Hosgeldin aramıza. Çok güzel anlatmışsın kendini. Ben öncelikli olarak normal doğum istiyorum gibi ama ne olacağı belli olmaz. Tabi önemli olan senin istediğin doğum konusunda. Ablam ilk doğumunu normal ikincisini sezaryen yaptı. Ikisinin de avantajı ve dezavantajı var. Karar vermek zor ve heyecan verici. Allah yardımcımız olsun
Kizlar çok kararsizim normal dogumla sezeryan arasinda kaldim kimi anlatiyo tamam diyorum.bise yok bende yapabilirim sonra bi dogum vidyosu ozledim tansiyonum dustu bayilacaktim bilmiyorum.napsam ne etsem off çok zormus ayrica su catlaklarda çok kafami bozuyor su haftaya kadar bise yoktu resmen bi haftada catladim moralim çok bozuuukk
merhaba ben de sezaryen istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum ama normal doğumdan daha da çok korkuyorum doktorumla sezaryen için gün belirledik bile artık ben de o günü bekliyorum normal doğum olacaksa da o tarihe kadar olur artık napalım, bir kaç kişi daha var sezaryen isteyen bu bana biraz daha moral oldu, hamileliğimin başlarında ben de çok video izledim ama artık kesinlikle izlemiyorum bir şey. şuana kadar çatlağım olmadı ama bazılarının bir gece de bile çatlakları olmuş ben de çok korkuyorum bundan yağlarım da bitti ne zamandır sallıyordum ama yarın derhal alıcam ve kullnmaya başlıcam. ama yine de çatlak olacaksa oluyor sanırım. ben 33+3 haftadayım senin haftan ne?
Kizlar çok kararsizim normal dogumla sezeryan arasinda kaldim kimi anlatiyo tamam diyorum.bise yok bende yapabilirim sonra bi dogum vidyosu ozledim tansiyonum dustu bayilacaktim bilmiyorum.napsam ne etsem off çok zormus ayrica su catlaklarda çok kafami bozuyor su haftaya kadar bise yoktu resmen bi haftada catladim moralim çok bozuuukk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendime gelmem bir kac dakikami aldi pufpufum. Benden cok etrafimdakiler güldü halimeannemden de fircayi yedim madem bu kadar korkuyorsun otur oturdugun yerde diye
Kizlar ben 15 ay emzirdim kizimi ve hic yara olmadi göğsümkrem falanda hic kullanmadim. Ne dogumdan once ne sonra. Bir arkadasa doktoru ne yaparsan yap yara olur demis ama yok oyle birşey
Bu konuda dikkat edilmesi gereken en onemli sey ise bebegi dogru emzirmek. Gogsumuzun sadece ucunu degil kahverengi olan kisminida verecegiz bebegin agzina ikinci olarakta bebegimizin dis etlerinin arasina degil damagina yerlestirecegiz göğsümüzü. Zamanla en dogrusunu öğreneceksiniz zaten ama tecrübeli anne olarak bildiklerimi paylasmak istedim. Bir de bebeginiz ilk zamanlar reddetsede siz direnin emzirme konusunda. Bir alistilarmi sonra birakmak bilmiyorlarAnne sutu kadar faydali hic bir besin yok ayni zamanda ekonomik ve pratik
Gereği düşünüldü den haber yok sanırsam hala....
Evet inş yara olmaz. Ama benimki şimdiden olduysa olur gibi geliyor tedbir bizden baktık yara olmuyor o zaman sürmeyiz bizde.
Arkadasim bebegin hayirli olsun oncelikle . bende 1 hafta önce doğum yaptim. Benimde oğlusum 1 haftadir solunum cihazina bağlı kuvezde. İçimizden o geçenler anlatılmaz yasanir arkadasim. Bizi tek mutlu edecek rahatlatacak şey saglikla bebeislerimizle hastaneden ciktigimiz an olacak.herşey yarim kalmis gibi hissediyorsun odasina yanimiza bile gelemedi yavrularimiz.ama allahima siginiyorum. Bebeğime gün içinde sürekli sut sagarak vakit geciriyorum. Gidiyorum görüyorum. Dokunuyorum ona. Daha kucagima almadim ama olsun diyorum yeterki o iyi olsun. Bizimde allahin izniyle bebislerimizle olacagimiz günler gelec k inş. Onun hayalini kurarak bi nebze de olsa rahatlatmaya calisiyorum.
Inanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Oglum birkac gun daha burada misafirmis bacilar....
Ayrica erken dogumumu tetikleyen sey enfeksiyonmus....
Gozunuzu seveyim duzenli olarak kan idrar tetkiklerinizi yaptirin....
Ben yaptiriyordum ama son zamanlarda kasintim falan oldu umursamadim pek....
Meger enfeksiyondanmis....
Kana da gecmis cok sukur bebegime gecmemis ama....
3-4 tane antibiyotik igne ile dusurebildiler....
Bol bol dualarinizi bekliyorum kardeslerim....
Hastanede oglumla ani olarak saklayabilecegim tek bir eesmim bile yok....
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Bebegim icin onca yaptigim hazirlik...
Kapidaki hosgeldin bebegim yazisi var ama bebegim gelmedi bu odaya
Kusuruma bakmayin cok doluyum yazmakla bile zorluk cekiyorum ....
Oglen aksam ugrayicam buraya bebegimin bana ihtiyaci var....
Hep yaninda kalmak isterdim ama tedbir icin iki kere girmeye izin var....
Bizden haberler bunlar bacilar....
Dualarinizi eksik etmeyin....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
Sabah yazdiklarinizi bir de nurau in yazdiklarini okudum içim düğüm dugum oldu.Azerinin kapi susumuz hazir ama idaya gelemedi yavrum demesi beni cok etkiledi.kizlar okurken bu kafar etkilendiysem kimbilir sizin icin ne kadar zordur.Ama su varki artik annesiniz biz se anne adaylariyiz o minikler icin cok guclu olmak zorunda ve hep herseyin düzeleceğine inanmak zorundayiz dun diger arkadaslara da demiştim karanlik bir gecedeumyiz ve bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda gunes dogmus olacak.yavrulariniz cok güçlü Allahim daha da guc versin. Kotu olan seyleri ozellikle gormemeye calisip iyi olanlarin ustune gitmeliyiz mesela yasin kendi basina nefes alabiliyor artik arin in bebegi bir haftada orda buyudu.Hayirlisi buymus demek anne karinda kalmasindansa hastanede kalmalari gerekiyormus.guzel gunlerin geleceginin yakin oldugunu dusunup guclu olmaya calismaktan baska caremiz yok.Allah size daha fazla guc o minik kalpleri de bir an once annelerin yanina versin insallah.Dualarimizdasiniz.geregi dusunuldu ise umarim iyidir çok meraktayiz.Bacilarim iyi ki varsiniz
Hepinizin yazdiklarini okudum cok duygulandim Allah ( c.c.) razi olsun
Bu arada ben cok iyiyim beni bosverinde oglum su an bagimsiz sekilde yasamini surduruyor ama serumla besleniyor ne yazik ki
Emme yetenegini daha kazanamamis sut sagip goturuyorum....
Sanirim biraz daha burada misafir kalacak oglum
Dualarinizi bekliyorum arkadaslarim....
Ins. Bir mucize olurda yarin birlikte gideriz oglumla
Canim bakim yapmadinmi hic
Allah iyiliğini versin suyun geldi sandım.... :18:
Şu doğum videolarını nasıl izliyorsunuz...
Merhaba kizlar uzun suredir buraya yazmamisim facede takiliodum ordaki kizlarin haberi var ama sizede yazayim dedim .. 4 mayis pazar gunu sabah 7 bucukta tuvalete kalkma hissiyle uyandim tuvalete giderken suyum gelmeye basladi camasirim tamamen islandi. Camasirimi degistirirkrn ayakta suyum tamamen bosaldi inanin yer su golu oldu :/ 8 bucuk gibi hastanedeydim 14 15 te sezeryana alindim makat gelisli oldugu icin . 2520 gr 48 cm dogdu suan yogun bakim unitesinde antibiyotik tedavisi uygulamiyor bir hafta kalicak. Opuldunuz kizlar dualarinizla ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
az önce burada doğum yapan bir arkadaşımda aynı korseden bahsetti, bakalım doktora da sorayım yoksa dikişli dikişli kendi kendime iş çıkarmayayım başıma. senin doktorunu tanıman tabii daha da çok cesaretlendirmiştir seni bu çok önemli yoksa bıçak altına yatıcaz çok korkunç yaa allah yardımcımcımız olur inşallah
Yaz direk cikiyo vidyolar kismindan arat googledan canim
merhaba ben de sezaryen istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum ama normal doğumdan daha da çok korkuyorum doktorumla sezaryen için gün belirledik bile artık ben de o günü bekliyorum normal doğum olacaksa da o tarihe kadar olur artık napalım, bir kaç kişi daha var sezaryen isteyen bu bana biraz daha moral oldu, hamileliğimin başlarında ben de çok video izledim ama artık kesinlikle izlemiyorum bir şey. şuana kadar çatlağım olmadı ama bazılarının bir gece de bile çatlakları olmuş ben de çok korkuyorum bundan yağlarım da bitti ne zamandır sallıyordum ama yarın derhal alıcam ve kullnmaya başlıcam. ama yine de çatlak olacaksa oluyor sanırım. ben 33+3 haftadayım senin haftan ne?
kızlar merhaba,
aranızda hamilelik süresince bebeğin göbek kordonundaki kanın akış yavaşlığı hakkında sorun yaşayan oldumu yardım edin lütfen keçileri kaçırmak üzereyim.
hayırlı olsun canım sağlıkla evinize gelin inşallah
benim çatlaklarımda oyle oldu bi hafta kontrolde dr daki yardımcı olan kız aa çatlamışssın dedi karnımın alt tarafı çatlamış ben farketmemiştim ondan sonrası çorap söküğü gibi geldi güya yağladım ettim hiç bi faydası yok olacaksa oluyo annemin karnına baktım daha çok sinir oldum onda yok ama ablamda var
bi de canım doğum videosu izleme yaa ne kadarda olsa insan etkileniyo nasip bakalım biz ne yaşıcaz herkesin doğumu farklı farklı sonuçta
sor bakalım doktorun ne dicek düşününce sarmak ya da korse giymek mantıklı geliyo bana
Mecazi anlamda kullandım gerçek anlamda nasıl değil...daha açık söyleyim neden izleyip kendinize işkence ediyorsunuz...
Kendime iskence icin izlemedim daha once ne bi dogum gordum nede islemin nasi oldugundan haberdardim ilk dogumum olcak ogrenmek istedim basima gelecekleri o yuzden korukorune gidip cahilce kalmak istemedim buarada ben arattiginda cikmadi sandim sorunda ondan yazdim o cevabi
Kızlaaaar bişey paylaşacağım...
benim en sonki (3 mayıstaki) kontrolümde kan ve iddar testi yapılmıştı ve bikaç değer yüksek çıktı.. Kanda bakılan ALT (SGPT) değeri ve idrarda "Askorbik asit" değerleri biraz yüksekti normalden..
doktorla görüştük bugün ve ALT değerinin tek başına bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi (bu arada ben araştırdım karaciğerle ilgili yazıyor internette)
Sonrada yapacaklarımı söyledi : Yarın sabah 8'de başlayarak ertesi gün sabah 8'e kadar tüm yapacağım idrarı bi kapta toplayacakmışım (toplam 24 saatlik) ve çarşamba günü hastaneye götürecekmişim,idrarda bişeyler bakılcak + bir de o gün bidaha kan verecekmişim.. Bide dedi ki,sonuç 1-2 saate çıkıyor gitme bekle sonucu al yanıma gel dedi..
Ama önemli bi durum var mı bu yapacakları neden hiçbi bilgi vermedi..Bende o an sormayı akıl edemedim deli gibi,yine merakta kaldım 😁 işin özü kulağıma çok komik geliyor ama 24 saatlik idrar toplamam lazım 😁 habire vc'ye gidiyorum ben yahu,nasıl sığcak bi şişeye bilmemsonrada çarşamba yine doktora..aaaay önemli bişey olmasın da... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?