ben bu göğüs ucu yarasından çok korkuyorum emzirirken hüngür hüngür ağlayanlar biliyorum doğumdan bıle bu kadar tırsmıyorum dıyebılırım.
haftaya falan başlamayı düşünüyorum ben ama dr a sormadım kontrolüm var yakında sormakta fayda var. arkadaşlarım hep doğumdan önce başladı bi şikayetleri olmadı. bi zararı olur mu ki:26:
büyük ihtimal ben başlarım ya
valla bende öyleyim,acaip korkuyorum göğüs yarasından emzirememekten..çünkü ben öyle ağlayarak emziririm,yinede emziririm diyemiyorum malesef..acı eşiğim çok düşük benim..bende doğumdan önce kreme başlanır diye düşünüyordum ama doktor başlana diyince başlamadım bilmem ki..neden diyede sormadım işin garibisende doktora sorunca ne dediğini paylaşır mısın canım?
Merhaba kizlar uzun suredir buraya yazmamisim facede takiliodum ordaki kizlarin haberi var ama sizede yazayim dedim .. 4 mayis pazar gunu sabah 7 bucukta tuvalete kalkma hissiyle uyandim tuvalete giderken suyum gelmeye basladi camasirim tamamen islandi. Camasirimi degistirirkrn ayakta suyum tamamen bosaldi inanin yer su golu oldu :/ 8 bucuk gibi hastanedeydim 14 15 te sezeryana alindim makat gelisli oldugu icin . 2520 gr 48 cm dogdu suan yogun bakim unitesinde antibiyotik tedavisi uygulamiyor bir hafta kalicak. Opuldunuz kizlar dualarinizla ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
KızlR ben geldim cok şükür sancım cıkmadı Dr nidilatı bıraktrdı ancak dikkat etmen gerek ilacı da bıraktın hiç iş yapmaman gerek dedi bZm tosun 2800 gr olms rahim ağzı uzunluğu ise 3cm ama göremeidm oğlumu baş aşağı olduğu için iyice sıkısms kalmş2hafta sonra ac gel check up dan gecceksin dedi herhalde sezeryan düşünüyor size de dendi mi check up olayı
Kizlar dun kontrolumuz vardi oglumuz buyumus baya 2980 gr olmus boyu da 50 cm olmus, nst ye girmek icin dogum servisine ciktim yine, malum yeni doguranlarin odalari falan oluyo bi kadin baya sesli agliyodu esimle anlam veremedik neden agladigina sonra hemsireye sorduk
kadin yeni dogum yapmis gogus uclari yara olmus ondan agliyomus ben baya tirstim doktoruma sordum krem kullanayim mi simdiden goguslerime diye o da naparsan yap catlar gogus uclarin dedi, gicik kadin ya isi gucu korkutmak
sizler krem kullanmaya basladiniz mi ben lansinoh krem aldim dogumdan sonra kullanmak icin ama su an kullanmiyorum acaba baslasam mi kullanmaya
Merhaba kızlar,
Ben dün kontrole gitmiştim ya turnusol lü ped vermişti, dün gece hafif bir renk değişimi vardı. Ben de fotoğrafını çekip sabah dr a mesaj olarak gönderdim. Dr da hastaneye gelin diye cevap yazdı. Sabah apar topar geldim hastaneye, amniyosure diye bir test varmış onu yaptılar, emin olmak için, şükür bir sızıntı görmediler. NST ye bağladılar yine sorun şükür ama ultrasonda bakınca sıvının azaldığını gördü dr ve bir prenetalog görsün dopler çeksin yani 4D usg çekilsin dedi. Böyle amniyosıvı azalmaya devam ederse erkenden alırız dedi. Dopler çekilmezse her gün gel takip edelim dedi. Yarın kısmetse gideceğiz 4D ultrason içinufff sorun çıkmaz inşallah, moralim sıfır tabi yine
Bebek normal kilo alıyor, göbek kordonundan kan akışı da iyi görünüyor ama azalan sıvı bebeğin ve plasentanın beslenmesinde azalma olduğuna delalet dedi. Bebek hareketlerini iyice takip edelim, azalma yavaşlama olursa hemen görüşelim dediuffff işte
Bu arada rahim ağzında da yaralar ve enfeksiyon varmış. Kanamam da oldu ama rahim ağzındaki yaralardanmış. Neden ki dedim kaç defa tedavi oldum hamileyken bile ve ilişki de yasaktı zaten bu yaralardan ötürü, ona da uyduk dedim. Hala niye iyileşmedi. Anca doğum sonrası smear şart sonra uygun tedavi yapılmalı dedi. Kötü huylu bişey mi var ki dedim, bişey söylemek zor, önce smear görelim dedi.
Yarın gideyim dr a inşallah, sonra moralime göre ya yarın ya sonraki gün kendimi toparlayıp yazarım yine.
Sağlıkla ve vaktiyle alsak sıpalarımızı hayırlısıyla kucağımıza inşallah...
Erken gelen bebişlere de annelerine de acil şifalar dilerim tekrar.
Öpüyoruz hepinizi kızımla ...
Merhaba kızlar,
Ben dün kontrole gitmiştim ya turnusol lü ped vermişti, dün gece hafif bir renk değişimi vardı. Ben de fotoğrafını çekip sabah dr a mesaj olarak gönderdim. Dr da hastaneye gelin diye cevap yazdı. Sabah apar topar geldim hastaneye, amniyosure diye bir test varmış onu yaptılar, emin olmak için, şükür bir sızıntı görmediler. NST ye bağladılar yine sorun şükür ama ultrasonda bakınca sıvının azaldığını gördü dr ve bir prenetalog görsün dopler çeksin yani 4D usg çekilsin dedi. Böyle amniyosıvı azalmaya devam ederse erkenden alırız dedi. Dopler çekilmezse her gün gel takip edelim dedi. Yarın kısmetse gideceğiz 4D ultrason içinufff sorun çıkmaz inşallah, moralim sıfır tabi yine
Bebek normal kilo alıyor, göbek kordonundan kan akışı da iyi görünüyor ama azalan sıvı bebeğin ve plasentanın beslenmesinde azalma olduğuna delalet dedi. Bebek hareketlerini iyice takip edelim, azalma yavaşlama olursa hemen görüşelim dediuffff işte
Bu arada rahim ağzında da yaralar ve enfeksiyon varmış. Kanamam da oldu ama rahim ağzındaki yaralardanmış. Neden ki dedim kaç defa tedavi oldum hamileyken bile ve ilişki de yasaktı zaten bu yaralardan ötürü, ona da uyduk dedim. Hala niye iyileşmedi. Anca doğum sonrası smear şart sonra uygun tedavi yapılmalı dedi. Kötü huylu bişey mi var ki dedim, bişey söylemek zor, önce smear görelim dedi.
Yarın gideyim dr a inşallah, sonra moralime göre ya yarın ya sonraki gün kendimi toparlayıp yazarım yine.
Sağlıkla ve vaktiyle alsak sıpalarımızı hayırlısıyla kucağımıza inşallah...
Erken gelen bebişlere de annelerine de acil şifalar dilerim tekrar.
Öpüyoruz hepinizi kızımla ...
tam adaş olmuş oğullarımız canım ne güzel gerçi adına çekerse fazla hareketli olur dedi bazı yakınlarım ama olsun ben çok seviyorum ismini :) inşallah vakitlerini beklesinler her an diken üstündeyim erken doğum haberlerini duydukça.. benim de sinirlerim allak bullak ufak tefek şeylerden ağlıyorum tutamıyorum kendimibu arada benim doktorum probiyotik önerdi enfeksiyon için çünkü ne yaptıysak geçiremedik ama probiyotik kullandıktan sonra baya düzeldi durumlar kaşıntı falan yok şimdilik..
Merhaba kizlar uzun suredir buraya yazmamisim facede takiliodum ordaki kizlarin haberi var ama sizede yazayim dedim .. 4 mayis pazar gunu sabah 7 bucukta tuvalete kalkma hissiyle uyandim tuvalete giderken suyum gelmeye basladi camasirim tamamen islandi. Camasirimi degistirirkrn ayakta suyum tamamen bosaldi inanin yer su golu oldu :/ 8 bucuk gibi hastanedeydim 14 15 te sezeryana alindim makat gelisli oldugu icin . 2520 gr 48 cm dogdu suan yogun bakim unitesinde antibiyotik tedavisi uygulamiyor bir hafta kalicak. Opuldunuz kizlar dualarinizla ...
valla bende öyleyim,acaip korkuyorum göğüs yarasından emzirememekten..çünkü ben öyle ağlayarak emziririm,yinede emziririm diyemiyorum malesef..acı eşiğim çok düşük benim..bende doğumdan önce kreme başlanır diye düşünüyordum ama doktor başlana diyince başlamadım bilmem ki..neden diyede sormadım işin garibisende doktora sorunca ne dediğini paylaşır mısın canım?
Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin bebeğin de ne kadar büyümüş masallah. Doktorun dediği gibi kendini yormak, is yapmak yok. Check up hic duymadım hamilelere canım
Kulaklarını tıkasaydın o seslere canım. Çok iyi kilo almış bebeğin de maşallah ona. Krem ben de başlamıştım sürmeye ama etraftan erken surmenin zararlı olduğunu duyunca bıraktım
Canım inşallah çaresi bulunacak bir şeydir de bebeğin sabırlı olur biraz daha. Bozma şimdiden moralini. En çok ihtiyacımız olan şey moral. Bol bol dua edelim sana da. Bize de ne olursa olsun haber ver, merakta bırakma
Ben temmuz annelerindenim ama sizi de takip ediyorum onun için yorum yapmak istedim. Benimde ara ara kahverengi leke oluyordu göğüs ucumda hatta bir kere kasidim yara sandım bi çektim ucuymus ama sabaha kadar yok böyle bir acı ömrümde ömür gitti. Arada bepanten sürüyorum daha krem almadım ama genelde doktorlar son ay başlanmasını tavsiye ediyorlar. Hem zaten zararı olsa doğumda hiç süremeyiz ki lansinoh silinmeden bebek emzirilebiliyor. Bence başlayın yok böyle bir acı. Hem kanarken ben bebeğe nasil vericez kiyamam kanlı kanlı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inşallah korktuğun gibi bişey çıkmaz.
çok geçmiş olsun.
iyi haberlerini bekliyoruz..
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün...İnşallah bir an önce toparlanır da kavuşursun bebeğine...
Check up... :44: hiç böyle bişey konuşmadık... Bebişine de maşallah canım...:)
Ne güzel bebişler kocaman olmuş...:)Ben aylardır krem kullanıyorum canım yoksa çok fena kaşınıyor...
Geçmiş olsun canım... İnşallah vaktinde saatinde gelir bebişin...
Çok geçmiş olsun canım.
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah.
Bende seviyorum oğlumun ismini canım :)
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar inşaAllah.
Hepimiz çok yıprandık korktuk ama az kaldı Allah'ın iizniyle biraz daha beklerler inşaAllah.
Bende ilaç antibiyotik ne varsa kullandım ama bana mısın demedi enfeksiyon.Azalma dururken hala artıyor.
Burdan da tekrar tebrik edeyim dedim canım.
İnşallah 1 hafta sonra kucağında güzel bebeğinle gülerek çıkarsın hastaneden.
Rabbim evladınızı size bağışlasın inşaAllah
Ben temmuz annelerindenim ama sizi de takip ediyorum onun için yorum yapmak istedim. Benimde ara ara kahverengi leke oluyordu göğüs ucumda hatta bir kere kasidim yara sandım bi çektim ucuymus ama sabaha kadar yok böyle bir acı ömrümde ömür gitti. Arada bepanten sürüyorum daha krem almadım ama genelde doktorlar son ay başlanmasını tavsiye ediyorlar. Hem zaten zararı olsa doğumda hiç süremeyiz ki lansinoh silinmeden bebek emzirilebiliyor. Bence başlayın yok böyle bir acı. Hem kanarken ben bebeğe nasil vericez kiyamam kanlı kanlı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saat 15:00 de randevumuz, çıkınca inşallah güzel haberler olurda müjdelerim sizleri..
merhaba bende aranıza katılabilirmiyim :):)
Hosgeldinnn katildin bile canimmm ��
merhaba bende aranıza katılabilirmiyim :):)
Hoşgeldiniz canım doğum tarihlerimiz ayni:) doğumdasim benim
eveeet öyleymiş :) prens mi prenses mi geliyor sana :)
Prensim olacak inşallah seninki
benımde prensim olacak, inşallah sağlıkla ve zamanında alırız yavruları kucagımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?