2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evet yaaa :26: ben de felaket utanıyorum nasıl olacak bilmiyorum valla
dr henüz söylemedi ne zaman yapacağını her gittiğimde güle oynaya gidiyorum o hafta nasıl giderim bilemiyorum:26::26:

Biryerde okumustum.bazi doktorlar bakmiyorlarmis..dogum esnasinda bakiyorlarmis.bide gunun gectiginde bakiyorlrmis. Dogum.sancisi cekerken baksalr cok gzl.olacak agridan acidan zaten utanma kalmayacak.[/QUOTE]

Benim dr. bir önceki muayenede haber vereceklerini söylemişti.

ende epidural normal doğum düşünenlerdenim canım

ben de epidurali düsünüyorum açıkçası simdi bile ağrım olduğnda ne yapacağımı sasırıyorum:))ağrıya dayanamam herhalde.doktorum da normal doğumdan yana en sağlıklısı normal doğum dyo ama ben su hep anlatılan kesik ve dikislerden korkuyorum.epidural olursa hissetmycm en azından

Azeriii cok sevindim ne kadar sanslisin artik oglunla yasayacaksin.. Senin yerinde olmak isteyen cok insan var burda cokkk biri de benim 😄 Allah agzinin tadini bozmasin hic ali yasine kocaman nanik yapiyorum mucxx

kızlar sorularım fazla oluyo ama kusura bakmayın:)
3 mayısta kontrolümüz vardı 32+1 deydik ve bebeğim 1850 gramdı.doktorum normal olduğunu fakat kilosunun daha fazla olabileceğini söyledi.aklıma takıldı benim de ya cok mu zayıf oğlum sizce?sizinkiler nasıldı?

Oh ohhh süper :)
Artık eve gidince bi resminizi isteriz

Kurabiye de yapabilirsin

Bnm 32+4 te 1979 gramdi. Bence normal.zayif degl seninkide cnm

Azeriii cok sevindim ne kadar sanslisin artik oglunla yasayacaksin.. Senin yerinde olmak isteyen cok insan var burda cokkk biri de benim 😄 Allah agzinin tadini bozmasin hic ali yasine kocaman nanik yapiyorum mucxx

neden normali düsünmedin peki

benim acı eşiğim çok fena düşüktür..ve canım çok tatlıdır..ufacık bişey bile beni ağlatıp canımı acıtabilir..mesela küpe takarken delik hafif kapanmış,açmaya uğraşırken bayılmış biriyim kan aldırmak mesela,nerdeyse bağışıklık kazancam kaç senedir ama yinede içim hep bi tuhaf olur bayılcak gibi hissederim suratım beyaz olur..

Ben kendime hiç güvenmiyorum ve yapmam gerekenleri yapamam diye korkuyorum.. Kendimi geçsem bebeğe zararım olur diye.. Epidüral falanda istemem o da bana göre değil,belden iğne olcak orda ince çubuk gibi hortum kalcak falan amaaaaan yok!! Ben 2 kez düşük yaşadım ve düşük ağrısı nasıl,ne sen sor ne ben anlatayım.. Hep derler ki "normal doğum ağrısından kötüdür düşük ağrısı" ben acıda ağrıda değilim çok fazla ama genital bölgeye kesi atılcak olması sonra dikilcek olması + bunun ben uyanıkken yapılcak olması düşüncesi bile delirtiyor beni,deli gibi korkuyorum..

Diyorlarki "bebeği görünce hissetmedim" !! Ben hissederim arkadaş..biliyorum kendimi,o an gözüm görmez bebeği falan en temizi güzeli genel anestezili sezeryan bana göre..tabi Allah ne vercek bilmiyorum ama tercihim bu yönde olucak..en yakın arkadaşımda sezeryan oldu,erken doğum yapan face grubundanda 3-4 arkadaş var sezeryan olan hepsinin iyi ve güzel geçti..öyle ağrısı sızısı çok lan zor bi süreç değil yani,sezeryanda korkmayın..ama tabi kişiden kişiye de değişir bunu unutmayın

ben ağrıya biraz dayanıklıyım migrenim var buna dayanabılıyorum ilaç içmiyorum epiduralin migrene etkisi var mı bılmıyorum.
dikişlerden haberimiz bile olmaz o an emin ol

söylediklerin doğru aslında kaldıramycaksan yapmamalısn haklısın:)haftaya kontrolümüz var o zaman ayrıntılı konuscm doktorumla hakkımızda hayırlısı olsun artık:)kaçıs yok nasıl olsa:))

bende 32 de gittim 1884 tü normal dedi doktor senınkıde normal geldı cnm bna

bende çok aktif katılıp yazan annelerden değilim yinede tüm haberleri takip etmeye çalışıyorum. Ali Yasin annesine kavuşmuş çok şükür. gözünüz aydın Allah birdaha ayırmasın.
doğum konusuna gelince bende ısrarla normal doğum istiyenlerdeyim ama Allahın nasibi nedir bilmiyorum. bizimkisi hala makat geliş son bir haftası eğer dönmezse epidural sezeryan olacak mecburen

Gözünaydın canım...:)

ahh canımm yaa nekadar sevindim anlatamam mis kokucak eviniz çok bekletmedi annesini kuzusu darısı başımıza

hee efe fırttadanak gelcek en normalinden görcen o zaman hiç bişey anlamıcan

kızzzz öyle söyleyip durma..Efe'yi gaza getirme bakiyim..o paşa paşa sezeryan olcak inşallah..

Son düzenleme:

Tey tey tey beni de alin halaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…