Bölge Hastanesi Oya hanım
merhaba kızlar,
ben dün kontrole gitmiştim ya turnusol lü ped vermişti, dün gece hafif bir renk değişimi vardı. Ben de fotoğrafını çekip sabah dr a mesaj olarak gönderdim. Dr da hastaneye gelin diye cevap yazdı. Sabah apar topar geldim hastaneye, amniyosure diye bir test varmış onu yaptılar, emin olmak için, şükür bir sızıntı görmediler. Nst ye bağladılar yine sorun şükür ama ultrasonda bakınca sıvının azaldığını gördü dr ve bir prenetalog görsün dopler çeksin yani 4d usg çekilsin dedi. Böyle amniyosıvı azalmaya devam ederse erkenden alırız dedi. Dopler çekilmezse her gün gel takip edelim dedi. Yarın kısmetse gideceğiz 4d ultrason içinufff sorun çıkmaz inşallah, moralim sıfır tabi yine
bebek normal kilo alıyor, göbek kordonundan kan akışı da iyi görünüyor ama azalan sıvı bebeğin ve plasentanın beslenmesinde azalma olduğuna delalet dedi. Bebek hareketlerini iyice takip edelim, azalma yavaşlama olursa hemen görüşelim dediuffff işte
bu arada rahim ağzında da yaralar ve enfeksiyon varmış. Kanamam da oldu ama rahim ağzındaki yaralardanmış. Neden ki dedim kaç defa tedavi oldum hamileyken bile ve ilişki de yasaktı zaten bu yaralardan ötürü, ona da uyduk dedim. Hala niye iyileşmedi. Anca doğum sonrası smear şart sonra uygun tedavi yapılmalı dedi. Kötü huylu bişey mi var ki dedim, bişey söylemek zor, önce smear görelim dedi.
Yarın gideyim dr a inşallah, sonra moralime göre ya yarın ya sonraki gün kendimi toparlayıp yazarım yine.
Sağlıkla ve vaktiyle alsak sıpalarımızı hayırlısıyla kucağımıza inşallah...
Erken gelen bebişlere de annelerine de acil şifalar dilerim tekrar.
öpüyoruz hepinizi kızımla ...
Memnunsun sanırım. Bende Pendik Şifaya gidiyorum. Bölge hastanesinde dr. ultrason cihazı nasıl 3 boyutlu mu?
kızlar midem cayır cayır yanıyor.çok ama çok can yakıcı bişey.nerdeyse ilacın tümünü içicem.
Lütfen bana Pendik Şifa Azize hanım veya Neydi o adamın adı hatırlayamadım orayı söylemeyin geçen sene sırf yaşım'dan dolayı çıkan ikili tarama testi yüzünden benim aklımı karıştırıp ikna edip karnımdan su aldılar ikisi . 1 ay sonra 5,5 aylık bebeğim su kaybından öldü. Tabii her yere şikayet ettim ama halen ordalar sanırım. Nefret ediyorum o hastaneden'de ikisinde de
Aynen canm ben de gördüm şimdi heyecan bastı beni de ben de 2hafta sonra Dr a gtcm check up yapılcak bseyler kesinleşir tarih olarak tabi 2haftaya kadar doğurmazsamKızlar hepiniz facebook grubunda var mısınız bilmiyorum ama her yarın saatte bir biri doktora gidip doğum için tarih alıp geliyor :26: Zamanımız geldi demek oluo bu ve bende heyecan tavan yaptı :18: :18:
Ben yokum face te tarih almak icin erken degil mi ya?
Aynen canm ben de gördüm şimdi heyecan bastı beni de ben de 2hafta sonra Dr a gtcm check up yapılcak bseyler kesinleşir tarih olarak tabi 2haftaya kadar doğurmazsam
Malum ilacı içmyrm iyice heyecan oldm yahu:18:
Biz geldik çok şükür herşey yolunda bebişimiz iyi bir hafta öndeyiz dedi doktorumuz suyumuz rahim ağzı uzunlugu vs normal... nst ye girdik sancımız yok artık herhafta giricekmişiz Bu ara karın ağrılarımı sordum çok normaldedi doktorumuz ağrı sürekli ve artarak ilerlerse geçmezse yada beraberinde başka belirtilerde olursa endişelenmeyiz dedi... Kasık bölgesindeki kemiklerim içinde açıldığından dolayı ağrı yapar oda normal dedi... Bizden haberler böyle önümüzdeki perşembe tekrar gidicem bakalım...
canım birde hamile karın çatlakları için yağ var o acayip nemli tutuyo geceleri sürüyorum ben sabaha kadar karnım nemden ıslanıyo.hiç çatllağım yok şu ana kadar doğuma 3 hafta kaldı.türkiyede nasıl satılıyo bilmiyorum da burada butter olarak geçiyo adı.içince kakao yağı falan var kıvamı taş gibi ama tene değince eriyiveriyo.çok pahalı bişey değil.tummy butter palmersinkini kullanıyorum ama başka markaler da ver tavsiye ederim
Biz geldik çok şükür herşey yolunda bebişimiz iyi bir hafta öndeyiz dedi doktorumuz suyumuz rahim ağzı uzunlugu vs normal... nst ye girdik sancımız yok artık herhafta giricekmişiz Bu ara karın ağrılarımı sordum çok normaldedi doktorumuz ağrı sürekli ve artarak ilerlerse geçmezse yada beraberinde başka belirtilerde olursa endişelenmeyiz dedi... Kasık bölgesindeki kemiklerim içinde açıldığından dolayı ağrı yapar oda normal dedi... Bizden haberler böyle önümüzdeki perşembe tekrar gidicem bakalım...
Saygilar efemve yine anneler haklı
üüüüf evet yaaaa.. hangi hastanede olduğunu,gerçek adını falan bilen var mı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?