiştiririz cantanıza fotograf makınası, kamera vs. gibi çekım yapacagınız makınaları ve sarj aletlerını de koymayı unutmayın arkadaslar. eger gelenlere hatıra yazdıracaksanız bunun için bi defter ve kalem de alın. aklıma gelen detaylar bunlar...
Gunaydin bacilarimmmm
Yahu ben geceleri hic yatamiyorum artik....
Eee dogal olarak babamiz gittikten sonra yatiyorum 9 gibi bu saattlerde de uyaniyorum....
Kv de sagolsun her sabah zile basip uyandirir yahu uykum var hemen uyanmak zorunda miyim
Sevmesine cok severim ama uykumu alamadigimda saldirasim var
Gunayddin cilegimmmm
Sen iyi oldugunun haberini verde bacim hergun girmen sart degil tabi
Ozletme fazla kendini
Hayirli olsun bacim
Rabb'im saglikli mutllu guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin
Günaydın kızlarbol dinlenmeli iyi haftasonları ben pek dınlenemıyorum. dun oda takımımız geldı onu temızledık bıraz da delık dolap temızlığı yaptık aksamada mısafır vardı çok yoruldum. bu aksam da mısafırım var. evde olunca işler bitmiyo temızlıkci almadan önce delik dolapları halledelım dedık o bıle cok oyalıyo gözumde buyuyo kafa yorgunluğu. oda takımı geldı havalanmadan yerlestıremıyorum odanın heryerinde bebişin eşyaları poset poset poset. offff cok bunalıyorum agırlastım cok işte yapamıyorum Allah analarımıza uzun ömür versin haklarını nasıl öderiz. dün herseyımı o yaptı dıyebılırım hıc durmadan kosturdu.bende istemem onu yormak ama elden bişi gelmiyo sonuçta yaptıklarımız temızlıkcının yapacagı işler değil. annem zevkle yaptı Alp le konusa konusa canım benım bu arada canta hazırlayanları tebrik ediyorum ben daha o mertebeye erişemedim ayy insallah ani doğumlar yaşamayız herşeyımızı yetiştiririz cantanıza fotograf makınası, kamera vs. gibi çekım yapacagınız makınaları ve sarj aletlerını de koymayı unutmayın arkadaslar. eger gelenlere hatıra yazdıracaksanız bunun için bi defter ve kalem de alın. aklıma gelen detaylar bunlar...
Canim odaniz hayirli olsun.Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi.bende hergun cok alistim anneme ayri duramiyorum herseyimle yakindan ilgileniyo kizkardesim ve annem.bende canta hazirlayamadim daha bilmyorum niye ama bi turlu baslamadik.
Gunaydin bacilarimmmm
Eee dogal olarak babamiz gittikten sonra yatiyorum 9 gibi bu saattlerde de uyaniyorum....
Kv de sagolsun her sabah zile basip uyandirir yahu uykum var hemen uyanmak zorunda miyim
Gunayddin cilegimmmm
Ozletme fazla kendini
Hayirli olsun bacim
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu havalar beni çok etkiledi alerjik herhalde polenlerden hapşırık burun akıntısı gözlerde sulanma boğazlarda yanma ahh kuzum inşallah etkilenmiodur:2: bu hamileliğimden beri 4.ü yarın çantamızı hazırlıcaz ananemizle heyecanlıyım arık iice sona yaklaştık
Günaydın kızlarbol dinlenmeli iyi haftasonları ben pek dınlenemıyorum. dun oda takımımız geldı onu temızledık bıraz da delık dolap temızlığı yaptık aksamada mısafır vardı çok yoruldum. bu aksam da mısafırım var. evde olunca işler bitmiyo temızlıkci almadan önce delik dolapları halledelım dedık o bıle cok oyalıyo gözumde buyuyo kafa yorgunluğu. oda takımı geldı havalanmadan yerlestıremıyorum odanın heryerinde bebişin eşyaları poset poset poset. offff cok bunalıyorum agırlastım cok işte yapamıyorum Allah analarımıza uzun ömür versin haklarını nasıl öderiz. dün herseyımı o yaptı dıyebılırım hıc durmadan kosturdu.bende istemem onu yormak ama elden bişi gelmiyo sonuçta yaptıklarımız temızlıkcının yapacagı işler değil. annem zevkle yaptı Alp le konusa konusa canım benım bu arada canta hazırlayanları tebrik ediyorum ben daha o mertebeye erişemedim ayy insallah ani doğumlar yaşamayız herşeyımızı yetiştiririz cantanıza fotograf makınası, kamera vs. gibi çekım yapacagınız makınaları ve sarj aletlerını de koymayı unutmayın arkadaslar. eger gelenlere hatıra yazdıracaksanız bunun için bi defter ve kalem de alın. aklıma gelen detaylar bunlar...
Gunaydin bacilarimmmm
Gunayddin cilegimmmm
Ozletme fazla kendini
Hayirli olsun bacim
teşekkür ederim canım. kız kardeşte bı baska oluyo hem annenın yukunu hafıfletır hem sanan destek olur bende de o yok iştebi kız kardesim olaydı benım canta hazırlayamamamın nedenı sıranın bı turluona gelmemesı. hep angarya ıvır zıvır baska ıslerden bı turlu camasır yıkamaya baslayamadım. hayırlısı bakalım elbet bız de hazırlarız
Gunaydin hanimlar :) ne kadar guzel gunesli bir gun. Hepimizin gunu guzel gecsiimm
teşekkür ederim canım. kız kardeşte bı baska oluyo hem annenın yukunu hafıfletır hem sanan destek olur bende de o yok iştebi kız kardesim olaydı benım canta hazırlayamamamın nedenı sıranın bı turluona gelmemesı. hep angarya ıvır zıvır baska ıslerden bı turlu camasır yıkamaya baslayamadım. hayırlısı bakalım elbet bız de hazırlarız
geçmiş olsun canım....olurmu annesi etkilenmez o...tam alerji mevsimi...inşallah atlatırsın hemen...çanta hazırlamadada kolay gelsin canım
Valla benzer seyleri yasiyormusuz bacimgünaydın canım.aynen bende uyuyamıyorum.yarım saat uyuyorum 1 saat ayaktayım bide geceleri cokyemek yiyorum ama gündüz iştahım yok.
sabah esim 8 gibi işe gidiyo yatıyorum sonra hikayelerimiz aynı gibi.kv yukarda oturuyo çat kapı uyandırıyo, deliriyom valla....
Allah (c.c.) a sukur iiyiyiz biz bacim...geçmiş olsun canım....olurmu annesi etkilenmez o...tam alerji mevsimi...inşallah atlatırsın hemen...çanta hazırlamadada kolay gelsin canım :)
çok yorma kendini arkadaşım....bende temizlik için yardımcı almadan dolap içlerini vs düzeltmem lazım..bebeğimin odasını bitirmem lazım...
aynen bende daha çanta hazırlama evresine geçemedim....evet annelerin hakkı hiç ödenmiyor...gün gelecek bizde aynısını evlatlarımız için yapıcaz :) şarjlar iyi fikir...
azerimmm özledim seni arkadaşım.....inşallah iyisindir....uykusuzluk başa bela..evde olduğumda iyide işe geldiğimde eve gitmek için saniyeleir sayıyorum...haber veririm muhakkak canım..öpüyorum senide Ali Yasinide :)
benimde sağolsun bir ablam birde kkızkardeşim var ikiside doğurdukları için hem tecrübeliler hem yardımcılar....yapaarsın arkadaşım sağlık sıhhat olsun halledersin inşallah sende biran önce :)
Birbirinden güzel ve aileyi mest eden pozlarla karşınızdayız (Maşallah) 😇
Efe bey 33.haftasında 2190 gr olarak karşınızda.. Ama boyumuzu bilmiyoruz, unuttu doktor söylemeyi.. 2 hafta önce 42 cm'di.. Benim köfte önden gitmeye devamAllah'ım elini yüzüne koyuşu, ağzını açıp kapaması hatta surat asması türlü türlü pozlar verdi, size 4 tanesini birleştirdim yine
Suyu, kan akışı vs herşey normal, bir sorunumuz yok şükür.. Kan ve idrar testi yapıldı sonuçlar 1 saat sonra.. Benim ellerim çok uyuşuyor, bileklerim kollarım ağrıyor 1-2 haftadır onu sordum.. Fazla kilodan dediDahada artmasın istiyorsan karbonhidrat, hamur işi,tuz keseceksin yoksa tansiyon problemide yaratcak dedi.. 3 haftada 2 kilo daha almışım oohhhh
Kontroller 2 haftaya düştü, gerçi 1 hafta olaydı iyiydi
haberler bizde böyle teyzeler
Eki Görüntüle 1098551
Efe bey 33.haftasında 2190 gr olarak karşınızda.. Ama boyumuzu bilmiyoruz, unuttu doktor söylemeyi.. 2 hafta önce 42 cm'di.. Benim köfte önden gitmeye devamAllah'ım elini yüzüne koyuşu, ağzını açıp kapaması hatta surat asması türlü türlü pozlar verdi, size 4 tanesini birleştirdim yine
Suyu, kan akışı vs herşey normal, bir sorunumuz yok şükür.. Kan ve idrar testi yapıldı sonuçlar 1 saat sonra.. Benim ellerim çok uyuşuyor, bileklerim kollarım ağrıyor 1-2 haftadır onu sordum.. Fazla kilodan dediDahada artmasın istiyorsan karbonhidrat, hamur işi,tuz keseceksin yoksa tansiyon problemide yaratcak dedi.. 3 haftada 2 kilo daha almışım oohhhh
Eki Görüntüle 1098551
Eki Görüntüle 1098551
Suyu, kan akışı vs herşey normal, bir sorunumuz yok şükür.. Kan ve idrar testi yapıldı sonuçlar 1 saat sonra.. Benim ellerim 8çok uyuşuyor, bileklerim kollarım ağrıyor 1-2 haftadır onu 76sordum.. Fazla kilodan dediDahada artmasın istiyorsan karbonhidrat, hamur işi,tuz keseceksin yoksa tansiyon problemide yaratcak dedi.. 3 haftada 2 kilo daha almışım oohhhh
Eki Görüntüle 1098551
geçmiş olsun canım....olurmu annesi etkilenmez o...tam alerji mevsimi...inşallah atlatırsın hemen...çanta hazırlamadada kolay gelsin canım :)
çok yorma kendini arkadaşım....bende temizlik için yardımcı almadan dolap içlerini vs düzeltmem lazım..bebeğimin odasını bitirmem lazım...
aynen bende daha çanta hazırlama evresine geçemedim....evet annelerin hakkı hiç ödenmiyor...gün gelecek bizde aynısını evlatlarımız için yapıcaz :) şarjlar iyi fikir...
azerimmm özledim seni arkadaşım.....inşallah iyisindir....uykusuzluk başa bela..evde olduğumda iyide işe geldiğimde eve gitmek için saniyeleir sayıyorum...haber veririm muhakkak canım..öpüyorum senide Ali Yasinide :)
benimde sağolsun bir ablam birde kkızkardeşim var ikiside doğurdukları için hem tecrübeliler hem yardımcılar....yapaarsın arkadaşım sağlık sıhhat olsun halledersin inşallah sende biran önce :)
aynen canım bende yıkıyamadım daha.bi süre annemlerdeydim bir haftadır evimdeyim dahada temizliğe baslıcaz ama önce bebişin hazırlığını yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 1098551
Masaallah subhanallah
Sunun yanaklara bakin masaallah bacim 41 kere
Bu arada pufpufum sen hangi hastaneye gidiyorsun...
Cok detayli bayildim resimlere
maşallah sübhanallah efeye tam efeee dudaklara yanaklara yiyesi gelioo insanın ne güzel pozlar vermişş canımmm rabbim hayırlısı ile kucağına almayı o yanacıkları öpmeyı nasip etsin benim bebeğimde önden gidio böyle tombik belkide
pufpufummm maşallahçok tatlı çok güzel tekrar maşalalh...
cok tatliiiiii masaallahhhh
allah kucagina saglicakla almayi da nasip etsin kofteni pifpuf kac kilo aldin canim simdiye kadar.
Masallahh canimm benimm...ultrason ciktisindaki fl yi 7ile carp canim boyu icin..kontrolleriii cokkkkk seviyoruuzzzzz
Merhaba arkadaslar ben yenı hamıleyım 9+3 hamıle olmamla hepatıt b oldugumu öğren dım ve bebege doğumdan sonra ası vurulacakmış herhafta benden kna alıyorlar enzımlere bakıyrlar ama ben araştırıyorum ve emzırmemekmı gerekırmı gerekmez mı doktorlara gıdıyorum fakat nette cok sye okuyorum yaşayan tecrubelı varsa lutfen yardım etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?