2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Veeeee 24 saatte 2.5 lt biriktirdiğim idrar ile hastanedeyim + birde kan verdim.. Sonuçları bekliyorum.. Alıp doktorun yanına gideceğim.. Umarım önemli bişey çıkmaz
:26: :18:

inşallah bişey çıkmaz canım Allah yardımcın olsun haberdar et bizi de

kızlar ya ben düştüm biraz önce çok şiddetli değil di yürürken ayagım kaydı elim yere geldi. kolum sıyrıldı hafif. bebek hareket ediyordu düştükten sonra ama hastaneye gıtsemmi yarın kontrolğm ama

yaz direk cikiyo vidyolar kismindan arat googledan canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bilerek izlemiyorum. Korkarım diye. Ama okuyorum bilgi sahibi olmakadına. Dün şirketrte normal doğum yapan bir ark. Vardı o ağrı nasıl birşey diye sorduğumda adeta vajinanı yırtıyorlar öyle düşün dedi. O öyle deyince ben bittimmmmmmm...

Geçmiş olsun canım... kalçanın yada karnının üzerine düşmediysen bi şey olmamışrtır inşallah ama için rahat değilse git bencede...

Gecmiş olsun, dikkat et hareketlerine ama yinede bi dr görse sanki için daha rahat eder

tabi canim bi kere catladin mi tamam dönüşü yok anca ameliyat olcan lazerle.duzelttirecen filan sadece benim catlaklar yeni oldugu icin kirmizi gibi ebe dediki dogumdan sonra normal beyaz catlak haline dönüşecek napalim yapacak bisey yok
dogumda hersey olacagina varacak canim simdi sezeryan diyorum ama bi anda gelse bebis allah korusun mecbur normal doguracaz allah en kolayini versin insallah

Geçmiş olsun canım... kalçanın yada karnının üzerine düşmediysen bi şey olmamışrtır inşallah ama için rahat değilse git bencede...

Gecmiş olsun, dikkat et hareketlerine ama yinede bi dr görse sanki için daha rahat eder

karnımın üzerine düşmedim de arka üzeri düştüm bacaklarım katlandı sadece ebeğim hareket edıyor. bugün de aksi gibi işte yalnızım.randevum da yarın zaten yarını bekleyeceğim sanırım.

çok iyi anlıyorum seni, ben de durup durup aynadan karnıma bakıp duruyorum, çatlak var mı, bu kadar büyük karın nasıl ve ne kadar zamanda erir vs. diye çoğu kadın aynadan karnına bakar kendini sever ben triplere giriyorum. normal doğumda bebek çıktıktan sonra içinde kan su ne varsa bir an da boşaldığı için sezaryen ile doğum yapan kadınlara göre karınları daha inik oluyor ama sezaryenle doğuranların da 40 güne kadar süren kanamalar sebebiyle karnı yine iniyor, benim ablam hemşire ve 2 kızını da sezaryen ile doğurdu, diyet falan da yapmadı ama 1 seneye kadar ne karnı kaldı ne de aldığı kilolar ki ablam kocaman bir kadındır 1.80 boyunda, hamileyken resmen enine boyunaydı her bünye tabii ki bir değil ama uygun bir diyet programı ve sporla verilmeyecek kilo yok, onu çok sorun etme bence bebişin kız mı erkek mi?

oyyy çok geçmiş olsun ama telaş yapma arkadaşların da dediği gibi karnının üzerine falan düşmediysen bir şey yoktur ve zaten bebişin hareket de ediyormuş yarın zaten kontrole gideceksin ağrın sızın yoksa boşuna kendi kendini telaşlandırma

canımcım öncelikle geçmiş olsun.. ama madem bebiş hareket ediyor, ağrı sızı veya ekstra bir durumda yok o zaman çok stres yapma.. hem kontrolünde yarın bak, yakın baya.. ama yinede içine sinmiyorsa rahat edemiyorsan git görün 1 gün önceden, bişey olmaz 1 günden..

Kızlar merhaba... :)

Ben bu aralar çok acıkıyorum. Kendimi yemeğe kaptırsam bu zamana kadar aldığım kilolarımı 1 ayda alırım :) 34+5 teyim 8-8,5 kilo aldım. Ama buna rağmen vajina yada kasık bölgem de (duruma göre değişebiliyor) ayakta iken ağrılarım çok oluyor. Doktorum bebiş ters o yüzden ayakları ağrı yapıyor sende dedi. Yemeği azcık fazla kaçırsam beden cüsseyi taşımıyor :)

Merhabalaaaar kızlar;
Yarım saate herhalde çıkarız evden kontrol için,eşim gelsin de ...
Dua edin kızlar çok gerginim sanki sabahtan beri hareketleri de az mı yavaş mı ben mi taktım kafaya uffff
İnşallah iyi güzel haberlerle döneriz ne diyeyim. Hepimizi güzellikler karşılasın, tevekkülde olmaya çalışıyorum ama ister istemez geriliyorum Gece uyumadım desem yeridir. Kanmam da oldu ama muhtemelen dün dr un bahsettiği rahim ağzı kanamasıydı, dün de gün bayu az az da olsa devam etti çünkü. Gece de oldu
Ay sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklasak artık evlatlarımızı, vakitleri gelince tabii inşallah...
Sevgiler kızlar, bugün iyi hissedersem kontrol sonrasında yazarım, yok iyi hissetmezsem yarın inşallah ...

olumsuz ya da canını sıacak tek bir haber bile duymadan kontrolü hayırlısıyla atlatman dileğiyle canım...

sen 8 kilodan bahsediyosun ben 18 kilo aldım,ben napiyim acaba artık vc'ye bile gitmek eziyet bana valla..

yapmaz olurmuyum lieractan tutta badem yaglarina kadar hersryi kullandim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım birde hamile karın çatlakları için yağ var o acayip nemli tutuyo geceleri sürüyorum ben sabaha kadar karnım nemden ıslanıyo.hiç çatllağım yok şu ana kadar doğuma 3 hafta kaldı.türkiyede nasıl satılıyo bilmiyorum da burada butter olarak geçiyo adı.içince kakao yağı falan var kıvamı taş gibi ama tene değince eriyiveriyo.çok pahalı bişey değil.tummy butter palmersinkini kullanıyorum ama başka markaler da ver tavsiye ederim

Son düzenleme:

Canım Allah'ın izniyle herşey yolundadır. Bebişede sana da hiçbirşey olmamıştır.

aay sabahtan beri neler yedim bi bilsen surekli yiyesim var 13,5 kilo aldim daha da alacam heralde napayim artik yapacak bisey yok ivir zivira da sardim bu ara biskuvi filanda yiyorum yaa

Merhaba , bende aynı drumdayım 33 haftalık oldum, gerçi bebeğim bir hafta geriden gidiyormuş ve biraz küçükmüş.
geçen hafta 32. haftalıkken raporumu uzatmak için gittim bebek 1750 gr'mış . aslında herşeyi yararlı olan herşeyi yiyorum. hatta sürekli haraket etsin diye meyve, muzlu süt falan yiyorum ama bebeğin zayıf oluşuna çok üzülüyorum.

cankatre, bende hareketlerini az hissedince kafayı çok kötü takıyorum bu sabah bile işe gelirken biraz takip ettim baktım hareket etmiyor panik yaptım adak adar hale geldim , hareket ederse şu duayı okuycam , hareket ederse ayetel kürsi okuycam falan gibi.
gecen sene 5,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu o yüzden şimdi diken üstünde hamileliğimi tamamlamak için dua ediyorum. böyle salına salına rahat rahat bir hamilelik geçiremiyorum yani. yaşımda 38 ALLAH HEPİMİZİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİMİZLE KURTARMAYI NASİP ETSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…