kuzucuklar söyleyin bakalım nedir bu acele....ne güzel karnımızda ekmek elden su gölden güvenli güvenli dış dünyanın tüm tehlikeli ellerinden uzak beraber yaşayıp gidiyoruz....nedir bu acele ...diken üstünde bekliyor olduk sizi...çok seviyoruz sizi çok istiyoruz kavuşmak ama bekleyin birazcık daha biz haziran anneleriydik .. Yakında mayıs anneleri olucaz herhalde :) nolur biraz daha sağlıkla sıhhatle durun kuzucuklar :) bizde size kavuşacağımız günleri sabırla bekliyoruz sizde sabredin biraz...nolur meleklerimiiz :)
Evet tatlım benim hazırlıklar bitti sayılır. Kaç gündür ütüyle uğraşıyordum onlar da bitti. Sadece perde-halı-avize üçlüsü kaldı. Veee çanta hazırlığıİnsallah canım en kısa zamanda biter hepsi. evet yanımda olması büyük sans. sen neler yaptım kolayladın mı hazırlıkları?
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin.....
Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
Tüylerim diken diken oldu, çok etkilendim ve heyecanlandım canım. Allah yardımcın olsun, kolay doğum versin. Bizi habersiz bırakma. Güzel haberlerini bekliyoruzCok sukur su an iyiyim bbacilar....
Oglum 1 ay erkenci cikti....
Suyumuz bitmis vaziyette 16 saatimiz kaldi aksi takdirde sezeryan olacagim....
Dualarinizi bekliyorum...
Kuvese konulabilir oglum ....
Ben demistim cantasini hazirlayinca erken gelmeye kalkar falan diyede oylede oldu
Hepinizi opuyorum yazarim firsat buldukca sancim 60 lara vurdu kendi sancim...
herkese gunaydinlar..
biz hala hastanede hayatimiza devam ediyoruz, yarin sabah sezeryana girecegiz, bu sureci atlatip saglikla bebegmi kucagma alirim inş,hepinizin dualarini beklioruz
Cok sukur su an iyiyim bbacilar....
Ben demistim cantasini hazirlayinca erken gelmeye kalkar falan diyede oylede oldu
herkese gunaydinlar..
biz hala hastanede hayatimiza devam ediyoruz, yarin sabah sezeryana girecegiz, bu sureci atlatip saglikla bebegmi kucagma alirim inş,hepinizin dualarini beklioruz
Çilekcim doğru söylüyor ben de erken doğum haberlerini okuyunca heyecan yaptım yerimde duramadım senaryolar yazmaya başladım şöle olursa naparım kimi ararım ya annem evde olmazsa eşim işte olursa falan filan ooyyyyy napıcaz paniğe kapılıyo insan yaaa
Günaydın. Iyi pazarlar.
Kızlar bizim haziran bebeklerine neler oluyor anlamadım. Bugün kaç tane doğum haberi aldık. Çok sabırsız çıktılar ama:-( Güzel anneler Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hayırlı ve kolay doğum versin...
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Azerim ve gereği düşnüldü canlarım dualarımız sizlerle.
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı kavuşursunuz evlatlarınıza.
Bizi habersiz bırakmayın lütfen.
Fena heyecan bastı beni yaaa :18:
herkese gunaydinlar..
Kimler dogum yapti azeriyle geregi dusunuldunun nesi var
Ben de 16 sına alayım diyeceğim ama eşim çalışıyor, yine de belli olmaz daha randevuyu netleştirmedim. Önce bir kafamda netleştireyim de
16 sı saat kaçta, denk gelirse yakın saate alayım :)
Bana erken saatlere al randevu anestezyen de bir görsün seni dedi
Sezeryana aliniyorum bacilar...
Dualarinizi bekliyorum..
herkese gunaydinlar..
oyy puf puf binlerce kez maşallah bebeğine nasıl güzel canımıniçi yaa bayıldım pozlarına 3 boyutlu ultrason dimi bu..bana geç kalmışsın 33 ten sonra görüntüye giremeyebilir demişlerdi ama sende 33 de girdin değilmi?
Dualarinizi bekliyorum..
Dualarinizi bekliyorum..
Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
Nurmur87 rumuzlu annemizin de suyu gelmis bdt si 24 mayis mış kizlar su an yataktan kalkip canta yapasim geldi daha cantam yok Allah iki annamize de yardim etsin iki bebis daha geliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese gunaydinlar..
Dualarinizi bekliyorum..
Sagol emacim. Sende son durum ne bi sikinti yok insallah.Alıntılarda gördüm canım azerinin suyu gelmis geregi düsünüldü arkadasimızda yarın sezeryana girecem yazmıs.Bende geç takip edenlerdenim
Dualarinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?