- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
Günaydın, hayırlı cumalar...Sözde son aylarda daha cok tembellik edecektik, nerde erkenden gözümüzü açıyoruz, gece nöbetleride cabası :)
Orasida cok iyi canim benim kuzenim orda dogum yapti .. Aslinda orayi dusunuyodum ama 4 aydan sonra hastsne kabul etmiyo dediler. Turgut ozaldada tanidik doktor bulduk oyle oluncada burayi tercih ettik. Gerci daha doktorumlada tanismadim nasilse haftaya tanisicaz bakalim nasil biri umarim iyidir :))(
canım hayırdır inşallah..uzun zamandır yazmıyorum yaz-a-mıyorum size...
Zor günlerden geçiyorum.
Allah büyük derler ya görünmeyen kocaman varlık olduğunu şimdi daha iyi anladım.
Şu bebeğin hatrına belki sinirlerimi aldı sanki...
Normalde olsa dünyaları yıkacağım olay karşısında sadece ağlayıp bekliyorum...
Her şeye rağmen bebeğimin hala sağlıklı bense 1 haftada 1 kilo vermişim. Yemek yemek işkence gibi geliyor. Karnımın gurultularını bastırmak için bikaç lokma yiyebiliyorum.
KEndime dua edecek mecalim bile yok. Hatta bebek hiç doğmasın içimde kalsın istiyorum.
Bizi ne bekliyor hiç bilmiyorum
canım hayırdır inşallah..
bazen hamilelik psikolojisiyle bazı olayları gereğinden fazla gözümüzde büyütüyoruz, inşallah çözülebilecek bir durumdur seninki de..
yok canım az az 1 demet maydanozun 3 de biri bile değil yediğim. ama bakalm en iyisi yarın dr. sormak yarın kontrolüm var zatenCanim maydanoz dusuge sebep oluyor diye biliyorum çok yeme araştır bir ben hamileliğim boyunca hic yemedim nerdeyse
Bence dikkate al şişliklerini ve idrar testi yaptırıp dr unla paylaş. Mühim olabilir.. İhmal etme ...inşallah mühim değildir ama ihmale getirme
inşallah canım hayırlısı elbet herşeyden önce...
bende sabahın köründe uyandım yav 6.30'da,uyuyamıyorum
Sağol canım. tabiki yarın kontrolüm var dr. söylicem. İdrar tahlili de yaptırcam zaten. Geçen hafta yaptırmıştım israrda enfeksiyon çıktı ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi.
uzun zamandır yazmıyorum yaz-a-mıyorum size...
Zor günlerden geçiyorum.
Allah büyük derler ya görünmeyen kocaman varlık olduğunu şimdi daha iyi anladım.
Şu bebeğin hatrına belki sinirlerimi aldı sanki...
Normalde olsa dünyaları yıkacağım olay karşısında sadece ağlayıp bekliyorum...
Her şeye rağmen bebeğimin hala sağlıklı bense 1 haftada 1 kilo vermişim. Yemek yemek işkence gibi geliyor. Karnımın gurultularını bastırmak için bikaç lokma yiyebiliyorum.
KEndime dua edecek mecalim bile yok. Hatta bebek hiç doğmasın içimde kalsın istiyorum.
Bizi ne bekliyor hiç bilmiyorum
keşke öyle bişey olsaydı...
Bi daha hiç eskisi gibi olunmayacak, güvensiz bi ilişkide mutlu rolü yapılacak ya da mutlu olunsa da içimde hep derinden yanacak bi ateş bırakacak bi olay...
Derdim var'a konu açtım. Kendi başıma üstesinden gelemezdim. Sağolsun baya yardımcı oldu kızlar.
İnsan annesine babasına anlatamadığı şeyleri burda hiç tanımadığı insanlara anlatıp yardım dileniyor.
göz atmak isterseniz olay bu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716279
dün okudum ben konunu ve son durum be diye sonlara da baktım biraz ama elim varmadı yorum yazmaya,inan çok üzüldüm..Allah yardımcın olsun ve hakındaki en hayırlısını nasip edip yaşatsın inşallah..herşeyden önce bebeğin için..
Canim bebeğin hayırlı olsun ben ekim annesiyim ama sizleride burda okuyup takip ediyorum. Kismetse benim 3.cu cocugum olcak tecrubeli bir anne olarak dondurucu isi gercekten cok ise yariyor kek.kurabiyede koyabilirsin ayrica borek sarip pisirmedende koyabilirsin cok rahat oluyor nekadar yaninda kalanda olsahazir seyler bulundurmak rahat olcaktir bu arada erken dogan bebeklerimiz olmus allah heepsine acil sifalar versin
Bi daha hiç eskisi gibi olunmayacak, güvensiz bi ilişkide mutlu rolü yapılacak ya da mutlu olunsa da içimde hep derinden yanacak bi ateş bırakacak bi olay...
Derdim var'a konu açtım. Kendi başıma üstesinden gelemezdim. Sağolsun baya yardımcı oldu kızlar.
İnsan annesine babasına anlatamadığı şeyleri burda hiç tanımadığı insanlara anlatıp yardım dileniyor.
canım benim Allah yardımcın olsun diyecek bişe bulamadımkeşke öyle bişey olsaydı...
canım okudum konunu çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. fiziksel değil bence telefonda bazı insanların bu konuları konuşmak gibi saplantıları var. o seni aldattıgını düşünmüyor bıle bence. sadece vakıt geçirmek için yapıyor. erkekler bunu aldatma olarak görmüyor. belkı kendi de yapmak ıstemıyor ama saplantı.bence noyu ara kım oldugunu sor.
canım benim Allah yardımcın olsun diyecek bişe bulamadım
sağlıcakla dünyaya gelsin bebişin o dünyaya gelene kadar bebişine odaklan, daha sonra neye karar verirsen onu uygularsın..
amin pufpufum.
O pişman bense ruh gibiyim.
Duygularım darmadağın. Bi gülüyorum bi ağlıyorum.
Kendi aileme söylesem babam onu öldürür kesin, onun babası kalp hastası beni de çok severler o adama da acıyorum. Sadece annesine söyleyeceğim.
Her şey düzelse de annesi bilsin.
Dün konuştuk bebeğim için hala burdayım dedim.
Bi kere daha en ufak bi hatam olursa davayı ben açacağım diyor.
Zaman ilaçtır derler.
Geçsin gitsin istiyorum.
kızı buldum zaten açtığım konuda kızlar yardımcı oldu sağolsunlar ıncığını cıncığını çıkardım. Benimki bile kızı görmemiş bilmiyor ben her şeyini buldum.
Öylesine geyiğine yaptım, sen ilgilenmiyordun evle benle kaç kere dedim laf anlamadın, Bahane olamaz bunlar ama sebepleri bu diyor.
Eşşek gibi pişman ama ben de çok yıprandım hiç güvenim kalmadı. Doğmamış çocuğun üzerine yemin etmesi kahretti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?