evet yaaa :26: ben de felaket utanıyorum nasıl olacak bilmiyorum valla
dr henüz söylemedi ne zaman yapacağını her gittiğimde güle oynaya gidiyorum o hafta nasıl giderim bilemiyorum:26::26:
ende epidural normal doğum düşünenlerdenim canımkızlar normal doğum mu yapcksınız yoksa sezeryan mı?doktorum 37.haftada catı muayenesiyle belli olck dedi ben normal istiyorum ama korkuyorum da açıkçasıepidural yapıyorlarmıs ama emin olamıyorum iste bana fikir verebilir misiniz:18:
ben bi aksilik olmazda normal doğum yapmak istiyorum canım ama ne olacağı da belli olmaz bebişler karar veriyor buna biraz da bir de o çatı muayenesinin sonucu. kendimi de hiç korkutmuyorum. normal doğum istiyorum diyince bi ton ayy nasıl yapacaksın nasıl dayanacaksın diyen insan var ama bunlara kulak asmıyorum. doktorum epidurali de tavsiye ediyor hiç dayanamıcak olursam onu yaptırırım diye düşünüyorum. düşünüp düşünüp hiç korkutma bence kendını.
topikte bilmeyen yok,ben kesinlikle sezeryancıyım..kendi isteğim ile
Teyzelerrrrrrrr bayram bugun bayrammmmmmm
Haydi halaya oglum cikacak bugun cok mutluyummm cokkkkkkk
Yogu bakimdan aradilar kiyafetlerini istediler sukurler olsun Rabb'ime ruyamda da gormustum
Isitme testine falan goturuyorduk .....
Su an omrumun en mutlu haberini aldim sizlerle paylasmak istedim
Sukurler olsunnnnnnn sukurler olsunnnn
Kizlar ben bu aralara lohusayken aniden lazim olur vakit bulup yapamam die bisiler yapip dondurucuya atiyorum, pogaca yapip bi poset attim dondurucuya. Tabi kayinvalidem ve annem de yaparlar o zaman ama ne bileyim yanimda kimse yokken bebekten firsat bulup yapamam diye biraz hazirlik yapmak istiyorum
baska neler yapabilirim bi fikriniz var mi
kızlar sorularım fazla oluyo ama kusura bakmayın:)
3 mayısta kontrolümüz vardı 32+1 deydik ve bebeğim 1850 gramdı.doktorum normal olduğunu fakat kilosunun daha fazla olabileceğini söyledi.aklıma takıldı benim de ya cok mu zayıf oğlum sizce?sizinkiler nasıldı?
neden normali düsünmedin peki
ben de epidurali düsünüyorum açıkçası simdi bile ağrım olduğnda ne yapacağımı sasırıyorum:))ağrıya dayanamam herhalde.doktorum da normal doğumdan yana en sağlıklısı normal doğum dyo ama ben su hep anlatılan kesik ve dikislerden korkuyorum.epidural olursa hissetmycm en azından
benim acı eşiğim çok fena düşüktür..ve canım çok tatlıdır..ufacık bişey bile beni ağlatıp canımı acıtabilir..mesela küpe takarken delik hafif kapanmış,açmaya uğraşırken bayılmış biriyimkan aldırmak mesela,nerdeyse bağışıklık kazancam kaç senedir ama yinede içim hep bi tuhaf olur bayılcak gibi hissederim suratım beyaz olur..
Ben kendime hiç güvenmiyorum ve yapmam gerekenleri yapamam diye korkuyorum.. Kendimi geçsem bebeğe zararım olur diye.. Epidüral falanda istemem o da bana göre değil,belden iğne olcak orda ince çubuk gibi hortum kalcak falan amaaaaan yok!! Ben 2 kez düşük yaşadım ve düşük ağrısı nasıl,ne sen sor ne ben anlatayım.. Hep derler ki "normal doğum ağrısından kötüdür düşük ağrısı" ben acıda ağrıda değilim çok fazla ama genital bölgeye kesi atılcak olması sonra dikilcek olması + bunun ben uyanıkken yapılcak olması düşüncesi bile delirtiyor beni,deli gibi korkuyorum..
Diyorlarki "bebeği görünce hissetmedim" !! Ben hissederim arkadaş..biliyorum kendimi,o an gözüm görmez bebeği falanen temizi güzeli genel anestezili sezeryan bana göre..tabi Allah ne vercek bilmiyorum ama tercihim bu yönde olucak..en yakın arkadaşımda sezeryan oldu,erken doğum yapan face grubundanda 3-4 arkadaş var sezeryan olan hepsinin iyi ve güzel geçti..öyle ağrısı sızısı çok lan zor bi süreç değil yani,sezeryanda korkmayın..ama tabi kişiden kişiye de değişir bunu unutmayın
kızlar sorularım fazla oluyo ama kusura bakmayın:)
3 mayısta kontrolümüz vardı 32+1 deydik ve bebeğim 1850 gramdı.doktorum normal olduğunu fakat kilosunun daha fazla olabileceğini söyledi.aklıma takıldı benim de ya cok mu zayıf oğlum sizce?sizinkiler nasıldı?
Yogu bakimdan aradilar kiyafetlerini istediler sukurler olsun Rabb'ime ruyamda da gormustum
topikte bilmeyen yok,ben kesinlikle sezeryancıyım..kendi isteğim ile
ahh canımm yaa nekadar sevindim anlatamam mis kokucak eviniz çok bekletmedi annesini kuzusu darısı başımızaTeyzelerrrrrrrr bayram bugun bayrammmmmmm
hee efe fırttadanak gelcek en normalinden görcen o zaman hiç bişey anlamıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?