Canim kilo konusuna takilmak istemem ama zayif bebisler daha cok sarilik oluyo.kizimdan biliyorum.2.700 dogdu.sarilik oldu hastaneden 2.600 le ciktik.ondan tedirginim.
Aynen canim gobek deligimde tos yop oluyo bide karnim cok sivrilesiyo tas gibi.dun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyorum.kasilma dedikleri bu heralde.ben cok donuyorum uyurken sag sol sirt ustu.surekli degistiriyorum.
Kasılmamı:18::18: 33. Haftamdayım hiç Nst yapılmadı bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra kasılmanın nasıl olduğunu bilmiyorum ki ara sıra oluyor normalmi acaba:44eki doktor kasılman için ne dedi canım?
Canim kilo konusuna takilmak istemem ama zayif bebisler daha cok sarilik oluyo.kizimdan biliyorum.2.700 dogdu.sarilik oldu hastaneden 2.600 le ciktik.ondan tedirginim.
çok şükür ki kurtulmuşsun bak ne güzel yeniden evlenip anne olmaya hazırlanıyorsun. Araba ev ne alırsak senin üstüne yapıcam diyor. Kredi alıp eline vermem zaten tüm işlemleri kendim yaparım.
Karda yürürüm izimi belli etmem der çok kurnaz olduğunu zannederdi ama Allah öyle büyük ki bi şekilde ortaya çıkarıtıyor işte, ayağına dolanıyor yalanları. Benimki de öyle tesadüfen ortaya çıktı.
Ben şuan soğukkanlılıkla bekliyorum. Kaybedecek bir şeyim yok. En ufak hatası bunca yıl sonra bulduğu mutlu yuvasını kaybetmekle sonuçlanır o da farkında.
Aynen canim gobek deligimde tos yop oluyo bide karnim cok sivrilesiyo tas gibi.dun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyorum.kasilma dedikleri bu heralde.ben cok donuyorum uyurken sag sol sirt ustu.surekli degistiriyorum.
canım kasılmaları önemseyin çünkü her kasılmada sancı olmayabilr benimde kasılmalarım var ve geçen hafta doğum başlamıştı oysa hiç sancım yoktu ilaçlarla durduruldu şükür ama hala ilaç kullanıyorum ve süreklide yatıyorum
selamlar annişler ve bebişler
kontrolden geldik maşallah çok iyimişiz
2800 gr olmuş bebiş herşey yolunda normal dedi 10 haziran doğum tarihi dedi kalp atışı kan akışına baktı
2 hafta sonra çatıya bakcak ondan sonra tam net olcak herşey
kanaman olursa suyun gelirse hemen gel dedi annemde kalıcam artık bizim evimiz uzak hastaneye 1.5 saat nerdeyse yol annemden 20 dk eşim bıraktı beni gitti bişey olursa naparım ben kafayı yiyim nasıl gelcez diye dedi kal sen dedi bakalım inş bi sorun çıkmadan tamamlarız bu süreci
2800 gr olmuş bebiş herşey yolunda normal dedi 10 haziran doğum tarihi dedi kalp atışı kan akışına baktı
kanaman olursa suyun gelirse hemen gel dedi annemde kalıcam artık bizim evimiz uzak hastaneye 1.5 saat nerdeyse yol annemden 20 dk eşim bıraktı beni gitti bişey olursa naparım ben kafayı yiyim nasıl gelcez diye dedi kal sen dedi bakalım inş bi sorun çıkmadan tamamlarız bu süreci
uzun zamandır yazmıyorum yaz-a-mıyorum size...
Zor günlerden geçiyorum.
Allah büyük derler ya görünmeyen kocaman varlık olduğunu şimdi daha iyi anladım.
Şu bebeğin hatrına belki sinirlerimi aldı sanki...
Normalde olsa dünyaları yıkacağım olay karşısında sadece ağlayıp bekliyorum...
Her şeye rağmen bebeğimin hala sağlıklı bense 1 haftada 1 kilo vermişim. Yemek yemek işkence gibi geliyor. Karnımın gurultularını bastırmak için bikaç lokma yiyebiliyorum.
KEndime dua edecek mecalim bile yok. Hatta bebek hiç doğmasın içimde kalsın istiyorum.
Bizi ne bekliyor hiç bilmiyorum
ben çok güveniyordum tek öğrendiğim güvenmemek oldu. öyle büyük konuşma, inan başıma gelmeden önce ben de çok esip gürlüyordum. Yaşayınca darmadağın olunuyor. Allah kimseye yaşatmasın. Bu da benim imtihanım. Bakalım nasıl vericez sınavımızı
şimdi bile doğsa Allah'ın izniyle bişey olmaz merak etme canım,büyümüşsünüz maşallah..haftada ileride,iyi..bak face grubunda 4-5 doğum gerçekleşti bile,maşallah hepsi iyi...ayrıca iyi haberler içinde kocaman maşallah canım..
Maşallah size :)
Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Bende presi kontrole doktoruma gittim. Bana da 2 hafa sonra gel dedi. Benimde tahmini doğum tarihi 09.06.2014 bebeğin başı aşağıda dedi. Salı günüde sağlık ocağındaki ebe biraz aşağı inmiş ama daha inmesi lazım dedi, doğum kanalına girmiş mi dedim yok daha girmemiş girse hisseder rahatsız olabilirsin eğilirlen vs dedi. çantanı hazırla bi hafta 10 gün erken gelebilir dedi :) heyecan yaptım hemen :)
Doktor kontrolümde nstye bağlandığımda sancı çıkmadı ama o esnada arada hissettiğim çook hafif bel ağrısını nstdeykende hissettim sonuçlarda bişey çıkmayınca demek ki sancı değilmiş hissettiklerim dedim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kasılmamı:18::18: 33. Haftamdayım hiç Nst yapılmadı bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra kasılmanın nasıl olduğunu bilmiyorum ki ara sıra oluyor normalmi acaba:44eki doktor kasılman için ne dedi canım?
canım bi konu açmıştın ordan hatırlıyorum.
Allah yardımcın olsun hiçbir şey diyemiyorum.
bebeğin için ayakta durmalısın aç kalma yemene içmene dikkat et bebeğin sana muhtaç onu aç bırakma annesi.
inşallah hayatını yoluna sokabılırsın sana şöyle yap böyle yap diyemıyorum bu kadar duygusal bı dönemınde doğru bır karar verebılır mısın onu da bılmıyorum. hakkında hayırlısı olsun canım
ben büyük konuşmuyorum benim kocam yapmaz demedimki güvenmiyorum dedimya zaten.
Sadece şunu söyledim benim kocam beni aldatsa ve bende yakalarsam affetmem dedim. Evet benimkide çocukları için deli olur ama
ailesini ve çocuklarını seven zaten yapmaz. Peki sen affedicende unutucanmı gerçi seninki fiziken aldatmamış ama daha ileriye gitmiyeceğine eminsen affedersin tabi. Ben kendi fikrimi söyledim. Biraz merhamet olsa insan karnında çocuğunu taşıyan kişiyi böyle üzmez.
Canim benim 30. Haftamda cok fazlaydi hastanede yattim ama ozaman sanciydi.yalanci kasilmalarla karistirma.magvital ve nidilat kullaniyorum.nidilati kesmisti tekrar dun verdi.sen merak etme seninki normal bence ama doktoruna anlat tabi
Canim masallah suphanallah.bebis baya buyumus bence suan dogsa bile sikinti olmaz ama rabbim zamaninda nasip etsin.
canım bebeğimde biraz küçük ve erken doğma riskide var bende endişeleniyorum. ama her zayıf çocuk sarılık olacak değil ya eltimin bebeği 3kilo doğdu ama emmediği için bir haftada 2.5kiloya düştü sarılık falanda olmadu şükür doğduktan sonra alır napak:)
uzun zamandır yazmıyorum yaz-a-mıyorum size...
Zor günlerden geçiyorum.
Allah büyük derler ya görünmeyen kocaman varlık olduğunu şimdi daha iyi anladım.
Şu bebeğin hatrına belki sinirlerimi aldı sanki...
Normalde olsa dünyaları yıkacağım olay karşısında sadece ağlayıp bekliyorum...
Her şeye rağmen bebeğimin hala sağlıklı bense 1 haftada 1 kilo vermişim. Yemek yemek işkence gibi geliyor. Karnımın gurultularını bastırmak için bikaç lokma yiyebiliyorum.
KEndime dua edecek mecalim bile yok. Hatta bebek hiç doğmasın içimde kalsın istiyorum.
Bizi ne bekliyor hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?