2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
telefonu var mı sen de çileğim...
yoksa kendine gelmesini ve yazmaya ayıracak zaman bulmasını beklemek zorundayız, hangi hastanedeydi peki bilen var mı?

hala haber yok Azeriden.....naptıki kavuştumu yavrusuna...nasıllar ki.... :18::18::18:

Bende cok merak ediyorum, bi ses versinler :)

Ben sizin topigi de takip ediyorum kizlar muhtemelen haziran annesi olcam. Azerinin profiline baktim 17.10son giriss. İnsallah hersey yolundadirr.
Cok heycanli yaaa

telefonu var mı sen de çileğim...
yoksa kendine gelmesini ve yazmaya ayıracak zaman bulmasını beklemek zorundayız, hangi hastanedeydi peki bilen var mı?

yokbende canım telefon numarası....ah keşke olsaydı da arasaydık....bende işyerindeyim çıkıcam birazdan...inşallah iyi haberlerini alırız akşam..

Bana da sadece siyah beyaz usg baktılar acaba belli bir haftadan sonra 3D-4D yapmıyorlar mı ki ?

ala ala..bilmem ki..2 keredir gidiyorum,her seferinde 2 türlüde bakıyor resim veriyor bize doktor :26:

azerikızı ve gereğidüşünüldü dem haber yok hâlâ galiba...
çok merak ettim bende
:44:

Sabırsızlıkla iyi haberler bekliyoruz, bu arada burda haber beklemek bile çok heyecanlı doğuma girdiğimizde bizlerin doğumdan çıkmasını bekleyeceklere de Allah sabır versin.

Son düzenleme:
Canım odanız çok güzel olmuş mas nazar değmesin ara ara bakıyorum yazdıklarınıza yogun çalıştığım icin girip yorum yapmaya vakit bulamıyorum ben de Haziran annesi olacağım inş. Odanızı eğer istanbul da iseniz nerden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim henüz oda almadıkta
ala ala..bilmem ki..2 keredir gidiyorum,her seferinde 2 türlüde bakıyor resim veriyor bize doktor :26:

evet canım İstanbul'dayım... Modoko mobilyacılar sitesinden Kervan mobilyadan aldım.. Çok memnunum çokta beğenerek aldım büyüyen beşik (ama normal standartlardan daha büyük ölçüde) şifonyer gardorap ve oyuncak dolabını 3750 tl'ye aldık.. İsimlik ve duvar rafı/aynasınıda hediye verdiler...

sezeryana girecek annelerimize kolaylıklar diliyorum dualarımız sizinle inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız yavrularınızı
güzel haberlerinizi bekliyoruz.

dün gece eşim ölümün kıyısından döndü Allah a binlerce şükür verilmiş sadakamız varmış evde onu beklerken kendimi çok sıktım çok kastım ömrümden ömür gitti. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesın canım burnuma geldi sanki. sabaha kadar uyumadım doğurucam sandım o psikolojiye girdim nedense.
bugün ne olur ne olmaz diye kızımın kıyafetlerini her şeyini yıkadım yarın ütüleyip çantamı hazırlıcam. 2 hafta sonra hazırlamayı düşünüyodum doğum psikolojisine sokmak istememiştim kendimi ama ne olacağı belli olmuyomuş:18: temkinli olayım bende sizler gibi zarar gelmez

Bugun olan gelismelerden sonra ben de kalktim bebegimin camasirlarini yikadim yarin insallah besigimiz geliyo kiyafetlerini de yardimci ablamiz utileyecek ve yerlerini atarlayacaz sonra da ilk isim hastane cantami hazirlamak olacak onlardan sonrasi kolay. Bana kalsa ben 3 hafta daha yapmazdim benim beklenen tarihim 18 haziran cunku ama artik o tarihe pek itibar etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…