2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canımmmm nasılsın bitanem.Suni sancımı verdiler doğal akışına mı bıraktılar.Ali Yasin erkenci annesinin kendisine olan hasretini dindirmek istemiş sanki.Rabbiin izniyle sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.Ali Yasini kucağına alıp kokladığında çektiğin bütün sancıları unutacaksın.O anı doya doya yaşamaya bak ve hep bunun hayalini kur emi tatlım.

Azeri canim Rabbim yardimcin olsun Ali Yasin geliyor demek cok heyecanlandim insallah kolayca saglikla dunyaya getirirsin oglunu dualarimiz seninle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Rabbim yardımcın olsun inşaallah sağ salim alırsın oluşunu kucağına bitanem dualarımız seninle ve oğluşunla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nurmur87 rumuzlu annemizin de suyu gelmis bdt si 24 mayis mış kizlar su an yataktan kalkip canta yapasim geldi daha cantam yok Allah iki annamize de yardim etsin iki bebis daha geliyor

Azeri cnm allah hayırlısını nasip etsin inş. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına kısmetse. Artık yavaş yavaş başladık süprizlere :)

Kızlar bu erken doğum haberlerni duydukça heyecandan uykum kaçar oldu zaten öyle bi riskim De var:18:salı da Dr randevum var cok şükür ki herseyim haZr diyrm içimi rahatlatmak içşn ama önemli olan bebeklerimizin kendini hazırlaması dünyaya

herkese gunaydinlar..
biz hala hastanede hayatimiza devam ediyoruz, yarin sabah sezeryana girecegiz, bu sureci atlatip saglikla bebegmi kucagma alirim inş,hepinizin dualarini beklioruz

herkese gunaydinlar..
biz hala hastanede hayatimiza devam ediyoruz, yarin sabah sezeryana girecegiz, bu sureci atlatip saglikla bebegmi kucagma alirim inş,hepinizin dualarini beklioruz

Dualarimiz sizinle guzel anneler insallah hayirli vakitte saglikli sekilde kucaginiza alirsiniz bebelerinizi.. Zamanlamaya takilmayin Rabbim ol der ve oluverir bizim elimizde olan bisey degil bu mucize.. Allaha emanetsiniz canlar..

Ayy cok heyecanlandım, insallah kolaylıkla ve saglıkla bir doğum gercekleşir... Allah yar ve yardımcınız olsun

Gelişmelerden bizi haberdar et

Canim benim Allah yar ve yardimcin olsun insAllah. Allahim Saglikla sihhatle bebisini kucagina almaui nasip etsin dualar seninle ve diger erkenciler icin ...

herkese gunaydinlar..

Allah yardımcın olsun, inşallah saglıkla ve kolaylıkla gelsin
Bİraz büyüyüncede totosundan ısır bu kadar acele ettiği için :)

herkese gunaydinlar..
canım benim tüm dualarım seninle..inşallah bebeğinde sende sağlıkla birbirinize kavuşursunuz <3 her şey güpgüzel olsun..

Canım Allah yardımcınız olsun haftan kaç bilmiyorum ama üzülme ne erken doğan bebekler gayet sağlıklı oluyor sen de sağlıklı hayırlı doğurursun inşallah

herkese gunaydinlar..

Sağlıklı hayırlı bir doğum diliyorum canım senin haftan kaç tı

ah canımıniçi Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla birbirinize kavuşursunuz minnoşunla..bu nedir ya bizim çocuklar kurtlu çıktı duramıyorlar içeride demekki sana kavuşası gelmiş biran önce annesi..tüm dualarım seninle..inşallah bir dahaki yorumun birbirinize sağlıkla kavuştuğunuzu haber veren bir yorum olur <3

oyy puf puf binlerce kez maşallah bebeğine nasıl güzel canımıniçi yaa bayıldım pozlarına 3 boyutlu ultrason dimi bu..bana geç kalmışsın 33 ten sonra görüntüye giremeyebilir demişlerdi ama sende 33 de girdin değilmi?

herkese gunaydinlar..

canımmm canım arkadaşımm....sezeryanında inşallah çok güzel geçer ve kavuşursun meleğine sağlıkla.....sıhhatle.....hep dualarımız sizinle...ALlahım yardımcınız olsun...bizi yarında eşin olsun habersiz bırakmasın...çok merak ederiz...

azerimmmm güzel fıstığım...Ali Yasinine sağlıkla kavuşursun inşallahhhhhh...ayy çok heyecanlaandım şimdi arka arkaya okuyunca..facedede var bugün doğum yapacak sezeryan olacak arkadaşımız..heyecan hat safhada..

evet deterjanımmm...hem burdan hem faceden arka arkaya doğum haberleri geliyor...doğum tarihleri belli oluyor...ay sağlıkla kavuşalım kuzularımıza hep beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…