- 9 Mayıs 2007
- 1.033
- 138
- 123
]S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalim
Cok ozledim sizleri...
Oglum emzirme yeteneginide kazanmis bulunmakta...
Daha sik gidip emzirmeye basladim...
Bugun yarin cikacak ins.
Bende cok sukur cok cok iyiyim....
Buyuk abdestten sonra dahada bir rahatlama oluyor haberiniz olsun
Cok sukur ya toparlandim oglum az bir sarilik olmus ama isin tedavisi yapiyorlar dahada iyi oldu yavrum...
Teyzeleri bir gorseniz dunyadaki en tatli sey o benim icin
Masaallah sagligi yerinde cok sukur Rabb'ime
Darisi sizlerin basina saglicakla alin yavrularinizi ins.
Biz 5 gunluk olduk bile
Bu arada kizlar kendinizde en ufak farkli bir belirti hissettiginiz an hemen gidin doktorunuza....
Sizleerde biliyordunuz bende cok kasilmalar baslamisti....
Enfeksiyon kapmisim ve oda bunlari tetiklemis....
Oglum sezeryandan cikinca aglayamamis duzgun...
Cok yorgun ve bitkinmis....
Ama aksamina kendisi solumaya baslamis sukur....
Ben dunyanin en yakisikli oglaninin yanina gidecegim birazdan
Opuyorum hepinizi
Ayrica dogum yapan arkadasimiz var mi ???
Gecmisi okumaya kalksam bas edemem artik ....
Ins. Doguran yoktur ama minikler dursunlar durduklari yerde
Iyi ki varsiniz bacilarim :
Sizlerin dualariyla carcabucak toparlandik...
Seviyorum hepinizi
Merak edenlerimiz icin kapi susumuzu hemen astirdim....
Ins. Bu kapidan iceri girecek canim oglumEki Görüntüle 1105749
Canım herşeyin iyiye gitmesine çok sevindim İnşallah dediğin gibi bu gün yarın çıkar... Bu ara kapı süsümüzde pek şirinmiş...:)
Sağol güzel dileklerin için Canım..
Gittik işte baktı prenatolog, sıvıda azalma var ama çok kritik bir düzeyde değil dedi.
Haftaya p.tesi tekrar çağırdı, bu arada akşam yemeklerinden sonra en az 10 hareketi olmalı bebeğin dedi. Sayıyoruz işte.
Eğer haftaya hala sıvı azalması devam ediyorsa erkenden alırız 38 haftayı beklemeyiz dedi.
Bu arada plasentadan beslenemiyormuş bebişim ve o yüzden sıvı azalıyormuş. Yani suyu içiyor ama böbreklerden sıvı atışı azaldığından, bebişin metabolizması kendini sağlama aldığından sıvı azalması varmış.
Bol bol dinleneceksin, sıvı alacaksın, meyve suyu sıkıp sulandırıp ayrıca onu da içeceksin dedi dr. Kalori alsın bebiş diye sanırım.
Erken doğarsa biraz kilo alsın istiyor dr sanırım...
İşte böyle, canım sıkkın biraz ama bu halimizede şükür...
He bir de eşim benim astımımı sordu dr a , o da anestezyenle iyi konuşulmalı, ameliyattan sonra verilen özellikle bir ilaç var onu almaman lazım dedi. Bir takım haIrlıklı olması gereken ilaçlardan bahsetti. Yani bilemedim hala hastaneye karar veremedim, benim akrabam olan dr burada yapalım en iyisi dedi ama hem avrupa yakası hem de 10.000 tl lerden bahsediyorlardı. Tabii indirim olacak ama olsa bilene kadar olur ki ?
Düşün düşün kafam patlayacak yahu...
Neyse uzatmayayım durumlar kısaca böyle...
Yine de şükür
Bi perinatologun bakması iyi olmuş canım toparlar İnşallah bebişin... Anestezi konusunda zaten ameliyata girerken sürekli bi hastalık devamlı kullanılan ilaçlar varmı vs gibi sorular soruyorlar ama tabi içinin rahat etmesi daha önemli...
Kızlar, günaydın.
Ya ben bugün 36. haftama giriş yapmış bulunmaktayım. 35+0. Ve bende 3 gündür anlam veremediğim bir şişlik var yani ödem. Ellerim ayaklarım ve ayak bileklerim. Fil gibiler yaa. ellerimi yumruk yaparken sıkarken zorlanıyorum. Ödem attırıcı önerileriz var mı?
Benim sabahları kalktığımda sağ elim şiş oluyor özellikle işaret parmağım katlanmıyor bile ama sonra yavaş yavaş geçiyor... Ödem attırıcıları doktorlar hamileyken önermiyorlar onun yerine bol sıvı artı hareket tavsiye ediyorlar canım...