2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım beni de ekler misin

28, ilk bebek, Konya, 23 Haziran, Erkek, Efe Ali

aaaa köfteme bi adaş daha heheeheh ok ekliyorum

ben sordum geçen kontrolde doktora şimdi sürme dedi doğumdan sonra dedi..bende lansinoh aldım ama doktor sürme dediği için başlamadım..

check-up ile ilgili bi bilgin yok bana bişey söylenmedi öyle..ama senin durumun daha riskli gidiyor ya canım belki o yüzden senden istenmiştir
:26:

gün geçtikçe zaman gecmıyoor gıbı

heeeh evet aynen öyleeeeee vallaaaa....

yuuhhhh 250 tl mi 😳 aneeeey...kızzz sen gel benim gittiğim hastaneye,her kontrolde alırsın böyle resimler..hem hatıra tabi ne güzel..

evet kuzum geçen arkadaşımda almış aynı seninki gibi fotoğraf bide cd vermiş 250 tl para vermişler.sen hangi şehirdesin tatlım ben ankaradayım :)

evet kuzum geçen arkadaşımda almış aynı seninki gibi fotoğraf bide cd vermiş 250 tl para vermişler.sen hangi şehirdesin tatlım ben ankaradayım :)

istanbul'dayım canım.. Ooyyy ama 250 tl resim için ekstra ücret anaaaaaam fazla baya..

Detaylı ultrason fiyatları malesef öyle prof oldukları için banada doktorun tavsiye ettiği prof 250 dedi cektirmedim hastanede de vardı 50 tl verdik ama hiç bişey belli değildi
pufpuf un doktor ultrasonu kaliteli ben aynı hastanede 2 doktor değiştirdim siyah beyazda bile o kadar fark ediyor ki ilk doktorunkinde hiç bişey belli değildi şimdi gittiğim doktor yeni gelmiş hastaneye ultrasonu daha kaliteli cok net belli oluyor

Merhaba kizlar uzun suredir buraya yazmamisim facede takiliodum ordaki kizlarin haberi var ama sizede yazayim dedim .. 4 mayis pazar gunu sabah 7 bucukta tuvalete kalkma hissiyle uyandim tuvalete giderken suyum gelmeye basladi camasirim tamamen islandi. Camasirimi degistirirkrn ayakta suyum tamamen bosaldi inanin yer su golu oldu :/ 8 bucuk gibi hastanedeydim 14 15 te sezeryana alindim makat gelisli oldugu icin . 2520 gr 48 cm dogdu suan yogun bakim unitesinde antibiyotik tedavisi uygulamiyor bir hafta kalicak. Opuldunuz kizlar dualarinizla ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım face.de görmüştüm sanırım tez zamanda kucağına alırsın inşallah bebeğini sağlıkla..Bu arada gözün aydın canım

çok zor Allah yardımcın olsun cnm sabret bebeğin iyi olacak inşallah.

bende de enfeksiyon var korktum bıraz bı ara kanıma bulaşmıştı antibiyotik kullandım idrarımda hep çıkıyo yarın yıne tahlıllerim var
böyle tetikleyeceğini düşünmemiştim ihmal etmemek lazımmış.

küçük savaşçıya sesleniyorumm bir an önce toparla kendini annen senı beklıyor dualarımız sizinlee..

Hosgeldin aramıza. Çok güzel anlatmışsın kendini. Ben öncelikli olarak normal doğum istiyorum gibi ama ne olacağı belli olmaz. Tabi önemli olan senin istediğin doğum konusunda. Ablam ilk doğumunu normal ikincisini sezaryen yaptı. Ikisinin de avantajı ve dezavantajı var. Karar vermek zor ve heyecan verici. Allah yardımcımız olsun

hoşgeldin canım :)
ben sezeryancı değilim bi aksilik olmadıkça normal doğum istiyorum sen normalden korkuyorsun bende sezeyandan herkes normal doğum yapacak diye bı kaide yok bence hayırlısını nasıl ise öyle olsun.
sezeryan konusunda destekleyici örnekler istemişsin benım 2 arkadaşım isteyerek sezeryan oldu ve çok rahatlar ertesi gün bile rahatca gezip hareket edebılıyorlardı. eskıdenmış o acılı günler yıllar geçmiş hala sezeryan yerım acıyo dıyenler var o zaman pek tecrübeli değilmiş doktorlar. artık doktorlar çok iyiler bu konuda bence. çok rahat günlük hayatına dönebiliyorsun.

Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin bebeğin de ne kadar büyümüş masallah. Doktorun dediği gibi kendini yormak, is yapmak yok. Check up hic duymadım hamilelere canım
Kulaklarını tıkasaydın o seslere canım. Çok iyi kilo almış bebeğin de maşallah ona. Krem ben de başlamıştım sürmeye ama etraftan erken surmenin zararlı olduğunu duyunca bıraktım

Canım inşallah çaresi bulunacak bir şeydir de bebeğin sabırlı olur biraz daha. Bozma şimdiden moralini. En çok ihtiyacımız olan şey moral. Bol bol dua edelim sana da. Bize de ne olursa olsun haber ver, merakta bırakma

bence başla canım ben de başlıcam
arkadaşım 9 nisanda doğum yaptı 9. ayından itibaren kullanıyordu lansinoh u hala çatlama acı falan yok.

canım inşallah korktuğun gibi bişey çıkmaz.
çok geçmiş olsun.
iyi haberlerini bekliyoruz..

hayırlı olsun bebeğin canım
Allah analı babalı büyütsün. inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur bebeğin.

ben sordum doktora ve doğumdan sonra kullanıcaksın şimdi başlama dedi bana
:26:

ben bu göğüs ucu yarasından çok korkuyorum emzirirken hüngür hüngür ağlayanlar biliyorum doğumdan bıle bu kadar tırsmıyorum dıyebılırım.
haftaya falan başlamayı düşünüyorum ben ama dr a sormadım kontrolüm var yakında sormakta fayda var. arkadaşlarım hep doğumdan önce başladı bi şikayetleri olmadı. bi zararı olur mu ki:26:
büyük ihtimal ben başlarım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…