amin inşallah cnm dediğn gibivaktiyle kucağımıza verirler hemen..
suyunu kaç mm ölçtüler biliyor musun?
Teyzelerrrrrrrr bayram bugun bayrammmmmmm
Haydi halaya oglum cikacak bugun cok mutluyummm cokkkkkkk
Yogu bakimdan aradilar kiyafetlerini istediler sukurler olsun Rabb'ime ruyamda da gormustum
Isitme testine falan goturuyorduk .....
Su an omrumun en mutlu haberini aldim sizlerle paylasmak istedim
Sukurler olsunnnnnnn sukurler olsunnnn
neden normali düsünmedin peki
Özel hastane ücreti,ne sgk geçiyor ne de bizim özel sigortamız var. Ondan yani o ücret ....
Meyve suyuna başladım bugün işte, bugün çok dinlenemedim ama yarından itibaren inziva durumları ...
kızlar sorularım fazla oluyo ama kusura bakmayın:)
3 mayısta kontrolümüz vardı 32+1 deydik ve bebeğim 1850 gramdı.doktorum normal olduğunu fakat kilosunun daha fazla olabileceğini söyledi.aklıma takıldı benim de ya cok mu zayıf oğlum sizce?sizinkiler nasıldı?
benim acı eşiğim çok fena düşüktür..ve canım çok tatlıdır..ufacık bişey bile beni ağlatıp canımı acıtabilir..mesela küpe takarken delik hafif kapanmış,açmaya uğraşırken bayılmış biriyimkan aldırmak mesela,nerdeyse bağışıklık kazancam kaç senedir ama yinede içim hep bi tuhaf olur bayılcak gibi hissederim suratım beyaz olur..
Ben kendime hiç güvenmiyorum ve yapmam gerekenleri yapamam diye korkuyorum.. Kendimi geçsem bebeğe zararım olur diye.. Epidüral falanda istemem o da bana göre değil,belden iğne olcak orda ince çubuk gibi hortum kalcak falan amaaaaan yok!! Ben 2 kez düşük yaşadım ve düşük ağrısı nasıl,ne sen sor ne ben anlatayım.. Hep derler ki "normal doğum ağrısından kötüdür düşük ağrısı" ben acıda ağrıda değilim çok fazla ama genital bölgeye kesi atılcak olması sonra dikilcek olması + bunun ben uyanıkken yapılcak olması düşüncesi bile delirtiyor beni,deli gibi korkuyorum..
Diyorlarki "bebeği görünce hissetmedim" !! Ben hissederim arkadaş..biliyorum kendimi,o an gözüm görmez bebeği falanen temizi güzeli genel anestezili sezeryan bana göre..tabi Allah ne vercek bilmiyorum ama tercihim bu yönde olucak..en yakın arkadaşımda sezeryan oldu,erken doğum yapan face grubundanda 3-4 arkadaş var sezeryan olan hepsinin iyi ve güzel geçti..öyle ağrısı sızısı çok lan zor bi süreç değil yani,sezeryanda korkmayın..ama tabi kişiden kişiye de değişir bunu unutmayın
Ayyyy dogumdasim benim...canim inan bilmiyorum ama doktor sekreteriyle konusurken bas gelis diye soyluyor hep..heralde bas gelis dedigi duruusudur:)))evet evettt saglikla gelsinlerdeeee farketmezz haklisin canimcim:))hayirlisi ile zaman gecsinde bi ins..bide sen nst ye girdinmi hic ben daha girmedim hiccaglaayazcım seninle doğum yapacağımız tarihler aynı benim bebişim hala ters seninki döndü mü? bende normal yapmak istiyorum ama dönmezse mecburen sezeryannys sağlıkla gelsinlerde nasıl olursa olsun
Valla hayatiiimmmm hangisi hayirli ise efe icin oyle gelsin diyelimm:))aaa suna bakk belki normal gelesi varrr efeninnn:))belli mi olur oda bi birey annesii onunda dusunceleri varrr:))saka bi yana ins hangisi hayirli ise o olsun canmaneeeey şuraya bak topik bir oldu Efe'mi normal doğurtcakhiç hoş değil
vuuuuuu çok pahalıymış cidden,Allah yardımcınız olsun...
]S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalim
Cok ozledim sizleri...
Oglum emzirme yeteneginide kazanmis bulunmakta...
Daha sik gidip emzirmeye basladim...
Bugun yarin cikacak ins.
Bende cok sukur cok cok iyiyim....
Buyuk abdestten sonra dahada bir rahatlama oluyor haberiniz olsun
Cok sukur ya toparlandim oglum az bir sarilik olmus ama isin tedavisi yapiyorlar dahada iyi oldu yavrum...
Teyzeleri bir gorseniz dunyadaki en tatli sey o benim icin
Masaallah sagligi yerinde cok sukur Rabb'ime
Darisi sizlerin basina saglicakla alin yavrularinizi ins.
Biz 5 gunluk olduk bile
Bu arada kizlar kendinizde en ufak farkli bir belirti hissettiginiz an hemen gidin doktorunuza....
Sizleerde biliyordunuz bende cok kasilmalar baslamisti....
Enfeksiyon kapmisim ve oda bunlari tetiklemis....
Oglum sezeryandan cikinca aglayamamis duzgun...
Cok yorgun ve bitkinmis....
Ama aksamina kendisi solumaya baslamis sukur....
Ben dunyanin en yakisikli oglaninin yanina gidecegim birazdan
Opuyorum hepinizi
Ayrica dogum yapan arkadasimiz var mi ???
Gecmisi okumaya kalksam bas edemem artik ....
Ins. Doguran yoktur ama minikler dursunlar durduklari yerde
Kizlar ben bu aralara lohusayken aniden lazim olur vakit bulup yapamam die bisiler yapip dondurucuya atiyorum, pogaca yapip bi poset attim dondurucuya. Tabi kayinvalidem ve annem de yaparlar o zaman ama ne bileyim yanimda kimse yokken bebekten firsat bulup yapamam diye biraz hazirlik yapmak istiyorum
baska neler yapabilirim bi fikriniz var mi
Canim Ankarada nerde yapican doğumu? Bende Ankaradayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Turgut ozalda canim ya sen :)
Akrapolde düşünüyorum canim bakalım. Kendi doktorum olsun istiyorum da canim onun icin turgut ozala gitmedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla hayatiiimmmm hangisi hayirli ise efe icin oyle gelsin diyelimm:))aaa suna bakk belki normal gelesi varrr efeninnn:))belli mi olur oda bi birey annesii onunda dusunceleri varrr:))saka bi yana ins hangisi hayirli ise o olsun canm
Uyku tutmadı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?