2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

valla bende öyleyim,acaip korkuyorum göğüs yarasından emzirememekten..çünkü ben öyle ağlayarak emziririm,yinede emziririm diyemiyorum malesef..acı eşiğim çok düşük benim..bende doğumdan önce kreme başlanır diye düşünüyordum ama doktor başlana diyince başlamadım bilmem ki..neden diyede sormadım işin garibi sende doktora sorunca ne dediğini paylaşır mısın canım?

benim hassas sanırım bıde göğüslerim regl döneminde falan çok acır dokunamam o derece.
tamam canım sorarım mutlaka paylaşırım sizlerle de

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün... İnşallah bir an önce toparlanır da kavuşursun bebeğine...

Check up... :44: hiç böyle bişey konuşmadık... Bebişine de maşallah canım...:)

Ne güzel bebişler kocaman olmuş...:) Ben aylardır krem kullanıyorum canım yoksa çok fena kaşınıyor...

Geçmiş olsun canım... İnşallah vaktinde saatinde gelir bebişin...

Çok geçmiş olsun canım.
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah.

Bende seviyorum oğlumun ismini canım :)
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar inşaAllah.
Hepimiz çok yıprandık korktuk ama az kaldı Allah'ın iizniyle biraz daha beklerler inşaAllah.
Bende ilaç antibiyotik ne varsa kullandım ama bana mısın demedi enfeksiyon.Azalma dururken hala artıyor.

Burdan da tekrar tebrik edeyim dedim canım.
İnşallah 1 hafta sonra kucağında güzel bebeğinle gülerek çıkarsın hastaneden.
Rabbim evladınızı size bağışlasın inşaAllah

Ben temmuz annelerindenim ama sizi de takip ediyorum onun için yorum yapmak istedim. Benimde ara ara kahverengi leke oluyordu göğüs ucumda hatta bir kere kasidim yara sandım bi çektim ucuymus ama sabaha kadar yok böyle bir acı ömrümde ömür gitti. Arada bepanten sürüyorum daha krem almadım ama genelde doktorlar son ay başlanmasını tavsiye ediyorlar. Hem zaten zararı olsa doğumda hiç süremeyiz ki lansinoh silinmeden bebek emzirilebiliyor. Bence başlayın yok böyle bir acı. Hem kanarken ben bebeğe nasil vericez kiyamam kanlı kanlı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam Canım inşallah güzel haberlerle geliriz de haber veririm ..

aaaay için gitti resmen okurken oooyyyyy inş yara falan olmaz yav

Âmin cümlemizin inşallah...

Saat 15:00 de randevumuz, çıkınca inşallah güzel haberler olurda müjdelerim sizleri..

Ablamında yara olmuştu kızını emzirirken, dudaklarını ıssıra ıssıra emziriyordu doğrusu
İnşallah yara olmaz bizimkiler... Kesin yara olacak diye bişey yok, çok rahat emzirenler de gördüm ...

Saat 15:00 de randevumuz, çıkınca inşallah güzel haberler olurda müjdelerim sizleri..

Güzel düşünelim ki haberlerde çok güzel olsun.
Dualarla bekleyecez sizi canım.

Yaralarda iyi huyludur inşaAllah.
Kadın olmak zordu anne olmakta daha zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…