bugün ilk işim almak olacak maydanozu.sabah akşam yerim artık bende. Bende iltihapda var(((... İlaç verdi dr. Ona ii gelir belki. Çok sğaol taltım
Kasilmalar nasil.oluyor. Ben 33.haftamdayim aara ara karnim gerilio ama agri olmuyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah yardımcısı olsun cnm inşallh sağlıkla kucağına alır bebeğini.Kızlar ben temmuz annelerindenim. 3 temmuzda doğum yapacak arkadaşımız suyu azalmış dün ciğer geliştirici yaptılar. Su an sezaryene alındı. Dua edermisiniz?
Teyzelerrrrrrrr bayram bugun bayrammmmmmm
Haydi halaya oglum cikacak bugun cok mutluyummm cokkkkkkk
Yogu bakimdan aradilar kiyafetlerini istediler sukurler olsun Rabb'ime ruyamda da gormustum
Isitme testine falan goturuyorduk .....
Su an omrumun en mutlu haberini aldim sizlerle paylasmak istedim
Sukurler olsunnnnnnn sukurler olsunnnn
Kizlar ben bu aralara lohusayken aniden lazim olur vakit bulup yapamam die bisiler yapip dondurucuya atiyorum, pogaca yapip bi poset attim dondurucuya. Tabi kayinvalidem ve annem de yaparlar o zaman ama ne bileyim yanimda kimse yokken bebekten firsat bulup yapamam diye biraz hazirlik yapmak istiyorum
baska neler yapabilirim bi fikriniz var mi
senin haftandayken bende ara ara oluyodu su an 37. Haftadayiz ve baya baya kasiliyo artik karnim
Bebek sanki bi tarafta toplaniyomus gibi oluyo karnin tas gibi sertlesiyo bi anda 15-20 saniye sonra geciyo, simdi karnim kasildiginda tahta gibi oluyo hareket bile edemiyorum nerdeyse dogum yaklasiyo tabi normal artik bunlar
Kızlar ben temmuz annelerindenim. 3 temmuzda doğum yapacak arkadaşımız suyu azalmış dün ciğer geliştirici yaptılar. Su an sezaryene alındı. Dua edermisiniz?
bir ada odem oldu bendede birden doktorumda kilo birden aldin diye demisti su ve tuz tuketimin normalse kilo ve hareketsizliktendirSu içmemede sıkıntı olduğunu düşünümüyorum 3 lt iş yerinde içiyorum e eve gidincede yine 2-3 bardak içiyorum. Maydanoz yemek atıtıtrıyormuş galiba onu denesem mi acaba. dr. c.tesi gideceğim soracağım
Yogu bakimdan aradilar kiyafetlerini istediler sukurler olsun Rabb'ime ruyamda da gormustum
Kizlar ben bu aralara lohusayken aniden lazim olur vakit bulup yapamam die bisiler yapip dondurucuya atiyorum, pogaca yapip bi poset attim dondurucuya. Tabi kayinvalidem ve annem de yaparlar o zaman ama ne bileyim yanimda kimse yokken bebekten firsat bulup yapamam diye biraz hazirlik yapmak istiyorum
baska neler yapabilirim bi fikriniz var mi
kızlar normal doğum mu yapcksınız yoksa sezeryan mı?doktorum 37.haftada catı muayenesiyle belli olck dedi ben normal istiyorum ama korkuyorum da açıkçasıepidural yapıyorlarmıs ama emin olamıyorum iste bana fikir verebilir misiniz:18:
kızlar normal doğum mu yapcksınız yoksa sezeryan mı?doktorum 37.haftada catı muayenesiyle belli olck dedi ben normal istiyorum ama korkuyorum da açıkçasıepidural yapıyorlarmıs ama emin olamıyorum iste bana fikir verebilir misiniz:18:
ben bi aksilik olmazda normal doğum yapmak istiyorum canım ama ne olacağı da belli olmaz bebişler karar veriyor buna biraz da bir de o çatı muayenesinin sonucu. kendimi de hiç korkutmuyorum. normal doğum istiyorum diyince bi ton ayy nasıl yapacaksın nasıl dayanacaksın diyen insan var ama bunlara kulak asmıyorum. doktorum epidurali de tavsiye ediyor hiç dayanamıcak olursam onu yaptırırım diye düşünüyorum. düşünüp düşünüp hiç korkutma bence
En guzeli normal.dogum.bence bende normal istiyorum.doktorum simdilik.normal.gozukuyor dedi. Cati muaynesinden cok.utaniyorum.ben ya
Evet o mavi kırmızı renklerle kan akışına bakıyorlar ama 4D ultrasonlarda beyindeki kan akışına vs de bakıyorlar.
Suyuna da ultrasonda bakarak sıvı ölçerek baktı dr Prenatoloğa gönderdi, hem başka bir göz görsün hem de prenatologlar riskli gebeliklere bakıyorlar ya bakış açıları başka oluyor.
Ama mutlaka dikkatli ol Canım. Dr bana akşam yemeğinden sonra dinlen ve en az 10 hareket saymalısın dedi.
Artık iyice paranoyaya bağlarım ben, bu hareket mi değil mi diye...
Allah yardımcımız olsun hepimizin ...
Sağ salim alsak hayırlısı ve vaktiyle bebeişlerimizi kucaklarımıza...
ben bi aksilik olmazda normal doğum yapmak istiyorum canım ama ne olacağı da belli olmaz bebişler karar veriyor buna biraz da bir de o çatı muayenesinin sonucu. kendimi de hiç korkutmuyorum. normal doğum istiyorum diyince bi ton ayy nasıl yapacaksın nasıl dayanacaksın diyen insan var ama bunlara kulak asmıyorum. doktorum epidurali de tavsiye ediyor hiç dayanamıcak olursam onu yaptırırım diye düşünüyorum. düşünüp düşünüp hiç korkutma bence
En guzeli normal.dogum.bence bende normal istiyorum.doktorum simdilik.normal.gozukuyor dedi. Cati muaynesinden cok.utaniyorum.ben ya
evet yaaa :26: ben de felaket utanıyorum nasıl olacak bilmiyorum valla
dr henüz söylemedi ne zaman yapacağını her gittiğimde güle oynaya gidiyorum o hafta nasıl giderim bilemiyorum:26::26:
Arkadaşlar Merhabalar ,
Aslında sürekli takip ediyorum ama aktif olmak pek kısmet olmadı :)
Gizli takipçinizim yani =)
Facebooktaki grubumuzu nasıl bulabiliyoruz ???
öyleyse aramıza hoşgeldin efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?