2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim kilo konusuna takilmak istemem ama zayif bebisler daha cok sarilik oluyo.kizimdan biliyorum.2.700 dogdu.sarilik oldu hastaneden 2.600 le ciktik.ondan tedirginim.

canım bebeğimde biraz küçük ve erken doğma riskide var bende endişeleniyorum. ama her zayıf çocuk sarılık olacak değil ya eltimin bebeği 3kilo doğdu ama emmediği için bir haftada 2.5kiloya düştü sarılık falanda olmadu şükür doğduktan sonra alır napak:)

Aynen canim gobek deligimde tos yop oluyo bide karnim cok sivrilesiyo tas gibi.dun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyorum.kasilma dedikleri bu heralde.ben cok donuyorum uyurken sag sol sirt ustu.surekli degistiriyorum.

Kasılmamı:18::18: 33. Haftamdayım hiç Nst yapılmadı bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra kasılmanın nasıl olduğunu bilmiyorum ki ara sıra oluyor normalmi acaba:44eki doktor kasılman için ne dedi canım?

Kasılmamı:18::18: 33. Haftamdayım hiç Nst yapılmadı bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra kasılmanın nasıl olduğunu bilmiyorum ki ara sıra oluyor normalmi acaba:44eki doktor kasılman için ne dedi canım?

canım kasılmaları önemseyin çünkü her kasılmada sancı olmayabilr benimde kasılmalarım var ve geçen hafta doğum başlamıştı oysa hiç sancım yoktu ilaçlarla durduruldu şükür ama hala ilaç kullanıyorum ve süreklide yatıyorum

Canim kilo konusuna takilmak istemem ama zayif bebisler daha cok sarilik oluyo.kizimdan biliyorum.2.700 dogdu.sarilik oldu hastaneden 2.600 le ciktik.ondan tedirginim.

canım benim Allah korusun,inşallah sorun olmayacak korkma..Allah neyi nasıl nasip ettiyse öyle olucak nede olsa..

kızlar kapı süsü yaptırmak istiyorum ama karar veremedim keçe mi ahşap mı ve bulunduğum yerde çok fazla çeşit yok netten alcm mecburen.yardımcı olur musunuz bana?

selamlar annişler ve bebişler

kontrolden geldik maşallah çok iyimişiz
2800 gr olmuş bebiş herşey yolunda normal dedi 10 haziran doğum tarihi dedi kalp atışı kan akışına baktı
2 hafta sonra çatıya bakcak ondan sonra tam net olcak herşey
kanaman olursa suyun gelirse hemen gel dedi annemde kalıcam artık bizim evimiz uzak hastaneye 1.5 saat nerdeyse yol annemden 20 dk eşim bıraktı beni gitti bişey olursa naparım ben kafayı yiyim nasıl gelcez diye dedi kal sen dedi bakalım inş bi sorun çıkmadan tamamlarız bu süreci

ya konuya balıklama daldım ama bı konuda uyarmak ısterım yenı kanuna göre evlilikte edinilen mallar ortaktır. yanı kımın ustune olursa olsun bosanılırken tum mallar ikiye bölunur. bunu da göz önüne al derim. hayat ne getirir bilemez insan. Allah kimsenın yuvasını yıkmasın tabıkı. ama boyle durumlarda malı edınen taraf madur olabılıyo butun borcu sen oduyosun ama paylasmak zorunda kalıyosun. ev araba bunlar buyuk paralar gerektiriyo sonucta ve ortada cocuklarda olunca bıreyler zorlanıyo. bu da hayatın bı gerceğı napalım.

Aynen canim gobek deligimde tos yop oluyo bide karnim cok sivrilesiyo tas gibi.dun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyorum.kasilma dedikleri bu heralde.ben cok donuyorum uyurken sag sol sirt ustu.surekli degistiriyorum.

Canım geçmiş olsun çok dikkat et iyi dinlen..inşallah Bebişlerimiz zamanında gelir..netten baktım ara sıra olması normalmiş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş ama çok sık olursa doktora giderim canım dediğin gibi ihmal etmemek gerek..ilk hamilelik olunca insan tecrübesiz oluyor

şimdi bile doğsa Allah'ın izniyle bişey olmaz merak etme canım,büyümüşsünüz maşallah..haftada ileride,iyi..bak face grubunda 4-5 doğum gerçekleşti bile,maşallah hepsi iyi...ayrıca iyi haberler içinde kocaman maşallah canım..

Maşallah size :)
Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

Bende presi kontrole doktoruma gittim. Bana da 2 hafa sonra gel dedi. Benimde tahmini doğum tarihi 09.06.2014 bebeğin başı aşağıda dedi. Salı günüde sağlık ocağındaki ebe biraz aşağı inmiş ama daha inmesi lazım dedi, doğum kanalına girmiş mi dedim yok daha girmemiş girse hisseder rahatsız olabilirsin eğilirlen vs dedi. çantanı hazırla bi hafta 10 gün erken gelebilir dedi :) heyecan yaptım hemen :)
Doktor kontrolümde nstye bağlandığımda sancı çıkmadı ama o esnada arada hissettiğim çook hafif bel ağrısını nstdeykende hissettim sonuçlarda bişey çıkmayınca demek ki sancı değilmiş hissettiklerim dedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bi konu açmıştın ordan hatırlıyorum.
Allah yardımcın olsun hiçbir şey diyemiyorum.
bebeğin için ayakta durmalısın aç kalma yemene içmene dikkat et bebeğin sana muhtaç onu aç bırakma annesi.
inşallah hayatını yoluna sokabılırsın sana şöyle yap böyle yap diyemıyorum bu kadar duygusal bı dönemınde doğru bır karar verebılır mısın onu da bılmıyorum. hakkında hayırlısı olsun canım

ben büyük konuşmuyorum benim kocam yapmaz demedimki güvenmiyorum dedimya zaten.
Sadece şunu söyledim benim kocam beni aldatsa ve bende yakalarsam affetmem dedim. Evet benimkide çocukları için deli olur ama
ailesini ve çocuklarını seven zaten yapmaz. Peki sen affedicende unutucanmı gerçi seninki fiziken aldatmamış ama daha ileriye gitmiyeceğine eminsen affedersin tabi. Ben kendi fikrimi söyledim. Biraz merhamet olsa insan karnında çocuğunu taşıyan kişiyi böyle üzmez.

teşekkür ederim şimdi boyunu da hesapladım 47 cm benim gibi cücük olmucak kızım diyom babasına benzemiş

benimde sağ kasığımda kafası zorla baktı doktor
bugün kontrol var diye dün akşam hazırladım ben çantasını zaten yıkanmıştı ütüledim koydum çantaya nolur nolmaz diye
kendime alcam bi çanta şimdide hazır benimkilerde sadece çantaya koncak
benim nst istemedi ama ultrasondan kalp atışna falan baktı normal demekki herşey istemedi

Canim benim 30. Haftamda cok fazlaydi hastanede yattim ama ozaman sanciydi.yalanci kasilmalarla karistirma.magvital ve nidilat kullaniyorum.nidilati kesmisti tekrar dun verdi.sen merak etme seninki normal bence ama doktoruna anlat tabi

hayırlısıyla doğum olsun da bakalım şartlar ve zaman ne gösterecek. Kararımı onun tutumları da etkileyecek tabiki.
Allah hepimiz için hayırlıını versin

Canim masallah suphanallah.bebis baya buyumus bence suan dogsa bile sikinti olmaz ama rabbim zamaninda nasip etsin.

Canim benim 30. Haftamda cok fazlaydi hastanede yattim ama ozaman sanciydi.yalanci kasilmalarla karistirma.magvital ve nidilat kullaniyorum.nidilati kesmisti tekrar dun verdi.sen merak etme seninki normal bence ama doktoruna anlat tabi

Sancısızda kasılma oluyormuş o açıdan ayırt etmek zor gibi..bana doktor kasılmalar için sadece magnezyum vermişti onu kullanıyorum..inşallah dediğin gibi normaldir canım..

Canim benimde erken risk oldugu icin endiselendim.ama Allahin dedigi olur ben saglikli beslenmeye devam edeyim de bebis ufak olsada saglikli olsun insallah.ilk cocugum 2.5sene emdi ins. Oglusumda emer.
Bu arada cok isim var artik bu aralar boya badana temizlik falan.
Annemler gelicek birazdan,sonra gorusuruz

Yaşadıklarını okudum ve inan çok üzüldüm canım Diyecek hiç birşey bulamıyorum.
Sadece hakkında hayırlı olan neyse o olsun inşallah.
Rabbim bu sıkıntıdan kararsızlıktan bir an önce kurtarsın seni inşallah.
Dualarımda olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…