2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bugün ilk işim almak olacak maydanozu.sabah akşam yerim artık bende. Bende iltihapda var (((... İlaç verdi dr. Ona ii gelir belki. Çok sğaol taltım

rica ederim canım inşallah faydası olur:)

Kasilmalar nasil.oluyor. Ben 33.haftamdayim aara ara karnim gerilio ama agri olmuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebek bır anda kendını geriyo gibi oluyo taş gibi oluyor karnım bu da bıraz hafıf sancı verıyo cnm kısa sürüyo benım böyle oluyor.

Allah yardımcısı olsun cnm inşallh sağlıkla kucağına alır bebeğini.

gözün aydıınn canım cok şükür

bende düşünüyorum bışeyler yapmayı sigara böreği, poğaca, tatlı ve tuzlu kurabiye yapıp atıcam belki bir de kek atabılırım. annelerimizin işi kolaylaşsın

İki.haftadan.beri boyle oluyo.bende korkuyordum erken dogummu olacak.diye. Demekki.normalmis cok.saol.icimi.rahatlattin valla

bir ada odem oldu bendede birden doktorumda kilo birden aldin diye demisti su ve tuz tuketimin normalse kilo ve hareketsizliktendir

kızlar normal doğum mu yapcksınız yoksa sezeryan mı?doktorum 37.haftada catı muayenesiyle belli olck dedi ben normal istiyorum ama korkuyorum da açıkçası epidural yapıyorlarmıs ama emin olamıyorum iste bana fikir verebilir misiniz:18:

ne güzel ne güzel.... ): aferin Ali Yasinimize...çok sevindim arkadaşım senin adına....ohhh ne güzel şimdi mis kokulunla beraber uyursunuz evinizde :)

anammmmmm evin prensi gelsin bakalım gözün aydın canım pek sevindim şükürler olsun

bacım bende haziran basında ayrılcam izne inşallah ..evlendiğimden beri pek yemek yapamadım evimde hemen hamile kalıp bide çalışınca hep dışarda annelerde yedik yemek yapmayıda bilmem açıkçası pek yeni yeni öğreniyorum ilk denemelerimde fena değil
ama aklımda haziran basında izne ayrılınca canınız çekmesin yaprak sarması ,sulu köfte,izmir köfte, senin yaptığın gibi börekti hamur işleriydi sigara böreği filan yapayım diyorum buzlukta durabilecek çıkarıp pişiverecek şeyler annemden bildiğim bunlar birde karnıyarık için annem kıymasını ayrı patlıcanlarını hazırlayıp ayrı kızartıp kilitli poşetlere koyardı öyle hatırlıom çıkarıp birleştiriverir fırına sürerdi
gerçi anneler yaparlar bize pek kalmaz ama aklıma gelenler bunlar ellerine sağlık şimdiden canım

ben bi aksilik olmazda normal doğum yapmak istiyorum canım ama ne olacağı da belli olmaz bebişler karar veriyor buna biraz da bir de o çatı muayenesinin sonucu . kendimi de hiç korkutmuyorum. normal doğum istiyorum diyince bi ton ayy nasıl yapacaksın nasıl dayanacaksın diyen insan var ama bunlara kulak asmıyorum. doktorum epidurali de tavsiye ediyor hiç dayanamıcak olursam onu yaptırırım diye düşünüyorum. düşünüp düşünüp hiç korkutma bence kendını.

topikte bilmeyen yok,ben kesinlikle sezeryancıyım.. kendi isteğim ile

amin inşallah cnm dediğn gibivaktiyle kucağımıza verirler hemen..
suyunu kaç mm ölçtüler biliyor musun?

Ben de sezaryenden korkanlardanım hatta epiduralin yan etkilerinden bile korkuyorum. ama yine de hayırlısı olsun ikimiz içinde en sağlıklısı hangi yöntem olacaksa o olsun istiyorum. ilk etapta normale giden yolda ilerliyeyim sonrası mevlanın taktiri diyorum hayırlısı. ama bu konularda doktor çok önemli. doktorun tercihi bize bırakması değil de bizi yüreklendirmesi gerek. benim doktorum Allahtanki normal taraftarı. annem de destekliyor. ben de pozitif doğum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendiriyorum. bol bol dua ediyorum. ilk doğumum da normal olmuştu, yine olur inşallah

alıntıda bi tuhaflık oldu karışıklık olmuş senınkınde kendı kendımı alıntılamış gibi oldum

Arkadaşlar Merhabalar ,

Aslında sürekli takip ediyorum ama aktif olmak pek kısmet olmadı :)
Gizli takipçinizim yani =)

Facebooktaki grubumuzu nasıl bulabiliyoruz ???

Arkadaşlar Merhabalar ,

Aslında sürekli takip ediyorum ama aktif olmak pek kısmet olmadı :)
Gizli takipçinizim yani =)

Facebooktaki grubumuzu nasıl bulabiliyoruz ???

öyleyse aramıza hoşgeldin efenim

evet yaaa :26: ben de felaket utanıyorum nasıl olacak bilmiyorum valla
dr henüz söylemedi ne zaman yapacağını her gittiğimde güle oynaya gidiyorum o hafta nasıl giderim bilemiyorum:26::26:[/QUOTE]

Biryerde okumustum.bazi doktorlar bakmiyorlarmis..dogum esnasinda bakiyorlarmis.bide gunun gectiginde bakiyorlrmis. Dogum.sancisi cekerken baksalr cok gzl.olacak agridan acidan zaten utanma kalmayacak.

gözün aydın olsun canım vallahi kaç zamandır giremiyordum girince de şöyle okuyup çıkıyordum buna yazmadan olmaz dedim. Ali Yasin'imize güzel ömürler nasip etsin Allah'ım hayırlı uğurlu olsun ailenize size.. bol bol sev kokla öp. bize de hayırlısıyla sizin gibi kavuşmak nasip etsin Allah'ım çoookk sevinçli bi haber maşallah size nazarlardan korusun sizi tütütütütüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…