2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydın,
ben ilk defa dün gece 4 saat aralıksız uyuyabildim şükür...
Güzel bir gün dilerim..
Bugün temizlik var evde..
Sevgiler

günaydın, pardon ben fazla takip edemiyorum. çalışıyormuydun cankatre.
Ben geceleri uyuyorum şükür ama sabaha karşı ayaklarıma kramp giriyor.
Sen kaç haftalık hamileydin, problem yok değilmi.
Benim de korkularım dışında ve bebeğimin küçük oluşu dışında problemim yok.

günaydın hanımlar ve canpareleri herkese sağlıklı sıhhatli günler olsun halsizlik yorgunluk şimdiden başladı çalışmaya devam

Kızlar, günaydın.

Ya ben bugün 36. haftama giriş yapmış bulunmaktayım. 35+0. Ve bende 3 gündür anlam veremediğim bir şişlik var yani ödem. Ellerim ayaklarım ve ayak bileklerim. Fil gibiler yaa. ellerimi yumruk yaparken sıkarken zorlanıyorum. Ödem attırıcı önerileriz var mı?

Canım sıkma canını bak 36. haftaya gelmişsin şuan doğsa bıle erken değil ki 27 haftalık bebişlerimiz oldu. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. bol bol dinlen 1 ayımız kaldı şurda

Şişlere karşı bol su içip, tuzsuz yemem gerektiğini söylemişlerdi sağlık ocağında. Ayrıca, kabağın ödem atmakta yardımcı olduğunu duymuştum. Geçmiş olsun.

Canım, bebeğinin haftası gayet iyi. İnşallah 38, 39 ları göreceksin. Doktorlar biraz daha ciddiye alalım diye biraz kaygılandırıyorlar ama onlarda sorumluluk almaktan çekiniyorlar. Benim bebeğimde pek kilolu değil, yarın pekmeze başlayacağım, sana söylendiği gibi meyve suyunu da deneyeyim. 10.000 tl iyi para. Benimde takibimi yapan 2 doktor var. Biri evime yakın en fazla 3.000 le çıkacakken, biri avrupa yakasında 10.000 tutuyor. Sonuçta 3.000 olan yerden çok memnun olanlar var, eve de 10-15 dk, ikisinde de sonuç aynı olacağından uygun fiyatlıyı tercih etmeyi düşünüyorum.

Ben de hala çıkarmaya devam ediyorum canım. Özellikle de akşam yemeklerini midem kabul etmiyor

Canım sıvı azalması olmuş cidden ama takipteyiz işte...

Geçmiş olsun canım. Ama sen sakin olki bebişte rahat dursun içerde :)

Bol bol su içmek ve yürüyüş

merhaba kızlar herkeslere günaydınnn

cankatrecim sabah heycanla acaba yazdın mı diye baktım çünkü moralim kötü olursa yazmam demiştin iyi olduğuu gördüm bir ohh çektim

azeri kız ne yaptın canım bebeğini kucağına alabildin mi lütfen bizi yine bilgilendir

gereği düşünüldüden ses yok biliyorum ve sormuyorum. inşallah o da gelecek güzel haberleriyle
bebğiyle uğraşmaktan bize fırsat bulamıyordur da ondan yazmıyordur inşallah

karadenizki ödem demişsin bende yaklaşık bir aydır var ödem. parmaklarım o kadar şişiyor ki kapı kulpunu açamıyorum ağrıyor. ayaklarım da öyle bileklerim kayboldu. doktoruma sordum. bazı bünyeler böyle oluyor doğuma az kaldı geçecek dayan dedi. ben sana şunu yap bunu yap derim ama hiç biri tam anlamıyla etkili olmaz şu aşamada dedi. önemli olan hem ödem hem tansiyon birlikte olursa o zaman çok dikkat etmemiz gerekiyor dedi. benim durumum için bir sıkıntı yok dedi çok şükür. senin tansiyonun nasıl lütfen ihmal etme

bu arada kızlar ben hala işe geliyorum. sırtım deli gibi ağrıyor ama az kaldı diye kendimi teselli ediyorum. bu haftayı bitirdik sayılır sadece bir hafta daha gidicem veee doğum sonrasına 5 hafta aktarmış olucam inşallah Allahın izniyle
hepinizi öpüyoruz kızımla

Su içmemede sıkıntı olduğunu düşünümüyorum 3 lt iş yerinde içiyorum e eve gidincede yine 2-3 bardak içiyorum. Maydanoz yemek atıtıtrıyormuş galiba onu denesem mi acaba. dr. c.tesi gideceğim soracağım

]S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalim
Cok ozledim sizleri...
Oglum emzirme yeteneginide kazanmis bulunmakta...
Daha sik gidip emzirmeye basladim...
Bugun yarin cikacak ins.
Bende cok sukur cok cok iyiyim....
Buyuk abdestten sonra dahada bir rahatlama oluyor haberiniz olsun
Cok sukur ya toparlandim oglum az bir sarilik olmus ama isin tedavisi yapiyorlar dahada iyi oldu yavrum...
Teyzeleri bir gorseniz dunyadaki en tatli sey o benim icin
Masaallah sagligi yerinde cok sukur Rabb'ime
Darisi sizlerin basina saglicakla alin yavrularinizi ins.
Biz 5 gunluk olduk bile

Bu arada kizlar kendinizde en ufak farkli bir belirti hissettiginiz an hemen gidin doktorunuza....
Sizleerde biliyordunuz bende cok kasilmalar baslamisti....
Enfeksiyon kapmisim ve oda bunlari tetiklemis....
Oglum sezeryandan cikinca aglayamamis duzgun...
Cok yorgun ve bitkinmis....
Ama aksamina kendisi solumaya baslamis sukur....
Ben dunyanin en yakisikli oglaninin yanina gidecegim birazdan
Opuyorum hepinizi
Ayrica dogum yapan arkadasimiz var mi ???
Gecmisi okumaya kalksam bas edemem artik ....
Ins. Doguran yoktur ama minikler dursunlar durduklari yerde

Canimm guzel haberlerini duymak cok iyi geldi. O yakisikliyi biz de burdan opuyoruz. Bol bol sutun olsun insallahh. Ay cok sevindim cok mutlu oldum. En kisa zamanda evinize gelirsiniz insallah. O kapi susu odasinin kapisina asilacak!

ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim canım... inşallah en kısa sürede evinizde hep beraber olursunuz inşallah... mis kokulunu kokluyor ve ikinize de tekrar geçmiş olsun...

bende civil'e gidecem diye diye bi kere bile gitmeden alisverisi bitirdim bu aksam biraz dolastik yamuldum bende ciciler bölümüne resim bekliyoruz ona göre
Ben bayildim civile. Cok harika seyler var ve secenek cok fazla. Resim eklemeyi cok istiyorum canim ama tlfndan giriyorum. Hatta bu yuzden bebegimin resmini avatar resmi olarak kullandim sizlerle paylasabilmek icin

Alisveris bitmis gozunaydin.benim daha eksiklerim var neyi bekliyom anlamadim.bazi seyleri bende civilden aldim hersey bi arada rahat oluyo alisveris.yarin bebek arabasi almayi dusunuyorum kontrolumuzde var hazir cikmisken.
Tesekkur ederim canim. Ben oncesinde hicbir sey almamistim ve stres olmaya baslamistim. Simdi bir rahatladim ki sorma

Canim uzme kendini. Tam olarak ayni durum mu bilmiyorum ama benim kizimin da suyu azdi. Hareketleri azalinca dra gittigimde ogrenmistim. Ama ben ya 6. yada 7. ayimdaydim net hatirlamiyorum, 4 sene onceydi. Hiçbir sıkıntı olmadan aldım yavrumu kucağıma. Sadece normal doğumu cok istememe ragmen sezaryen olmak zorunda kalmıştım.

Gözün aydın canım ne mutlu sana kurtuldun. Darısı başımıza. Ya geçen hafta benimde idrarde enfeksşyon gördü dr. ilaç tedavisi verdi 1 haftalık kullanıyorum ilaçları bakalım ii geelcek mi.

ne güzel haberler bunlar maşallah kuzucuğa anne sütü de almaya başlamış. harika. Allah sağlık versin

Guzel haberlerine cok sevindim azericim. Rabbim bagislasin o yakisikliyi sana. Insallah daha iyi olacak ve en kisa zamanda evine donecek Yasin'imiz.

canım merak etme ben de hala devam ediyorum çok şükür ağrım sızım yok. ben de 28 mayısta ayrılacağım daha 3 haftam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…