2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ablamında yara olmuştu kızını emzirirken, dudaklarını ıssıra ıssıra emziriyordu doğrusu
İnşallah yara olmaz bizimkiler... Kesin yara olacak diye bişey yok, çok rahat emzirenler de gördüm ...

Evet inş yara olmaz. Ama benimki şimdiden olduysa olur gibi geliyor tedbir bizden baktık yara olmuyor o zaman sürmeyiz bizde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugun annemlerde ayakta birseylerle ilgileniyordum. Birden bacaklarimin arasi buz gibi oldu islandi hafiften.. nasil korktum.. sapsari kesilmisim. Meger su sicramis üstüme

Her türlü fobi oluştu ben krem almamıştım bugün gittim aldım korkuttunuz beni

Kizlar bugun annemlerde ayakta birseylerle ilgileniyordum. Birden bacaklarimin arasi buz gibi oldu islandi hafiften.. nasil korktum.. sapsari kesilmisim. Meger su sicramis üstüme

hhahahahahaha deli kız... Sonrada gerçeği anlayıp kendi kendine gülmüşsündür rahatlamayla birlikte

Kizlar çok kararsizim normal dogumla sezeryan arasinda kaldim kimi anlatiyo tamam diyorum.bise yok bende yapabilirim sonra bi dogum vidyosu ozledim tansiyonum dustu bayilacaktim bilmiyorum.napsam ne etsem off çok zormus ayrica su catlaklarda çok kafami bozuyor su haftaya kadar bise yoktu resmen bi haftada catladim moralim çok bozuuukk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben 15 ay emzirdim kizimi ve hic yara olmadi göğsüm krem falanda hic kullanmadim. Ne dogumdan once ne sonra. Bir arkadasa doktoru ne yaparsan yap yara olur demis ama yok oyle birşey
Bu konuda dikkat edilmesi gereken en onemli sey ise bebegi dogru emzirmek. Gogsumuzun sadece ucunu degil kahverengi olan kisminida verecegiz bebegin agzina ikinci olarakta bebegimizin dis etlerinin arasina degil damagina yerlestirecegiz göğsümüzü. Zamanla en dogrusunu öğreneceksiniz zaten ama tecrübeli anne olarak bildiklerimi paylasmak istedim. Bir de bebeginiz ilk zamanlar reddetsede siz direnin emzirme konusunda. Bir alistilarmi sonra birakmak bilmiyorlar Anne sutu kadar faydali hic bir besin yok ayni zamanda ekonomik ve pratik

hhahahahahaha deli kız... Sonrada gerçeği anlayıp kendi kendine gülmüşsündür rahatlamayla birlikte

Kendime gelmem bir kac dakikami aldi pufpufum. Benden cok etrafimdakiler güldü halime annemden de fircayi yedim madem bu kadar korkuyorsun otur oturdugun yerde diye

Hayırlı olsun bebişin, insallah biran önce yogunbakımdan cıkıp ev hayatına başlar... Yanlız su 1 hazirancılar cok aceleci çıktı çok

az önce burada doğum yapan bir arkadaşımda aynı korseden bahsetti, bakalım doktora da sorayım yoksa dikişli dikişli kendi kendime iş çıkarmayayım başıma. senin doktorunu tanıman tabii daha da çok cesaretlendirmiştir seni bu çok önemli yoksa bıçak altına yatıcaz çok korkunç yaa allah yardımcımcımız olur inşallah

Canim bakim yapmadinmi hic

Canim cokmgecmis olsun cok uzuldum.insaallah allhim minigine sana yarsim eder dua edelim bol bol.allahim candan edilen dualri asla geri cevirmez.guzel gunler seni bekliyor insaallah.yavrun iyilesip mutlu mesut getirceksin evine insaallah.her sey geride kalcak

Allah iyiliğini versin suyun geldi sandım.... :18:

Şu doğum videolarını nasıl izliyorsunuz...

Son düzenleme:

Canım dua et ve oluruna bırak. Sağlıklı ve kazasiz olarak en hayırlısı ne olacaksa senin ve bebeğin için o olsun.. doktoruna da güveniyorsan bence hic oncesinde karar verme olayini dusunme. Bizim bebis 28. Haftadan beri basasagi duruyordu bugun kontrolde ogrendik ki transvers pozisyon almis ki normal dogum imkansiz tekrar donmezse. Ve ben normal dogum yapmayi cok istiyordum belkide kismet olmayacak.Ayrica her normal dogumda epizyo acmak artik rutin degil. Yirtik olma ihtimali olanlarda aciyorlar. Sezeryanin da doktordan baska kimse icin konforu yok aslinda hep bu dava korkulari yuzunden sezeryan bu kadar populer oldu. Normal dogumla ilgili aci tecrubelerde var ama sezeryanin da bir suru komplikasyonu var. Video filan da izleme canim son döneme girdik artık. Bol bol dua edelim hayirlisinin olmasi icin inş en güzel şekilde olacak hersey, böyle konularda çok düşünmek insanı baya yıpratiyor o yüzden at bi kenara doğum anında olacak olan olur şekillenir. Çatlaklar bende de oldu bizim ailede kimsede yok yapısal yani istediğin kadar bakım yap. Bebeğimizden hatıra diyelim onunda bir ödülü vardır ahiret için her sıkıntınin olduğu gibi

Canm skma canini.bendede hic yoktu hatta hamilr bi arkadasim benim ucuncu ay basladi sende yok ne guzel demistii bende ona netten krem bulup onermistim:)))) bundan uc dort gun once bi sabah aynadan baktimki catlamisiz kizimla:)))biryerde okumustum birisi bi gunde catlaklarimi gordum demisti nedense bi an korkunc gelmisti :)) ama simdi oyle dusunmuyorum napalim saglikli olsunlarda bebislerimiz ..onemli olan o..yalniz bana badem yagi vs kullan demislerdi hic kullanamam oyle seyler zaten simdiden sonrada gerek yok artik diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…