Sizin bahsettiklerinize korkumdan bugun gittim idrar tahlili yaptirdim tirstim iyice
Aaaaa sakaryadan neguzel ben tekim saniyodum.bende sakaryadan canim.
İyi yaptn canım pişman olmazsın
canım beni de ekler misin
28, ilk bebek, Konya, 23 Haziran, Erkek, Efe Ali
Kizlar dun kontrolumuz vardi oglumuz buyumus baya 2980 gr olmus boyu da 50 cm olmus, nst ye girmek icin dogum servisine ciktim yine, malum yeni doguranlarin odalari falan oluyo bi kadin baya sesli agliyodu esimle anlam veremedik neden agladigina sonra hemsireye sorduk
kadin yeni dogum yapmis gogus uclari yara olmus ondan agliyomus ben baya tirstim doktoruma sordum krem kullanayim mi simdiden goguslerime diye o da naparsan yap catlar gogus uclarin dedi, gicik kadin ya isi gucu korkutmak
sizler krem kullanmaya basladiniz mi ben lansinoh krem aldim dogumdan sonra kullanmak icin ama su an kullanmiyorum acaba baslasam mi kullanmaya
KızlR ben geldim cok şükür sancım cıkmadı Dr nidilatı bıraktrdı ancak dikkat etmen gerek ilacı da bıraktın hiç iş yapmaman gerek dedi bZm tosun 2800 gr olms rahim ağzı uzunluğu ise 3cm ama göremeidm oğlumu baş aşağı olduğu için iyice sıkısms kalmş2hafta sonra ac gel check up dan gecceksin dedi herhalde sezeryan düşünüyor size de dendi mi check up olayı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gün geçtikçe zaman gecmıyoor gıbı
yuuhhhh 250 tl mi 😳 aneeeey...kızzz sen gel benim gittiğim hastaneye,her kontrolde alırsın böyle resimler..hem hatıra tabi ne güzel..
evet kuzum geçen arkadaşımda almış aynı seninki gibi fotoğraf bide cd vermiş 250 tl para vermişler.sen hangi şehirdesin tatlım ben ankaradayım :)
istanbul'dayım canım.. Ooyyy ama 250 tl resim için ekstra ücret anaaaaaam fazla baya..
Merhaba kizlar uzun suredir buraya yazmamisim facede takiliodum ordaki kizlarin haberi var ama sizede yazayim dedim .. 4 mayis pazar gunu sabah 7 bucukta tuvalete kalkma hissiyle uyandim tuvalete giderken suyum gelmeye basladi camasirim tamamen islandi. Camasirimi degistirirkrn ayakta suyum tamamen bosaldi inanin yer su golu oldu :/ 8 bucuk gibi hastanedeydim 14 15 te sezeryana alindim makat gelisli oldugu icin . 2520 gr 48 cm dogdu suan yogun bakim unitesinde antibiyotik tedavisi uygulamiyor bir hafta kalicak. Opuldunuz kizlar dualarinizla ...
Inanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Oglum birkac gun daha burada misafirmis bacilar....
Ayrica erken dogumumu tetikleyen sey enfeksiyonmus....
Gozunuzu seveyim duzenli olarak kan idrar tetkiklerinizi yaptirin....
Ben yaptiriyordum ama son zamanlarda kasintim falan oldu umursamadim pek....
Meger enfeksiyondanmis....
Kana da gecmis cok sukur bebegime gecmemis ama....
3-4 tane antibiyotik igne ile dusurebildiler....
Bol bol dualarinizi bekliyorum kardeslerim....
Hastanede oglumla ani olarak saklayabilecegim tek bir eesmim bile yok....
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Bebegim icin onca yaptigim hazirlik...
Kapidaki hosgeldin bebegim yazisi var ama bebegim gelmedi bu odaya
Kusuruma bakmayin cok doluyum yazmakla bile zorluk cekiyorum ....
Oglen aksam ugrayicam buraya bebegimin bana ihtiyaci var....
Hep yaninda kalmak isterdim ama tedbir icin iki kere girmeye izin var....
Bizden haberler bunlar bacilar....
Dualarinizi eksik etmeyin....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
Hosgeldin aramıza. Çok güzel anlatmışsın kendini. Ben öncelikli olarak normal doğum istiyorum gibi ama ne olacağı belli olmaz. Tabi önemli olan senin istediğin doğum konusunda. Ablam ilk doğumunu normal ikincisini sezaryen yaptı. Ikisinin de avantajı ve dezavantajı var. Karar vermek zor ve heyecan verici. Allah yardımcımız olsunBen bu topiğe ilk kez yazıyorum, 33+3 haftamtayım bugün doğum yapacağım hastaneden posta geldi ve 39. haftada yani 13 haziranda (kendi doğum günümde) sezaryen ile doğum gerçekleşecekmiş. ama sezaryen benim kendi seçimim çünkü normal doğumdan ölesiye korkuyorum, biliyorum çoğunuz bana normal doğumu ya da epidüral ı önerecek ama korkum kesinlikle mantığımın önüne geçiyor, ablam hemşire ve tercihen 2 kızını da sezaryen ile dünyaya getirdi ve sonrasında hiçbir sıkıntısı olmadı hatta 4. gün evinde temizlik yapmaya başladı, umarım benim de o kadar kolay olur. yalnız şöyle bir durumum var, ben newyorkta yaşıyorum ve eşimle kayınpederimden başka da kimsem yok benimle ilgilenecek. Ailemden kimse de gelemicek doğuma. Baştan beri kendimce cok zor bır hamılelık gecrdim aşırı bulantı ve kusma, aşırı mide yanması, kabızlık vb. ayrıca hamilelikten öncesinde de varolan Huzursuz Bacak sendromu beni hamileliğim boyunca mahvetti, doktorum kullanmakta oldugum ilaçlarımın hamileliğe zararı olduğundan bırakmamı söyledi bu da başından beri uyumama ve dinlenmeme çok kötü etki etti. şuan zaten biyolojik saatim tamamen şaşmış durumda, sabah 7ye kadar oturup aksam 3e 4e kadar yatıyorum o da rahatca uyuyabilirsem. bebeğim erkek ve masallah çok hareketli bazen kaburgalarım kırılacakmış gibi oluyor tekmelerinden. zaten çokta ağırlaştım hiçbir iş yapamaz oldum. 55 kilo ile hamile kaldım en son kontrolümde yani 2 hafta önce sanırım 70 kilodaydım, nasıl vericem o kadar kiloyuu çok tedirginim bu yuzden de. bu kadar kilo cok agır geldi bana, kaya gibiyim oturduğum yerden kalkamıyorum resmen. zaten hep yalnız oldugum için de kendimi çok dinliyorum. neyse cok yazdım sizleri de sıkmayayım. sadce siz den sezaryen ile ilgili olabildiğince cesaretlendirici bilgiler ya da ne bileyim örnekler istiyorum yani mümkünse erken doğum yapıp bebeğini hala kucaklayamayan arkadaslara ve benim gibi son haftaların sıkıcılığından bunalmış arkadaşlara sağlık ve sabır dilerim. hepinize sevgi ve selamlarımı sunarım.
canım kesinlikle ihmal etme. Ben pazar gecesi bir uyandımki yatak ıslak çamaşırım sırılsıklam. aman allahım oldum. Eşimde vardiyada iştydi. Uyku tutmadı sitresten n ebu sumu bebek kıpır kıpır içimde yatakda bir oyna bir buyana derken 1 saati geçirdim. Sonra abimi aradım hastaneye gittim acile bakıldı edildi birşey yok dediler. En azından içim rahatladı. Bende analdımki o gece ben yatağ akaçırmışım ayyyy nasıl utandım. milleti de ayağa kaldırmıştım((
Ben bu topiğe ilk kez yazıyorum, 33+3 haftamtayım bugün doğum yapacağım hastaneden posta geldi ve 39. haftada yani 13 haziranda (kendi doğum günümde) sezaryen ile doğum gerçekleşecekmiş. ama sezaryen benim kendi seçimim çünkü normal doğumdan ölesiye korkuyorum, biliyorum çoğunuz bana normal doğumu ya da epidüral ı önerecek ama korkum kesinlikle mantığımın önüne geçiyor, ablam hemşire ve tercihen 2 kızını da sezaryen ile dünyaya getirdi ve sonrasında hiçbir sıkıntısı olmadı hatta 4. gün evinde temizlik yapmaya başladı, umarım benim de o kadar kolay olur. yalnız şöyle bir durumum var, ben newyorkta yaşıyorum ve eşimle kayınpederimden başka da kimsem yok benimle ilgilenecek. Ailemden kimse de gelemicek doğuma. Baştan beri kendimce cok zor bır hamılelık gecrdim aşırı bulantı ve kusma, aşırı mide yanması, kabızlık vb. ayrıca hamilelikten öncesinde de varolan Huzursuz Bacak sendromu beni hamileliğim boyunca mahvetti, doktorum kullanmakta oldugum ilaçlarımın hamileliğe zararı olduğundan bırakmamı söyledi bu da başından beri uyumama ve dinlenmeme çok kötü etki etti. şuan zaten biyolojik saatim tamamen şaşmış durumda, sabah 7ye kadar oturup aksam 3e 4e kadar yatıyorum o da rahatca uyuyabilirsem. bebeğim erkek ve masallah çok hareketli bazen kaburgalarım kırılacakmış gibi oluyor tekmelerinden. zaten çokta ağırlaştım hiçbir iş yapamaz oldum. 55 kilo ile hamile kaldım en son kontrolümde yani 2 hafta önce sanırım 70 kilodaydım, nasıl vericem o kadar kiloyuu çok tedirginim bu yuzden de. bu kadar kilo cok agır geldi bana, kaya gibiyim oturduğum yerden kalkamıyorum resmen. zaten hep yalnız oldugum için de kendimi çok dinliyorum. neyse cok yazdım sizleri de sıkmayayım. sadce siz den sezaryen ile ilgili olabildiğince cesaretlendirici bilgiler ya da ne bileyim örnekler istiyorum yani mümkünse erken doğum yapıp bebeğini hala kucaklayamayan arkadaslara ve benim gibi son haftaların sıkıcılığından bunalmış arkadaşlara sağlık ve sabır dilerim. hepinize sevgi ve selamlarımı sunarım.
Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin bebeğin de ne kadar büyümüş masallah. Doktorun dediği gibi kendini yormak, is yapmak yok. Check up hic duymadım hamilelere canımKızlR ben geldim cok şükür sancım cıkmadı Dr nidilatı bıraktrdı ancak dikkat etmen gerek ilacı da bıraktın hiç iş yapmaman gerek dedi bZm tosun 2800 gr olms rahim ağzı uzunluğu ise 3cm ama göremeidm oğlumu baş aşağı olduğu için iyice sıkısms kalmş2hafta sonra ac gel check up dan gecceksin dedi herhalde sezeryan düşünüyor size de dendi mi check up olayı
Kulaklarını tıkasaydın o seslere canım. Çok iyi kilo almış bebeğin de maşallah ona. Krem ben de başlamıştım sürmeye ama etraftan erken surmenin zararlı olduğunu duyunca bıraktımKizlar dun kontrolumuz vardi oglumuz buyumus baya 2980 gr olmus boyu da 50 cm olmus, nst ye girmek icin dogum servisine ciktim yine, malum yeni doguranlarin odalari falan oluyo bi kadin baya sesli agliyodu esimle anlam veremedik neden agladigina sonra hemsireye sorduk
kadin yeni dogum yapmis gogus uclari yara olmus ondan agliyomus ben baya tirstim doktoruma sordum krem kullanayim mi simdiden goguslerime diye o da naparsan yap catlar gogus uclarin dedi, gicik kadin ya isi gucu korkutmak
sizler krem kullanmaya basladiniz mi ben lansinoh krem aldim dogumdan sonra kullanmak icin ama su an kullanmiyorum acaba baslasam mi kullanmaya
Merhaba kızlar,
Ben dün kontrole gitmiştim ya turnusol lü ped vermişti, dün gece hafif bir renk değişimi vardı. Ben de fotoğrafını çekip sabah dr a mesaj olarak gönderdim. Dr da hastaneye gelin diye cevap yazdı. Sabah apar topar geldim hastaneye, amniyosure diye bir test varmış onu yaptılar, emin olmak için, şükür bir sızıntı görmediler. NST ye bağladılar yine sorun şükür ama ultrasonda bakınca sıvının azaldığını gördü dr ve bir prenetalog görsün dopler çeksin yani 4D usg çekilsin dedi. Böyle amniyosıvı azalmaya devam ederse erkenden alırız dedi. Dopler çekilmezse her gün gel takip edelim dedi. Yarın kısmetse gideceğiz 4D ultrason içinufff sorun çıkmaz inşallah, moralim sıfır tabi yine
Bebek normal kilo alıyor, göbek kordonundan kan akışı da iyi görünüyor ama azalan sıvı bebeğin ve plasentanın beslenmesinde azalma olduğuna delalet dedi. Bebek hareketlerini iyice takip edelim, azalma yavaşlama olursa hemen görüşelim dediuffff işte
Bu arada rahim ağzında da yaralar ve enfeksiyon varmış. Kanamam da oldu ama rahim ağzındaki yaralardanmış. Neden ki dedim kaç defa tedavi oldum hamileyken bile ve ilişki de yasaktı zaten bu yaralardan ötürü, ona da uyduk dedim. Hala niye iyileşmedi. Anca doğum sonrası smear şart sonra uygun tedavi yapılmalı dedi. Kötü huylu bişey mi var ki dedim, bişey söylemek zor, önce smear görelim dedi.
Yarın gideyim dr a inşallah, sonra moralime göre ya yarın ya sonraki gün kendimi toparlayıp yazarım yine.
Sağlıkla ve vaktiyle alsak sıpalarımızı hayırlısıyla kucağımıza inşallah...
Erken gelen bebişlere de annelerine de acil şifalar dilerim tekrar.
Öpüyoruz hepinizi kızımla ...
Kizlar dun kontrolumuz vardi oglumuz buyumus baya 2980 gr olmus boyu da 50 cm olmus, nst ye girmek icin dogum servisine ciktim yine, malum yeni doguranlarin odalari falan oluyo bi kadin baya sesli agliyodu esimle anlam veremedik neden agladigina sonra hemsireye sorduk
Merhaba kızlar,
Ben dün kontrole gitmiştim ya turnusol lü ped vermişti, dün gece hafif bir renk değişimi vardı. Ben de fotoğrafını çekip sabah dr a mesaj olarak gönderdim. Dr da hastaneye gelin diye cevap yazdı. Sabah apar topar geldim hastaneye, amniyosure diye bir test varmış onu yaptılar, emin olmak için, şükür bir sızıntı görmediler. NST ye bağladılar yine sorun şükür ama ultrasonda bakınca sıvının azaldığını gördü dr ve bir prenetalog görsün dopler çeksin yani 4D usg çekilsin dedi. Böyle amniyosıvı azalmaya devam ederse erkenden alırız dedi. Dopler çekilmezse her gün gel takip edelim dedi. Yarın kısmetse gideceğiz 4D ultrason içinufff sorun çıkmaz inşallah, moralim sıfır tabi yine
Bebek normal kilo alıyor, göbek kordonundan kan akışı da iyi görünüyor ama azalan sıvı bebeğin ve plasentanın beslenmesinde azalma olduğuna delalet dedi. Bebek hareketlerini iyice takip edelim, azalma yavaşlama olursa hemen görüşelim dediuffff işte
Bu arada rahim ağzında da yaralar ve enfeksiyon varmış. Kanamam da oldu ama rahim ağzındaki yaralardanmış. Neden ki dedim kaç defa tedavi oldum hamileyken bile ve ilişki de yasaktı zaten bu yaralardan ötürü, ona da uyduk dedim. Hala niye iyileşmedi. Anca doğum sonrası smear şart sonra uygun tedavi yapılmalı dedi. Kötü huylu bişey mi var ki dedim, bişey söylemek zor, önce smear görelim dedi.
Yarın gideyim dr a inşallah, sonra moralime göre ya yarın ya sonraki gün kendimi toparlayıp yazarım yine.
Sağlıkla ve vaktiyle alsak sıpalarımızı hayırlısıyla kucağımıza inşallah...
Erken gelen bebişlere de annelerine de acil şifalar dilerim tekrar.
Öpüyoruz hepinizi kızımla ...
Merhaba kizlar uzun suredir buraya yazmamisim facede takiliodum ordaki kizlarin haberi var ama sizede yazayim dedim .. 4 mayis pazar gunu sabah 7 bucukta tuvalete kalkma hissiyle uyandim tuvalete giderken suyum gelmeye basladi camasirim tamamen islandi. Camasirimi degistirirkrn ayakta suyum tamamen bosaldi inanin yer su golu oldu :/ 8 bucuk gibi hastanedeydim 14 15 te sezeryana alindim makat gelisli oldugu icin . 2520 gr 48 cm dogdu suan yogun bakim unitesinde antibiyotik tedavisi uygulamiyor bir hafta kalicak. Opuldunuz kizlar dualarinizla ...
bence başla canım ben de başlıcam
arkadaşım 9 nisanda doğum yaptı 9. Ayından itibaren kullanıyordu lansinoh u hala çatlama acı falan yok.
bence başla canım ben de başlıcam
arkadaşım 9 nisanda doğum yaptı 9. ayından itibaren kullanıyordu lansinoh u hala çatlama acı falan yok.
bende 9. Aya giirnce başlıyayım o zaman kremi aldım
ben sordum doktora ve doğumdan sonra kullanıcaksın şimdi başlama dedi bana :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?