kızzzz öyle söyleyip durma..Efe'yi gaza getirme bakiyim..o paşa paşa sezeryan olcak inşallah..
inşallah zaten o fırtlayana kadar sen çıkartcan
Teyzelerrrrrrrr bayram bugun bayrammmmmmm
Haydi halaya oglum cikacak bugun cok mutluyummm cokkkkkkk
Yogu bakimdan aradilar kiyafetlerini istediler sukurler olsun Rabb'ime ruyamda da gormustum
Isitme testine falan goturuyorduk .....
Su an omrumun en mutlu haberini aldim sizlerle paylasmak istedim
Sukurler olsunnnnnnn sukurler olsunnnn
Coookk sevgili anneler herkese selamlar.... Bende ankaraya geldim dogum icin dahada bi heycan basti gunler yaklasiyo diye ... Bebisin butun kiyafetlerini yikadim utulenecek kurursa hava biras kotu ankarada. Kucuk portatif bi besik aldik onu hazirlicaz falan . Bugune kadar pek anlamiyodum ama bu gibi seyleri yapincada cokkk heyecanlandim.. Bide artik hastane cantami hazirlarsam geriye bisey kalmicak sadece o muhtesem gunu beklemekten baska......
Bu arada hasta olan anneler varsa acil sifalar diliyorum. Anladigim kadariyla azeri bebisini kucagina almis onada hayirli olsun diorum.... Ve tabiki darisi bekleyen tum annislere :)))) Allah hepimizi nazarlardan korusun ve hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin
günaydın, pardon ben fazla takip edemiyorum. çalışıyormuydun cankatre.
Ben geceleri uyuyorum şükür ama sabaha karşı ayaklarıma kramp giriyor.
Sen kaç haftalık hamileydin, problem yok değilmi.
Benim de korkularım dışında ve bebeğimin küçük oluşu dışında problemim yok.
kızlar sorularım fazla oluyo ama kusura bakmayın:)
3 mayısta kontrolümüz vardı 32+1 deydik ve bebeğim 1850 gramdı.doktorum normal olduğunu fakat kilosunun daha fazla olabileceğini söyledi.aklıma takıldı benim de ya cok mu zayıf oğlum sizce?sizinkiler nasıldı?
kızlaaaaaaar doktorumuz bir daha ki kontrolü 3 hafta sonrasına verdi.bu zaman içerisinde oğlum gelmez dimi?? çok heycanlıyım günler azaldıkça:))
tamam ugün pazardna maydanoz alayım sabahkarı yerim bolbol
Canım sıkma canını bak 36. haftaya gelmişsin şuan doğsa bıle erken değil ki 27 haftalık bebişlerimiz oldu. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. bol bol dinlen 1 ayımız kaldı şurda
Şişlere karşı bol su içip, tuzsuz yemem gerektiğini söylemişlerdi sağlık ocağında. Ayrıca, kabağın ödem atmakta yardımcı olduğunu duymuştum. Geçmiş olsun.
Canım, bebeğinin haftası gayet iyi. İnşallah 38, 39 ları göreceksin. Doktorlar biraz daha ciddiye alalım diye biraz kaygılandırıyorlar ama onlarda sorumluluk almaktan çekiniyorlar. Benim bebeğimde pek kilolu değil, yarın pekmeze başlayacağım, sana söylendiği gibi meyve suyunu da deneyeyim. 10.000 tl iyi para. Benimde takibimi yapan 2 doktor var. Biri evime yakın en fazla 3.000 le çıkacakken, biri avrupa yakasında 10.000 tutuyor. Sonuçta 3.000 olan yerden çok memnun olanlar var, eve de 10-15 dk, ikisinde de sonuç aynı olacağından uygun fiyatlıyı tercih etmeyi düşünüyorum.
Hahah bu yorumlara cok guldunm:))banada oyle geliyor pufpufcum:))son haftalarda bi bakmissinn normal dogum icin baslamis efe hazirliklara:)
Bende simdilik nasip olursa normal dusunuyorum...ins sagliklica gelsinlerde farketmez aslindaa
Kızlar, günaydın.
Ya ben bugün 36. haftama giriş yapmış bulunmaktayım. 35+0. Ve bende 3 gündür anlam veremediğim bir şişlik var yani ödem. Ellerim ayaklarım ve ayak bileklerim. Fil gibiler yaa. ellerimi yumruk yaparken sıkarken zorlanıyorum. Ödem attırıcı önerileriz var mı?
Hahah bu yorumlara cok guldunm:))banada oyle geliyor pufpufcum:))son haftalarda bi bakmissinn normal dogum icin baslamis efe hazirliklara:)
Bende simdilik nasip olursa normal dusunuyorum...ins sagliklica gelsinlerde farketmez aslindaa
Ben bayildim civile. Cok harika seyler var ve secenek cok fazla. Resim eklemeyi cok istiyorum canim ama tlfndan giriyorum. Hatta bu yuzden bebegimin resmini avatar resmi olarak kullandim sizlerle paylasabilmek icin
Tesekkur ederim canim. Ben oncesinde hicbir sey almamistim ve stres olmaya baslamistim. Simdi bir rahatladim ki sorma
Canim uzme kendini. Tam olarak ayni durum mu bilmiyorum ama benim kizimin da suyu azdi. Hareketleri azalinca dra gittigimde ogrenmistim. Ama ben ya 6. yada 7. ayimdaydim net hatirlamiyorum, 4 sene onceydi. Hiçbir sıkıntı olmadan aldım yavrumu kucağıma. Sadece normal doğumu cok istememe ragmen sezaryen olmak zorunda kalmıştım.
]S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalim
Cok ozledim sizleri...
Oglum emzirme yeteneginide kazanmis bulunmakta...
Daha sik gidip emzirmeye basladim...
Bugun yarin cikacak ins.
Bende cok sukur cok cok iyiyim....
Buyuk abdestten sonra dahada bir rahatlama oluyor haberiniz olsun
Cok sukur ya toparlandim oglum az bir sarilik olmus ama isin tedavisi yapiyorlar dahada iyi oldu yavrum...
Teyzeleri bir gorseniz dunyadaki en tatli sey o benim icin
Masaallah sagligi yerinde cok sukur Rabb'ime
Darisi sizlerin basina saglicakla alin yavrularinizi ins.
Biz 5 gunluk olduk bile
Bu arada kizlar kendinizde en ufak farkli bir belirti hissettiginiz an hemen gidin doktorunuza....
Sizleerde biliyordunuz bende cok kasilmalar baslamisti....
Enfeksiyon kapmisim ve oda bunlari tetiklemis....
Oglum sezeryandan cikinca aglayamamis duzgun...
Cok yorgun ve bitkinmis....
Ama aksamina kendisi solumaya baslamis sukur....
Ben dunyanin en yakisikli oglaninin yanina gidecegim birazdan
Opuyorum hepinizi
Ayrica dogum yapan arkadasimiz var mi ???
Gecmisi okumaya kalksam bas edemem artik ....
Ins. Doguran yoktur ama minikler dursunlar durduklari yerde
en azından kötü diyebileceğimiz bi haber yok şükür..hem ne güzel,olabilecek tüm ihtimallerden de bahsedilmiş..birisi gelse başına,paniklemezsiniz..zaten az bi yolumuz kaldı,dinlenme olayına ve sıvı tüketimine ağırlık ver olabildiğince bari aksatma aman ha!! Yav bu arada 10.000 tl ne öyle ne parası kız o aneeeeey :26:
Bi perinatologun bakması iyi olmuş canım toparlar İnşallah bebişin... Anestezi konusunda zaten ameliyata girerken sürekli bi hastalık devamlı kullanılan ilaçlar varmı vs gibi sorular soruyorlar ama tabi içinin rahat etmesi daha önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?