2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

maşallah canım darısı başımıza inşallah

Ne guzel haberler bunlar cok sukur azericim bir sn once evinize gelirsiniz insallah yakisikli pasanla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi ki varsiniz bacilarim :
Sizlerin dualariyla carcabucak toparlandik...
Seviyorum hepinizi
Merak edenlerimiz icin kapi susumuzu hemen astirdim....
Ins. Bu kapidan iceri girecek canim oglum Eki Görüntüle 1105749

Cok da guzel olmus canim. Yakisikli afilli afilli girecek o odaya insallah. Rabbim hayirli olani yasatsin hepimize..

Seviyorum hepinizi

masallah size cok sevindim iyi olmaniza seninde oglusununda kapi susunuzde cok yakismis

Slm kızlar size bi sorum olucak çatlak sizlerde oldumu olduysa kaçıncı hafta da başladınız çatlamaya

ayy bende çok şikayetçiyim bu konudan :) allah başka dert vermesin de çok zor oluyo ben su da içiyorum yürüyüşte yapıyorum ama bayadır var fakat son 2 haftadır iyice şiştim sabahları özellikle daha bi balon oluyorum yüzüm falanda şiş oluyo sonra yüzüm geçiyo ama el ayak felaket
doktorlarda işte klasik tuzu kes su iç başka bişey demiyor bana tansiyon takibi verdi bi de geçen kontrolde orda yüksek çıkmıştı ama çok şükür normal tansiyonumda az kaldı az sabır

Seviyorum hepinizi

Allah o kapıdan içeri girdiği günleri de nasip etsin inşallah, Güzel haberlerinizi aldıkça bizden mutlusu olmuyor, daha da iyi olucak herşey

Slm kızlar size bi sorum olucak çatlak sizlerde oldumu olduysa kaçıncı hafta da başladınız çatlamaya

ben haritaya döndüm karnımın altı dolu ama hiç açıkcası kafaya takmıyorum bebişimin hediyesi
arada bir krem sürüyorum ama devamlı kullanmıyorum zaten annemde de çok var o yüzden bekliyodum böyle bişey
çatladıktan sonra geri dönüşü yok zaten

Tansiyonumda hiç sıkıntı yaşamadık biz. benim bu hafta şişlik rahatsız edici oldu önceden yok gibi birşeydi. E su içiyorum bolbol ben yürüyüş ypamıyorum. onada bugün başlayayım bari offf yaa

Tansiyonumda hiç sıkıntı yaşamadık biz. benim bu hafta şişlik rahatsız edici oldu önceden yok gibi birşeydi. E su içiyorum bolbol ben yürüyüş ypamıyorum. onada bugün başlayayım bari offf yaa

vala bende yürüyorum ama hala şiş :)
doğurunca geçcek inş kaldı 4 hafta nolcak idare edivercez

selam kızlar bu haziran bebekleri acelecimi ne ,kızımı 39+1 dogum yaptım ama iki uc gundur karnım cok sertlesıyor kasıklarımda cok agrı oluyor bıde hareketlerı cok sertkarnmdan cıkacak gıbı Allah saglıkla dogmayı nasip etsin hamilelik beni bunalttı

bende henüz olmadı ama heran olaiblir. Son hafta çatlayanlar bile çok oluyor. Kremleniyorum ama genetik olduğuna inananlardanım. birde beim kilo alıp vermekten kaynaklanan mevcut çatlaklarım vardı onlar açıldı. Belki o yüzden çatlamamışımdır henüz

Canım çok mutlu oldum. Maşallah Ali Yasin'e annesini emmeye de başlamış. İnşallah herşey daha da güzel olacak. Bir ömür boyu sağlıkla, mutlulukla yaşayın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…