2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım bu doppler çekilsin dediği yani mavi kırmızı renklerin kan akışını gösterdiği şeklinde bakılıyor değil mi? Yoksa ayrı birşey mi? Benim de beslenme azlığından şüphelenmişlerdi de o yüzden sordum. Bana doktor kendisi muayene sırasında baktı ayrıca bi yere göndermedi?bir de benimde ultrasonla suyuna baktılar alt seviyede ama şimdilik yeterli dediler.senin azaldığını nasıl fark ettiler yani önceki haftalarla mı kıyasladı yoksa ultrasonda bakınca o zaman mı belli oldu? Biraz uzun oldu ama k.bakma tedirgin oldm ben de..

kızlar midem cayır cayır yanıyor.çok ama çok can yakıcı bişey.nerdeyse ilacın tümünü içicem.

Memnunsun sanırım. Bende Pendik Şifaya gidiyorum. Bölge hastanesinde dr. ultrason cihazı nasıl 3 boyutlu mu?

Lütfen bana Pendik Şifa Azize hanım veya Neydi o adamın adı hatırlayamadım orayı söylemeyin geçen sene sırf yaşım'dan dolayı çıkan ikili tarama testi yüzünden benim aklımı karıştırıp ikna edip karnımdan su aldılar ikisi . 1 ay sonra 5,5 aylık bebeğim su kaybından öldü. Tabii her yere şikayet ettim ama halen ordalar sanırım. Nefret ediyorum o hastaneden'de ikisinde de

Kızlar hepiniz facebook grubunda var mısınız bilmiyorum ama her yarın saatte bir biri doktora gidip doğum için tarih alıp geliyor :26: Zamanımız geldi demek oluo bu ve bende heyecan tavan yaptı :18: :18:

Başın sağolsun canım. Acı bir tecrube yaşamışsın. Ama bu demek değildir ki kötü dr.lar. Sonuçta 1000 lerce hastaları var. benim yengeme de başka bir hastanede bebek sakat demiştiler oda sıvı aldırttı ama bir oru yaşamadı. Şanslıydı belkide bilmiyorum. Ben o beyfendiye gidiyorum geçen sene arkadaşım o hastanede doğum yaptı kasım ayında Azize hanoımda normal doğum yaptı. Kız çok övdüğü için bende o hast. tercih ettim. Şimdilik bir sıkıntımız yok allah şükür. Tek şikayetim şu ultrason cihazları çok geri kalmış gibi geliyor bana.

Kızlar hepiniz facebook grubunda var mısınız bilmiyorum ama her yarın saatte bir biri doktora gidip doğum için tarih alıp geliyor :26: Zamanımız geldi demek oluo bu ve bende heyecan tavan yaptı :18: :18:
Aynen canm ben de gördüm şimdi heyecan bastı beni de ben de 2hafta sonra Dr a gtcm check up yapılcak bseyler kesinleşir tarih olarak tabi 2haftaya kadar doğurmazsam
Malum ilacı içmyrm iyice heyecan oldm yahu:18:

Aynen canm ben de gördüm şimdi heyecan bastı beni de ben de 2hafta sonra Dr a gtcm check up yapılcak bseyler kesinleşir tarih olarak tabi 2haftaya kadar doğurmazsam
Malum ilacı içmyrm iyice heyecan oldm yahu:18:

İnşallah sabreder bebeğin canım..Benimde kontrolüm haftaya ve doktor geldiğinde doğum tarihini konuşuruz dedi benim de önümüzdeki hafta kesinleşecek Allah nasip ederse..

Biz geldik çok şükür herşey yolunda bebişimiz iyi bir hafta öndeyiz dedi doktorumuz suyumuz rahim ağzı uzunlugu vs normal... nst ye girdik sancımız yok artık herhafta giricekmişiz Bu ara karın ağrılarımı sordum çok normaldedi doktorumuz ağrı sürekli ve artarak ilerlerse geçmezse yada beraberinde başka belirtilerde olursa endişelenmeyiz dedi... Kasık bölgesindeki kemiklerim içinde açıldığından dolayı ağrı yapar oda normal dedi... Bizden haberler böyle önümüzdeki perşembe tekrar gidicem bakalım...

ohh çok güzel haberlerle gelmişsiniz,böyle güzel devam etsin canım

Ben artik catladim ama bi etkisi olurmuki acaba kullansam o dedigini canim? badem yagi kantoron yagi kullaniyorum bide nemlendirici filan lieracimda yeni bitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar face nasıl ekleniyoruz ??

Maşallah size canım

ayyy arkadaşlar sürekli yatmak ne zormuş bunalıma girdim resmen rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin

şu haftalarda en sevdiğim şey kontrollerin sıklaşması hehehe şükür iyi haberler getirmişsin arkadaşım maşallah...

ve yine anneler haklı

üüüüf evet yaaaa.. hangi hastanede olduğunu,gerçek adını falan bilen var mı acaba??
Saygilar efem

Gozun aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…