2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Tabıkı hep doktorlardayız fakat belkı benımle aynı durumu yaşayan varsa doye yardımcı olmamız acısından bırbızımıze yazmak danışmak ıstedım her hafta doktordayım ve soruyorum suan net bır şey olma sada danışmak ıstedım cok teşekkürler ıyı nıyetın ıcın cok sagol

günaydın annişler ve kuzuları
yavaş yavaş çalışabilir raporu almasamıydım diye düşünür oldum daha 4 haftam var çıksam çalıştığım bi haftam yanacak ağırlaştım iyice

bende cok yorulmustum aynen pısman oldum calısabılır raporu aldıgıma ama ıstedıgın zaman bozabılıyorsun o raporu, doktoruna gıdıp soyle cıkıs raporunu versın, ben ole yaptım , yoksa benım calısabılır raporumun bıtmesıne daha 2 hafta var

Merhaba kızlar saat 8drn beri evimde temİlik vardı şimdi gitti kadın saolsn kayınvalidem de vardı heryer tertemiz oldu bebişe hazır ev,benm içim rahat cok şükür :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi gozun aydin bacim kurtulmussun temizlikten
Bende kisliklari kaldirdim yazliklari cikardim falan oluyom simdi
Dag gibi utum var eeee dogumdan sonra eski kiyafetlere donus olacagi icin simdiden bitirmem farz oldu....
Butun kiyafetlerim utu isteyen cinstn puffffff

Pufpufum cok olacam ama bir sorum daha var
Muayene ucreti kac???
Esim goturecek gibide o hastaneye

rica ederim..inşallah benzer durumu yaşayan bilen çıkarda cevap yazar..birebir yaşayanların deneyimleri daha başka oluyor tabi..

Ben yazlıkları cıkardm canm bir ay oldu malum izmirde olnca ..toplam 9kilo aldm umarım hemen döneriz yazlıklara ben cok sıkıldm hamile kıyafetlerinden cnlü

Hey masallah Allahim esirgesin cok guzel pozlar vermis efe bey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy kaslarini catmis sanki teyzesi yer o nohut burnu.pufcum neguzel yuzu net.kime benziyo bakalim?
Tekrar tekrar masallah suphanallah.Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah....

sultan hanım dediğin Kavacık Medistate mi kız yoksaaaaa gel anacım geeeeel 4-5 kişi varız oraya giden bende dahil hatta bugün benimde kontrolüm var

Evet ta kendisi :)
Bizim randevu en son randevuydu gittiğimizde etrafta hamiş yoktu hiç tüh göremedim seni :)
Memnun musunuz ? Ben hala soru işaretlerindeyim ama bakalım. Akrabam Sultan hn ı öneriyor, bana uzak geliyor. Buradaki hastanede dr dan memnunum aslında ama ameliyat olayına güven duyamıyorum, aslında doğum yapan arkadaşlar memnun kaldılar.
Hala ikilemdeyim yani :)
Sultan hn 30 mayıs ta alırız kızı dedi ama bakalım :)
Kızım iyiymiş; ben. 2 kilo almışım, kızım 2500 olmuş :)
NST de iyi çıktı, sonraki randevuyu 17 sine verdiler, biraz düşünüp tartayım da bakayım....

Maşallah köfteye :)

Maşallah Efeye annesi.Pufpufum senin sayende bende bol bol bebiş fotoğrafı görüyorum.Pazartesi benimde randevum var belki verir doktorum güzel bir fotoğraf.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım ama kendine dikkat et lütfen bol su ve biraz diyetle şu son zamanlarını daha rahat geçirirsin.

aneeeyyyy sezeryancılar bu ay doğurcak di mi ay ay ay gelsin bebişler
bakalım biz nolcaz of ya daha 1 hafta var kontrole :44::44:

Güle güle sağlıkla kullanın her cicinizi :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürederim canım...:)

Sağol canım...:) Şu an için bişey kalmadı gibi gözüküyor ama temizlik faslımız var daha...

Ben diyorum doğunca doktorada efelenecek diye pozlara baksana çatmışız kaşları... Şaka bi yana maşallah canım bebişine...

iyi akşamlar annişler bizde pazartesi nst ye başlıcaz nasipse kontrollerimiz1 hafta nst 1 hafta ultrason olacak kızımı 2 haftada bir görebilcem artık mutluyum

Oyyy maşallah pufpuff faceden fotonu görmüştüm daha önce ve Efe sana benziyor bence babasını bilmiyorum gerçi ama ben sana benzettim bu arada fotoları da çok net çok güzel benim doktorumun makinesi de böyle çok net gösteriyor ama son gittiğimizde poposunu görebildik anca biraz bekledik ondada pipisini gördük yüzünü göremedik bi

Canım mehmet efenin yanakları sıkmalık olmuş maşaallah çok tatlı cnm sağlıkla inşaallah kucağımıza alırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen çileğim ya ben de kendi kendime stres yapıyorum. Et yemedim bugün, yok çok sağlıksız beslendim falan diye. Eşime de ne yemek versen yer sesini çıkarmaz sağolsun. Annelik bu demek.
Ne güzel odanız gelmiş canım hayırlı olsun. Isleri gözünde büyütme, yıkayıp ütüleyip yerleştirmesi iki gününü alır. Bak annen de varmış ne şanslısın.
Ayy ne tatlı pozlar bunlar. Maşallah ogluşuna. Seninle aynı gidiyoruz pufpuf benim de kontrolüm haftaya. Bakalım biz ne kadar olduk.

İnsallah canım en kısa zamanda biter hepsi. evet yanımda olması büyük sans. sen neler yaptım kolayladın mı hazırlıkları?

maşallah subhanallah direk görünyor ya bldiğin bebek al kucağına sev annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…