Evet tatlım benim hazırlıklar bitti sayılır. Kaç gündür ütüyle uğraşıyordum onlar da bitti. Sadece perde-halı-avize üçlüsü kaldı. Veee çanta hazırlığı
Tüylerim diken diken oldu, çok etkilendim ve heyecanlandım canım. Allah yardımcın olsun, kolay doğum versin. Bizi habersiz bırakma. Güzel haberlerini bekliyoruz
Ahhh canım ya seninki de mi sabırsız çıktı? Dualarımız hep ihtiyacı olan annelerle. Allah yardımcın olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sezeryana aliniyorum bacilar...
Dualarinizi bekliyorum..
Allahım yardımcın olsun canm sağ salim al kucağına inş oğlusunuSezeryana aliniyorum bacilar...
Dualarinizi bekliyorum..
daha almadım canım randevuyu ama genelde 12-1 civarına alıyorum yer bulabilirsem...bide h.içi gelirsem annemle babamla geliyorum ben h.sonuna denk gelirse eşimle
oooyyyy arkadaşım çok heyecanlı yaaaa , Allah sağsalim sorunsuz kurtarsın inşallah .. Haftan baya ilerde merak etme hiçbi sorun olmayacak canım Allah'ın izniyle
anaaaaam sende mi sezeryana giriyosun?? Uuuyyy heyecanın dahada arttı şimdi.. Canım benim inşallah kolaylıkla hallolur herşey..Allah yardımcın olsun
canım 3 boyutlu mu bilmiyorum ama ben her kontrole gittiğimde hem siyah beya hem böyle renkli gösterip görüntü veriyor.. Evet bende 33.haftanın içindeyim
Sen yine de takipte ol canım. Kendine dikkati et ne olur ne olmazKizlar cuma.gunu kontrole gittik 32. Haftada gitmistim en son 15 gunde bi gel artik dedi bu cuma gittigimdede hafta 1 e dusurdu kontrolu. Nst ye bagladi normal cikti hersey. Haftaya cumartesi yine gitcem yine baglicak. Ama bugun kasiklarimda acaip sanci girip cikiyor sanki regl sancisi ne yapsam bilemedim oturamiyorum yatamiyorum ustumden ter bosandi vallahi. Korkmaya basladim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dualarinizi bekliyorum..
Dualarinizi bekliyorum..
herkese gunaydinlar..
biz hala hastanede hayatimiza devam ediyoruz, yarin sabah sezeryana girecegiz, bu sureci atlatip saglikla bebegmi kucagma alirim inş,hepinizin dualarini beklioruz
cnm allahi yardimcin olsun cnm beni saglikla alirsin insallah oglunu kucagina cnm boyle erken dogumlari duyunca heycan basiyor yaaa :)))Cok sukur su an iyiyim bbacilar....
Oglum 1 ay erkenci cikti....
Suyumuz bitmis vaziyette 16 saatimiz kaldi aksi takdirde sezeryan olacagim....
Dualarinizi bekliyorum...
Kuvese konulabilir oglum ....
Ben demistim cantasini hazirlayinca erken gelmeye kalkar falan diyede oylede oldu
Hepinizi opuyorum yazarim firsat buldukca sancim 60 lara vurdu kendi sancim...
herkese gunaydinlar..
biz hala hastanede hayatimiza devam ediyoruz, yarin sabah sezeryana girecegiz, bu sureci atlatip saglikla bebegmi kucagma alirim inş,hepinizin dualarini beklioruz
ne kadar güzelmiş bizim normal ultrason artık göremiyoruz bile ya popuş ya bacak ya pipi bazende yüzü..ama süpermiş doktorun cihazı ne güzel hatıra yani..bu şekilde ultrason görüntüsü için 250 tl istediler tabi bizde veremedik :)
Kizlar cuma.gunu kontrole gittik 32. Haftada gitmistim en son 15 gunde bi gel artik dedi bu cuma gittigimdede hafta 1 e dusurdu kontrolu. Nst ye bagladi normal cikti hersey. Haftaya cumartesi yine gitcem yine baglicak. Ama bugun kasiklarimda acaip sanci girip cikiyor sanki regl sancisi ne yapsam bilemedim oturamiyorum yatamiyorum ustumden ter bosandi vallahi. Korkmaya basladim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dualarinizi bekliyorum..
Sagol emacim. Sende son durum ne bi sikinti yok insallah.
Canim Allah yardimciniz olsun saglicakla kavusursunuz birbirinize insallah. Dualarimiz sizinle. Habersiz birakma bizi
Dualarinizi bekliyorum..
Dualarinizi bekliyorum..
yuuhhhh 250 tl mi 😳 aneeeey...kızzz sen gel benim gittiğim hastaneye,her kontrolde alırsın böyle resimler..hem hatıra tabi ne güzel..
herkese gunaydinlar..
herkese gunaydinlar..
Dualarinizi bekliyorum..
hala haber yok Azeriden.....naptıki kavuştumu yavrusuna...nasıllar ki.... :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?