- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Ablamında yara olmuştu kızını emzirirken, dudaklarını ıssıra ıssıra emziriyordu doğrusu
İnşallah yara olmaz bizimkiler... Kesin yara olacak diye bişey yok, çok rahat emzirenler de gördüm ...
benımde prensim olacak, inşallah sağlıkla ve zamanında alırız yavruları kucagımıza
Kizlar bugun annemlerde ayakta birseylerle ilgileniyordum. Birden bacaklarimin arasi buz gibi oldu islandi hafiften.. nasil korktum.. sapsari kesilmisim. Meger su sicramis üstüme
Kizlar bugun annemlerde ayakta birseylerle ilgileniyordum. Birden bacaklarimin arasi buz gibi oldu islandi hafiften.. nasil korktum.. sapsari kesilmisim. Meger su sicramis üstüme
hhahahahahaha deli kız... Sonrada gerçeği anlayıp kendi kendine gülmüşsündür rahatlamayla birlikte
Merhaba kizlar uzun suredir buraya yazmamisim facede takiliodum ordaki kizlarin haberi var ama sizede yazayim dedim .. 4 mayis pazar gunu sabah 7 bucukta tuvalete kalkma hissiyle uyandim tuvalete giderken suyum gelmeye basladi camasirim tamamen islandi. Camasirimi degistirirkrn ayakta suyum tamamen bosaldi inanin yer su golu oldu :/ 8 bucuk gibi hastanedeydim 14 15 te sezeryana alindim makat gelisli oldugu icin . 2520 gr 48 cm dogdu suan yogun bakim unitesinde antibiyotik tedavisi uygulamiyor bir hafta kalicak. Opuldunuz kizlar dualarinizla ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sakarya'da yasiyorum canim doktoruma guveniyorum ablami da o dogurttu onuda gordugum icin korkmuyorum bi de bilmiyorum yurtdisinda boyle bisey var mi ama bizim bu doktor dogumdan sonra karnini sarmani veya korsse giymeyi oneriyo bende simdilik bez aldim sardircam annemlere dogumdan sonra hem oyle olunca hareket etmekte daha rahat oluyomus
Canim bakim yapmadinmi hicKizlar çok kararsizim normal dogumla sezeryan arasinda kaldim kimi anlatiyo tamam diyorum.bise yok bende yapabilirim sonra bi dogum vidyosu ozledim tansiyonum dustu bayilacaktim bilmiyorum.napsam ne etsem off çok zormus ayrica su catlaklarda çok kafami bozuyor su haftaya kadar bise yoktu resmen bi haftada catladim moralim çok bozuuukk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cokmgecmis olsun cok uzuldum.insaallah allhim minigine sana yarsim ederInanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Oglum birkac gun daha burada misafirmis bacilar....
Ayrica erken dogumumu tetikleyen sey enfeksiyonmus....
Gozunuzu seveyim duzenli olarak kan idrar tetkiklerinizi yaptirin....
Ben yaptiriyordum ama son zamanlarda kasintim falan oldu umursamadim pek....
Meger enfeksiyondanmis....
Kana da gecmis cok sukur bebegime gecmemis ama....
3-4 tane antibiyotik igne ile dusurebildiler....
Bol bol dualarinizi bekliyorum kardeslerim....
Hastanede oglumla ani olarak saklayabilecegim tek bir eesmim bile yok....
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Bebegim icin onca yaptigim hazirlik...
Kapidaki hosgeldin bebegim yazisi var ama bebegim gelmedi bu odaya
Kusuruma bakmayin cok doluyum yazmakla bile zorluk cekiyorum ....
Oglen aksam ugrayicam buraya bebegimin bana ihtiyaci var....
Hep yaninda kalmak isterdim ama tedbir icin iki kere girmeye izin var....
Bizden haberler bunlar bacilar....
Dualarinizi eksik etmeyin....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
Allah iyiliğini versin suyun geldi sandım.... :18:Kizlar bugun annemlerde ayakta birseylerle ilgileniyordum. Birden bacaklarimin arasi buz gibi oldu islandi hafiften.. nasil korktum.. sapsari kesilmisim. Meger su sicramis üstüme
Kizlar çok kararsizim normal dogumla sezeryan arasinda kaldim kimi anlatiyo tamam diyorum.bise yok bende yapabilirim sonra bi dogum vidyosu ozledim tansiyonum dustu bayilacaktim bilmiyorum.napsam ne etsem off çok zormus ayrica su catlaklarda çok kafami bozuyor su haftaya kadar bise yoktu resmen bi haftada catladim moralim çok bozuuukk
Kizlar çok kararsizim normal dogumla sezeryan arasinda kaldim kimi anlatiyo tamam diyorum.bise yok bende yapabilirim sonra bi dogum vidyosu ozledim tansiyonum dustu bayilacaktim bilmiyorum.napsam ne etsem off çok zormus ayrica su catlaklarda çok kafami bozuyor su haftaya kadar bise yoktu resmen bi haftada catladim moralim çok bozuuukk
Gereği düşünüldü den haber yok sanırsam hala....
Canm skma canini.bendede hic yoktu hatta hamilr bi arkadasim benim ucuncu ay basladi sende yok ne guzel demistii bende ona netten krem bulup onermistim:)))) bundan uc dort gun once bi sabah aynadan baktimki catlamisiz kizimla:)))biryerde okumustum birisi bi gunde catlaklarimi gordum demisti nedense bi an korkunc gelmisti :)) ama simdi oyle dusunmuyorum napalim saglikli olsunlarda bebislerimiz ..onemli olan o..yalniz bana badem yagi vs kullan demislerdi hic kullanamam oyle seyler zaten simdiden sonrada gerek yok artik diye dusunuyorumKizlar çok kararsizim normal dogumla sezeryan arasinda kaldim kimi anlatiyo tamam diyorum.bise yok bende yapabilirim sonra bi dogum vidyosu ozledim tansiyonum dustu bayilacaktim bilmiyorum.napsam ne etsem off çok zormus ayrica su catlaklarda çok kafami bozuyor su haftaya kadar bise yoktu resmen bi haftada catladim moralim çok bozuuukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?