- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
telefonu var mı sen de çileğim...
yoksa kendine gelmesini ve yazmaya ayıracak zaman bulmasını beklemek zorundayız, hangi hastanedeydi peki bilen var mı?
hala haber yok Azeriden.....naptıki kavuştumu yavrusuna...nasıllar ki.... :18::18::18:
Bende cok merak ediyorum, bi ses versinler :)
Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
Ben sizin topigi de takip ediyorum kizlarmuhtemelen haziran annesi olcam. Azerinin profiline baktim 17.10son giriss. İnsallah hersey yolundadirr.
Cok heycanli yaaa
telefonu var mı sen de çileğim...
yoksa kendine gelmesini ve yazmaya ayıracak zaman bulmasını beklemek zorundayız, hangi hastanedeydi peki bilen var mı?
yokbende canım telefon numarası....ah keşke olsaydı da arasaydık....bende işyerindeyim çıkıcam birazdan...inşallah iyi haberlerini alırız akşam..
Bana da sadece siyah beyaz usg baktılar acaba belli bir haftadan sonra 3D-4D yapmıyorlar mı ki ?
Sezeryana aliniyorum bacilar...
Dualarinizi bekliyorum..
ala ala..bilmem ki..2 keredir gidiyorum,her seferinde 2 türlüde bakıyor resim veriyor bize doktor :26:
azerikızı ve gereğidüşünüldü dem haber yok hâlâ galiba...
çok merak ettim bende :44:
Sabırsızlıkla iyi haberler bekliyoruz, bu arada burda haber beklemek bile çok heyecanlı doğuma girdiğimizde bizlerin doğumdan çıkmasını bekleyeceklere de Allah sabır versin.
Sezeryana aliniyorum bacilar...
Dualarinizi bekliyorum..
herkese gunaydinlar..
biz hala hastanede hayatimiza devam ediyoruz, yarin sabah sezeryana girecegiz, bu sureci atlatip saglikla bebegmi kucagma alirim inş,hepinizin dualarini beklioruz
ala ala..bilmem ki..2 keredir gidiyorum,her seferinde 2 türlüde bakıyor resim veriyor bize doktor :26:
Canım odanız çok güzel olmuş mas nazar değmesin ara ara bakıyorum yazdıklarınıza yogun çalıştığım icin girip yorum yapmaya vakit bulamıyorum ben de Haziran annesi olacağım inş. Odanızı eğer istanbul da iseniz nerden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim henüz oda almadıkta
İnşallah güzel haberler gelir de bizim de içimiz rahatlar, amin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?