2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
CANKATRECİM meyve suyuna başladım demişsin hazır meyve sularını tüketiyomusun yoksa kendin mi yapıyosun ben mecburen içiyorum bazen hazır umarım zararı yoktur ..

hadi gözün aydın

neden normali düsünmedin peki

Neden herkez illada sezaryan istiyor belki gormuyorsunuz hissetmiyorsunuz ama sizi catir catir kesiyorlar kat kat egerki normal dogum olmuyorsa tamam.. aklinda sezaryanmi yoksa normal dogum mu diye dusunen varsa dusunun rusyada 12 sa doguramasanda riskin yoksa bekliyorlar normal dogurmani evet zor olabilir ama 3 cocuk dogurana 3 cocuk dogurmus demessiniz vucut kendini hemen toparliyor odem vs kolay atiliyor kolay degil ameliyat bu rabbim bize bu lütfu vermis neden korkuyosunuz he ben korkmuyor muyum korkuyorum cok ama hergun dua ediyorum allahim nolur normal dogum olsun diye cunku sezaryan cok daha korkunc birsey ameliyat bu ve unutmayin ki o dikis acilari cok uzun sure sizinle olacak normal dogumda oyle degil 1 cm lik kesi atiliyor deriye sezaryan gibi kesmiyorlar sizi birdaha dusunun derim doganin kanunu var bosuna degil hicbiri...

Özel hastane ücreti,ne sgk geçiyor ne de bizim özel sigortamız var. Ondan yani o ücret ....
Meyve suyuna başladım bugün işte, bugün çok dinlenemedim ama yarından itibaren inziva durumları ...

vuuuuuu çok pahalıymış cidden,Allah yardımcınız olsun...

Benim 32 de 2 kiloydu ve normal dedi doktor senin bebisinle arada 150 gr fark var simdi 2.5 kilodan fazlaymis 3.5 kilo dogar dedi seninde ayni gidiyor yani masallah bebegine:)

Sana bisey denmez ki pufpufum sozum senden disari birdaha birsey olursa diye korkuyorsun anliyorum seni karar senin elbet ama herseyin normalse yinede dusun bi derim..

caglaayazcım seninle doğum yapacağımız tarihler aynı benim bebişim hala ters seninki döndü mü? bende normal yapmak istiyorum ama dönmezse mecburen sezeryan nys sağlıkla gelsinlerde nasıl olursa olsun
Ayyyy dogumdasim benim...canim inan bilmiyorum ama doktor sekreteriyle konusurken bas gelis diye soyluyor hep..heralde bas gelis dedigi duruusudur:)))evet evettt saglikla gelsinlerdeeee farketmezz haklisin canimcim:))hayirlisi ile zaman gecsinde bi ins..bide sen nst ye girdinmi hic ben daha girmedim hic

aneeeey şuraya bak topik bir oldu Efe'mi normal doğurtcak hiç hoş değil
Valla hayatiiimmmm hangisi hayirli ise efe icin oyle gelsin diyelimm:))aaa suna bakk belki normal gelesi varrr efeninnn:))belli mi olur oda bi birey annesii onunda dusunceleri varrr:))saka bi yana ins hangisi hayirli ise o olsun canm

arkadaşlar foruma giriyor okuyorum fakat pek yazmıyorum...ama doğum yapan arkadaşların kendilerinin ve bebeklerinin iyi olduğunu öğrenmek çok güzl
benim de yarın kontrolüm var.. çok heyecanlıyım oğluşumu çok merak ediyorumm. yarın yazarım inşallah... öpüyorum tüm annişleri

Herkeze hayirli geceler kizlar.bugun kontrolumuz vardi oglumu gordum cok guzeldi mssallah.beyin gelisimi ve vucud gelisimi iyi dedi fakat biraz zayif buldu bebisimi.34+4 ,2.100 gr,42.5 cm mis .cok zayif deil ama sinirda dedi.nst de biraz sancim var.ama olurmus arada bi anormallik olmazsa 27 mayista gelirsin dedi.ozamana kadar kilo alsin istiyorum.tombik bebekli anneler nasil besleniyosunuz?gerci ilk cocugum 2.700 gram dogmustu.buda ufak olucak heralde.bu arada *ankara12*arkadasim esimin isi ciktigi icin hic biyere gidemedik sen alirsan bebek arabasi sen fikir verirsin bana artik.
Bizden haberler bukadar.tahliller falan verdi bide doktor onlari yaptircam bakalim hayirlisi.

canım iyi geceler gözün aydın olsun ay ben senin hamile olduğunu bilem unutmuşum.:26::26::26:..çok şükür ki sağlıkla almışsın bebeşini kucağına rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah...

Canim bebeğin hayırlı olsun ben ekim annesiyim ama sizleride burda okuyup takip ediyorum. Kismetse benim 3.cu cocugum olcak tecrubeli bir anne olarak dondurucu isi gercekten cok ise yariyor kek.kurabiyede koyabilirsin ayrica borek sarip pisirmedende koyabilirsin cok rahat oluyor nekadar yaninda kalanda olsahazir seyler bulundurmak rahat olcaktir bu arada erken dogan bebeklerimiz olmus allah heepsine acil sifalar versin

Akrapolde düşünüyorum canim bakalım. Kendi doktorum olsun istiyorum da canim onun icin turgut ozala gitmedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Orasida cok iyi canim benim kuzenim orda dogum yapti .. Aslinda orayi dusunuyodum ama 4 aydan sonra hastsne kabul etmiyo dediler. Turgut ozaldada tanidik doktor bulduk oyle oluncada burayi tercih ettik. Gerci daha doktorumlada tanismadim nasilse haftaya tanisicaz bakalim nasil biri umarim iyidir :))(

Valla hayatiiimmmm hangisi hayirli ise efe icin oyle gelsin diyelimm:))aaa suna bakk belki normal gelesi varrr efeninnn:))belli mi olur oda bi birey annesii onunda dusunceleri varrr:))saka bi yana ins hangisi hayirli ise o olsun canm

inşallah canım hayırlısı elbet herşeyden önce...

Uyku tutmadı yine

bende sabahın köründe uyandım yav 6.30'da,uyuyamıyorum

Günaydın, hayırlı cumalar...Sözde son aylarda daha cok tembellik edecektik, nerde erkenden gözümüzü açıyoruz, gece nöbetleride cabası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…