2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aferim kız sana böyle devam...

Ya ne garip bir dünya sabah haberlerde bir kadından bahsettiler, güvenlik kameralarından ve kullandığı kredi kartından buluyorlar kadını;
Kadın 2 günlük bebeğini pazar arabasıyla taşıyıp bir poşette çöpe atıyor, ardından müthiş bir soğuk kanlılıkla alışverişe gidip kredi kartıyla ödeme yapıyor. Kadını bulduklarında 4 çocuğum daha var bakamayacaktım ondan çöpe attım diyor yahu

Az önce de çocuk sahibi olmayı çok isteyip olamayınca evlatlık alan bir aile 4 aylıkken aldıkları evlatlarının 4 yaşında engelli olduğunu öğreniyorlar ve herkesin geri verin canım demesine rağmen sahip çıkıp 22 yaşına getiriyorlar. Bu arada da bu evlatları hayatta yalnız kalmasın diye tedavilmaya devam ediyorlar ve 1,5-2 yaşlarında ikizleri de kucaklarında televizyon programına geliyorlar. O engelli olan büyük evlatları nasıl koruyor ve seviyor kardeşlerini görmeliydiniz. Ağalaattılar beni

Sana akalım sırrım ermiyor ey hayat..

Herkese hayırlı güzel haberlerle dolu günler diliyorum..

oğlum normal yolla doğduğunda 3450 gramdı. aynı odada kaldığımız bir annenin bebeği de normal yolla 4 kilo doğmuştu. 4 kiloyu duyunca baya şaşırmıştım ama benle bi farkı yoktu valla. şimdi benimki de 4 kiloya doğru yol aldı gibime geliyor. geçen hafta 2750 gramdı vitamin falanda kullanmıyorum. sadece demir ilacı ve coraspin. ama çok bişey yiyemediğimden makarna, patates tüketimim daha fazla sanırım ondan kilolu. ama sordum geçen ofiste birinin 4.150 doğmuş normal yolla. demekki olabiliyor diye kendimi teselli ediyorum

Son düzenleme:

bilinmeyen numaralar servisinden sorgulattığımda kime ait olduğu çıkmıyordu ama Allah yardım etti burdaki kızlar da uğraştı bulduk kim olduğunu. En azından nerde oturduğunu filan öğrendim bizimle aynı şehirde olsa hepten yıkılırdım. Şimdi yüzyüze görüşmediklerine eminim en azından.
ben de devam etsem de içimde o şüphe hiç geçmeyecek. Hafyelik yapmaktan açık aramaktan hiç vazgeçmiycem yaptığı tek hata da sonu olur zaten.
Kızının yüzünü göremez öyle bi şey yaparsa. Çocuğa çok düşkün olacak onu biliyorum, bu benim en büyük kozum

canım konuyu okudum ama tam anlayamadım kız tanıdıgın biri mi çıktı

yok canım hiç tanımıyorum kocam bile tanımıyor kızı. Yüzünü bile görmemiş. Kız da kapalı uzun pardösülü filan bi şey...

iNŞALLAH. BENDE 33. HAFTAYA GİRDİM AZ KALDI 1 AY DAHA HAYIRLISI İLE DAYANABİLSELER. BEN SENİN YERİNE OLSAM KAFAYI YEMİŞTİM ŞİMDİ. ONU TAKİP ETMEKTEN UYUYAMAZDIM HERHALDE YADA YATARDIM BİR HASTANEYE BÜYÜK KONUŞMAYIM DA.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DİKKAT ET VE BUGÜN CUMA HERKES HERKES İÇİN DUA ETSİN HEPİMİZ SAĞLIKLA KUÇAKLARIMIZA ALALIM BEBEKLERİMİZİ.

merhaba kadra şu erkekler ne kadar acayip birşeyler değilmi. Nefislerene sahip çıkamıyorlar ve eşleri kapıya koyduğunda ne kadarda zavallı oluyorlar. Kadınlar gibi güçlü olup çoçuklarına bakmaları mümkünmü . şu hamile olduğun ve zor günler geçirdiğin günlerde sana yaptıklarına bakarmısın. Kadınlar ne kadar yüce insanlarızki . Bu durumda bile onlarla aynı evi paylaşabiliyorsun. Birde onlara biz aynı şeyi yapsak sen ne yapardın desek bu kelimeye bile katlanamadan " sus ya o ne bicim laf " diye susturmaya çalışırlar gerizekalılar.
Ben 7 senedir evliyim ve ondan önce de 7 sene hiç ayrılmadan çıktık. Eşim bensiz adım atmıyor pazara , çarşıya heryere yanımda geliyor. 2.kez hamileyim 6 yaşında kızım var . Ve yemine ederim sana, eşime 2 dakika benim yanımdan ayrılmadığını bildiğim halde güvenmiyorum. Ve şimdi beni aldatsa arkamdan öleceğini bilsem onu asla affetmem yarın doğum yapacak bile olsam . Evet belki çok ağır konuştuım ama şuan için içini yiyor baksana defolup gitsin

Ben çok güveniyordum tek öğrendiğim güvenmemek oldu. Öyle büyük konuşma, inan başıma gelmeden önce ben de çok esip gürlüyordum. Yaşayınca darmadağın olunuyor. Allah kimseye yaşatmasın. Bu da benim imtihanım. bakalım nasıl vericez sınavımızı

hakkında hayırlısı arkadaşım... Allah kalbine göre versin.. Allah eşine iman versin ve bebişin doğduğunda inşallah bunlarla uğraşmazsın zor bir durum.. dediğin gibi çekmeyen bilmez.. bende ilk aldatıldığımda 7 aylık hamileydim.. belki için hiç görüşmedikleri için biraz rahatlamıştır... bi de benim yaşadığım deneyimim var kısaca şöyle.. bayan arkadaşı erkek arkadaşı ve onun kız arkadaşı hep beraber gezmeye gitmişlerdi ve nasıl olduysa benim aradığım sırada teli açıldı ve ben oradaki konuşmaları duymuştum.. o zamanlar kontörlü hattım vardı bitene kadar dinlemiştim konuşmaları... kendinden sakın taviz verme arkadaşım... ve krediyi ne kadar az çekersen senin için o kadar iyi... boşandıktan sonra çocukta olsa ne kadar çok sevseler de çocuğu şunu bil ki zamanla kopuyorlar çocuktan... ben eşimi 2 kez affettim ama 3. kez affetmeyeceğimi söyledim. ve 3. kez yakaladığımda benim için bitti... ve tüm samimiyetimle söylüyorum... bizim için bi şekilde geçiyor ama çocuklar için hiç öyle değil. ben boşandığımda kızım 5 yaşındaydı şimdi 15 yaşında... zaman geçti bi şekilde ama... kızım için aması var işte :26::26:

bir de araba istiyor onun için kredi çekmek istiyor dedin ya bende altınlarımı vermiştim bana diyordu ki bak çocuğumuz olacak otobüslerde mi gidip geleceğiz. araba alalım rahatlıyalım derdi. ben hayır dedikçe her gün kavga ediyordu benimle... arabayı bizi gezdirmek için değil sevgililerini gezdirmek için istiyormuş...

senin diğer tarafında yazdıklarını okuyunca ister istemez insan yaşadıkları ile yüzleşiyor... bu tarz konulara cevap yazmak içimden gelmiyor ama işte ne kadar güçlü görünsek de bazen içimizde yaşadıklarımız oluyor... hayat devam ediyor arkadaşım iyisiyle kötüsüyle... hayatımda eski evliliğimden bana en büyük miras kızım ve iyki de hayatımda...

Son düzenleyen: Moderatör:

çok şükür ki kurtulmuşsun bak ne güzel yeniden evlenip anne olmaya hazırlanıyorsun. Araba ev ne alırsak senin üstüne yapıcam diyor. Kredi alıp eline vermem zaten tüm işlemleri kendim yaparım.
Karda yürürüm izimi belli etmem der çok kurnaz olduğunu zannederdi ama Allah öyle büyük ki bi şekilde ortaya çıkarıtıyor işte, ayağına dolanıyor yalanları. Benimki de öyle tesadüfen ortaya çıktı.

Ben şuan soğukkanlılıkla bekliyorum. Kaybedecek bir şeyim yok. En ufak hatası bunca yıl sonra bulduğu mutlu yuvasını kaybetmekle sonuçlanır o da farkında.

hep öyle zannediyorlar zaten... karda da yürüse yağmurda da yürüse Allah yaptıklarını hep karşıma çıkardı... sen bekle canım Allah sana sabır versin... bebişinin yüzüne gülsün inşallah bir daha bu tarz şeyleri yapmaz.. bence de ne yaparsan kendi üstüne yap... en azından elinde nakit olmasa da paran olur... inşallah cidden her şeyin farkına varır iş işten geçmeden...dualarım seninle canım...

Herkeze gunaydin kizlar ve minikleri.
Kendi msjimi alintiliyorum tlfndan girdigim icin cok msj yzamiyorum zor oluyo.
Kimde cvp yazmamis gozden kacmis galiba.bebegim cok ufak gibi geldi bana sizce ne yapabilirim?bu gidisle 3kilo bile dogmaz.
Kizim ufak dogmustu ama sarilik oldu hemen hastanede cok kalmistik cok zayifti

benim ufaklıkla kıyaslarsak senin ufaklığın kilosu daha az gibi ama benimki 10 gün kadar önden gidiyor,o yüzden net kıyaslayamıyorum.. Ama bana öyle çok ufak ya da kilosu az gibi gelmedi,bilmem ki..bebeğe en çok muz kilo aldırıyor deniyor hergün ye istersen

Mrhb güzel annişler uzun zamandır internet bağlantımız olmadığı için yazamıyorum ama internet bulduğum yerdede fırsat buldukça takip ediyordum..erken gelen bebişlerimiz varmış Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin oh mis gibi kokuyorlardır şimdi bizim yerimizede koklayın meleklerimizi...darısı başımıza benim bi sorum var daha öncede olmuştu dün yine oldu bebişim uzanırken yada otururken göbek deliğimin olduğu yerde toplanıyo ve çok sertleşiyor sanki sıkışıyormuş gibi öyle olunca bacaklarım sızlıyo okşayınca düzeliyor..geçen ay başka bi doktora kontrole gittim kordonun rahim ağzının önünde olduğunu ve doğumum zor olursa bebek için sorun olacağını,böyle bi durumda sezeryan olabileceğimi söyledi kendi doktoruma anlattım ama pek önemsemedi herşey yolunda dedi salı günü kontrolüm vardı oğlum başaşşağı pozisyonuna geçmiş..ve ben kordondan çok korkuyorum acaba ondan dolayımı böyle toplanıyor diye aklımdan geçiyor..sizde bu sertleşme durumunu yaşıyormusunuz..bi de gece yatarken genelde sırt üstümü yoksa solamı yatıyorsunuz ben sırt üstü yatıyorum ama zarlı olduğunu okumuştum..

34+4 te 2.100.canim muzu burda okumustum yemekten tiksindim.erken dogum riskiyle 1aydia ari sutu ve balik hapi vitaminde kullandim.bebek gelissin diye.27 mayista tekrar kontrol var ins sikinti olmaz

34+4 te 2.100.canim muzu burda okumustum yemekten tiksindim.erken dogum riskiyle 1aydia ari sutu ve balik hapi vitaminde kullandim.bebek gelissin diye.27 mayista tekrar kontrol var ins sikinti olmaz

bana kalırsa 2100 az değil yav..daha doğana kadar 3'ü belki 3.30'u bulur takılma o kadar fazla canım..Allah'ın izniyle inşallah..

Aynen canim gobek deligimde tos yop oluyo bide karnim cok sivrilesiyo tas gibi.dun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyorum.kasilma dedikleri bu heralde.ben cok donuyorum uyurken sag sol sirt ustu.surekli degistiriyorum.

bana kalırsa 2100 az değil yav..daha doğana kadar 3'ü belki 3.30'u bulur takılma o kadar fazla canım..Allah'ın izniyle inşallah..

Canim kilo konusuna takilmak istemem ama zayif bebisler daha cok sarilik oluyo.kizimdan biliyorum.2.700 dogdu.sarilik oldu hastaneden 2.600 le ciktik.ondan tedirginim.

Benim 32 de 2 kiloydu ve normal dedi doktor senin bebisinle arada 150 gr fark var simdi 2.5 kilodan fazlaymis 3.5 kilo dogar dedi seninde ayni gidiyor yani masallah bebegine:)

içim rahatladı biraz canım tesekkür ederim:))seninki kaç haftalık peki

merhaba tatlı hamişlerim..sabahtan beri karnımda sanki regli ağrısı gibi bir ağrı var ama ne kanamam nede herhangi başka bir şey var.sizinde böyle oluyormu?yalancı kasılmalarımız bunlar herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…