2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

teşekkür ederim yeşilerik burada yazılanlardan bazılarını eşime de anlatıyorum o da tutturdu ameliyat sırasında ben de odada olucam her şeyi izlicem pamuk falan unutmasınlar içinde diye deli yaa! ama o tabii biraz daha güven verdi bana keşke cesaretim olsaydı da normal doğum isteseydim, ama tabii her şey bebeğe bağlı belki de bizim belirlediğimiz tarihe kalmadan kendi gelmek isteyecek bir şey belli değil yani senin de dediğin gibi. ama yazılanlardan erken doğum olaylarından korktum ben çok, benim de akıntım çok geliyor beyaz ve kokusuz ağrım falan yok ama bazen yolda yürürken resmen çamaşırım ve bacaklarım ıslanıyor, günde 3 4 kez çamaşır değiştirdiğim oluyor bazen de ped koyuyorum, doktora hiç bahsetmedim bundan bir daha ki kontrolde bahsedicem artık. idrarım sabahları bulanık geliyor ama şimdiye kadar testlerimde doktor hiç enfeksiyondan falan bahsetmedi, acaba diyorum baştan sağma iş mi yapıyorlar ya da gerçekten bir sıkıntı yok mu, umarım bi sıkıntı yoktur tabi, keşke baştan Türkk bir doktor bulsaydım ama ilk olunca acemilik işte şu doktor bu doktor ayrımı yapamıyor insan... umarım senin de vakitli bir normal doğum olur kolayca doğurursun bebeğini

merhaba ben de sezaryen istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum ama normal doğumdan daha da çok korkuyorum doktorumla sezaryen için gün belirledik bile artık ben de o günü bekliyorum normal doğum olacaksa da o tarihe kadar olur artık napalım, bir kaç kişi daha var sezaryen isteyen bu bana biraz daha moral oldu, hamileliğimin başlarında ben de çok video izledim ama artık kesinlikle izlemiyorum bir şey. şuana kadar çatlağım olmadı ama bazılarının bir gece de bile çatlakları olmuş ben de çok korkuyorum bundan yağlarım da bitti ne zamandır sallıyordum ama yarın derhal alıcam ve kullnmaya başlıcam. ama yine de çatlak olacaksa oluyor sanırım. ben 33+3 haftadayım senin haftan ne?

Kendime gelmem bir kac dakikami aldi pufpufum. Benden cok etrafimdakiler güldü halime annemden de fircayi yedim madem bu kadar korkuyorsun otur oturdugun yerde diye

ve yine anneler haklı

Gereği düşünüldü den haber yok sanırsam hala....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üüüüf evet yaaaa.. hangi hastanede olduğunu,gerçek adını falan bilen var mı acaba??

kızlar merhaba,

aranızda hamilelik süresince bebeğin göbek kordonundaki kanın akış yavaşlığı hakkında sorun yaşayan oldumu yardım edin lütfen keçileri kaçırmak üzereyim.

Sabah yazdiklarinizi bir de nurau in yazdiklarini okudum içim düğüm dugum oldu.Azerinin kapi susumuz hazir ama idaya gelemedi yavrum demesi beni cok etkiledi.kizlar okurken bu kafar etkilendiysem kimbilir sizin icin ne kadar zordur.Ama su varki artik annesiniz biz se anne adaylariyiz o minikler icin cok guclu olmak zorunda ve hep herseyin düzeleceğine inanmak zorundayiz dun diger arkadaslara da demiştim karanlik bir gecedeumyiz ve bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda gunes dogmus olacak.yavrulariniz cok güçlü Allahim daha da guc versin. Kotu olan seyleri ozellikle gormemeye calisip iyi olanlarin ustune gitmeliyiz mesela yasin kendi basina nefes alabiliyor artik arin in bebegi bir haftada orda buyudu.Hayirlisi buymus demek anne karinda kalmasindansa hastanede kalmalari gerekiyormus.guzel gunlerin geleceginin yakin oldugunu dusunup guclu olmaya calismaktan baska caremiz yok.Allah size daha fazla guc o minik kalpleri de bir an once annelerin yanina versin insallah.Dualarimizdasiniz.geregi dusunuldu ise umarim iyidir çok meraktayiz.

Allah iyiliğini versin suyun geldi sandım.... :18:

Şu doğum videolarını nasıl izliyorsunuz...

Yaz direk cikiyo vidyolar kismindan arat googledan canim

hayırlı olsun canım sağlıkla evinize gelin inşallah

benim çatlaklarımda oyle oldu bi hafta kontrolde dr daki yardımcı olan kız aa çatlamışssın dedi karnımın alt tarafı çatlamış ben farketmemiştim ondan sonrası çorap söküğü gibi geldi güya yağladım ettim hiç bi faydası yok olacaksa oluyo annemin karnına baktım daha çok sinir oldum onda yok ama ablamda var

bi de canım doğum videosu izleme yaa ne kadarda olsa insan etkileniyo nasip bakalım biz ne yaşıcaz herkesin doğumu farklı farklı sonuçta

sor bakalım doktorun ne dicek düşününce sarmak ya da korse giymek mantıklı geliyo bana

merhaba anne adayları

mart 2013 annesiyim

kızımın chicco i feel ana kucağı (150TL), chicco band piyanolu yürüteç (160TL) saraylı ahşap beşik (300TL) satıyorum.

Ankaradayım.

ürünlerin hepsi temiz sadece kızıma kullandık. renkleri erkeğe de uygun. resimlerini yükleyebilirm.

ikinci el bölümünde de var.

hayırlı doğumlar

Yaz direk cikiyo vidyolar kismindan arat googledan canim

Mecazi anlamda kullandım gerçek anlamda nasıl değil... daha açık söyleyim neden izleyip kendinize işkence ediyorsunuz...

Ben 36. Haftamdayim canm benimde karnimda hic yoktu resmen bir haftada catlayiverdim soklardayim:-( ayın 13 une gidip muayene olcam ve karar vercem bende dogum sekline ama mesela sezeryanda kilo verilmiyo yok karin kaliyo filan diyolar oda onemli benim icin ben dis gorunumune çok onem veren biriyim bu kez sonradan veremezsem kilo piskolojim bozulur acikcasi bundanda korkuyorum

kızlar merhaba,

aranızda hamilelik süresince bebeğin göbek kordonundaki kanın akış yavaşlığı hakkında sorun yaşayan oldumu yardım edin lütfen keçileri kaçırmak üzereyim.

merhaba canım..böyle bir sorunum olmadı şükür ve yazan arkadaşlardan gözden kaçırmadıysam böyle bişey okumadım.. Sorun ne sizde?

Bu ara herkeslere günaydın gerçi öğlen olacak ama... Bu gün bizim görüş günümüz şu ağrılarımıda unutmazsam inşallah sorim bakalım ne diyecek doktorumuz...

Dun bi akrabam var onla konustum ki oda çok korkuyomus ve kiz daha 22 yasinda ilk dogumunu yapti ve çok korkmama ragmen normal yaptim dedi ustelik 4 kg dogurmus tek sorun sanci ne cikisini hissediyosun ne atilan kesiyi uyusturuyolarmis zaten bana o biraz cesaret verdi ama yinede tamam ok yapabilirim diyemiyorum canim catlaklara gelince kiz 80 kgden suan 50 kgde baktim ve sonuc husran kotu bi goruntu gercekten zayiflasanda :-(

Mecazi anlamda kullandım gerçek anlamda nasıl değil... daha açık söyleyim neden izleyip kendinize işkence ediyorsunuz...

Kendime iskence icin izlemedim daha once ne bi dogum gordum nede islemin nasi oldugundan haberdardim ilk dogumum olcak ogrenmek istedim basima gelecekleri o yuzden korukorune gidip cahilce kalmak istemedim buarada ben arattiginda cikmadi sandim sorunda ondan yazdim o cevabi

Yanlış anlaşılmalar herzaman olur canım...:) bence izlemek yerine teorik bilgilere yazılı metinlere filan baksaydın dahaiyiydi şimdi o görüntüler gitmez gözünün önünden... eee bu da bence işkence gibi tabi bu benim fikrim...

Veeeee 24 saatte 2.5 lt biriktirdiğim idrar ile hastanedeyim + birde kan verdim.. Sonuçları bekliyorum.. Alıp doktorun yanına gideceğim.. Umarım önemli bişey çıkmaz
:26: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…