- 11 Şubat 2014
- 187
- 37
- 118
- 35
Birbirinden güzel ve aileyi mest eden pozlarla karşınızdayız (Maşallah) 😇
Efe bey 33.haftasında 2190 gr olarak karşınızda.. Ama boyumuzu bilmiyoruz, unuttu doktor söylemeyi.. 2 hafta önce 42 cm'di.. Benim köfte önden gitmeye devamAllah'ım elini yüzüne koyuşu, ağzını açıp kapaması hatta surat asması türlü türlü pozlar verdi, size 4 tanesini birleştirdim yine
Suyu, kan akışı vs herşey normal, bir sorunumuz yok şükür.. Kan ve idrar testi yapıldı sonuçlar 1 saat sonra.. Benim ellerim çok uyuşuyor, bileklerim kollarım ağrıyor 1-2 haftadır onu sordum.. Fazla kilodan dediDahada artmasın istiyorsan karbonhidrat, hamur işi,tuz keseceksin yoksa tansiyon problemide yaratcak dedi.. 3 haftada 2 kilo daha almışım oohhhh
Kontroller 2 haftaya düştü, gerçi 1 hafta olaydı iyiydi
haberler bizde böyle teyzeler
Eki Görüntüle 1098551
iyi akşamlar annişler bizde pazartesi nst ye başlıcaz nasipse kontrollerimiz1 hafta nst 1 hafta ultrason olacak kızımı 2 haftada bir görebilcem artık mutluyum
Ahhhh ahhh uykusuz geceler hosgeldinnnn
Yahu uykusuzluga bu kadar erken mi alismak gerekirdi
Hey masallah Allahim esirgesin cok guzel pozlar vermis efe bey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy kaslarini catmis sanki teyzesi yer o nohut burnu.pufcum neguzel yuzu net.kime benziyo bakalim?
Tekrar tekrar masallah suphanallah.Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah....
Evet ta kendisi :)
Bizim randevu en son randevuydu gittiğimizde etrafta hamiş yoktu hiç tüh göremedim seni :)
Memnun musunuz ? Ben hala soru işaretlerindeyim ama bakalım. Akrabam Sultan hn ı öneriyor, bana uzak geliyor. Buradaki hastanede dr dan memnunum aslında ama ameliyat olayına güven duyamıyorum, aslında doğum yapan arkadaşlar memnun kaldılar.
Hala ikilemdeyim yani :)
Sultan hn 30 mayıs ta alırız kızı dedi ama bakalım :)
Kızım iyiymiş; ben. 2 kilo almışım, kızım 2500 olmuş :)
NST de iyi çıktı, sonraki randevuyu 17 sine verdiler, biraz düşünüp tartayım da bakayım....
Maşallah köfteye :)
Maşallah Efeye annesi.Pufpufum senin sayende bende bol bol bebiş fotoğrafı görüyorum.Pazartesi benimde randevum var belki verir doktorum güzel bir fotoğraf.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım ama kendine dikkat et lütfen bol su ve biraz diyetle şu son zamanlarını daha rahat geçirirsin.
Ayyyy canim benim maşAllah kuzumaa ayy isirmalik yemelik artik koca delikanli. Pozlar 10 numara zaten . Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin canim ( tabi butun annelerinde :)) nazar degmesin:))
maşallah subhanallah direk görünyor ya bldiğin bebek al kucağına sev annesi
Canım mehmet efenin yanakları sıkmalık olmuşmaşaallah çok tatlı cnm sağlıkla inşaallah kucağımıza alırız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyyy maşallah pufpuff faceden fotonu görmüştüm daha önce ve Efe sana benziyor bence babasını bilmiyorum gerçi ama ben sana benzettimbu arada fotoları da çok net çok güzel benim doktorumun makinesi de böyle çok net gösteriyor ama son gittiğimizde poposunu görebildik anca biraz bekledik ondada pipisini gördük yüzünü göremedik bi
Ben diyorum doğunca doktorada efelenecek diye pozlara baksana çatmışız kaşları...Şaka bi yana maşallah canım bebişine...
Simdiden alistiriyor demek bebisinn seni canimmm:))))
Bukadar durmus annesi biraz daha sabrederr insallahhh:)Ins. Bu erkenden beni hazirlayisinin altinda birsey yatmiyordur
Dursun durdugu yerde sipa erkenden gelmesin
Ahhhh ahhh uykusuz geceler hosgeldinnnn
Yahu uykusuzluga bu kadar erken mi alismak gerekirdi
Bacilarrrrrrr az once lavaboya gittim idrar icin ....
Idrarim bitti ama hep su geliyordu....
Idrar mi diye suphelendim ama sonrasinda baktim jole gibi bir akintim var beyaz az miktarda.....
Su anda yavas yavas akintim oluyo korkuyorum hastaneye mi gitmeliyim
sağolasın tatlım teşekkürler...
yanakları burnu falan direk ben canım bu pozlardaannem eşim ve babamda bana benzettiler
benim randevu 13:30'daydı..o değilde deli gibi tüm hamilelere sen gözüyle bakrım bugün hahahahahahsanki nerden bilceksem ben daha nst deneyimini tatmadın ve bidahaki randevum benimde 16'sı, bir gün arayla şansa bak
çok sağolun arkadaşlar.. Ayrı ayrı teşekkür ederim
amin canım arkadaşım inşallah.. Ama Mehmet Efe değil Ahmet Efe
yessss tatlım aynenbana benziyor...
heheheheh hadi bakalım görcez
Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
Cok sukur su an iyiyim bbacilar....
Oglum 1 ay erkenci cikti....
Suyumuz bitmis vaziyette 16 saatimiz kaldi aksi takdirde sezeryan olacagim....
Dualarinizi bekliyorum...
Kuvese konulabilir oglum ....
Ben demistim cantasini hazirlayinca erken gelmeye kalkar falan diyede oylede oldu
Hepinizi opuyorum yazarim firsat buldukca sancim 60 lara vurdu kendi sancim...
Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?