2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
inşallah zaten o fırtlayana kadar sen çıkartcan

Hahah bu yorumlara cok guldunm:))banada oyle geliyor pufpufcum:))son haftalarda bi bakmissinn normal dogum icin baslamis efe hazirliklara:)
Bende simdilik nasip olursa normal dusunuyorum...ins sagliklica gelsinlerde farketmez aslindaa

Canim benim gozun aydin pasa suslu kapidan iceri girecek artik cok mutlu oldum oglun kucaginda olacak darisi bizlere insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlaaaaaaar doktorumuz bir daha ki kontrolü 3 hafta sonrasına verdi.bu zaman içerisinde oğlum gelmez dimi?? çok heycanlıyım günler azaldıkça:))

Coookk sevgili anneler herkese selamlar.... Bende ankaraya geldim dogum icin dahada bi heycan basti gunler yaklasiyo diye ... Bebisin butun kiyafetlerini yikadim utulenecek kurursa hava biras kotu ankarada. Kucuk portatif bi besik aldik onu hazirlicaz falan . Bugune kadar pek anlamiyodum ama bu gibi seyleri yapincada cokkk heyecanlandim.. Bide artik hastane cantami hazirlarsam geriye bisey kalmicak sadece o muhtesem gunu beklemekten baska......

Bu arada hasta olan anneler varsa acil sifalar diliyorum. Anladigim kadariyla azeri bebisini kucagina almis onada hayirli olsun diorum.... Ve tabiki darisi bekleyen tum annislere :)))) Allah hepimizi nazarlardan korusun ve hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin

Canim Ankarada nerde yapican doğumu? Bende Ankaradayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar az once 2 tepsi mayali pogaca yapip dondurucuya attim ayrica aksam icin yemek te yaptim su an bel agrisindan oluyorum ama olsun simdiden hazirlkk yapmak lazim malum findiklar dogunca onlarla ilgilenmekten pek zaman kalmicak misafire hazirlik yapmaya falan
baska bigun de kiymali borek ve kurabiye yapip aticam dondurucuya, ihtiyacim oldugu zaman cikaririm sunarim misafire falan diye dusunuyorum

Merhaba,
Yok ben çalışmıyorum, geceleri de pek uyku uyuyamıyorum, gündüz de aydınlıkta uyuyamam.
35+4 haftalık gebelik. Başladığımızdan beri pek bir oh diyemedik doğrusu ama şükür ne diyeylim. Sağlıkla hayırlısıyla kucaklaasak da rahata ersek diyorum. Şimdi de plasenta bebeğimi besleyememeye başlamış, buna bağlı amniyo sıvızında azalma varmış, bebek hareketlerini takip etmem gerekiyor. Kısmet kilo alır umarım zamanla senin bebişinde inşallah ..
Sevgiler...

benim 31+3 te 1600gr dı. bıraz mınyon bı bebek dedı o kadar. bı anormallık gormedı yanı. haftasıyla uyumlu dedi. takma kafana sut yogurdu bıraz arttır ben oyle yaptım bakalım haftaya kontrol var

kızlaaaaaaar doktorumuz bir daha ki kontrolü 3 hafta sonrasına verdi.bu zaman içerisinde oğlum gelmez dimi?? çok heycanlıyım günler azaldıkça:))

şu bebişleri karşıma alıp konuşasım var
sabırlı olmayı öğretmek istiyorum hepsine
söz dinlemeyi öğretmek lazım dimi ama biri bunu yapmalı
inşallah vaktinde gelir canım sabırsızlık yapmaz. ben de erkenden beklemediğim anda gelecek diye korkuyorum biraz hazırlıklarım var daha

Canım sıkma canını bak 36. haftaya gelmişsin şuan doğsa bıle erken değil ki 27 haftalık bebişlerimiz oldu. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. bol bol dinlen 1 ayımız kaldı şurda

Öyle yapacağım inşallah, bugün temizlik çanta hazırlama beşik gereçlerini ütüleme vs işleri de bitti. Artık bol sıvı tüketip dinlenme zamanı inşallah...

Akşam yemeğimi yedim saymaya çalışıyorum 1saat içinde en az 10 hareket bekliyoruz şimdi...
Hastaneler çok akıl karıştırıcı doğrusu ...

Hahah bu yorumlara cok guldunm:))banada oyle geliyor pufpufcum:))son haftalarda bi bakmissinn normal dogum icin baslamis efe hazirliklara:)
Bende simdilik nasip olursa normal dusunuyorum...ins sagliklica gelsinlerde farketmez aslindaa

aneeeey şuraya bak topik bir oldu Efe'mi normal doğurtcak hiç hoş değil

Bence dikkate al şişliklerini ve idrar testi yaptırıp dr unla paylaş. Mühim olabilir.. İhmal etme ... inşallah mühim değildir ama ihmale getirme

caglaayazcım seninle doğum yapacağımız tarihler aynı benim bebişim hala ters seninki döndü mü? bende normal yapmak istiyorum ama dönmezse mecburen sezeryan nys sağlıkla gelsinlerde nasıl olursa olsun

Biz de hareketlerini sayıyoruz işte dr akşam yemeğinden sonra 1 saat içinde 10 hareket saymalıyız dedi..
İnşallah sağ salim hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

Çok şükür Canım iyi haberlerinin devamını bekliyoruz

Özel hastane ücreti,ne sgk geçiyor ne de bizim özel sigortamız var. Ondan yani o ücret ....
Meyve suyuna başladım bugün işte, bugün çok dinlenemedim ama yarından itibaren inziva durumları ...

Evet Canım iyi oldu gerçekten ve takip edeceğim kriterleri de söyledi.
Anestezi hakkında bazı sıkıntılı zamanlar yaşamıştık yıllar önce, o yüzden tedirginim biraz ...
Kısmet inşallah herşey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…