2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ee bişey kalmamış arkadasım hadı hayırlısıyla onlarıda halledersın ınsallah kolay gelsın sımdıden

sezeryana gırecek olan veya suan ıtıbaryle gırmış olan tum arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsun , hep gırıp okumaya çalışıyorum ama yazmak fırsatı bulamıyorum pek, bende 34.hafta ıcerısındeyım ve ard arda doğum haberlerı alınca hem korku hem heycan bastı benı acaıp..allah hepımızı hayrlısıla sağlıkla sıhhatle bebeklerımıze kavuşmamızı nasıp etısn ıns

sezeryana girecek anne adaylarına allahtan bol yardım diliyorum..anlaşılan kuzucuklar az daha bekleyemediler... önemli olan sağlıcakla dünyamıza alışırlar....haziran annelerine allah güç versin yar ve yardımcımız olsun.....

ne kadar güzelmiş bizim normal ultrason artık göremiyoruz bile ya popuş ya bacak ya pipi bazende yüzü..ama süpermiş doktorun cihazı ne güzel hatıra yani..bu şekilde ultrason görüntüsü için 250 tl istediler tabi bizde veremedik :)

Sen yine de takipte ol canım. Kendine dikkati et ne olur ne olmaz
Sezeryana aliniyorum bacilar...
Dualarinizi bekliyorum..

Allah yardım etsin sağlıklı bir şekilde Ali yasin gelsin dünyaya inşallah. Iyi haberlerini bekliyoruz

cnm allahi yardimcin olsun cnm beni saglikla alirsin insallah oglunu kucagina cnm boyle erken dogumlari duyunca heycan basiyor yaaa :)))
herkese gunaydinlar..
biz hala hastanede hayatimiza devam ediyoruz, yarin sabah sezeryana girecegiz, bu sureci atlatip saglikla bebegmi kucagma alirim inş,hepinizin dualarini beklioruz

Cnm allah senide cocugunuda saglikla kavustursun birbirinize cnm hayirli dogumlar cnm..

yuuhhhh 250 tl mi 😳 aneeeey...kızzz sen gel benim gittiğim hastaneye,her kontrolde alırsın böyle resimler..hem hatıra tabi ne güzel..

şimdi nasıl oldun canımm...devam ediyormu..düzenli bir sancı gibimi. doktorunla görüşebildinmi....

Dualarinizi bekliyorum..

Allahım sağlıklı doğumlar versin..inşallah almışsındır kucağına Ali Yasinini..çok merak ediyoruz...seni..

Sagol emacim. Sende son durum ne bi sikinti yok insallah.

Canim Allah yardimciniz olsun saglicakla kavusursunuz birbirinize insallah. Dualarimiz sizinle. Habersiz birakma bizi

Çok şükür şimdilik herşey yolunda canım.
Zamanı doldurmaya çalışıyoruz yatarak.

Dualarinizi bekliyorum..

Son durum ne canım çok merak ediyoruz seni.
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla almışsındır oğlunu kucağına

doğum yapacak bütün arkadaşlar allah sağ salim kucağnıza almayı nasip etsin kolaylıklar versin bi avazda kurtarsın dualarımız sizinle...

telefonu var mı sen de çileğim...
yoksa kendine gelmesini ve yazmaya ayıracak zaman bulmasını beklemek zorundayız, hangi hastanedeydi peki bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…