Inanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Oglum birkac gun daha burada misafirmis bacilar....
Ayrica erken dogumumu tetikleyen sey enfeksiyonmus....
Gozunuzu seveyim duzenli olarak kan idrar tetkiklerinizi yaptirin....
Ben yaptiriyordum ama son zamanlarda kasintim falan oldu umursamadim pek....
Meger enfeksiyondanmis....
Kana da gecmis cok sukur bebegime gecmemis ama....
3-4 tane antibiyotik igne ile dusurebildiler....
Bol bol dualarinizi bekliyorum kardeslerim....
Hastanede oglumla ani olarak saklayabilecegim tek bir eesmim bile yok....
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Bebegim icin onca yaptigim hazirlik...
Kapidaki hosgeldin bebegim yazisi var ama bebegim gelmedi bu odaya
Kusuruma bakmayin cok doluyum yazmakla bile zorluk cekiyorum ....
Oglen aksam ugrayicam buraya bebegimin bana ihtiyaci var....
Hep yaninda kalmak isterdim ama tedbir icin iki kere girmeye izin var....
Bizden haberler bunlar bacilar....
Dualarinizi eksik etmeyin....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
Veeeee 24 saatte 2.5 lt biriktirdiğim idrar ile hastanedeyim + birde kan verdim.. Sonuçları bekliyorum.. Alıp doktorun yanına gideceğim.. Umarım önemli bişey çıkmaz :26: :18:
yaz direk cikiyo vidyolar kismindan arat googledan canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ya ben düştüm biraz önce çok şiddetli değil di yürürken ayagım kaydı elim yere geldi. kolum sıyrıldı hafif. bebek hareket ediyordu düştükten sonra ama hastaneye gıtsemmi yarın kontrolğm ama
kızlar ya ben düştüm biraz önce çok şiddetli değil di yürürken ayagım kaydı elim yere geldi. kolum sıyrıldı hafif. bebek hareket ediyordu düştükten sonra ama hastaneye gıtsemmi yarın kontrolğm ama
Dun bi akrabam var onla konustum ki oda çok korkuyomus ve kiz daha 22 yasinda ilk dogumunu yapti ve çok korkmama ragmen normal yaptim dedi ustelik 4 kg dogurmus tek sorun sanci ne cikisini hissediyosun ne atilan kesiyi uyusturuyolarmis zaten bana o biraz cesaret verdi ama yinede tamam ok yapabilirim diyemiyorum canim catlaklara gelince kiz 80 kgden suan 50 kgde baktim ve sonuc husran kotu bi goruntu gercekten zayiflasanda :-(
Geçmiş olsun canım... kalçanın yada karnının üzerine düşmediysen bi şey olmamışrtır inşallah ama için rahat değilse git bencede...
Gecmiş olsun, dikkat et hareketlerine ama yinede bi dr görse sanki için daha rahat eder
Ben 36. Haftamdayim canm benimde karnimda hic yoktu resmen bir haftada catlayiverdim soklardayim:-( ayın 13 une gidip muayene olcam ve karar vercem bende dogum sekline ama mesela sezeryanda kilo verilmiyo yok karin kaliyo filan diyolar oda onemli benim icin ben dis gorunumune çok onem veren biriyim bu kez sonradan veremezsem kilo piskolojim bozulur acikcasi bundanda korkuyorum
karnımın üzerine düşmedim de arka üzeri düştüm bacaklarım katlandı sadece ebeğim hareket edıyor. bugün de aksi gibi işte yalnızım.randevum da yarın zaten yarını bekleyeceğim sanırım.
karnımın üzerine düşmedim de arka üzeri düştüm bacaklarım katlandı sadece ebeğim hareket edıyor. bugün de aksi gibi işte yalnızım.randevum da yarın zaten yarını bekleyeceğim sanırım.
Merhabalaaaar kızlar;
Yarım saate herhalde çıkarız evden kontrol için,eşim gelsin de ...
Dua edin kızlar çok gerginimsanki sabahtan beri hareketleri de az mı yavaş mı ben mi taktım kafaya uffff
İnşallah iyi güzel haberlerle döneriz ne diyeyim. Hepimizi güzellikler karşılasın, tevekkülde olmaya çalışıyorum ama ister istemez geriliyorumGece uyumadım desem yeridir. Kanmam da oldu ama muhtemelen dün dr un bahsettiği rahim ağzı kanamasıydı, dün de gün bayu az az da olsa devam etti çünkü. Gece de oldu
Ay sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklasak artık evlatlarımızı, vakitleri gelince tabii inşallah...
Sevgiler kızlar, bugün iyi hissedersem kontrol sonrasında yazarım, yok iyi hissetmezsem yarın inşallah ...
Kızlar merhaba... :)
Ben bu aralar çok acıkıyorum. Kendimi yemeğe kaptırsam bu zamana kadar aldığım kilolarımı 1 ayda alırım :) 34+5 teyim 8-8,5 kilo aldım. Ama buna rağmen vajina yada kasık bölgem de (duruma göre değişebiliyor) ayakta iken ağrılarım çok oluyor. Doktorum bebiş ters o yüzden ayakları ağrı yapıyor sende dedi. Yemeği azcık fazla kaçırsam beden cüsseyi taşımıyor :)
yapmaz olurmuyum lieractan tutta badem yaglarina kadar hersryi kullandim
sen 8 kilodan bahsediyosun ben 18 kilo aldım,ben napiyim acabaartık vc'ye bile gitmek eziyet bana valla..
Merhabalaaaar kızlar;
Dua edin kızlar çok gerginimsanki sabahtan beri hareketleri de az mı yavaş mı ben mi taktım kafaya uffff
İnşallah iyi güzel haberlerle döneriz ne diyeyim. Hepimizi güzellikler karşılasın, tevekkülde olmaya çalışıyorum ama ister istemez geriliyorumGece uyumadım desem yeridir. Kanmam da oldu ama muhtemelen dün dr un bahsettiği rahim ağzı kanamasıydı, dün de gün bayu az az da olsa devam etti çünkü. Gece de oldu
Ay sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklasak artık evlatlarımızı, vakitleri gelince tabii inşallah...
Sevgiler kızlar, bugün iyi hissedersem kontrol sonrasında yazarım, yok iyi hissetmezsem yarın inşallah ...
Kızlar merhaba... :)
Ben bu aralar çok acıkıyorum. Kendimi yemeğe kaptırsam bu zamana kadar aldığım kilolarımı 1 ayda alırım :) 34+5 teyim 8-8,5 kilo aldım. Ama buna rağmen vajina yada kasık bölgem de (duruma göre değişebiliyor) ayakta iken ağrılarım çok oluyor. Doktorum bebiş ters o yüzden ayakları ağrı yapıyor sende dedi. Yemeği azcık fazla kaçırsam beden cüsseyi taşımıyor :)
Pendik de hangi hastaneye gidiyorsun sen canım
Merhabalaaaar kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?