2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ayyyy canim benim maşAllah kuzumaa ayy isirmalik yemelik artik koca delikanli. Pozlar 10 numara zaten . Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin canim ( tabi butun annelerinde :)) nazar degmesin :))

iyi akşamlar annişler bizde pazartesi nst ye başlıcaz nasipse kontrollerimiz1 hafta nst 1 hafta ultrason olacak kızımı 2 haftada bir görebilcem artık mutluyum

Bende persembe gidicem uzun suredir hep nstye baglaniyodum yada kalp atislarini dinledik.di ins oglumu gorucem.guzel haberlerle donersin canim ins.

Hey masallah Allahim esirgesin cok guzel pozlar vermis efe bey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolasın tatlım teşekkürler...

ayy kaslarini catmis sanki teyzesi yer o nohut burnu.pufcum neguzel yuzu net.kime benziyo bakalim?
Tekrar tekrar masallah suphanallah.Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah....

yanakları burnu falan direk ben canım bu pozlarda annem eşim ve babamda bana benzettiler

benim randevu 13:30'daydı..o değilde deli gibi tüm hamilelere sen gözüyle bakrım bugün hahahahahah sanki nerden bilceksem ben daha nst deneyimini tatmadın ve bidahaki randevum benimde 16'sı, bir gün arayla şansa bak

Maşallah köfteye :)

Ayyyy canim benim maşAllah kuzumaa ayy isirmalik yemelik artik koca delikanli. Pozlar 10 numara zaten . Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin canim ( tabi butun annelerinde :)) nazar degmesin :))

maşallah subhanallah direk görünyor ya bldiğin bebek al kucağına sev annesi

çok sağolun arkadaşlar.. Ayrı ayrı teşekkür ederim

Canım mehmet efenin yanakları sıkmalık olmuş maşaallah çok tatlı cnm sağlıkla inşaallah kucağımıza alırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım arkadaşım inşallah.. Ama Mehmet Efe değil Ahmet Efe

yessss tatlım aynen bana benziyor...

Ben diyorum doğunca doktorada efelenecek diye pozlara baksana çatmışız kaşları... Şaka bi yana maşallah canım bebişine...

heheheheh hadi bakalım görcez

Bacilarrrrrrr az once lavaboya gittim idrar icin ....
Idrarim bitti ama hep su geliyordu....
Idrar mi diye suphelendim ama sonrasinda baktim jole gibi bir akintim var beyaz az miktarda.....
Su anda yavas yavas akintim oluyo korkuyorum hastaneye mi gitmeliyim

Canim kacinci haftandasin git tabi hemen doktora ve suni sanci almamaya bak kendi sancini bekle

Kizlar meraba bayadir yazamiyorum ama takipyeyim sizi pufpufcum bebegine kocaman bi masallah çok duygulaniyorum bole yavrucaklari gorunce kofteyken masallah nasi kocaman oldular tam yemelik rabbim onlari bize bagislasin artik son demlerimiz cantalar hazirlaniyo dogum tarihleri alinmis hatta korkulari bile baslamos mutlu sona az kaldi ins kizlar anne olcaz artik oleeeeyyyyy

Bence artık ihmal etmeden en ufacık şüphelerde hastanaye gitmeünlerimiz başladı.
Bekleme de git ve haberdar et bizi...

Ben de 16 sına alayım diyeceğim ama eşim çalışıyor, yine de belli olmaz daha randevuyu netleştirmedim. Önce bir kafamda netleştireyim de
16 sı saat kaçta, denk gelirse yakın saate alayım :)
Bana erken saatlere al randevu anestezyen de bir görsün seni dedi

Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin.....

Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....

Cok sukur su an iyiyim bbacilar....
Oglum 1 ay erkenci cikti....
Suyumuz bitmis vaziyette 16 saatimiz kaldi aksi takdirde sezeryan olacagim....
Dualarinizi bekliyorum...
Kuvese konulabilir oglum ....
Ben demistim cantasini hazirlayinca erken gelmeye kalkar falan diyede oylede oldu
Hepinizi opuyorum yazarim firsat buldukca sancim 60 lara vurdu kendi sancim...

Bacim Allah yardimcin olsun sag salim kucagina almayi nasip etsin ikinizde saglikla kavusun insallah dualarimiz bebisinle seninle canim benim.

Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....

Canım Allah yardımcın olsun.Rabbim zamanında ve hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin.Sen sakin ol tatlım herşeyde vardır bir hayır.

Canlar bu Haziran bebekleri hem erkenci hemde ne yapacakları pek belli olmuyor.Baksanıza ya hiç belirti yokken su geliyor doğum gerçekleşiyor.Kimilerinin de kanama vs. oluyor haftalarca bekliyor.Allah hepimize sağlıklı,hayırlı zamanda doğumlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…