2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gunaydin bacilarimmmm
Yahu ben geceleri hic yatamiyorum artik....
Eee dogal olarak babamiz gittikten sonra yatiyorum 9 gibi bu saattlerde de uyaniyorum....
Kv de sagolsun her sabah zile basip uyandirir yahu uykum var hemen uyanmak zorunda miyim
Sevmesine cok severim ama uykumu alamadigimda saldirasim var
Gunayddin cilegimmmm
Sen iyi oldugunun haberini verde bacim hergun girmen sart degil tabi
Ozletme fazla kendini
Hayirli olsun bacim
Rabb'im saglikli mutllu guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin

çok teşekkür ederim cümlemize insallah

Canim odaniz hayirli olsun.Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi.bende hergun cok alistim anneme ayri duramiyorum herseyimle yakindan ilgileniyo kizkardesim ve annem.bende canta hazirlayamadim daha bilmyorum niye ama bi turlu baslamadik.

Canim odaniz hayirli olsun.Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi.bende hergun cok alistim anneme ayri duramiyorum herseyimle yakindan ilgileniyo kizkardesim ve annem.bende canta hazirlayamadim daha bilmyorum niye ama bi turlu baslamadik.

teşekkür ederim canım. kız kardeşte bı baska oluyo hem annenın yukunu hafıfletır hem sanan destek olur bende de o yok işte bi kız kardesim olaydı benım canta hazırlayamamamın nedenı sıranın bı turluona gelmemesı. hep angarya ıvır zıvır baska ıslerden bı turlu camasır yıkamaya baslayamadım. hayırlısı bakalım elbet bız de hazırlarız

günaydın canım.aynen bende uyuyamıyorum.yarım saat uyuyorum 1 saat ayaktayım bide geceleri cokyemek yiyorum ama gündüz iştahım yok.
sabah esim 8 gibi işe gidiyo yatıyorum sonra hikayelerimiz aynı gibi.kv yukarda oturuyo çat kapı uyandırıyo, deliriyom valla....

geçmiş olsun canım....olurmu annesi etkilenmez o...tam alerji mevsimi...inşallah atlatırsın hemen...çanta hazırlamadada kolay gelsin canım :)

çok yorma kendini arkadaşım....bende temizlik için yardımcı almadan dolap içlerini vs düzeltmem lazım..bebeğimin odasını bitirmem lazım...
aynen bende daha çanta hazırlama evresine geçemedim....evet annelerin hakkı hiç ödenmiyor...gün gelecek bizde aynısını evlatlarımız için yapıcaz :) şarjlar iyi fikir...

azerimmm özledim seni arkadaşım.....inşallah iyisindir....uykusuzluk başa bela..evde olduğumda iyide işe geldiğimde eve gitmek için saniyeleir sayıyorum...haber veririm muhakkak canım..öpüyorum senide Ali Yasinide :)

benimde sağolsun bir ablam birde kkızkardeşim var ikiside doğurdukları için hem tecrübeliler hem yardımcılar....yapaarsın arkadaşım sağlık sıhhat olsun halledersin inşallah sende biran önce :)

aynen canım bende yıkıyamadım daha.bi süre annemlerdeydim bir haftadır evimdeyim dahada temizliğe baslıcaz ama önce bebişin hazırlığını yapmak istiyorum

geçmiş olsun canım....olurmu annesi etkilenmez o...tam alerji mevsimi...inşallah atlatırsın hemen...çanta hazırlamadada kolay gelsin canım

saol çilekçim inşallah etkilenmez minik meleğimsende çanta işine daha geçmemişsin sanada kolay gelsin eksikler alındımı hazırlamak kolayda insan panik yapıo eksik bişey olmasın die yeni doğum yapan arkadaşım kendine rahat terlik koy demişti doğumhanede volt atarken rahat olsun die bugün bakçam bakalım

Valla benzer seyleri yasiyormusuz bacim
Benim kv de tam karsimda oturuyo...
Uykusuzum zaten basliyo bu saate kadar ac kalinir mi Yasin imi ac birakiyon vs. Vs.
Sanki ben oglumu kasitli ac birakiyom o saate kadar araliksiz yatiyom gibi davraniyo .....
.
Allah (c.c.) a sukur iiyiyiz biz bacim...
Yalanci dogum agrilarim son gaz devam etmekte....
Duzene girene kadar beklemeye gectim iste
Bende seni opuyorum arkadasim Yasin imde Asya yi opuyormus

Birbirinden güzel ve aileyi mest eden pozlarla karşınızdayız (Maşallah) 😇

Efe bey 33.haftasında 2190 gr olarak karşınızda.. Ama boyumuzu bilmiyoruz, unuttu doktor söylemeyi.. 2 hafta önce 42 cm'di.. Benim köfte önden gitmeye devam Allah'ım elini yüzüne koyuşu, ağzını açıp kapaması hatta surat asması türlü türlü pozlar verdi, size 4 tanesini birleştirdim yine

Suyu, kan akışı vs herşey normal, bir sorunumuz yok şükür.. Kan ve idrar testi yapıldı sonuçlar 1 saat sonra.. Benim ellerim çok uyuşuyor, bileklerim kollarım ağrıyor 1-2 haftadır onu sordum.. Fazla kilodan dedi
Dahada artmasın istiyorsan karbonhidrat, hamur işi,tuz keseceksin yoksa tansiyon problemide yaratcak dedi.. 3 haftada 2 kilo daha almışım oohhhh

Kontroller 2 haftaya düştü, gerçi 1 hafta olaydı iyiydi
haberler bizde böyle teyzeler

Masaallah subhanallah
Sunun yanaklara bakin masaallah bacim 41 kere
Bu arada pufpufum sen hangi hastaneye gidiyorsun...
Cok detayli bayildim resimlere

maşallah sübhanallah efeye tam efeee dudaklara yanaklara yiyesi gelioo insanın ne güzel pozlar vermişş canımmm rabbim hayırlısı ile kucağına almayı o yanacıkları öpmeyı nasip etsin benim bebeğimde önden gidio böyle tombik belkide

pufpufummm maşallah çok tatlı çok güzel tekrar maşalalh...

cok tatliiiiii masaallahhhh
allah kucagina saglicakla almayi da nasip etsin kofteni pifpuf kac kilo aldin canim simdiye kadar.

aynı işler sendede var demek bi kuvvet halledicez artık. ayy ne güzel ablan kardeşin halledersınız. evet sarjları bıyerde okumustum unutuldugu ıçın sorun yasayanlar olmus ben de yazayım dedım
aynen canım bende yıkıyamadım daha.bi süre annemlerdeydim bir haftadır evimdeyim dahada temizliğe baslıcaz ama önce bebişin hazırlığını yapmak istiyorum

hadı bakalım kolay gelsın bitirelim hepsini

Masallahh canimm benimm...ultrason ciktisindaki fl yi 7ile carp canim boyu icin..kontrolleriii cokkkkk seviyoruuzzzzz

Masaallah subhanallah
Sunun yanaklara bakin masaallah bacim 41 kere
Bu arada pufpufum sen hangi hastaneye gidiyorsun...
Cok detayli bayildim resimlere

canım ben İstanbul Kavacık Medistate ' e gidiyorum.. Makineleri Philips'in.. Artık sebep ne bilmiyorum ama cidden çok iyi ve net resimler yakalıyor doktor hep..

olabilir tabi.. Önde gidince öyle oluyor genelde hihihihihi sağol canım..

pufpufummm maşallah çok tatlı çok güzel tekrar maşalalh...

teşekkür ederiz çileğim

cok tatliiiiii masaallahhhh
allah kucagina saglicakla almayi da nasip etsin kofteni pifpuf kac kilo aldin canim simdiye kadar.

bugün itibari ile 18 kilo almış bulunuyorum toplamda.. Ve bugün yapılan kan testlerinin biri yüksek çıktı, araştırdım internetten fazla kiloya bağlı karaciğer yaplanması olarak yazıyor.. Kiloyu falan takmadan geldim bugünd dek, bebiş iyi olsun yeter dedim ama sorun olmaya başlıyo bana yavaş yavaş.. Diyet gibi dikkat etmem gerek artık sanırım.. Daha sonuçları doktorla görüşmedik ama o da zaten geçen kontrolden beri söylüyor dikkat et diye..

Masallahh canimm benimm...ultrason ciktisindaki fl yi 7ile carp canim boyu icin..kontrolleriii cokkkkk seviyoruuzzzzz

fl 6.34 yazıyor.. Bu durumda o zaman boyumuz 44.38 oluyor hıımmm sağol canım

Merhaba arkadaslar ben yenı hamıleyım 9+3 hamıle olmamla hepatıt b oldugumu öğren dım ve bebege doğumdan sonra ası vurulacakmış herhafta benden kna alıyorlar enzımlere bakıyrlar ama ben araştırıyorum ve emzırmemekmı gerekırmı gerekmez mı doktorlara gıdıyorum fakat nette cok sye okuyorum yaşayan tecrubelı varsa lutfen yardım etsın

merhaba arkadaşım,Allah yardımcın olsun inşallah ve sağlıkla zamanında kavuştursun bebeğine...
ama konu hakkında bi bilgim yok benim..
senin yerinde olsam öncelikle bunu güvenip inandığım iyi bi doktorla konuşur tüm artısını eksisini ve ne yapılması gerektiğini öğrenir ona göre davranırdım..internet araştırmasını sonraya bırak,önce tecrübeli bilgili bi doktordan öğren bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…