2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Iyi ki varsiniz bacilarim :
Sizlerin dualariyla carcabucak toparlandik...
Seviyorum hepinizi
Merak edenlerimiz icin kapi susumuzu hemen astirdim....
Ins. Bu kapidan iceri girecek canim oglum Eki Görüntüle 1105749

Canım herşeyin iyiye gitmesine çok sevindim İnşallah dediğin gibi bu gün yarın çıkar... Bu ara kapı süsümüzde pek şirinmiş...:)

Bi perinatologun bakması iyi olmuş canım toparlar İnşallah bebişin... Anestezi konusunda zaten ameliyata girerken sürekli bi hastalık devamlı kullanılan ilaçlar varmı vs gibi sorular soruyorlar ama tabi içinin rahat etmesi daha önemli...

Benim sabahları kalktığımda sağ elim şiş oluyor özellikle işaret parmağım katlanmıyor bile ama sonra yavaş yavaş geçiyor... Ödem attırıcıları doktorlar hamileyken önermiyorlar onun yerine bol sıvı artı hareket tavsiye ediyorlar canım...

tuz yeme canım.
maydanoz ve bol su güzel ödem attırıyor.

en azından kötü diyebileceğimiz bi haber yok şükür..hem ne güzel,olabilecek tüm ihtimallerden de bahsedilmiş..birisi gelse başına,paniklemezsiniz..zaten az bi yolumuz kaldı,dinlenme olayına ve sıvı tüketimine ağırlık ver olabildiğince bari aksatma aman ha!! Yav bu arada 10.000 tl ne öyle ne parası kız o aneeeeey
:26:

aynen öyle. Senin yaş kaç. İlk bebek mi. kız galiba. Kilo nasıl

25 yaşındayım ilk bebiş kız
kiloda ilk üç ay 5 kilo verdim sonra aldım başımı gittim toplamda 12 kilo aldım zaten kiloluydum umudum kızım o emcek ben vercem inş

25 yaşındayım ilk bebiş kız
kiloda ilk üç ay 5 kilo verdim sonra aldım başımı gittim toplamda 12 kilo aldım zaten kiloluydum umudum kızım o emcek ben vercem inş

İnş. verirsin sütün olurda. Bulantın oldu senin sanırım bende hiç olmadı maşalalh aldımda aldım. ilk 4 ayda 7 kg aldım düşün. Şuanda da 15 almış durumdayım.

İnş. verirsin sütün olurda. Bulantın oldu senin sanırım bende hiç olmadı maşalalh aldımda aldım. ilk 4 ayda 7 kg aldım düşün. Şuanda da 15 almış durumdayım.

evet bulantı sonrada grip oldum 2 kere mahvetti beni onlar hayırlısı artık eh son aydayız bi 3 daha gelir tahminimce ondan sonra inişe geçeriz

tamam ugün pazardna maydanoz alayım sabahkarı yerim bolbol

ben pek tuzu sevmem çok şükür şişlik şikayetim yok. kahvaltıda maydanoz yerim akşam yemeğinde de yerim ya salataya doğrarım ya da alır elime yerim
bu yüzden şişlik olmadığını düşünüyorum maydonoz aynı zamanda iltihabı da söküyor idrarın rengı bıle farkediyor inşallah faydası olur canım. ellerinde şişlik varsa boş kaldıkça aç kapa ellerini hareketin de faydası var.

Massallah iyi olmanıza sevindim. O yakısıklı yavruyu öp bizim için

O oooo kapi susumuzu hemen astirdim....
Ins. Bu kapidan iceri girecek canim oglum Eki Görüntüle 1105749

Oyyy maşallah yakışıklımıza çok ama çok sevindim güzel haberlerine azerim.
Kapı süsünüze de bayıldım.Hayırlısıyla sağlıkla girsin o kapıdan kuzucuk.

Biran.once oglusumu.kucagima almak.istiyorum.az bir zaman kalincada cok.yavas ilerliyo.bu gunler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de haziran annesi olcm insallah aranıza yeni katıldım:)beni de kabul edin:)bu hafta izne ayrıldım artık daha rahat takip edebiliyorum konuları:)

Biran.once oglusumu.kucagima almak.istiyorum.az bir zaman kalincada cok.yavas ilerliyo.bu gunler

İlerlemeyi bırak hiç geçmiyor zaman :)
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında kavuşuruz bebişlere.

ben de haziran annesi olcm insallah aranıza yeni katıldım:)beni de kabul edin:)bu hafta izne ayrıldım artık daha rahat takip edebiliyorum konuları:)

Hoşgeldin canım

Gereği düşünüldü siteye hala giriş yapmamış.
İnşallah herşey yolundadır.

bugün ilk işim almak olacak maydanozu.sabah akşam yerim artık bende. Bende iltihapda var (((... İlaç verdi dr. Ona ii gelir belki. Çok sğaol taltım

Kasilmalar nasil.oluyor. Ben 33.haftamdayim aara ara karnim gerilio ama agri olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…